Zo geil als ze mij alles verteld.

Het was een gezellige avond geweest, een barbecue met wat collega’s en vrienden, iedereen was al weer naar huis gegaan, behalve mijn beste vriend Joost. Terwijl mijn vrouw ‘Viola’ druk bezig was met de glazen en bierflessen op te ruimen zei ik tegen haar dat ik de hond nog even uit ging laten. Ik pakte mijn jas van de kapstok en op het moment dat ik haar een kus gaf fluisterde ik haar in haar oor “als ik straks terug kom zal ik even voelen of je nog ondeugende dingen met Joost hebt gedaan.” Viola keek me vol verbijstering aan, alsof ik gek was geworden, nou dat viel wel mee. Goed ik was wel een beetje dronken.

Na een klein uurtje lopen kwam ik weer terug, Joost was al weg. Viola stond bij de eettafel, ze dronk nog een wijntje. De lampen waren al uit en er brandde alleen nog maar een kaarsje. Ik ging achter haar staan en sloeg mijn armen om haar heen. Ze zei niets, maar duwde haar billen wel wat naar achteren. Ik wreef een beetje tegen haar aan. Mijn god, dat heerlijke kontje in dat strakke zwarte rokje. Mijn handen gleden over haar buik naar beneden tot aan de rand van haar rokje. Ik trok haar rokje iets omhoog en legde mijn hand op haar slipje, boven op haar schaamheuvel. Terwijl ik haar in haar nek zoende gleed een vinger van mij tussen de rand van haar slipje. Ik voelde haar kutje, ik voelde hoe gezwollen en nat haar schaamlipjes waren. Viola zuchtte even. “Ben je zo nat van het feest of is dat toevallig het zaad van Joost wat ik hier voel?” vroeg ik. Viola draaide zich om en duwde haar tieten tegen mijn borstkast. “Ik moest van jou toch ondeugende dingen doen, met Joost?” zei ze zachtjes. Ik schrok even van haar scherpe opmerking, ‘O, zou ze dan toch met Joost hebben geneukt?’ Ik voelde mijn pik op dat moment gelijk al stijf worden, maar aan de andere kant werd ik wel een beetje boos. “Wat hebben jullie dan gedaan?” wilde ik nu weten. Viola wist niet goed wat ze moest zeggen. Toch een beetje geschrokken van mijn reactie vertelde ze dat ze direct nadat ik de deur uit was gegaan Joost bij zich had geroepen. Ze had tegen hem gezegd dat ze door hem geneukt wilde worden, maar wel heel snel omdat ik zo weer thuis kon komen. Ze vertelde dat ze zijn antwoord niet had afgewacht en dat ze zelf zijn lul tevoorschijn had gehaald. Toen was ze op de tafel gaan liggen, had haar slipje opzij geschoven en zijn lul in haar kutje geholpen. “Hij kwam al klaar toen hij in zijn eikel in me schoof, de sukkel” fluisterde ze. “Ja, en toen, vertel, heeft hij je toen niet verder geneukt?“ vroeg ik opgewonden. Viola schudde haar hoofd van nee.

Intussen zat ik al met een vinger tussen haar kletsnatte schaamlippen te roeren. “Dan zal ik je wel even verder neuken” zei ik met een kloppende pik tegen haar. “Dat lijkt me heerlijk, maar wacht even, dan ga ik me eerst even wassen” kreunde Viola. Ik keek haar aan en zeer overtuigend zei dat ik dat niet wilde. Ik trok met een ruk haar slipje naar beneden en in dezelfde beweging schoof ik haar rokje omhoog. Daar stond ze dan met haar blote, geschoren kutje. Toen tilde ik op en zette haar met haar blote kont op de rand van de eettafel. Ze zei niets meer, maar spreidde gewillig haar benen. Ik trok als een razende mijn broek uit. Mijn pik stond recht omhoog. Ik zou haar neuken en wel zolang neuken tot ze niet meer kon. Ik ging tussen haar wijd gespreide benen staan en duwde mijn lul in haar vol gespoten, natte kut. Mijn pik gleed zonder problemen bij haar naar binnen, terwijl ze anders toch een lekker strak kutje heeft. Het zaad van Joost bleek een uitstekend glijmiddel te zijn. Toen ik besefte dat ik met mijn pik in zijn zaad zat, wond me dat nog meer op. Mijn lading sperma die ik in haar zou gaan spuiten moest meer zijn dan dat van Joost. Viola liet me mijn gang gaan, ze zuchtte, kreunde, verkrampte en kwam al snel klaar, ik neukte haar gewoon door. Normaal wil Viola na een keer klaar komen direct stoppen, maar nu wilde ze dat ik door bleef gaan. Ze sloeg haar benen om me heen en kreunde: “Neuk me dan, neuk dan door met je geile pik, spuit mijn kut vol, neuk me dan” en ze kwam voor de tweede keer klaar. Mijn pik stond op klappen. Ik tilde haar van de tafel met mijn pik nog in haar geile kutje, legde haar op de bank neer en keek haar geil aan. “Nu moet je stil blijven liggen. Ik kom nu heel diep in je, zo diep als ik maar kan en dan moet je met de spieren van je kutje mij af gaan trekken” fluisterde ik. Viola knikte ‘ja’.

Ik schoof mijn pik weer in haar, steeds dieper, tot aan de wortel van mijn lul. Toen voelde ik dat ze haar kutspieren samenspande, ze trok me af met haar kutje en hij zat echt diep in haar. Ik spoot mijn sperma voor mijn gevoel regelrecht in haar baarmoeder, ik bleef maar spuiten en er leek geen einde aan te komen. Uiteindelijk toen ze de laatste druppels uit mijn pik had opgezogen rolde ik van haar af. Uitgeput lagen we naast elkaar. “Stel je voor dat je vanavond zwanger bent geworden, van wie is het dan” grijnsde ik. Viola keek me aan met een geschrokken gezichtje. “Dat kan toch niet, ik gebruik toch de pil!” zei ze. Ik stelde haar gerust, maar was er zelf ook niet zo zeker van. Als je zo heftig neukt en dat een paar keer achter elkaar, zou je dan nog wel beschermd zijn? Ik besloot om me daar maar niet al te druk om te maken.

Een half uurtje later lagen we in bed. Viola had gedoucht en was naakt naast mij onder het dekbed gekropen. Toen ik ook naakt naast haar kwam liggen, schitterden haar ogen. “Wat was dat een zalige neukpartij” glimlachte ze. Ik keek haar aan, mijn pik werd al weer stijf. Ik voelde haar hand zoeken naar mijn pik. “Je hebt er wel behoorlijk veel zin in hè” fluisterde ik “wil je soms nog een keer?” Viola knikte alleen maar van ‘ja’. “Dat is goed, maar dan wil ik wel dat je onder het neuken hardop fantaseert over Joost” Viola aarzelde even en draaide zich toen op haar zij naar mij toe. “Vind je het goed als ik me dan klaar vinger terwijl ik jou vertel wat we hebben gedaan? Dan trek ik je daarna af.” Ik zei dat ze haar gang kon gaan. Ze kwam tegen me aan liggen, gaf me een lange tongzoen en al snel voelde ik haar hand tussen haar benen bewegen en ze begon te vertellen.

“Vanavond was ik tijdens het dansen al erg opgewonden” fluisterde ze. “Joost had continu een stijve en ieder keer vroeg hij aan mij of ik met hem wilde dansen. Toen kon ik er al bijna van klaar komen. Toen niemand keek heb ik mijn hand op zijn lul gelegd en er even in geknepen.” Ze legde op hetzelfde moment haar hand op mijn lul terwijl ze verder ging met haar verhaal. “Joost help jij mij straks even met opruimen, als iedereen weg is, als we met zijn tweeën zijn dus. Kom dan Joost, laat me je pik voelen, voel mijn kutje maar. “Ik ben zo geil Joost, kom maar, neuk me maar, ja doe maar, diep, lekker diep in mijn kutje. Mijn kutje is voor jou geile beer, neuk me dan, neuk me dan, ik kom, ik kom Joost. Joost toe dan, Joost, ja, ja, oh” en Viola kwam gigantisch schokkend en kreunend klaar. Haar gefluister en gekreun had me zo opgewonden dat ik ondertussen ook was begonnen om mezelf af te trekken. De eikel van mijn pik raakte haar buik. “Wacht, wacht” zei Viola die nog steeds ontzettend geil was. “Ik zuig je leeg, terwijl jij toekijkt hoe ik me door Joost laat neuken.” Ze dook naar beneden en nam mijn lul in haar mond. Terwijl zij zo op mijn eikel zoog trok ik me verder af. Al gauw voelde ik mijn zaad naar boven komen. Ze slikte alles door toen ik klaar kwam. Toen kwam ze weer met haar hoofd naar boven, ze keek me aan en zoende me op mijn mond. “Was dat zo lekker geil?” vroeg ze lief. Ik knikte van ‘ja’.

Vanaf die dag heeft Viola nog verschillende keren met Joost geneukt en ieder keer weer verteld ze mij wat ze precies hebben gedaan. Het is nu een gewoonte geworden, misschien klinkt het raar, maar het maakt mij altijd weer ontzettend geil.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb