Zo geil was het nog nooit geweest.

Als het even kan, dan gaan mijn vrouw Inge en ik er even op uit met de caravan. We hebben dan altijd de stille hoop dat Inge ergens een leuke kerel aan de haak kan slaan, die haar dan even lekker neukt. Ja, daar zijn wij altijd wel op uit, om mijn geile vrouwtje tijdens onze uitstapjes lekker door andere kerels te laten neuken en gebruiken. Dat wil zij zelf ook graag, want ze is gewoon een boter geil vrouwtje en ik vindt het heerlijk om te kijken hoe zij dan flink wordt afgepaald. Een paar weken terug hebben we iets meegemaakt wat voor ons toch wel de kroon spande, we stonden op een camping en naast ons stond een grote caravan. Het bleek dat daar drie mannen tijdelijk gebruik van maakten die in de buurt aan het werk waren. Daar kwamen wij achter nadat wij wat boodschappen hadden gedaan en ik Inge bij het toiletgebouw had afgezet en alvast door was gelopen naar onze caravan.

Bij de caravan zaten de drie mannen naast ons te genieten van een biertje, het was ook flink warm, ik liep naar hun toe om even kennis met hun te maken. Het waren steigerbouwers en echt flink gespierde kerels, ze stelden zich netjes aan mij voor en vroegen of ik ook zin had in een biertje. Nou, met het warme weer had ik daar wel zin in en zo zaten wij gezellig te kletsen toen Inge aan kwam lopen. Een van de mannen zei, kijk eens wat een geile stoot daar aan komt lopen. Dat is mijn vrouw, zei ik lachend. De man keek mij enigszins verbaasd aan en verontschuldigde zich voor zijn opmerking. O, dat geeft niet, zei ik, je hebt gelijk ze ziet er niet alleen uit als een geile stoot, ze is het ook echt. Inge had een topje aan met een kort rokje, die regelmatig wat op waaide waardoor nog meer van haar mooie benen te zien was, dus ik kon de opmerking van hem wel begrijpen.

Ze kwam naar ons toe en stelde zich ook voor aan de mannen, ze zei, ik ga even wat anders aantrekken hoor, het is zo warm, jullie hebben er toch geen bezwaar tegen als ik mijn bikini aan doe. Nee, dat hadden die mannen niet en toen wist ik het al, ze was er op uit om die kerels geil te maken. Voordat zij de voortent in ging trok ze haar rokje al uit en konden de mannen haar mooie ronde billen zien en hoe haar string tussen haar bilnaad zat. Man, wat een geile meid, zei een van hun, daar mogen ze mij wel voor wakker maken. Zijn vrienden waren het roerend met hem eens. Enkele minuten later kwam Inge weer uit de caravan, ze had wat hapjes klaar gemaakt en plaatste die op de tafel. Toen Inge weer de caravan in ging voor de tweede schaal met hapjes zei een van de mannen tegen mij, wat een ongelofelijk lekker wijf heb jij man, jij boft. Even daarna ging Inge met de hapjes rond en gaf ze ons een heerlijke blik op haar volle borsten, haar bikinibroekje zat lekker strak rond haar kontje. Ik lette op de mannen en zag dat hun palen behoorlijk in opstand kwamen, Inge had dat ook in de gaten en knipoogde naar mij.

Bij een van hun was echt een flinke lul te zien, hij kwam al bijna boven zijn zwembroek uit. Hij stond op en zei dat hij ging douchen, ik heb het alleen maar heter gekregen nu jij er bent, zei hij tegen haar. Ze keek hem echt geil aan en zei lachend, O, ik kan er wel voor zorgen dat je het nog heter krijgt en ze maakte het topje van haar bikini los en deed die uit. Daar zat ze dan, met haar volle borsten en harde tepels. De man ging gelijk achter haar staan en pakte haar stevige borsten vast. Daar vraag je om meid, zei hij en hij speelde met haar stijve tepels. Vind jij dat maar zo goed, vroeg zijn vriend aan mij. Ik nam een slok van mijn biertje en zei, ja hoor, ze mag doen en laten wat ze wil zolang ze maar geniet. Ik voel wat hards tegen mijn achterhoofd aan drukken, zei Inge en haar hand ging naar achteren en kneep zachtjes in de lul van de man achter haar. De andere twee stonden nu op en zeiden, nou dan gaan wij maar douchen, want dit kan wel even duren en weg waren ze.

Ik stond op en liep naar Inge toe, trok haar overeind en zei tegen de man, als ze zo aan je lul voelt, dan wil jij ook wel wat voelen denk ik en ik trok haar bikinibroekje uit. Daar stond mijn vrouwtje dan, geheel naakt voor een vent die duidelijk zin in haar had. Gelijk gleed zijn hand tussen haar benen en hij voelde haar grote natte schaamlippen. Wat ben jij ontzettend geil zeg, zei hij en ik zag een paar vingers in haar kutje verdwijnen. Ik ben ook geil, zei Inge en haar hand verdween in zijn zwembroek en ze haalde zijn lul er uit, toen zag ik dat hij een behoorlijk grote paal had. Kom maar even met me mee naar onze caravan, want ik wil dat ding wel even goed voelen, zei ze en ze liep met hem naar onze caravan. Ik bleef alleen achter en nam nog maar een slok van mijn bier, Inge had er duidelijk zin in. Enkele minuten later liep ik naar onze caravan en keek ik door het raam. Daar lag Inge met haar benen wijd gespreid op ons bed, hij lag haar flink diep en hard te neuken. Ik hoorde haar kreunen en al snel kwam ze nog harder kreunend klaar, ze heeft nooit zoveel tijd nodig om klaar te komen, dat geile vrouwtje van me en het bleek dat hij haar ook al vol had gespoten. Maar hij bleef gewoon doorgaan met haar te neuken, hij deed precies hoe zij het graag wilde, flink door neuken, zodat het zaad weer uit haar kutje wordt gestoten. De andere twee mannen kwamen terug van het douchen terwijl hun maat mijn Inge nog flink doorpaalde en ik zei dat ze hem misschien beter maar even konden gaan helpen.

De twee betraden nu ook onze caravan en ik bleef alles volgen door het raam. Ik zag hoe de eerste zijn lul uit haar kutje trok en het zaad was duidelijk zichtbaar. Zijn maat nam gelijk zijn plaats in en begon als een wilde in haar zaadkutje te pompen. Inge lag aan de lopende band klaar te komen en ik was blij dat er geen andere caravans bij ons in de buurt stonden, zo hard kreunde mijn geile vrouwtje. Nadat nummer twee zijn zaad diep in haar kut had gespoten kwam de derde man tussen haar benen. Hij had een iets kleinere lul, maar die was wel ontzettend dik. Door al het zaad wat nog uit de kut van Inge droop was het geen probleem om die dikke lul bij haar naar binnen te krijgen. Ik zag aan haar dat ze het geweldig vond om zo’n dikke paal naar binnen te krijgen en ze drukte haar kutje omhoog om zoveel mogelijk van zijn paal te kunnen voelen. Inge werd gewoon afgeneukt en ondertussen was ze ook nog bezig om de zaadresten van de twee andere lullen af te likken en te zuigen. Mijn pik stond gewoon op barsten en ik wilde maar al te graag de plaats van de man overnemen die zo driftig in de kut van mijn vrouwtje lag te pompen. Inge pakte hem nu bij zijn billen en drukte hem nog dieper in haar kutje, dat werd de man schijnbaar teveel en ik zag hoe hij gelijktijdig met haar klaar kwam. Aan het samentrekken van zijn billen te zien pompte hij een behoorlijke hoeveelheid zaad in haar sperma vragend kutje. Hij bleef zijn billen maar samen trekken en langzaam in haar door stoten om uiteindelijk roerloos op haar te blijven liggen.

Inge duwde hem van haar af en op dat moment kreeg ik haar kutje echt goed in het vizier, het zaad stroomde gewoon uit haar kutje op het bed. Het waren natuurlijk wel drie kerels die haar achter elkaar vol hadden gespoten, dus was het logisch dat er een behoorlijke hoeveelheid zaad uit haar kutje kwam. De mannen trokken hun zwembroeken weer aan en kwamen een voor een uit de caravan. Ze bedankten mij en liepen terug naar hun eigen caravan om gelijk weer een biertje te pakken, dat hadden ze wel verdiend.

Toen ze de caravan hadden verlaten was Inge blijven liggen in een plas zaad en ik keek mijn ogen dan ook uit toen ik de caravan instapte. Zo geil had ik haar nog nooit gezien, ik trok gelijk mijn broek uit, want ik neuk haar graag in het zaad van een ander en zeker nu het er drie waren geweest. Ze keek me geil aan en zei, kom maar schat, ik wil jouw zaad er ook nog bij hebben. Langzaam liet ik mijn lul in haar sperma natte kutje glijden en het was heerlijk warm en nat. Ik voelde haar kutje en het warme zaad rond mijn lul heen glijden en ik begon haar langzaam te neuken. Bij elke stoot voelde ik het sperma van mijn voorgangers naar buiten komen en ik werd met de seconde geiler. Zeker toen ze tegen me zei, kom maar, spuit het er maar lekker bij, maak van mijn kutje maar een lekkere spermacocktail. Toen kwam ik waanzinnig hard klaar en ik denk dat ik nog nooit zoveel heb gespoten als toen. Het kwam er met stralen uit en ze zei dat ze het zelfs naar binnen voelde spuiten. Ook Inge kwam weer klaar en nadat ik me totaal had leeg gespoten, in haar nu van het zaad met schuim bedekte kutje mocht ik haar schoon likken.

Daar heb ik ruim de tijd voor genomen en ik likte gulzig het sperma van mezelf en de drie mannen uit haar afgeneukte spleetje. Dat vond ze echt super, want tijdens het leeg likken van haar kut kwam ze zelfs nog een keer klaar, wat wel tot gevolg had dat er in een keer een flinke hoeveelheid sperma naar buten kwam, maar ook dat heb ik heerlijk doorgeslikt.

Ja, zo geil en extreem als die dag hadden we het nog nooit eerder mee gemaakt, we hopen dat ons volgende uitstapje ook weer zo geil gaat worden.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten