Zo was ze nog nooit geneukt.

Eindelijk is het dan gebeurd. Na maandenlang fantaseren hebben wij afgelopen zomer een heerlijk trio met een andere man gehad.

Ik zal ons even voorstellen, mijn vrouw heet Ilse is 27jaar en 1.76 lang, ze is slank en heeft stevige borsten, ze heeft mooi lang haar en wordt graag door mannen nagekeken. Ik (Ron) ben 30jaar, 1.82 en atletisch gebouwd. Wij zijn nu twee jaar getrouwd en hebben een heerlijk seksleven. Toch is er iets wat er maar steeds niet van kwam: de realisatie van mijn al langere tijd bestaande fantasie dat Ilse eens heerlijk door een andere man genomen en verwend zou worden terwijl ik zou toekijken. Ilse vond het wel een heel leuke fantasie om tijdens het vrijen over na te denken, maar zag het er in werkelijkheid nog niet echt van komen.

We waren tijdens de zomer op vakantie in Griekenland. Op een van de eilandjes waar de stranden heerlijk wit zijn en het water erg blauw. De zon scheen de gehele dag en we genoten optimaal van de zee, de terrasjes en ook van elkaar. Al meerdere keren hadden we het er over gehad dat dit de ideale locatie zou zijn voor het uitvoeren van onze fantasie. Immers, hier kende niemand ons en konden we op de stranden iedereen bekijken van top tot teen. Toch gaf Ilse aan niet erg veel vertrouwen te hebben in het vinden van de juiste persoon omdat ze het alleen wilde proberen met iemand die aan alle eisen voldeed. Daarmee bedoelde ze dat het een jonge vent moest zijn met een mooie kop, prachtige ogen en natuurlijk met een mooi lijf. Daarnaast vond ze het heel belangrijk dat hij lief en leuk was.

Tijdens onze vakantie zagen we een hoop mannen die niet aan haar eisen voldeden, en ik had de moed al haast opgegeven. Tot die laatste avond. Na een lange stranddag besloten we voordat we naar ons appartement zouden gaan nog even wat te drinken in een beachclub. Daar stond ineens tegenover ons een mooie jonge kerel met lang krullend haar en donkere fonkelende ogen. Hij kon zijn ogen niet van Ilse afhouden die alleen een bikini en een ontzettend kort rokje aanhad. Ik vroeg aan haar wat ze van deze jonge god dacht en ze kleurde geheel rood, ze vond hem prachtig maar dacht er niet over om hem te vragen. Dat was een te grote barrière voor haar. Ik stelde toen voor dat ik hem zou vragen vanavond naar ons appartement te komen, ze zei geen nee en geen ja. Ik heb toen de stoute schoenen maar aangetrokken en hem gevraagd of hij mijn vrouw aantrekkelijk vond en nadat hij dit beaamde een afspraak voor 21.00 uur die avond bij ons gemaakt.

Vol spanning gingen mijn vrouw en ik naar ons appartement en wachten na een kleine maaltijd en een douche op het moment. We hadden afgesproken dat Ilse alle touwtjes in handen zou nemen en ik zou toekijken. Ilse lag in een string en een mooie BH op bed te wachten tot hij zou verschijnen, ik had zelf al ruim een uur een enorme erectie bij het idee aan de rest van de avond.

Toen om 20.50 uur op onze deur werd geklopt schrokken we allebei een beetje, daar was hij, in een korte broek, klein hemdje en met zijn lange haren los, vol verwachting kijkend naar mijn stralende vrouw. Hij stelde zich voor als Jack en bleek uit Israël te komen. Hij had een fles wijn meegebracht en we proostten met een glas op de te komen momenten. Ilse vroeg hem om samen met haar te gaan douchen, hij wilde maar wat graag. Ik zag hoe beiden de schamele kleren uittrokken en in de douche verdwenen. Juist toen ik wilde gaan kijken klonk de scherpe klik van het slot. Ik kon niet in de badkamer. Met mijn oor aan de deur hoorde ik zoen geluiden en daarna een onderdrukt gekreun van Ilse, toen begon het water in de douche te stromen.

Na twintig minuten kwamen ze beiden met een gelukkige blik naar buiten en begaven zich naar het bed. Ik zag dat Jack een prachtig lichaam had met een forse lul van minstens 19 cm. De eikel was rood en enorm dik. Ik kreeg van Ilse de opdracht om me te gaan douchen, wat ik natuurlijk gelijk ging doen. Daar stond ik dan onder het warme water met een forse erectie te denken aan wat er binnen gebeurde. Zouden ze het wel veilig doen? Ilse leek het heft wel in handen te hebben maar ze leek ook enorm geil te zijn.

Toen ik klaar was met douchen en naar buiten kwam zag ik dat mijn vrouw op haar rug op bed lag. Ze probeerde luid te kreunen maar dat lukte maar moeilijk aangezien ze bijna zijn gehele lul in haar mond had. Jack likte ondertussen haar kleddernatte kutje en liet haar zeker drie keer klaarkomen op deze manier. Ik gang naast hun op bed liggen en probeerde Ilse te waarschuwen hem niet te lang te pijpen zonder condoom. Ze zei me dat ik me er niet mee moest bemoeien, ze wist best wel wat ze deed en ik kon beter vanaf de stoel naast het bed toekijken. Ik ging naast het bed op de stoel zitten en begon met mijn keiharde pik te spelen, ik was al nat van het voorvocht. Ilse gebaarde Jack van haar af te gaan en trok een condoom over zijcondoom over z’gaan en trok eemn lul heen. Daarna ging ze bovenop zijn enorme lul zitten en liet hem langzaam in haar natte kutje glijden, stukje voor stukje. Ze kreunde luid bij de enorme vulling die ze onderging. Langzaam liet ze zich volledig over hem heen zakken en begon Jack haar te neuken. Bij iedere stoot kreunde Ilse luid en werd haar ademhaling steeds luider. Toen kwam ze klaar, luid kreunend dat dit haar nog nooit was overkomen! Ondanks mijn jaloezie was ik bloedgeil. Ik trok aan mijn pik en liet het zaad de kamer inspuiten, ik was de enige die het zag. Ilse was nu zo ontzettend geil dat ze wilde dat Jack ging spuiten.

Na een gefluisterde conversatie begreep ik dat hij het condoom niet erg prettig vond. Ilse liet zijn forse lul uit haar druipnatte grotje ploppen en haalde met een snelle beweging het condoom er af. Daarna begon ze hem te pijpen alsof haar leven er vanaf hing. Met lange halen verdween de grote rode eikel in haar mond en stak ze een vinger in zijn anus. Toch leek het alsof Jack iets anders wilde. Hij fluisterde iets in haar oor en toen zag ik dat hij nog steeds twee vingers in haar natte kutje had, ze was bloedgeil en keek wazig uit haar ogen. Ze knikte even naar Jack en vertelde me toen dat ik maar even op het balkon moest gaan staan om ze een beetje privacy te gunnen. Ik weet niet waarom ik aan dit verzoek voldeed maar ik liep met mijn inmiddels weer stijf geworden pik de koele nachtlucht op het balkon in. Nadat Ilse het gordijn bijna helemaal dicht had getrokken hoorde ik een luid gekreun van beide. Ik moest gewoon weten wat daar gebeurde. Toen ik voorzichtig het gordijn weg schoof zag ik Ilse op haar knieën op bed zitten met Jack achter haar. Hij had beide handen op haar heupen en neukte haar uit alle macht terwijl ze met haar hoofd schudde en luid riep dat hij haar dieper moest neuken. Toen ik goed keek zag ik dat hij geen condoom omhad. Ze liet zich zonder bescherming door deze mooie vreemde man neuken. Ik ging onmiddellijk naar binnen en vertelde haar dat ik dat niet verstandig vond. Ilse keek naar mijn enorme erectie en zei toen dat ik voor haar kon gaan zitten en in haar mond kon spuiten of dat ik op het balkon kon gaan staan, ze zou zich in beide gevallen zonder condoom laten neuken. Jack beloofde mij dat hij op tijd zijn lul uit haar zou trekken als hij klaar ging komen. Over dat laatste had ik zo mijn twijfels.

Ik ging met trillende benen voor haar zitten en stak mijn pik in haar mond. Vol overgave begon ze me te pijnen, tussendoor vertellend hoe fijn het was om eindelijk eens door een grote lul geneukt te worden. Ze werd steeds geiler en kwam twee keer achter elkaar luid gillend klaar. Ik was nu in alle staten. Ik zag die mooie grote man haar stevig neuken en mijn eigen pik stond op knappen. Toen zag ik zijn gezicht verstrakken en terwijl hij mij uitdagend aankeek vroeg hij plotseling aan mijn vrouw of ze wilde dat hij stopte. Ze twijfelde geen moment en schreeuwde dat hij haar door moest neuken, ik keek haar aan en vertelde haar dat hij zo zou gaan spuiten, zonder antwoord te geven pakte ze mijn pik en stak hem weer in haar mond, nu nog wilder met haar kont naar achter drukkend. Toen zag ik dat hij versnelde, haar nog steviger vastpakte en onder luid gekreun klaarkwam. Hij spoot straal na straal in haar en ze vertelde me dat ze het spuiten van zijn warme zaad kon voelen, ze kwam weer klaar. Dit was ook voor mij teveel en ik begon in Ilse’s gezicht te spuiten, straal na straal. Jack haalde zijn lul uit Ilse en bood hem nadruipend aan haar mond aan. Ilse opende dankbaar haar mond en likte zijn enorme geval schoon.

We lagen met z’n drieën bij te komen op bed. Daarna gaven Jack en Ilse elkaar een lange zoen en namen ze afscheid. Hij bedankte mij voor het feit dat ik hem mijn vrouw vol had laten spuiten en vertrok. Ilse en ik hebben daarna als beesten geneukt waarbij ik zijn zaad langs mijn pik voelde lopen. Uitgeput vielen we in slaap. Tot op de dag van vandaag heeft ze het erover dat onze volgende vakantie naar Israël moet zijn en dat ze zich dan een nacht door drie of vier vrienden van Jack wil laten nemen. Ik moet toegeven dat het ondanks de angst die ik daarbij voel ook een heel geil idee is.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Sexcontactservice.nl

Maak jouw eigen website met JouwWeb