Tips

We zullen proberen om enkele nuttige tips te geven voor zowel de man als de vrouw die de intensie hebben om een of meerdere partners in het sexleven te betrekken.

 

1. Jaloezie is een van de dingen die je echt niet moet hebben.

2. Als je een man bent en je wil je vrouw graag met een andere man bezig zien, bekijk dan bijvoorbeeld eerst wat films over dit ondewerp en praat daar tijdens de sex rustig over. Kijk of het haar wat doet. Jouw fantasie moet immers haar fantasie gaan worden.

3. Als je als vrouw zin hebt om eens met een andere man het bed te delen, maar toch niet echt vreemd wil gaan, dan zou je aan je man voor kunnen stellen om tijdens de sex jullie fantasieen te uiten. Jouw fantasie om met een andere man sex te beleven zou hem dan op moeten winden. Als dat zo is dan ga je langzaam die richting op werken.

4. Als je de stap naar Wifesharing hebt gezet en er daadwerkelijk mee bezig bent, zorg dan dat een ieder voldoende aandacht krijgt.

5 Het is zeer belangrijk dat de vrouw niet emotioneel betrokken raakt met de nieuwe sexpartner.

6. Let als man goed op de leeftijd van de nieuwe sexpartner, voor mannen maakt dat niet zo veel uit, maar voor vrouwen kan de leeftijd een probleem zijn.

7. Plaats in overleg eens een foto op een datingsite van de vrouw (onherkenbaar) en kijk samen eens naar de reacties, dit kan vrouwen een duwtje in de rug geven.

8. Wanneer jullie een andere man in het sexleven betrekken, zorg er dan voor dat het geen bekende is. Het liefst een totaal onbekende op enige afstand.

9. Een goede eerste keer zou bijvoorbeeld tijdens een vakantie kunnen zijn, jullie zijn dan beide meer ontspannen.

10. Als jullie toch een man gaan zoeken via een datingsite, zoek dan niet naar een man met een belachelijk grote penis. Dit zou een teleurstelling op kunnen leveren, niet elke vrouw kan een grote penis hebben. 

11. Er zijn verschillende datingsites voor stellen, daar vind je stellen maar ook mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een stel.

Bijvoorbeeld http://stelvoorsex.nl