Zou je hem willen proberen?

Zou je hem willen proberen?

Jolanda kwam die avond laat thuis, ze liep naar de slaapkamer waar Andy al in bed lag en ze begon zich neuriënd uit te kleden. ‘Je bent behoorlijk aangeschoten.’ merkte hij op. ‘Klopt.’ en ze liep naar de badkamer. Hij hoorde dat ze een plas deed en haar tanden borstelde. Ze kwam terug in haar nachthemd en ging met opgetrokken knieën op het bed zitten.

‘Volgens Rianne heeft Fred het grootste apparaat ter wereld, zo noemde ze het, apparaat. Ze gelooft niet dat ze een grotere naar binnen zou kunnen krijgen.’

‘Zou jij hem willen proberen ?’

‘Ben je nieuwsgierig ?’

‘Ja. Hoe zou je je voelen als je toekeek terwijl ik iemand anders neukte ?’

‘Met Rianne ?’

‘Bijvoorbeeld.’

‘Misschien wel opgewonden. Zou het jou opwinden als ik door iemand anders genaaid werd ?’

‘Ja. Ik droom er wel eens van, dat ik toekijk hoe jij door een andere kerel gepakt wordt.’

‘Dan doe ik het, als je het echt wilt.’

‘Met Fred ? Terwijl ik toekijk ?’

‘Ja.’

‘En kijk jij dan als ik Rianne aan het neuken ben ?’

‘Alles wat je maar wilt.’

‘Het zou me stapelgek maken, wild, heet.’ en hij leidde haar hand naar zijn stijf geworden pik. ‘Als we het zouden doen .....’ ‘Nu ?’ ‘En dit was de zijne.....’

‘Die van Fred ?’

‘Dan wist je wel wat je ging doen, wat hij zou willen.’

‘Ja.’

‘Stel je dat voor. En doe het nu.’

Ze maakte haar lippen goed nat voor ze zich over zijn lul heen boog. Ze was, zei hij in zichzelf, heel goed in het pijpen. ‘Je ziet er lekker uit.’ merkte hij op.

‘Krijg je zin in me ?‘

‘Dat voel je al in je mondje.’

Ze ademde diep in, en haar borsten tekenden zich scherp af onder haar nachthemd, de tepels waren gezwollen.

Andy keek ernaar. Jolanda’s nieuwsgierigheid was de laatste tijd sterk toegenomen vond hij, ze vond het tegenwoordig fijn zijn pik in haar mond te nemen.

Ze fantaseerde over al die seksuele dingen waar hij over sprak als hij opgewonden was, over andere mensen en het met andere mensen doen, of dat zij het met een andere man deed, en Andy dan zou vertellen hoe het geweest was. Alleen al de gedachte aan zulke activiteiten deed haar tepels stijf worden. Ze had wel zin in avontuur.

De volgende middag ging ze samen met Fred in de Mazda naar een druk strand in de buurt van Lathum. Rianne was ook meegekomen. Jolanda ging plat op haar handdoek liggen, haar gezicht in de zon. ‘Jij zou altijd een bikini moeten dragen,’ zei Fred ‘Je hebt een prachtig figuur.’ en hij keek haar doordringend aan. ‘Kijk nou eens.’ zei Rianne opeens.

Fred’s hand raakte Jolanda’s dijbeen aan, kneep er zachtjes in. Ze ging zitten en tuurde in de richting die Rianne haar aanwees. Over het strand naderden twee jongens, helemaal naakt. Ze knipperde met haar ogen en keek nog eens.

‘Tjonge jonge,’ zei Rianne en keek naar hun mooie lullen. Ze bloosde en wilde haar blik afwenden, maar deed het niet. ‘Kies maar uit.’ zei Jolanda.

Fred kneep weer in Jolanda’s been ‘Welke vind jij de mooiste ?’ ‘Ik geef de voorkeur aan de kleinste,’ zei Rianne. ‘Ik heb het liefst korte dikke lullen die me openscheuren.‘

‘En jij Jolanda ?’

Jolanda kon onmogelijk antwoorden. Haar keel was kurkdroog, haar tong gezwollen. De twee naakte jongens passeerden, ze keek naar hun stevige gebruinde billen. Voor zover ze kon zien waren bijna alle mensen op het strand naakt.

‘Waarom kleden we ons ook niet uit ?’ stelde Jolanda voor ‘Zullen we alles uittrekken Rianne?’ en ze deed het bovenstuk van haar bikini uit.

‘Een uitstekend idee ! Rianne ‘

Fred stond op en trok zijn zwembroek uit.

Jolanda trok haar broekje uit en ging naakt op haar handdoek liggen. Haar heupen waren mooi, met zachte rondingen. Ze nam haar borsten in haar handen en sloot haar ogen, en het leek bijna of Fred haar vasthield, zich tegen haar aan wreef, zo voelde ze zijn ogen op haar lichaam.............

Toen ze weer thuis was nam ze meteen een douche. Andy wachtte op haar tot ze klaar was. Ze kwam de badkamer uit, naakt. Ze rook naar zeep en parfum. Ze was prachtig in haar naaktheid, zelfs haar schaamhaartjes waren keurig bijgeknipt met een schaartje. Ze ging uitdagend op het bed zitten, stond weer op en draaide zich langzaam rond, om zich van alle kanten te laten zien.

‘Ik ben vandaag met Fred en Rianne naar het strand geweest.’ Hij realiseerde zich nu pas dat haar borsten en billen roze gekleurd waren.

‘Heb je in het openbaar je bikini helemaal uitgedaan?’

‘Ja.’ ‘Heeft Fred je naakt gezien ?’

Jolanda lachte meisjesachtig ‘De hele wereld had me naakt kunnen zien. Ik was naakt op een openbaar strand. Van boven en van onderen. Net als Rianne, wat heeft die een verrukkelijk lichaam. Ik vertelde haar dat ik iedere man zou willen pijpen die dat wou maar ik wilde die van jou het liefste’.

‘Hoe voelde je je ?’

‘Eerst was ik nerveus, ik voelde me opgewonden’.

‘Hebben die mannen met wie je gepraat hebt naar je gekeken?’ ‘De ene wel, naar mijn tepeltjes en mijn kutje, de ander naar mijn kontje.’

‘Vond Fred je knap ?’

‘Hij zei dat mijn borsten prachtstukken waren.’ en ze giechelde, ‘Je moest hem eens zien, hij had een stijve, hij zat met opgetrokken knieën tegenover Rianne en mij en had zijn zwembroek uitgetrokken zodat ik zijn blote pik kon zien. Andy, ik kreeg er zin in.’

‘Wil je heus met Fred neuken ?’

‘Ik heb er de hele middag aan gedacht. Denk je dat ik geil en wild zou kunnen worden ?’

‘Probeer het.’

‘Daarna zal ik je alles vertellen. Wat ik fijn vond, wat ik dacht.’

‘Ja, ja.’ 

De volgende avond gingen ze al vroeg naar Fred en Rianne, Jolanda had meteen een afspraak gemaakt dat ze zouden komen. Andy keek toe hoe Jolanda zich aankleedde. Toen ze klaar was wendde ze zich tot hem. ‘Hoe zie ik er uit ?’

‘Ik zie je tangaslipje door je rok heen.’

‘En hoe vind je dit bloesje ? Dat heb ik vanmiddag speciaal gekocht.’ ‘Je borsten zijn er goed door te zien, je tepels prikken er bijna doorheen, heel sexy. Het is nogal gewaagd om zo over straat te gaan.’ Ze gingen lopen want Fred woonde een straat verder en onderweg voelde Andy zich opgewonden worden toen hij zag dat iedereen Jolanda’s borsten kon zien door haar doorschijnende kleding.

Fred deed meteen open maar zei niets. Andy liet zijn blik over Rianne gaan. Ze ging zitten en deed iets met het bloesje dat ze droeg. Ze zat geknield tegenover hem, en ineens viel haar bloesje uit. Haar borsten met de roze, lokkende tepels waren onbedekt. ‘Kijk eens,’ mompelde ze, ‘Ik ben overal bruin.’. Ze hing over hem heen, en toen ze zich bewoog streken haar tepels langs zijn wang. Ze ging weer liggen en deed haar broek uit. ‘Trek eens wat uit!’ spoorde ze hem aan, ‘Doe alles uit!’ Achter de schemerlamp zag Andy Jolanda en Fred. Ze hielden elkaar vast omstrengeld, hun monden op elkaar geklemd. Fred’s hand betastte Jolanda’s borsten. Andy ging rechtop zitten om niets te missen. Rianne drukte haar borsten tegen zijn gezicht en dwong hem weer te gaan liggen. Haar handen friemelden aan de ritssluiting van zijn gulp.

‘Oh, daar is mijn stang.’

Hij ging weer rechtop zitten en knipperde met zijn ogen om beter te kunnen zien wat Jolanda aan het doen was. Ze was nu naakt tot aan haar middel en Fred was ook naakt, hij schoof en draaide tot hij tussen Jolanda’s dijen terecht kwam.

‘Mooi.’ knikte Andy, ‘Kijk, Jolanda doet het fantastisch.’ en hij ging er op handen en voeten heen. Hij verslikte zich toen Jolanda een kreet slaakte en Fred aanmoedigde.

Fred steunde, schreeuwde en kreunde, terwijl Andy toekeek hoe hij zijn stijve pik in de kut van zijn vrouw boorde. Hij keek naar de ongelooflijk mooie borsten van Jolanda die zwoegden terwijl ze haar onderlichaam ophief om Fred’s lange lul te ontvangen, om bij het zien hiervan terug te denken aan gisteren ochtend toen hij Rianne’s borsten lag te kussen, die er ook zijn mochten. Jolanda sloeg haar lange benen om Fred’s lichaam en werkte al haar geisha standjes af.

Haar linkerborst drukte tegen zijn lippen. Ze lag over hem heen en bewoog zich op en neer. Zachtjes kuste Fred haar borsten en de rode tepels werden hard onder zijn lippen. Haar hand gleed omlaag tussen zijn benen en ze omvatte zijn lul. Haar tieten waren stevig en peervormig. Het blonde haar viel in haar nek, ze had een klein mondje met mooie lippen en als ze liep liep ze soepel, zodat haar hele lichaam borsten, heupen, dijen en billen harmonisch bewoog, zodat de mannen naar haar omkeken.

Gisteravond was ze weer op haar best geweest, alles bewoog aan haar en toen hij zelf ook klaarkwam leek het net of hij bleef spuiten. Op dat moment dacht hij weer aan Rianne. Jolanda rechtte haar blote schouders. De twee naakte borsten schenen stijver te worden en de bruine kringen om de tepels zo groot dat ze vooruit priemden. Andy voelde zich vreselijk geil worden bij de aanblik van zijn naakte vrouw, die bezig was door een andere man geneukt te worden.

‘Krijg je het te kwaad van me ?’ vroeg ze en keek hem speels aan. Hij zag dat ze Fred’s penis streelde die stijver en groter werd. Toen hij helemaal overeind stond krulde haar hand eromheen. ‘Lekker is dat,’ fluisterde ze tegen Andy ‘Oh, wat lekker. Een lekkere stijve nieuwe lul.’

Hij sloeg zijn ene arm om Rianne en drukte haar tegen zich aan. Zijn vrije hand gleed onder haar rok en streelde haar warme huid. Zijn vingers zochten een weg tot ze haar schaamlippen bereikten. Met haar hulp was hij snel uitgekleed en toen hij zijn onderbroek op de grond gooide zag hij dat Rianne al naakt was.

Vlug ging ze op haar knieën liggen, draaide zich om zodat haar smalle billen naar hem toegekeerd waren en hij haar rug zag, ze ging schrijlings over zijn borst staan en liet zich bovenop hem zakken. Ze nam zijn ballen in haar handen. Even gleed haar tong rondom de top van zijn penis, toen sloten haar lippen zich eromheen.

Terwijl ze bovenop hem lag zag hij haar vooruitstekende schaamlippen. Zijn vingers klauwden om haar billen. Hij trok haar vaster en vaster tegen zich aan, toen scheen ze ineens te verstijven, omsloot met haar dijen stevig zijn hoofd en duwde haar schaamheuvel hoe langer hoe harder tegen zijn mond. Een kreet kwam diep uit haar keel, haar hele lichaam huiverde en schudde en toen verslapte het langzaam. Ze liet zich traag van hem afglijden.

Haar koele hand gleed weer om zijn penis. Toen voelde hij dat haar lippen weer bezig waren en dat zijn erectie haar hand vulde en er bovenuit groeide. Hij sloot zijn ogen en begon luid te hijgen. Zijn hand tastte naar haar op en neer bewegende hoofd en probeerde het vast te houden. Hij voelde opeens dat alles uit hem wegstroomde. Hij keek op.

‘Hoe ga je, lekkere schat ?’ spon ze.

Ze boog zich voorover om hem op zijn neus te zoenen. Toen ging ze naast hem zitten en vlijde zich tegen hem aan. Hij kon zijn ogen niet afhouden van haar volle, vooruitstekende borsten. Haar hand gleed zacht op en neer over de huid van zijn heup en de zijne streelde haar dijen onder haar rok. Ze kusten elkaar en daagden elkaar uit met hun spelende tongen. Zijn hand gleed omhoog, langs de vochtige schaamheuvel die smal begon en boven breder werd, bedekt met een dun laagje schaamhaar.

Zijn vingertoppen zochten en vonden het kleine vooruitstekende knopje van haar clitoris en begonnen het langzaam, voorzichtig te strelen. Onwillekeurig begon ze met haar heupen te wentelen. Ze haalde diep adem en slaakte een zucht van genot. Fred was overeind gekomen om haar blote kutje te bewonderen. Hij floot van ontzag bij de aanblik van haar natte kutje en duwde Jolanda’s hoofd naar zijn weer opgeheven penis.

Haar vingers raakten hem aan, wreven erlangs, liefkoosden hem tot hij omhoog kwam, zo recht en strak of hij uit elkaar zou barsten. Rianne kreunde zacht en smekend. Ze liet hem los en draaide zich op haar rug, met de armen omhoog naast haar hoofd, de ogen gesloten en de mond half open. In het gedempte licht zag Andy Rianne naakt beneden zich, het meisje dat hij wilde neuken, de vrouw die hij zou bezitten. Hijgend ging haar snelle adem, de twee welvende borsten gingen op en neer. Rode volle manen tekenden zich af om haar tepels, waarvan de kleur donkerder was geworden. Daar lag zij met gespreide benen, golvende heupen en haar diep weggezonken navel.

Ze trok haar knieën op en spreidde ze verder uiteen. Haar ronde dijen weken uit elkaar. toen ging hij boven op haar liggen. Zijn pik vond de weg naar haar openstaande vagina, zacht als satijn, glad van haar slijm. Zijn lul zonk diep in haar kutje en haar hete schaamlippen sloten eromheen en trokken hem dieper en dieper naar binnen tot hij niet verder kon.

Hij draaide en streelde haar ermee van binnen, trok hem terug en duwde hem er weer diep in. Ze hief haar benen van de grond omhoog en vouwde ze om zijn rug. Haar handen omklemden zijn schouders. Hij neukte haar vol wellust, op en neer zonder op te houden. Toen Rianne’s lichaam begon te schokken ging hij door, drukte zich dichter tegen haar gloeiende lichaam, bezeten door een lust die hij nog niet eerder had gevoeld. Haar billen gingen op en neer terwijl zij zijn wippende lichaam ontmoette.

Geleidelijk aan begon alles aan haar sneller te bewegen, haar kutje, haar heupen, haar hele onderlichaam, sneller en sneller en hij bewoog mee in haar ritme, liet zijn pik rond glijden in haar nauwe gaatje dat hem omsloot.

‘Mijn hemel,’ fluisterde ze, ‘Wat neuk je me lekker, lieve Andy. Ik kom bijna klaar.’

Hoog hief ze haar heupen op, haar dijen klapten als een klem om de zijne. Ze hijgde en kreunde, zo hevig was haar orgasme. Hij liet zich gaan, gaf zich over aan zijn eigen orgasme en vulde haar met zijn kokende sperma, dat keer op keer in haar spoot. ‘lekkere meid van me,’ fluisterde hij in haar oor, ‘lekkere geile meid van me.’

Bevredigd lagen ze dicht tegen elkaar aan. Doezelig probeerde hij na te denken, nog warm van haar hitte en haar vlees. Ze was de enige niet met wie hij geneukt had, maar ze was de vrouw van Fred. Hij had haar al langer willen naaien maar had het nooit laten blijken, en nu, in een aangeschoten bui, was het zomaar gebeurd. Hij trok haar omhoog en ze liepen hand in hand naar de badkamer.

Onderweg zag hij dat Jolanda Fred nog steeds hevig lag te pijpen, Fred op zijn beurt zat Jolanda’s anus met zijn duim te openen, Andy hoorde soppende geluiden in de hele kamer. Fred kroop van haar af, pakte een pot crème en smeerde haar anus ermee in maar ze week terug. ‘Nee, dat doet zeer, doe dat alsjeblieft een andere keer.’ Maar hij trekt zich niets aan van haar tegenwerpingen, draait haar op de buik en dringt met zijn omhoog geheven pik zachtjes in haar anus. Jolanda is nu een vrouwtjesdier dat door hem in haar kontje geneukt wordt. Ze stoot kreten uit, krimpt ineen, tot hij hem er uit haalt en hem weer diep tussen haar opgeheven billen schuift, pakt haar borsten waardoor hij begint te rillen van genot. In het bleke licht van de kamer is haar naakte lichaam nog uitdagender. Haar ogen zijn half weggedraaid.

Ze hijgen, zijn opnieuw bezeten geraakt van elkaar. Naderhand liggen ze naast elkaar uitgestrekt, haar armen achter haar hoofd, de lichte haartjes van haar kutje en haar stijve tepels glinsteren van hun vocht. Langzaam streelt ze zijn borstharen en halfgezwollen pik, langzaam bevoelt zijn hand haar natte kutje.

‘Je hebt me behoorlijk afgeragd vanavond,’ zei ze en keek hem ondeugend aan ‘maar ik heb er geen moment spijt van. En straks mag je me nog eens in mijn kutje naaien.’

‘Daar houd ik je aan.’ zei hij en kuste haar stevig op de mond. Ik liep vlug naar boven naar de badkamer waar Rianne al onder de douche stond, haar tieten priemden naar voren. Kleine beekjes van water stroomden over haar borsten en nu gespannen tepels, over haar buik en kwamen samen in de V tussen haar benen. Hij voelde dat zijn pik weer begon te zwellen, legde de douche neer en pakte haar vast.

Ze gleed in zijn armen met haar natte lichaam. ‘Oh Andy, wat lekker is dat.’

‘Ik ben gek op je, Rianne.’

Ze ging iets achteruit en keek langs zijn lichaam naar beneden. ‘Je pik ziet er verrukkelijk uit. Laten we geen tijd verspillen.’

Ze strekte haar handen achter zich uit en liet zich langzaam achterover zakken. Ze strekte haar benen en trok haar knieën op. Toen lag ze op haar rug, glanzend van het water. Ze werkte zich iets naar voren, terwijl ze haar benen wijder uit elkaar spreidde om ze om zijn knielende lichaam te slaan.

Hij liet zich tussen haar glibberige dijen zakken en terwijl haar fluwelige rode opening vrijkwam, gleed zijn penis bij haar naar binnen, diep, dieper en nog dieper tot zijn ballen haar glibberige kutlipjes raakten. Zo bleef hij op haar liggen, en haar handen masseerden zijn rug. Zijn vochtige lijf kletste tegen het hare, bleef even liggen en kletste opnieuw tegen haar aan, het ging sneller en sneller, harder en harder. Steeds woester neukten ze, met kletsende lichamen. Haar kutje is goed gesmeerd, ze is heel opgewonden geworden en begint met haar onderlichaam te schokken en te wentelen. Haar tong kwam als vanzelf in zijn mond en ze speelde met zijn tong. Ze hadden er geen erg in dat de badkamerdeur opengegaan was en dat Jolanda en Fred om een hoekje stonden mee te kijken. Jolanda had Fred zijn penis nog in haar hand en ze stond er zachtjes aan te trekken, er draaiende bewegingen bij makend.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten