Cuckold

Wat is Cuckolding?

Cuckolding is een term die oorspronkelijk uit Amerika komt en gebruikt wordt voor een man die ervan geniet dat zijn echtgenote of partner sex heeft met een andere man. Er zijn veel gradaties in cuckolding, van het enkel toekijken tot het vernederen van de man door de vrouw. Tegenwoordig vinden ook veel mannen en vrouwen het een genot als de vrouw de liefde bedrijft met een andere man zonder enige vorm van onderdanigheid. De man is dus wel altijd op de hoogte van hetgeen zijn vrouw doet.

 

Waarom Cuckolding?

Waarom willen mannen een cuckold zijn. Ten eerste is het over het algemeen zo dat de man de eerste stap naar cuckolding door de man wordt genomen. De drang om de vrouw te zien genieten met een andere man en geen ivloed  te hebben op de situatie. De vrouw heeft over het algemeen het heft helemaal in handen zodat de man kan zien hoe ze meer voldoening heeft bij deze andere man. En dat wijst erop dat er zeker onderdanigheid, vernedering, voyeurisme en jaloezie in het spel zit. Al deze elementen samen maken dat het voor de cuckold (de man) ook een opwindende ervaring is. Het zien genieten van de cuckolddress geeft de cuckold voldoening en hij zal dan ook ingaan op al haar wensen. Natuurlijk is het erg individueel hoever een stel  hierin wil gaan als ze de beslissing tot cuckolding hebben genomen. Op voorhand goede afspraken maken met elkaar is dus heel belangrijk.

 

Wat is een Bull

De term Bull wordt gebuikt voor de minnaar. Het op zoek gaan naar een geschikte Bull is erg belangrijk zeker bij de het zetten van de eerste stappen. Het moet een persoon zijn die voor de nodige sexuele prikkels zorgt bij de cuckolddress en de cuckold. Hij moet op de hoogte zijn van het te spelen spel en binnen de gestelde regels blijven. Indien je je aanmeldt bij een datingsite zal je zeker reacties krijgen van diverse mannen. Het zal je verbazen hoeveel mannen er bereidt zijn de rol van Bull op zich te nemen. Het zal wel even duren om een geschikte man te vinden die bij jullie past en ik zou hierbij zeker niet overhaast te werk gaan.

Maak jouw eigen website met JouwWeb