Zo geil door die massage.

Mijn vrouw Gerda en ik zijn nu 14 jaar getrouwd en een jaar geleden kreeg ze opeens last van haar rug en nek. Nu kwam ik op het net een advertentie tegen van een masseur die zich aanbood voor diverse massage’s bij de mensen thuis. Ik sprak hierover met Gerda en vroeg of ze dat misschien wel een keer wilde, want dat zou haar misschien wel helpen om van haar klachten af te komen. Ze reageerde hier lachend op en zei “een masseur, nee joh, dat is toch niets voor mij.”

Omdat zij er niet echt afwijzend op reageerde en ik haar een verrassing wilde geven, belde ik de masseur op en maakte een afspraak. De avond dat hij kwam had ik de open haard aangestoken zodat het een aangename temperatuur was in de kamer. Om acht uur werd er aangebeld en ik liet de masseur binnen, het was een man van onze leeftijd en hij kwam direct al spontaan bij ons over. Gerda keek eerst wel een beetje vreemd maar nadat we een kopje koffie hadden gedronken en hij had verteld hoe een massage ging was het ijs al snel gebroken. Toen ik voor hem het tweede kopje koffie inschonk ging Gerda naar boven om te douchen, ondertussen zette hij de massagetafel op.Toen Gerda uit de douche kwam had ze een duster aan en de masseur zei lachend tegen haar “zo kan ik je niet masseren.” Ze gaf geen antwoord maar trok wel haar duster uit. Ze stond daar in haar volle naaktheid. Hij zei, ga maar op je buik op de tafel liggen en vroeg aan mij of ik een rustig muziekje op wilde zetten.

Hij masseerde haar rug, billen en benen en vroeg toen of ze zich om wilde draaien. Toen ze dat deed zag ik dat ze opgewonden was, ik kon vanaf de plek waar ik zat haar kutje zien, haar schaamlippen glommen van het vocht. Hij masseerde toen haar nek, borsten en buik maar bleef heel netjes een paar centimeter bij haar kutje vandaan. Toen hij haar benen onder handen nam wreef hij over een been met twee handen vanaf haar enkels heel langzaam richting haar schaamstreek, maar bleef hierbij weer enkele centimeters van haar kutje vandaan. Toen hij na de massage weg was gegaan hebben wij nog even over de massage gesproken en ik zei haar dat ik gemerkt had dat ze er geil van werd. Ze zei hierop, voel maar eens, ze was drijfnat en we hebben een heerlijke nacht gehad.

Drie weken later vroeg ik aan haar of ze nog een keer een massage wilde, waarop ze spontaan positief reageerde, maar ze vroeg wel aan mij of ik er geen problemen mee had dat ze door een andere man zo werd opgegeild. Ik zei tegen haar dat ik er geen problemen mee had en dat ze er maar lekker van moest genieten. Ik heb hem gebeld en gevraagd of hij weer kon komen, hij antwoordde hierop van ja en vroeg mij hoe het haar de vorige keer was bevallen. Ik vertelde hem dat ze het heel prettig had gevonden en wij daarnaar een heerlijke avond hadden gehad. Toen hij de tweede keer kwam was hij wat vroeger en Gerda was zich nog aan het douchen. Ik schonk wat te drinken voor hem in en we begonnen wat met elkaar te praten. Hij vertelde mij dat hij gezien had dat ze tijdens de eerste massage opgewonden was geraakt en vroeg aan mij of ik het erg zou vinden als hij haar schaamstreek ook masseerde. Ik zei hem dat wanneer zij weer zo geil werd, hij dit van mij rustig mocht doen. Hiernaar vroeg hij of wij het erg zouden vinden als hij tijdens de massage ook naakt was, hij vertelde dat hij dit prettiger vond. Ik zei hem dat ik daar geen problemen mee had maar dat we dit eerste wel even aan Gerda moesten vragen. Toen Gerda uit de douche kwam heeft hij dit aan haar gevraagd, waarop ze tot mijn verbazing zei “nee hoor je doet maar, dan ben ik tenminste niet de enige die naakt is.”

Terwijl Gerda op de tafel plaatsnam kleedde hij zich uit, toen ik zijn lul zag kreeg ik bijna een minderwaardigheidscomplex, in slappe toestand was hij al groter dan de mijne en ik vind dat ikzelf ook niet al te klein geschapen ben. Hij begon met de massage en begon weer met haar rug, toen hij haar billen masseerde wreef hij ook door haar bilnaad, ik merkte dat dit mij ook opwond. Toen begon hij een voor een haar benen te masseren, weer wreef hij vanaf haar enkel naar boven maar nu ging hij met zijn vingertoppen langs haar schaamlippen en zo door haar bilspleet verder naar boven. Ik zag dat dit haar niet koud liet, ze begon heel licht met haar onderlichaam te draaien. Toen hij met de achterkant klaar was en zij zich omdraaide glom haar kutje wederom van geiligheid. Hij begon weer bij haar nek en toen haar borsten, waarbij hij haar tepels ook meenam. Dit werd Gerda te veel, ik hoorde dat ze zachtjes begon te kreunen. Daarnaar wreef hij over haar buik en schaamstreek, ik merkte dat ze steeds geiler werd en ik ook. Toen hij een been begon te masseren zag ik dat ze haar benen wat meer uit elkaar deed en kon ik zien dat haar lippen geopend stonden en glommen van het vocht. Hij wreef heel langzaam met zijn handen vanaf haar voet richting haar schaamstreek en daar aangekomen gleed hij heel traag met zijn vingers langs haar kutje. Op dat moment kon ze zich niet meer beheersen, ze draaide met haar heupen en begon constant te kreunen. Hij bleef langs haar lippen strelen en zij kreunde steeds harder. Toen hij twee vingers in haar kutje liet verdwijnen kreunde ze van “oh ja, ga door.”

Doordat ik zo gespannen naar haar natte openstaande kutje had zitten kijken, had ik niet gezien dat de masseur ook een stijve had gekregen. Ik keek ernaar en merkte dat ik het indrukwekkend vond, zijn lul stond recht overeind en had ongeveer een lengte van 23 centimeter en was ontzettend dik. Een druppel geil hing aan zijn eikel. Hij ging naast Gerda staan en voelde met een hand aan een borst en met zijn andere hand vingerde hij haar. Ineens zag ik Gerda naar beneden kijken, ze had iets tegen haar heupen aangevoeld en zag dat het zijn grote lul was. Toen zij die enorme lul zag begon ze nog harder te kreunen, waarop hij tegen haar zei “pak hem maar vast en wrijf er maar zachtjes overheen.” Ze keek mij aan en ik knikte dat het goed was, ze pakte hem beet en begon er zachtjes aan te trekken. Ik werd hier zo geil van dat ik ook mijn kleren uittrok en aan het spel mee begon te doen, door met haar borsten te spelen. Gerda keek me aan en zei “o, wat is dit geil, ik heb altijd al gefantaseerd om door twee mannen gelijk genomen te worden.” Ik fluisterde in haar oor “hoe zou je het dan willen.” Ze keek me met geile glanzige ogen aan en zei “een lul in mijn kutje en een in mijn kontje.” De masseur had dit ook gehoord en zei “dat gaat niet lukken op deze tafel.” We hebben haar toen samen van de tafel afgetild en op de grond neergelegd.

Terwijl ik haar kutje begon te likken en met mijn vinger haar kontje vast voorbereidde, likte zij aan zijn ballen en staaf richting zijn eikel. Op een gegeven moment nam ze zijn eikel in haar mond en begon ze hem te pijpen. Opeens kwam ze overeind en zei ze “nu wil ik jullie allebei voelen.” En tegen de masseur zei ze “ga jij maar liggen, dan kom ik bovenop je zitten, ik wil hem helemaal in me voelen.” Ze liet haar natte kutje langzaam over zijn lul heen glijden en haar ogen draaide bijna uit haar kassen van geiligheid. Toen ze op hem zat en die grote lul helemaal in haar kutje was verdwenen begon ze hem te neuken. Na een tijdje liet ze haar bovenlichaam op zijn borst zakken en ik zag hoe die grote lul in haar kutje zat. Ze zei tegen mij “nu wil ik die lul van jou ook in me voelen.” Ik knielde achter haar en schoof voorzichtig mijn lul in haar kontje. Toen hij er helemaal in zat begonnen wij haar allebei te neuken. Ik voelde hoe zijn lul in haar kutje heen en weer ging. Zij begon ineens heel hard te kreunen en een tel later gilde ze “ik kom, ik kom.” Direct daarna voelde ik hoe zijn lul opzwol in haar kut en ook hij kreunde “ik kom.” Ikzelf kon het ook niet langer ophouden en wij kwamen gelijktijdig klaar. Toen we onze lullen uit haar kutje en kontje haalden en zij opstond liep het witte zaad met een dikke straal langs haar benen en billen.

Zes maanden lang kwam hij in keer in de maand naar ons toe en hebben we er met ons drieën heerlijk van genoten. Jammer genoeg is hij vanwege zijn werk verhuisd en is de afstand te groot geworden. We zijn nu al een tijdje op zoek naar een andere masseur maar hebben tot nu toe jammer genoeg nog niemand gevonden.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb