Zijn vrouw ging helemaal los.

Zijn knappe vrouw Ellen, die een paar mooie grote borsten heeft, had na lang nadenken ingestemd om zijn fantasie tot uitvoer te brengen. Haar echtgenoot Ron wilde namelijk een keer toekijken terwijl ze door een vreemde man werd geneukt. Als ze klaar waren en de man was vertrokken, dan wilde hij haar daarna keihard neuken. Het voelde voor Ellen als vreemdgaan, maar haar man had haar ervan overtuigd dat dit niet het geval was. Ze had maar niet aan hem verteld, dat ze het zelf verschrikkelijk geil vond dat er een vreemde pik in haar kut terecht zou komen. Ellen had zichzelf al klaar gevingerd bij de gedachte dat ze eerst een andere pik dan die van haar man zou gaan pijpen. Daarna zou ze met haar benen wijd gaan liggen en zich hard laten neuken. Het duurde dan ook niet lang of ze kreeg een keihard orgasme door het masturberen.

Ze hadden samen het plan tot in de details uitgedacht en besproken. Ze zouden naar een andere stad gaan, een kilometer of 100 bij hun woonplaats vandaan. Dan liepen ze niet het risico om bekenden tegen het lijf te lopen als ze hun plan ten uitvoer zouden brengen. In die stad zouden ze een hotelkamer nemen, niet ver van het centrum vandaan. Ellen zou zich geil aankleden, met een kort rokje en veel decolleté. Vervolgens zouden ze een kroegentocht houden om naar een man op zoek te gaan die hun goedkeuring kon wegdragen. En wat niet geheel onbelangrijk was, hij moest het geen probleem vinden om haar te neuken terwijl haar Ron toekeek.

Hun kinderen waren het huis al uit, die woonden op kamers in de stad waar ze aan het studeren waren. Ze hoefden dus geen verantwoording af te leggen of een smoes te verzinnen. Ze konden gewoon de deur achter zich dicht trekken en op weg gaan om de fantasie van Ron werkelijkheid te laten worden. Na iets meer dan een uur zaten ze in de hotelkamer en kon Ellen zich om gaan kleden. Ze trok haar kleren uit en wilde naar de badkamer toelopen, maar die kans kreeg ze niet. Ze werd door Ron, die zich ook al had uitgekleed, op het hotelbed geduwd en voordat ze het doorhad lag hij haar hard te neuken. Het idee dat zijn fantasie uit zou komen, wond hem dusdanig op dat hij klaar moest komen voordat ze op pad gingen. Het duurde dan ook niet lang of hij spoot zijn knappe vrouw helemaal vol met zijn zaad en Ellen kreeg, toen ze de warme stralen sperma in haar kut voelde, spontaan ook een orgasme.

Door het neuken kwamen ze wat krap in de tijd te zitten, want voordat ze op kroegentocht zouden gaan, zouden ze eerst een hapje gaan eten. Haar man had een tafel gereserveerd in een goed restaurant en ze kwamen precies op tijd aan. Ellen had zich omgekleed en ze moest even slikken toen ze zichzelf in de spiegel bekeek. Ze had speciaal voor het uitje een kort rokje, een blouse en lingerie gekocht. Dat was echter niet alles, want ze was ook een schoenenwinkel ingegaan en had een paar sexy knielaarzen gekocht. Het soort laarzen die ze normaal nooit in het openbaar zou dragen. Dat soort dingen deed een keurige moeder en huisvrouw niet.

Nadat ze zich had aangekleed en ze het resultaat aan Ron liet zien, wilde hij haar bijna weer gaan neuken. Ellen had echter geen zin om haar make-up opnieuw op te gaan doen en ze had eigenlijk ook wel een beetje trek gekregen. Ze zou tijdens de kroegentocht een paar wijntjes nemen en dan kon ze maar beter een goede bodem hebben. Ze schaamde zich een beetje toen ze het restaurant kwam binnenlopen, want volgens haar zouden de mensen denken dat ze een goedkope hoer was. Ze zag echter dat de aanwezige mannen bijna een nekverkramping kregen toen ze richting hun gereserveerde tafel liepen. Een aantal zat gewoon te staren en werden uit hun geile droom gehaald door hun boze vrouw of vriendin. Dat zorgde ervoor dat Ellen zich een stuk zekerder voelde, want de blikken die ze van de aanwezige vrouwen kreeg, spraken boekdelen. Ze lachte vriendelijk terug en boog af en toe ver voorover, omdat ze zogenaamd Ron wat in zijn oor moest fluisteren. Het ging haar echter om het effect dat haar grote tieten hadden op de mannen die aan de buurtafels zaten. Dat lukte aardig, want ze zag dat ze moeite moesten doen om zich op hun vrouw of vriendin te concentreren.

Ze genoot van de aandacht die ze kreeg en ze was er na het eten helemaal klaar voor. Gearmd liepen ze het restaurant uit en gingen de eerste de beste kroeg in die ze tegenkwamen. Daar zat bijna niemand, behalve een paar oudere stamgasten waar ze niets mee konden. Ze dronken hun wijntje en biertje snel op en gingen vlug weer op pad naar de volgende kroeg. Daar was het al een stuk drukker, maar voor het merendeel zaten er studenten en dat was niet waar ze naar op zoek waren. Als ze dan toch mocht kiezen wilde ze het liefst een wat stoere man hebben, een bouwvakker of sportschoolgast met tatoeages. Ze was dan wel een nette moeder maar nu ze de kans kreeg om haar haar los te gooien, pakte ze die ook met beide handen aan.

Pas twee kroegen verder had ze pas het idee dat er een paar mannen rondliepen waar ze iets mee kon. Ze zei tegen Ron dat hij aan een tafeltje moest gaan zitten en zich verder stil moest houden. Als ze een ‘slachtoffer’ had gevonden, dan wees ze hem aan en moest hij knikken als hij het er mee eens was. De eerste vond hij helemaal niets, maar de tweede man waar Ellen mee stond te praten leek hem wel een goede keuze. Hij knikte en zag dat zijn knappe vrouw gelijk tot actie overging. Ze drukte zich tegen hem aan, zodat hij haar grote tieten voelde en wreef met haar andere hand over zijn been. Ondertussen was ze hem iets in zijn oor aan het fluisteren en Ron zag dat Ellen naar hem wees. De man draaide zich om en had een verbaasde blik in zijn ogen, maar was al weer snel afgeleid door Ellen die er vol voor ging. Als haar vriendinnen haar zo zouden zien, dan zouden ze hun ogen niet kunnen geloven. Hun vriendin die zich als een slet aan het gedragen was.

Ron zat het allemaal op een afstandje te bekijken en hij wist dat ze beet had toen ze vol met hem aan het tongen was in de kroeg. Nadat ze na een minuut of vijf hun tongen van elkaar los geworsteld hadden, stond hij op en trok zijn jas aan. Hij liep, met Ellen in zijn kielzog, naar Ron toe en stelde zich voor. Hij begon wat zenuwachtig te praten dat hij dit nog nooit gedaan had en of Ron zeker wist waar hij aan begon. Ellen vond het wel grappig om zo’n stoere bouwvakker in de zenuwen te zien zitten en ze fluisterde iets in zijn oor waardoor hij een rood hoofd kreeg. Ron kon wel raden wat dat was, want John de bouwvakker liep snel de kroeg uit achter Ellen aan die voortvarend op pad ging.

Het was niet al te ver naar het hotel en onderweg bleek dat er niet alleen een klik was tussen Ellen en John, maar dat Ron ook goed met hem op kon schieten. Hij legde aan hem uit dat het zijn fantasie was om zijn vrouw door een vreemde man geneukt te zien worden en dat hij zich vooral niet opgelaten moest voelen. Nadat ze uit de hotelbar alle drie nog een klein flesje whisky hadden weggetikt, waren ze door de extra alcohol allemaal wat losser geworden. John keek even nog naar Ron voordat hij zijn broek uittrok en op Ellen dook die op bed was gaan liggen. Ze had zich nog niet helemaal uitgekleed omdat ze wel van een beetje plagen hield. Ze had echter geen rekening gehouden met de totale opwinding van haar stoere bouwvakker, want die had een stijve die zijn weerga niet kende. Ze was blij verrast dat hij een grote pik had en ze begon hem dan ook geil te pijpen.

John was zichtbaar aan het genieten, maar hij wilde duidelijk meer en dat was haar helemaal suf neuken. Nadat hij zijn T-shirt had uitgetrokken, kreeg Ellen een nog nattere doos van de tatoeages waar zijn arm vol mee zat. Het was dus niet alleen de fantasie van haar man die zou uitkomen. Die van zichzelf, waar ze hem niets over verteld had, kon ook van haar wenslijstje af. Het idee had altijd wel in haar achterhoofd gezeten, maar dat ze ooit nog eens geneukt zou worden door een stoere man met tatoeages had ze niet gedacht.

Ellen trok haar rokje en laarzen uit en John was niet meer te houden toen ze haar bh afdeed en hij haar grote tieten zag. Hij keek nog een keer snel naar Ron die op een stoel was gaan zitten en het schouwspel aan het bekijken was. Die gaf hem een knikje als teken dat hij los kon gaan en John stootte in één keer zijn grote pik diep in de kut van Ellen. Ron wilde het liefst zijn pik uit zijn broek halen en zich gaan aftrekken, maar hij besloot zijn zaad te bewaren voor zijn vrouw. Wat hij zag was nog beter dan hij zich in zijn fantasie had voorgesteld. Ellen werd hard geneukt en ze vond het heerlijk. Dat haar man aan het meekijken was, zorgde voor nog meer opwinding en omdat ze altijd al luidruchtig was tijdens de seks, konden de mensen in de hotelkamer naast ze hun hart ophalen. Ron was even bang dat er op de deur geklopt zou worden met het verzoek of het allemaal wat zachter kon, maar dat bleek gelukkig mee te vallen.

Zijn knappe vrouw ging helemaal los en al snel was ze John zijn grote pik aan het berijden en zag Ron dat ze aan het klaarkomen was. Ze had een lust in haar ogen, die hij lang niet gezien had en vanaf dat moment wist hij dat ze het niet alleen voor hem deed. Goed om te weten, dacht hij bij zichzelf, dan wil ze het vast nog een keertje doen. Ondertussen was Ellen op handen en knieën op het bed gaan zitten en was John bezig om haar hard van achteren te neuken. Dat was haar favoriete standje en dat liet ze ook hardop weten aan John, gevolgd door een serie schuttingwoorden waar een viswijf nog iets van kon leren. “Neuk me dan, geile vent“, riep ze hard, “of kan je geen echte vrouw aan.” “Ik wil dat je me helemaal plat neukt met die grote pik van je.”

John liet zich niet van de wijs brengen door de luidruchtige Ellen en bleef haar stevig neuken. Ellen was ondertussen voor de zoveelste keer klaargekomen en John vond het wel even welletjes, hij ging op zijn rug op het bed liggen en zei tegen Ellen dat ze op hem moest gaan zitten met haar kontje naar hem toe. Ellen voldeed gelijk aan zijn verzoek en wist al snel waarom hij dit standje wilde doen. Ze kreeg een paar flinke petsen op haar billen terwijl ze hem aan het berijden was. Het zorgde ervoor dat ze haar toon ietsjes veranderde van dominant naar een beetje onderdanig. “Ik ben je geile hoer. Doe alles met me wat je wilt“ hijgde Ellen. Eindelijk deed John zijn mond ook een keer open en zei: “dat is precies waar ik mee bezig ben slet. Omdraaien, zodat ik je tieten kan zien terwijl ik je aan het neuken ben.”

Hij stond op het punt om klaar te komen en hij wist al waar zijn zaad terecht zou gaan komen. Hij zou het gezicht van deze geile slet helemaal onderspuiten. Ron had het ondertussen niet meer en hij moest zich inhouden om niet mee te gaan doen. Hij was van zijn stoel afgestapt en hing nu op het bed om maar niets te missen. Hij had een keiharde pik en hij kwam bijna in zijn broek klaar toen John zijn zaad over het gezicht van zijn vrouw spoot. Hij had dat ook wel eens geprobeerd, maar ze had hem snel duidelijk gemaakt dat ze daar niet van gediend was. Blijkbaar was het met deze bouwvakker een ander verhaal, want ze deed haar ogen dicht en bleef keurig wachten op het zaad dat op haar gezicht gespoten werd.

Ellen bedankte John uitvoerig en Ron gaf hem twee briefjes van vijftig euro mee om lekker een paar biertjes te halen op hun kosten. John weigerde eerst, maar Ron en Ellen stonden erop en al snel zat hij weer aan de bar van zijn stamkroeg en vertelde een verhaal dat niemand geloofde. Volgens de andere stamgasten zat hij iets teveel op het Internet en kon hij de grens tussen werkelijkheid en fictie niet meer zo goed zien.

Op de hotelkamer lag Ellen ondertussen weer met haar benen wijd en werd ze voor de tweede keer hard geneukt, maar dit keer door haar eigen man. Ze was toch wel weer blij om zijn vertrouwde pik in zich te voelen, maar wist nu al dat ze dit in de toekomst zeker vaker gingen doen. Misschien dat ze Ron ook maar eens tegemoet moest gaan komen en dat hij met een andere vrouw moest gaan neuken terwijl zij toe zou kijken. Dat was niet echt haar fantasie, maar na dit avontuur zou ze het niet erg vinden om dit voor haar man te doen. Alleen kon ze niet garanderen dat het bij kijken bleef, want diep verborgen had ze nog wat opgekropte biseksuele verlangens, die er maar eens uit moesten komen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten