Zwarte stripper voor haar.

Een paar weken voordat Tineke 30 zou worden vroeg ik haar wat ze voor haar verjaardag wilde hebben. "Je hoeft voor mij niks te kopen hoor" antwoordde ze. "Oké dan zal ik een stripper voor je regelen" grapte ik. "Dat is goed, maar dan wel een neger" lachte ze.

Enkele dagen later vond ik op het internet een website van George, een zwarte stripper voor privé feestjes. Ik nam contact op met de man en hij bleek een leuke kerel te zijn, we spraken af dat George de avond van haar verjaardag om acht uur langs zou komen. De avond van Tineke haar verjaardag had ik mijn camera al klaar gezet. Om iets voor achten ging de bel. "Wie komt er nu langs, ik vier mijn verjaardag toch pas in het weekend" zei Tineke.

Ik opende de deur en zette wat muziek op, Marvin Gaye met ‘Sexual healing’. George kwam binnen en Tineke wist direct welk cadeau ze van mij zou krijgen. "Oh schatje, dit vind ik geweldig" zei ze tegen me en ze zoende me nog snel. Ik nam mijn camera en filmde wat er ging gebeuren. Tineke nam plaats op een stoel en ik schoof de salontafel opzij. George begon zijn strip act en na enkele minuten stond hij met zijn enorme zwarte pik naakt voor Tineke.

Kom op Tineke, zei ik tegen haar, het is je verjaardag, laat je maar eens goed gaan. Tineke nam voorzichtig de grote lul van George in haar handen en speelde er wat mee. Opeens trok George het T-shirt van Tineke uit en ik zag dat haar tepels al keihard naar voren stonden. George legde zijn lul tussen de borsten van Tineke en schoof hem op en weer. Tineke stond op en kwam naar me toe. "Je gaat toch niet boos zijn straks he" zei ze.

"Natuurlijk niet, ik heb hem zelf geboekt" antwoordde ik. George was nu achter Tineke gaan staan en duwde zijn paal tegen de kont van Tineke. Tineke boog zich wat voorover wat voor George een signaal was om haar joggingbroek omlaag te trekken. Daar stond Tineke volledig naakt voor George, ze ging weer op de stoel zitten en George sloeg met zijn lul tegen de wang van Tineke. Tineke nam zijn inmiddels stijf geworden pik vast en nam hem voorzichtig in haar mond. Van dit moment had Tineke al jarenlang gedroomd. Om het filmen wat eenvoudiger te laten verlopen had ik de camera op het statief geplaatst. Tineke ging nu languit in de stoel liggen en George knielde voor haar neer.

Het kutje van Tineke was al aardig nat en George schoof zijn grote dikke zwarte lul in het kutje van Tineke. Ze kreunde het uit, ze had nog nooit zo’n grote dikke knots in haar grotje gehad, mijn lul was ook niet al te klein maar was echt niks vergeleken met de paal van George. Na enkele malen in haar kutje te hebben gestoten was de lul van George helemaal nat van het kutsap van Tineke en zo kon hij zijn paal nog dieper naar binnen schuiven. Ik zoomde even in terwijl dit gebeurde. Toen Tineke de eerste keer klaar kwam, liep het kutvocht over de stoel naar beneden.

George stond op en Tineke likte aan de dikke eikel van George. Hij draaide Tineke op haar knieën en maakte zijn vinger nat met het kutvocht van Tineke. Zachtjes drukte hij zijn vinger in het kontje van Tineke, waarop ze even au riep. George drukte nog een keer en zijn vinger verdween volledig in haar strakke kontje. Toen hij zijn lul in haar kontje wou drukken gaf Tineke te kennen dat ze dat niet kon hebben.

Mijn lul paste perfect in haar kontje, maar George’s lul was te groot. George nam nu plaats in de stoel en Tineke knielde voor hem neer. Ze nam zijn enorme paal in haar mond en likte de ballen van George. Inmiddels had ik ook mijn kleren uitgetrokken en ging ik op mijn knieën achter Tineke zitten. Ik stak mijn stijve lul in haar kut en merkte gelijk dat ze nog nooit zo nat was geweest. Ik trok mijn lul uit haar kutje en de kutsappen hingen in druppels aan mijn pik.

Ik spuwde even op haar kontje en maakte haar gaatje met mijn vinger lekker soepel. Snel schoof ik nu mijn lul in haar kontje, ik mocht niet te lang meer wachten omdat ik voelde dat ik snel zou klaarkomen. Na enkele harde stoten kwam ik in haar kontje klaar en ik hoorde ook George zeggen dat hij ging komen. Tineke vroeg of George op haar gezicht wou klaarkomen, want slikken wilde ze alleen bij mij. Ik nam snel mijn camera en zoomde in op haar gezicht. Een overweldigende spermalading kwam uit de lul van George en bedekte het gezicht van Tineke compleet. Tineke kon het niet laten om toch de lul van George nog even in haar mond te nemen en likte hem helemaal schoon.

Nadat we alle drie een douche hadden genomen vertelde George me dat ik voor de strip act niets hoefde te betalen. Dat was dan ook nog eens mooi meegenomen. Voor mijn verjaardag hoop ik ongeveer hetzelfde eens te mogen meemaken, maar dan met een leuke dame erbij, die gerust wat jaartjes ouder mag zijn. Maar dat weet Tineke, ik kick namelijk op rijpere vrouwen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Spannende contacten via Redmatch