Zon, alcohol en een vreemde man.

Het volgende is ons afgelopen zomer overkomen tijdens onze vakantie in de omgeving van Ermelo. Ik heb de naam van mijn vrouw veranderd om herkenning te voorkomen, want voordat je het weet zijn er wel ergens goede bekenden die de link gaan leggen. Ik noem mijn vrouw in dit verhaal dan ook maar Bianca.

Het gebeurde dus afgelopen zomer, Bianca en ik hadden een huisje gehuurd in de omgeving van Ermelo, mooi gelegen bij de bossen. Jammer genoeg werkte het weer niet echt mee, we hadden nogal wat regenachtige dagen maar gelukkig ook een paar dagen met volop zon. Zo gebeurde het dat we op een van die sporadisch zonnige dagen, nadat we de middag in de stralende zon op het terras van ons huisje hadden doorgebracht besloten om die avond nog even een boswandeling te maken. Ik moet toegeven, we hadden die dag al behoorlijk wat drank achter de kiezen, maar we dachten dat we misschien wel wat op zouden knappen van een boswandeling. Met die gedachte in ons achterhoofd liepen wij dan ook samen het bos in. Na een half uurtje lopen voelden we het toch wel in de benen en om de beentjes even wat rust te gunnen namen we even plaats op een bankje bij het bospad.

Nu moet ik zeggen dat wij beide iets losser zijn als we een drankje op hebben en met mooi weer zijn wij ook een stuk geiler. Dus terwijl we daar zaten kwam van het een het ander. Het begon toen ik mijn hand op het blote been van Bianca legde. Ze droeg die dag een lekker kort minirokje wat mij nog steeds behoorlijk op kan winden, want ze heeft echt prachtige benen. Ze draaide haar hoofd naar me toe en zo belanden we in een heftige tonzoen, waarbij Bianca gelijk al probeerde om mijn broek open te maken. “Ho, lieverd, zullen we eerst even een plekje opzoeken waar we niet direct voor iedereen op het zicht zitten, voordat je mijn pik uit mijn broek haalt“ zei ik en ik duwde haar handen even weg. We gingen van het bospad af en tussen de struiken en bomen door zochten we als een jong verliefd stelletje een geschikte open plek in het bos om te doen wat we van plan waren, neuken in het bos.

Toen we een paar minuten later een mooi afgelegen plekje hadden gevonden en Bianca een badlaken had uitgespreid, die ze waarschijnlijk al bewust had meegenomen, lagen we daar al snel heerlijk met elkaar te vrijen. Al snel had Bianca mijn broek open en die trok ze dan ook gelijk van mijn kont. Bianca was ongekend geil en dat was te merken ook, want ik werd heerlijk door haar gepijpt. Terwijl zij mijn stijve pik diep in haar mond op en neer liet glijden verdween mijn hand onder haar minirokje en schoof ik haar string opzij. Langzaam ging ik met mijn vinger door haar inmiddels zeer nat geworden spleetje en likte ik haar sappen van mijn vinger af. De geur en smaak van haar natte kutje was zoals gewoonlijk weer voortreffelijk en gelijk verdween mijn hand weer onder haar minirokje en nu duwde ik twee vingers in haar klets natte kutje. Ik begon ondertussen echt helemaal gek te worden van die heerlijke lippen en tong van Bianca die me op een fantastische manier aan het pijpen was. Ik word toch wel regelmatig gepijpt door haar, maar omdat we het nu in het bos deden was dit toch wel een stuk opwindender. Ook Bianca was geiler dan ze normaal gesproken is, want normaal gesproken wil ze er niets van weten als ik in de buurt van haar kontgaatje kom, maar nu stribbelde ze absoluut niet tegen en kreunde ze zelfs, toen ik naast de twee vingers in haar kut een derde vinger in haar kontje liet verdwijnen. Dit alles werd me teveel en ik voelde dat ik het niet meer kon houden. Ik probeerde Bianca nog te waarschuwen, maar voor ik het eigenlijk door had spoot ik een behoorlijke lading sperma met kracht haar mond in. Ze bleef door zuigen tot ik klaar was met spuiten en vervolgens liet ze mijn zaad langs haar kin uit haar mond lopen, wat een ontzettend geil gezicht was.

Ik moest even bijkomen van mijn orgasme en ging languit op het badlaken liggen, maar Bianca was natuurlijk nog niet klaar gekomen en uiteraard wilde ze nog wel even doorgaan. Na een paar minuten nam ze mijn pik weer in haar mond en ze kreeg het al snel voor elkaar om mijn pik weer goed stijf te pijpen en te trekken. Ze stond op en trok me mee naar een boom, daar ging ze voorover gebukt tegenaan staan. Ik ging achter haar staan en drukte achterlangs mijn stijve pik in haar nog steeds klets natte kut. Toen we ongeveer een minuut of vijf zo stonden te neuken zag ik opeens iets bewegen in mijn ooghoek. Ik keek opzij en zag daar een man van een jaar of veertig staan, hij had zijn lul in zijn hand en stond zich langzaam op ons af te trekken. Ik fluisterde in Bianca’s oor “Bianca, niet gelijk omkijken hoor, maar er staat een kerel achter ons en die staat zich af te trekken“. “Dat interesseert me niet, ik wil klaar komen. Neuk me harder schat“ zei ze tegen me. Ik wist echt niet wat ik hoorde. Enigszins ongemakkelijk, maar toch wel erg opgewonden bleef ik mijn Bianca door neuken. Maar op een gegeven moment kwam de man langzaam naar ons toe lopen en legde hij zonder enige aarzeling een hand op de billen van Bianca en begon haar billen te strelen.

Ik weet niet wat er met mij gebeurde, ik liet de man gewoon zijn gang gaan, normaal gesproken zou ik hem verrot hebben gescholden, maar ik vond het op dat moment toch wel erg geil. De man werd nog brutaler en hij bewoog zijn hand nu onder mijn ballen door richting de soppende kut van Bianca. Opeens voelde ik hoe hij twee vingers onder mijn lul bij Bianca naar binnen schoof. Op dat moment was ik echt van plan om hem een klap voor zijn kop te geven, maar toen ik Bianca steeds harder hoorde kreunen en zij hem zelfs aanspoorde om door te gaan, liet ik hem zijn gang gaan. Ik neukte mijn vrouw terwijl ze gevingerd werd door een wild vreemde man. Opeens voelde ik zijn hand tegen mijn in Bianca’s kut stotende pik aan. Hij pakte mijn lul beet en trok me af terwijl ik Bianca stond te neuken. Als je me dit van te voren gevraagd zou hebben, zou ik waarschijnlijk gezegd hebben dat ik dit nooit toe zou staan en meteen af zou knappen. Maar vreemd genoeg wond het me enorm op.

Bianca was nu zo ontzettend geil en drukte haar kont steeds verder naar achteren om mijn lul goed diep in har kutje te voelen en toen kreeg ik een heel ander idee. Ik had al lang de wens om Bianca een keer met een andere kerel te zien neuken en nu kreeg en greep ik die kans. Ik zag namelijk het formaat van die vreemde man zijn lul en die was zeker vijf centimeter langer en een stuk dikker dan mijn pik. Ik stapte naar achteren en mijn pik floepte uit haar natte kutje die nu echt lekte van haar sappen. Ik keek de man aan en zei hem dat hij het even over mocht nemen. Maar al te graag nam hij mijn plaats in en zo zag ik de grote lul van een wild vreemde man in de kut van mijn Bianca verdwijnen. Bianca begon nu nog harder te kreunen, zo geil had ik haar nog noot gezien. “Oh, wat is die groot en wat kom je diep, ja, neuk me met die dikke grote pik van je, neuk me maar klaar” kreunde ze van puur genot. Hij neukte haar alsof zijn leven ervan af hing, met ieder stoot leek het wel alsof hij nog dieper in haar kut wilde komen. Ik stond erbij te kijken en aan mijn pik te trekken, wat was dit waanzinnig geil zeg. Ik denk dat Bianca zeker wel drie keer achter elkaar klaar stond te komen op die grote lul en bij ieder orgasme stond ze te trillen op haar benen.

Deze vreemde man had een uitstekende conditie en zelfbeheersing, want hij bleef maar doorgaan, ik zou allang mijn lading in haar kut los hebben gelaten. Ikzelf was al een paar keer gestopt met mezelf af te trekken, want ik wilde mijn zaad in de kut van Bianca spuiten nadat deze man haar vol zou hebben gespoten, want dat zou zeker gaan gebeuren en daar keek ik nu verlangend naar uit. Ik wist dat het niet lang meer kon duren voordat hij diep in haar kutje klaar zou gaan komen, ik zag het aan zijn manier van neuken en de grimas op zijn gezicht. En toen gebeurde hetgeen waar ik al zo lang op had gewacht, hij voerde het tempo flink op, hij ramde zijn grote lul nu echt keer op keer tot aan de wortel in de kut van mijn Bianca. De kutsappen vloeide bij haar naar buiten en er vlogen zelfs spetters van haar sap in het rond, zo nat en geil was ze. Hij hijgde en zei nog dat hij klaar ging komen en Bianca kon alleen nog maar uitbrengen “spuit me maar vol, spuit mijn kut vol met die grote lul van je”. Op dat moment kon de man het echt niet langer meer uitstellen, hij kwam klaar en hoe. Hij stond te schokken en elke keer als hij zijn lul iets naar achteren trok zag ik zijn lul gewoon pulseren in Bianca’s kutje, hij stond haar hard vol te spuiten en het was een enorme lading sperma die hij bij haar naar binnen spoot. Ik ging nu even achter hun staan en ik zag hoe hij zijn billen samenspande tijdens het klaar komen, tussen hun benen door zag ik het sperma weer uit de kut van Bianca druipen, het was zoveel dat ze het onmogelijk allemaal kon verwerken in haar mooie kutje. Nadat hij zich helemaal in Bianca leeg had gespoten trok hij zijn lul langzaam uit haar, ik keek nu tegen een openstaande sperma druipende kut aan en kon me niet meer beheersen.

Ik stapte naar voren en duwde de man opzij. Mijn op springen staande pik duwde ik in een keer in haar wijd open staande met vreemd sperma gevulde kut en ik begon haar hard te neuken. Ik voelde haar sappen en zeker ook het sperma van de vreemde man tegen mijn buik en ballen aan spetteren en het was zo geil, zoiets had ik nog nooit beleefd. Het zaad van die man begon nu langs mijn ballen zo langs mijn benen naar beneden te lopen en Bianca moest ongetwijfeld ook zijn zaad langs haar benen voelen lopen, die gedachte maakte me gewoon gek van geilheid. De man kwam nu weer naast ons staan en ik zag dat zijn lul alweer recht overeind stond. Hij ging met zijn hand weer tussen onze neukende lichamen in en vervolgens begon hij Bianca weer te vingeren en zijn andere hand ging toen richting mijn kont. Ik voelde hoe hij langzaam een vinger in mijn kont begon te duwen. Ik schaam me eigenlijk om het te zeggen, maar ik werd hier gewoon nog geiler van. Ik begon Bianca steeds harder te neuken en zijn vinger ging steeds dieper en sneller heen en weer in mijn kont. Hij pakte op een gegeven moment van ons allebei een hand en samen met Bianca begonnen we de man nu af te trekken. Opeens voelde ik dat zijn lul begon te kloppen en onder een stevige kreun spoot er opnieuw een flinke straal sperma uit zijn lul, het zaad belande tegen het bovenbeen van Bianca aan. Vrijwel meteen begon ik nu zelf ook te spuiten en spoot ik Bianca’s kut nog voller met mijn zaad. Toen ik me ook goed leeg had gespoten en mijn lul uit haar kut trok kwam er een mengeling sperma van de man en mij uit haar kut en het leek wel of er een kraantje open was gezet. Bianca was nog nooit zo vaak klaar gekomen als op die dag en ze had zeer zeker nog nooit zoveel zaad in haar kut gehad.

Bianca ging op haar hurken zitten en na deze intensieve neukbeurt moest ze behoorlijk plassen. Ze perste niet alleen haar pies naar buiten maar ook het zaad wat er in haar kutje zat. Het was best wel geil om te zien hoe haar pies op de grond kletterde en hoe de slierten sperma aan haar kutje bungelden. De onbekende man trok zijn broek omhoog en verdween toen weer net zo snel als hij gekomen was. Nadat wij ons gefatsoeneerd hadden gingen wij terug naar ons huisje. Tot op de dag van vandaag hebben we het er nog regelmatig over. Maar als je me zou vragen of ik het nog een keer zou doen met een man erbij moet ik er toch echt wel even over nadenken. Eerlijk is eerlijk, wij hebben er intens van genoten. Maar in nuchtere toestand weet ik niet wat Bianca of ik zouden doen, wat alcohol wel allemaal niet met je doet.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb