Zo ken ik je niet.

Vorige maand hadden wij een hotel geboekt in Rotterdam. Het was alweer een tijdje terug dat we tijd hadden voor elkaar. Het weer zat mee en na een autorit van anderhalf uur checkten we in. Zij is 38 jaar, donkerblond, 1,74m, 85C en ik ben 42 jaar, donkerblond, 1,86m, en redelijk geschapen met mijn 20 cm. Op onze kamer aangekomen ging je gelijk douchen, maar ik was nog niet helemaal in de stemming. Je reageerde teleurgesteld dat ik je niet meteen streelde en vertelde hoe gek ik op je ben.

We gingen Rotterdam in, bezochten de Markthal en de markt. Aten gezellig bij een Italiaans restaurant en na een flesje rode wijn raakten we allebei wat losser. We slenterden nog wat over de Blaak en namen toen een taxi terug naar ons hotel. En daar begon het allemaal.

Links van de ingang ligt de loungebar. We nemen plaats in een gezellig zithoekje en niet lang daarna krijgen we het bestelde. Twee glaasjes rode wijn en wat knabbelspul. Ik zit met mijn rug naar de bar, maar zie je voortdurend opkijken. Als ik draai zie ik de man die op een barkruk recht tegenover ons zit wegkijken.

Jij bloost. Ik vraag je of je aan het flirten was. En jij bekent. Allereerst ben ik geshockt. Doe je dat zo waar ik bijzit, vraag ik? Normaal gesproken niet, maar deze man is wel erg appetijtelijk, zeg jij. Beschrijf eens wat je zo aantrekkelijk vindt, zeg ik. Jij beschrijft de ongeveer 40 jarige donkere man op een andere manier dan ik hem zie. Ik zie een gespierde man, met een tikje te veel zelfvertrouwen. Jij beschrijft een schalkse glimlach, een zacht karakter en vriendelijke ogen. Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. Jouw oogcontact heeft tot gevolg dat hij is opgestaan en naast je stoel is komen staan, hij stelt zich voor als Enrico.

Hebben jullie het gezellig? Vraagt hij. Tot mijn verbazing vraag je hem erbij te komen zitten. Al snel komen we er achter dat hij een zakenman is die een nacht in ons hotel verblijft. Daarna rijdt hij door naar zijn afspraak in Groningen. Hij begint met je te flirten en ik protesteer door te zeggen dat ik je man ben en er gewoon naast zit. Jij zegt dat ik niet zo moeilijk moet doen, want ik fantaseer er al tijden over om jou samen met een andere man te verwennen. Dat zeg je ook plompverloren en Enrico zegt dat dit ook zijn fantasie is.

We drinken nog een wijntje en na een half uurtje stel jij voor naar onze kamer te gaan. We staan op en lopen via de vier trappenhuizen naar onze kamer. Ik ben een beetje buiten adem, maar Enrico is fris als een hoentje. Dat belooft nog wat!

Binnen windt jij er geen doekjes om. Je kleedt je uit tot je BH en slipje en vraagt of wij ook onze kleren uit willen trekken. Zo ken ik je niet. Normaal moet ik het initiatief nemen. Dat moet de Rotterdamse sfeer zijn. Enrico kust je zachtjes op je lippen en duwt je op bed. Ik vraag me af wat ik nu moet en sta er een beetje verloren bij. Je neemt me bij de hand en stuurt me naar je voeten. Ik kus je tenen en zie dat Enrico je BH losmaakt. Wat een ongelooflijk mooie borsten, zegt hij en begint ze zachtjes te likken. Je kreunt en ik trek aan je slipje. Je gladgeschoren kut wordt zichtbaar en ik zie dat Enrico vol aandacht kijkt. Ik lik over je klitje en je kreunt nog meer. Na een tijdje krijg ik last van mijn nek, ik schuif en zie dat Enrico snel mijn plaats inneemt. Ik voel jaloezie, maar direct daarna trek je aan mijn onderbroek en begint met mijn keiharde lul te spelen. Ik voel mijn mannelijkheid groeien, want je complimenteert me met mijn 20 cm. Je probeert hem nog wat harder te krijgen door er flink aan te zuigen.

Je komt overeind en trekt Enrico’s slip uit. Ik schrik. Enrico is nog niet hard, maar hij is nu al zo groot als de mijne. Je haalt diep adem en zegt tegen Enrico dat hij voorzichtig moet zijn. Enrico kust je zachtjes in je nek, jij draait je om en begint hem te pijpen. Ik sta een beetje onbeholpen te kijken en ervaar spijt van de impuls dit te doen. Enrico groeit en ik zie een lengte die ik nog nooit heb gezien. Je pakt hem met twee handen beet. Je ziet de schrik in mijn ogen en kijkt naar beneden. Ik ben nog steeds keihard. Ik geef toe, dit windt me op. Ik vraag je of ik je van achter mag verwennen. Je zegt dat je olie in de badkamer hebt. Die wrijf ik op je holletje. Ik ga met de top van mijn wijsvinger in je kontje en zachtjes ga ik dieper. Voor alles is een eerste keer en vandaag heb je twee mannen die er wel zin in hebben. Je kreunt, dus ik duw mijn middelvinger erbij. Je zegt dat ik voorzichtig moet zijn en ik kan je bijna niet verstaan omdat je Enrico zo diep pijpt dat het speeksel uit je mond loopt. Ik geef je een kus en proef nog iets anders dan je speeksel. Ook Enrico heeft zijn voorzaad in je mond achtergelaten. Het smaakt ziltig en mijn hersens zeggen dat ik walg, maar mijn libido vindt het lekker.

Enrico vraagt of hij je voorzichtig mag ontmaagden. Je zegt dat je al lang geleden ontmaagd bent, maar Enrico zegt dat er nog nooit iemand zo diep in je zal zijn geweest. Jij vraagt hem langzaam en zachtjes in je te komen en gaat op je rug liggen met gespreide benen. Als ik dat zie begin ik spontaan te komen. Ik spuit over je buik en zie dat Enrico er een likje van neemt. De smeerlap. Enrico pakt zijn penis en schuift hem langzaam bij je naar binnen. Ik zie zijn eikel tussen je schaamlippen verdwijnen. Je bent kletsnat van onder en het kost Enrico weinig moeite om in je te komen. Ik zie het geil in je ogen en duw mijn halfslappe lul in je mond. Je begint te zuigen en met je rechterhand te trekken. Met je linkerhand hou je Enrico’s lul op afstand, en bepaalt op die manier zelf hoe ver hij in je dringt.

Je komt een eerste keer en schreeuwt het uit. Enrico blijft pompen en na vijf minuten kom jij weer. Ikzelf ben weer op oorlogssterkte. Op dat moment vraag ik of we je dubbel mogen penetreren. Je zegt dat dit mag en Enrico vraagt of hij je van achter mag neuken. Ik zeg dat hij dit wel kan vergeten, want anaal ontmaagden doe ik. Daarbij heeft hij zo’n enorme lul, dat kan alleen maar pijn doen.

Ik ga op het bankje zitten en vraag jou om op me te komen zitten. Je gaat met je benen op het bankje staan en zakt langzaam op mijn lul. Die dringt langzaam je holletje in. Het voelt alsof mijn penis uitgewrongen wordt. Wat ben je nauw! Enrico staat al klaar om je van voren te penetreren. Dat gaat niet zomaar, want de druk die ik van achter zet, die geeft minder ruimte van voren. Ik voel Enrico’s lul binnendringen. Het is net alsof we allebei in het zelfde gat zitten. En toch zit jij er tussen! Je schreeuwt dat we voorzichtig moeten zijn, maar we horen je niet, want we willen je alleen maar neuken, hard neuken. Snel daarna voel je door de geiligheid je pijn ook niet meer en ik zie dat je geniet. Je laat Enrico’s lul los en ik zie dat hij bijna helemaal in je zit. Je zegt dat je je baarmoedermond voelt en Enrico zegt dat hij je nu echt ontmaagd heeft. Enrico stoot nog drie keer door en komt klaar. Hij trekt zijn lul uit je en zelfs op dat moment komen er nog stromen zaad uit zijn eikel. Hij staat op en ik vraag je op bed te gaan liggen. Ik neuk je nu van voren. In het warme zaad van Enrico dat langs je schaamlippen loopt. Ik voel weinig, want je bent zo uitgewoond, dat mijn lul je niet meer vult. Toch kom ik een tweede keer klaar. Ik zie dat Enrico zijn telefoon wegstopt. Hij heeft onze finale gefilmd. Ik vraag hem of ik nog een foto mag maken van zijn lul. Dat mag. Hij mailt ons zijn filmpje en we spreken af dat we hem een volgende keer zullen mailen, als we weer zin hebben in zijn enorme lul. Het is nu 4 weken geleden en ik ben nog steeds wel jaloers op Enrico. Van mailen is het nog niet gekomen. Maar, wie weet!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb