Zo was ze nog nooit geneukt.

Dit verhaal gaat over een beleving die ik enkele jaren terug heb mogen ervaren. Het begon allemaal op een regenachtige dag in 2016. Ik woonde toen nog bij mijn ouders thuis. Ons huis had hier en daar wat dingen die aan vervanging toe waren en ook de badkamer was toe aan een grondige opknapbeurt. Dus besloten mijn ouders dit te laten doen door een aannemersbedrijf. Aangezien de badkamer dus werd verbouwd konden wij ook een paar dagen niet douchen, nu is dat zo erg maar als je thuis komt na een dag werken is het wel zo prettig om schoon aan tafel te zitten. Dat was dan ook de reden waarom mijn moeder aan ‘Erik en Nicole’ onze buren had gevraagd of wij daar mochten douchen totdat de badkamer klaar zou zijn. Dat bleek geen probleem te zijn en zo hadden wij een sleutel van hun huis gekregen.

Onze buren zijn heel vriendelijke mensen en beide tegen de 40 jaar, de buurman is een vriendelijke man die altijd wel een praatje maakt als je hem tegen komt, en de buurvrouw is een vriendelijke en slanke mooie blonde vrouw. Op de tweede dag van de renovatie had ik zelf een behoorlijk zware werkdag achter de rug en ik had die dag behoorlijk lopen zweten, ik had dus wel behoefte aan een lekkere warme douche. Mijn ouders zeiden dat de buren er beide niet waren, Erik zou nog enkele uren moeten werken en Nicole had laten weten naar vriendinnen te zijn, dus we konden de douche gebruiken.

Ik pakte de huissleutel van de buren en vertrok uit mijn huis. Bij de buren aangekomen ging ik naar binnen en liep recht door naar de badkamer, waar ik besloot dat de deur niet op slot hoefde aangezien er toch niemand was. Ik zette wat muziek op, draaide de kraan van de douche open en begon te douchen. Ik had van huis mijn scheermes meegenomen om gelijk mijn schaamstreek wat bij te scheren. Het warme douche water en mijn aanraking zorgde er voor dat ik wat opgewonden werd, waardoor mijn pik flink begon te groeien, ik fantaseerde erop los en trok wat aan mijn lul. Ne een kleine 10 minuten besloot ik om me maar af te gaan drogen en pakte ik de handdoek van het rek. Ik begon met mijn haar af te drogen en hoorde op dat moment de deur van de badkamer opengaan, ik keek op en zag Nicole de buurvrouw daar staan, ze stond in de deuropening en ik stond daar naakt met een stijve pik recht voor haar neus.

Beide waren we geschrokken en Nicole rende snel naar beneden. Ik wist niet wat ik moest doen en kleedde me maar snel aan en liep vervolgens de trap af, met het plan om gelijk maar richting huis te gaan. Ik zag Nicole aan tafel zitten met twee koppen koffie en ze vroeg me of ik erbij wilde komen zitten omdat ze geen ongemakkelijke situatie wilde en erover wou praten. Ik ging aan tafel zitten en nam snel een slok van mijn koffie. Nicole verontschuldigde zich voor het feit dat ze zomaar binnen was gekomen en ik antwoordde dat dat niet nodig was, Ik had tenslotte de deur op slot moeten doen.

Nicole keek me blozend aan en zei dat ze het niet erg vond om mij naakt te zien. Ik ging daarop in en zei dat ze Erik vast ook vaak naakt zag en dus niets had gezien wat ze nog nooit had gezien. Ze aarzelde even maar vertelde toen dat dit niet zo was. Erik was namelijk nogal klein geschapen, en ze had nooit iemand anders gehad dan Erik. Ze vertelde dat ze altijd al fantaseerde hoe het zou zijn om een grotere en dikkere lul te voelen, en meer te genieten van de seks. Erik was vaak zo klaar en kon het niet lang volhouden. Ik wist niet wat ik moest zeggen en zonder na te denken flapte ik eruit dat ze mijn pik wel even vast mocht pakken om te voelen.

Nicole keek wat verward en gaf aan dat ze dat niet durfde en haar man trouw wilde blijven. Ik was ondertussen erg geil geworden van wat Nicole mij had verteld en zat daar met een behoorlijke bobbel in mijn broek. Ik knoopte onder de tafel mijn broek open en deed deze wat naar beneden, en vertelde Nicole dat ik het niemand zou vertellen. Ik schoof mijn stoel opzij en mijn harde paal kwam onder de tafel vandaan. Nicole keek recht naar mijn lul en zei toen dat ze hem alleen even wilde voelen maar meer niet. Ze stond op en kwam naast mij zitten, en langzaam zag ik hoe zij haar hand richting mijn paal bewoog. Ze durfde mij niet aan te kijken en sloot haar hand om mijn lul, en keek er aandachtig naar. Voorzichtig begon ze me af te trekken met langzame trekbewegingen. Ik zei haar dat het heerlijk was, en ik merkte dat ze haar twijfels een beetje liet varen. Haar hoofd zakte voorzichtig voorover en ik voelde hoe ze met het puntje van haar tong tegen mijn eikel kwam.

Ik wilde niets liever dan haar mond om mijn paal voelen en pakte haar hoofd voorzichtig vast en duwde deze iets omlaag, haar lippen kwamen tegen mijn eikel en ik oefende nog wat extra druk op haar hoofd uit. Langzaam aan voelde ik hoe ze haar mond opende en mijn paal steeds verder en dieper in haar mond verdween. Ik bewoog haar hoofd langzaam op en neer en genoot intens van hoe Nicole mij aan het pijpen was. Na enkele minuten voelde ik dat mijn ballen zich aanspande en dat ik bijna klaar zou komen. Ik wilde haar niet onverwachts in haar mond spuiten en liet haar weten dat ik bijna klaar kwam. Ze stopte met pijpen en liet mijn lul langzaam uit haar mond glijden, kwam overeind en keek me aan met de meest geile blik die ik ooit had gezien. Ze knoopte haar truitje open en begon zich uit te kleden, ik hielp haar en binnen no time waren we beide geheel naakt. Haar mooie volle borsten hingen recht voor mijn gezicht, ik begon haar borsten te kneden en haar tepels te kussen.

Ze keek me aan en zei dat Erik nog wel zeker een uur weg zou blijven en ze wilde dat ik haar zou neuken voor hij thuis kwam. Ik wilde niets liever en ging op de bank zitten. Nicole kwam over mij heen zitten en haar kutje hing boven mijn stijve pik. Ik liet mijn hand afdwalen naar haar kutje en voelde dat ze lekker gladgeschoren was. Twee vingers gingen naar binnen en ik vingerde haar terwijl zij mij nog wat aftrok. Ik trok mijn vingers terug en pakte haar bij haar heupen, en begeleide haar kutje naar mijn paal. Ik vroeg of ze condooms had, ze keek me aan en antwoordde dat daar geen tijd voor was en dat ze mijn paal goed wilde voelen zonder condoom. Nog voordat ze haar zin had afgemaakt liet ze zich al over mijn keiharde pik zakken en begon ze me te berijden alsof ze al jaren geen seks had gehad. Ik greep haar vast en begon haar mee op te beuren om haar vervolgens weer over mijn pik heen te duwen, Nicole kreunde het uit van genot en ik voelde dat ze elk moment klaar kon komen, tot we opeens de deur hoorde dichtvallen. Nicole probeerde nog snel van mij af te stappen maar voor ze het wist stond Erik in de kamer en die zag hoe mijn paal nog half in het kutje van Nicole zat.

Erik kreeg een boze blik op zijn gezicht en werd woest, Nicole begon te huilen en ik wist me geen raad, maar op een of andere manier wond het me op en was mijn pik nog keihard. Ik nam het woord en zei tegen Erik dat hij zijn mond moest houden en moest gaan zitten. Nicole keek me vol verbazing aan en Erik zei niets, maar bleef boos kijken. Ik herhaalde mezelf en beval hem nogmaals plaats te nemen op de stoel. Mijn houding maakte iets los bij Nicole en ze kreeg een heel dominante blik in haar ogen. Ze zei tegen Erik, “ik wil ook dat je gaat zitten, ons seksleven is niet wat het geweest is en ik heb ook mijn behoeftes. Dus ga zitten en geniet.” Erik stond met zijn mond vol tanden en had dit nooit verwacht van zijn vrouw. Het moet hem toch hebben opgewonden om ons zo te zien en Nicole zo te horen want zonder tegenspraak ging hij zitten en keek hij onze kant op. Nicole keek hem aan en hing nog steeds over mij heen. Ik stelde voor naar de slaapkamer te gaan en we liepen alle drie naar boven. Nicole voorop, ik daarachter met een mooi zicht op haar heerlijke kontje en kutje, Erik liep achter mij en zei niets.

Boven aangekomen ging Nicole op haar rug op bed liggen met haar benen wijd, Erik ging op de bedrand zitten met zijn broek omlaag, zijn pik stond stijf overeind voor zijn doen, en ik ging boven op Nicole liggen. Ik bracht mijn paal weer tegen haar kutje, keek naar Erik en zei, “kijk maar goed, Nicole heeft dit altijd al willen meemaken en jij gaat kijken hoe zij geniet.” Hij keek me aan zonder emotie en knikte. Ik zette mijn eikel tegen haar kutje en stootte vervolgens mijn paal in een keer helemaal in haar. Ik begon haar met stevige halen te neuken en kuste haar. Ze kuste me terug en kreunde dat ze nog nooit zo lekker was geneukt, waarop ze opkeek en tegen Erik zei, “die kleine van jou kan dat nu eenmaal niet.” Erik bleef nog altijd stil en keek toe hoe zijn vrouw hard door mij werd geneukt. Ik trok mij terug uit Nicole omdat ik anders al klaar zou komen, ze merkte dit en zei dat ze het ook op zijn hondjes wilde doen voor ik klaar zou komen. Ik had wel eens filmpjes gezien van vrouwen die geneukt worden en gelijktijdig door een ander gelikt, dit leek me erg geil en ik zei tegen Erik dat hij ook wel eens wat mocht doen. Hij vroeg verbaast wat ik bedoelde, en ik zei dat hij Nicole moest likken. Hij kroop gelijk tussen haar benen terwijl ze nog op haar rug lag, dus ik riep hem terug en zei “dat is niet wat ik bedoel, ga op je rug liggen.” Hij gehoorzaamde en Nicole ging in standje 69 over Erik heen zitten met haar kutje boven zijn mond. Erik begon haar vol overgave te likken en Nicole vroeg hem of hij het lekker vond haar kutje te likken nadat ik haar in haar kutje had geneukt. Erik kreunde met een ja, en op dat moment stapte ik op het bed en ging achter Nicole zitten, Mijn paal en zak bungelde boven zijn hoofd en Erik stopte met likken, hij wilde ermee stoppen. Nicole liet dit niet toe en liet haar kont naar beneden zakken en hield hem op zijn plek. Ik liet Erik weten dat hij geen keus had en dat hij door moest gaan met likken. Hij gehoorzaamde en likte haar klitje terwijl ik mijn paal opnieuw diep in haar kutje liet glijden.

Ik begon haar met flinke stoten te neuken en Nicole vond het heerlijk, ik sloeg haar op haar billen terwijl ik haar aan het neuken was en Erik haar likte. Ik genoot van haar warme natte kutje om mijn paal, en bleef zo even doorstoten. Ik voelde dat Nicole klaar ging komen en hoe haar kutje zich aanspande, het voelde heerlijk hoe haar kutje strak om mijn paal heen trok en ik voelde haar hoogtepunt wegzakken en die van mij naderen door haar orgasme. Ik pakte Nicole bij haar haren en begon haar nog harder te nemen. Ik kreunde en riep dat ik klaar ging komen en mijn zaad in haar ging lozen, Nicole kreunde het uit en riep dat ze mijn zaad in haar kutje wilde voelen, en op dat moment voelde ik mijn ballen en pik samentrekken. Ik voelde hoe ik straal na straal mijn zaad met elke stoot diep in haar kutje spoot, terwijl Erik nog steeds bezig was met likken.

Ik gleed uit haar kutje en zei tegen Erik dat hij haar moest schoonlikken. Dit deed hij zonder tegenspraak. Ik kuste Nicole en zei haar dat ik het heerlijk vond. Zij vertelde me hetzelfde en dat ze nog nooit zo lekker klaar was gekomen. Nadat Erik haar kutje had schoongelikt zijn Nicole en ik gaan douchen en Erik bleef achter op het bed. Onder de douche kon Nicole het niet laten mij nog even lekker te pijpen en toen wij eenmaal waren uit gedoucht was mijn paal weer op volle sterkte. Erik ging op zijn beurt douchen en ik zei tegen Nicole dat ik toch echt moest gaan voordat mijn ouders zich af zouden vragen waar ik bleef, maar dat ik niet naar huis kon gaan met een stijve pik. Nicole keek mij geil aan, zakte omlaag, pakte mijn paal vast en begon mij te pijpen, het duurde zo een aantal minuten tot ik mijn tweede orgasme voelde komen, en Nicole voelde dit ook. Ze stopte met pijpen en pakte mijn paal vast, begon me af te trekken en likte mijn eikel, ze wilde dat ik mijn tweede lading zaad in haar mond zou spuiten. Ze opende haar mond en trok nog een keer en dat werd me te veel, voor de tweede maal die avond kwam ik klaar, mijn zaad kwam deels in haar mond en op haar gezicht terecht. Ze lachte geil naar me en stond op, bedankte me voor de heerlijke avond en ik kleedde me aan en nam afscheid van haar. Nicole zei dat ze nog maar eens ging douchen nu Erik er toch onder stond en met haar gezicht vol zaad liep ze naar de badkamer.

Ik ben naar huis gegaan en vervolgens heerlijk in slaap gevallen. Na dit voorval heb ik nog een aantal keer heerlijke seks met Nicole gehad. Erik kreeg zijn twijfels en wilde dat Nicole ermee stopte en hem trouw bleef, dat deed ze uiteindelijk ook, al had ze liever doorgegaan.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten