Zware jongen

Zware jongen.

Het was bijna vijf uur, mijn man, Willem zou zo thuiskomen, het eten stond al op. Even later kwam Willem het tuinpad op en gaf me de gebruikelijke zoen. “Kom, zei hij, we moeten opschieten, straks komt Hako, hij heeft waar jij al zo lang naar verlangt.”

Ik begreep meteen wat Willem bedoelde, ik liep al een tijdje te zeuren, want ik wilde graag een keer of misschien wel vaker door een zeer zware pik worden geneukt. Alleen de gedachte al maakte dat mijn kutje begon te plakken. Snel dekte ik de tafel en we aten. Na het eten stak Willem een shagje op en zei me, dat ik me moest gaan douchen en iets sexies aan moest trekken. En oh ja, ik moest mijn schaamlippen ontharen, want ik zou echt iets groots tussen mijn benen kunnen verwachten.

Toen ik na een poosje beneden kwam in een kort rokje en een blouse bekeek Willem me goedkeurend. “Ik heb niets meer aan. zei ik, dat lijkt me makkelijker.” Willem had ondertussen de afwas gedaan en koffie gezet. Om een uur of acht ging de bel, Willem deed open en kwam even later met een vrij donkere Marokkaanse man de kamer in.

“Dit is Hako, zei hij, hij is een collega van mij en hij is echt zwaar geschapen, dat heb ik vanmiddag zelf gezien.” Ondertussen keek ik naar de man en vooral naar zijn kruis, ik zag echter niet een echte verdikking dus het zou wel meevallen dacht ik. “Ans, schenk jij even koffie in, zei Willem, dan ga ik even met Hako naar boven, hij wil zich even wassen.”

Even later kwam Willem de kamer weer in en nam een slok koffie. Hij liep op me af en stak een hand onder mijn rokje, waarbij hij een vinger door mijn spleet haalde. “Zo jij bent al lekker nat, dat belooft wat ik ga even wat anders aantrekken hoor.”

Even later kwam Hako de kamer in, hij had nu alleen een boxer aan, waarbij ik nu wel een stevige verdikking zag. Wilem zei tegen Hako dat hij naast me kon gaan zitten en dat deed hij uiteraard. Hij sloeg een arm om me heen en streelde mijn schouder, terwijl hij met zijn andere hand koffie dronk. Langzaam zakte zijn hand naar beneden en begon een borst te strelen, ik reageerde meteen, mijn tepel werd keihard en Hako nam hem tussen twee vingers en streelde nu mijn tepel. Hij zette zijn kopje weg en liet zijn andere hand onder mijn rokje verdwijnen. Ik opende mijn benen en hij begon mijn ondertussen druipende spleet te verwennen met zijn vingers.

Ik liet ondertussen een hand in zijn boxer verdwijnen en wat ik daar voelde ging mijn bevattingsvermogen te boven. Een pik nog in slappe toestand, waar je u tegen zegt. Onder mijn hand zwol het ding op en stak even later zijn kop boven het elastiek van de boxer uit. Een dikke paars zwarte kogel, bijna zo groot als een tennisbal keek mij aan. Dit had ik niet verwacht. Ik stond op en trok mijn blouse uit en liet het rokje op de grond glijden, Hako pakte me nu vol tussen mijn benen en stond op. De boxer verdween en zeker 30 centimeter zwart neukvlees met een eikel van 5 a 6 centimeter erbovenop stond nu recht tegenover mij. “Laten we naar boven gaan, zei ik, ik wil nu wel proberen dit ding in mijn kut op te nemen.”

We liepen met zijn drieën naar boven, ik ging op mijn rug liggen en trok mijn benen hoog op, Hako kwam ertussen, terwijl Willem glijmiddel tussen mijn kutlippen spoot. Hako richtte zijn wapen op mijn opening en duwde zijn eikel tussen mijn kutlellen. Hij duwde, maar drukte niet echt door. “Kom, zei ik, neuk me.”

“Ik wil niet echt doordrukken, zei Hako, ga op je knieën zitten, dan plaats ik hem van achter tegen je kut en moet je zelf duwen om mijn pik er in te krijgen. Ik weet niet of ik je veel pijn kan doen en dan doe je het zelf, jij weet wat je kunt verdragen.”

Ik draaide me om en ging op zijn hondjes, Willem smeerde mijn opening nog een keer en Hako plantte zijn eikel opnieuw tegen mijn neukgat. Ik duwde mijn kont naar achter en voelde mijn kutspieren strak staan, ik werd helemaal opengezet en ik voelde heel langzaam zijn eikel tussen mijn schaamlippen in me verdwijnen. Opeens viel de spanning van mijn spieren weg. Willem riep “Schat, je hebt zijn eikel in je kut zitten.”

Langzaam duwde ik door en ik voelde de hele lengte in mijn buik verdwijnen, het deed best pijn zo’n wapen in je kut, maar het was een heerlijke pijn. Na een poosje voelde ik het kroeshaar van Hako tegen mijn billen, ik had nu zeker 30 centimeter lul in mijn kut. “Hako, nu er bijna uit en dan in een keer er weer in , hijgde ik. Hij deed wat ik vroeg en ik dacht dat ik doormidden zou splijten, toen hij zijn enorme tamp mijn tunnel induwde.

Ik vroeg Hako zich terug te trekken en draaide me om. Op mijn rug liggend met mijn kut nog open van daarnet wilde ik zijn pik weer in me. Hako duwde nu zijn leuter met gemak mijn uitgerekte kut in en begon me langzaam te neuken. Ik kwam binnen drie tellen klaar en hij verhoogde het tempo, na een paar minuten kwam ik nog eens gillend klaar en opeens voelde ik zijn pik nog harder worden en ik voelde zijn hete zaad in mijn baarmoeder verdwijnen. Doordat mijn kut zo vol zat liep zijn sperma langs mijn kutlippen tussen mijn billen, hij had echt een enorme hoeveelheid zaad in me gespoten. Hako trok zich uit me terug en ging zich wassen, ik bleef met wijdopen uitgerekte kut uitgeput liggen.

Dit was mijn eerste keer met hem, maar we hebben er ondertussen een gewoonte van gemaakt, dat hij mijn onderkant komt opvullen. En wij gaan met hem mee naar Marokko, hij heeft me beloofd dat ik daar nog veel meer zal beleven.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb