Zijn vrouw geneukt in een bestelbusje.

Ik was aan het surfen op het net en zoals gewoonlijk beantwoorde ik ook mijn e-mail en keek ik gelijk of er nog leuke foto’s of video’s bij zaten. Toen stuitte ik op een e-mail van een stel die mij voorstelde om zijn vrouw te neuken waar hij bij was. Ze stuurde me een video en enkele foto’s van de vrouw en het was echt een pracht vrouw om te zien!! In de mail stond dat ze wel eens wat met een andere man had gedaan, maar nog nooit was het tot een echt orgasme gekomen. Tijdens het surfen op het net waren ze op mijn profiel terecht gekomen en daar had ik ook een aantal foto’s geplaatst. Ze waren beide geïnteresseerd in een afspraak met mij. We spraken af in een plaatselijk café en daar dronken we een kop koffie en hadden we een goed gesprek. Het klikte echt goed en ze begon gelijk al over mijn been te wrijven met haar voet. Al snel veranderde het onderwerp naar seks en ze stelden voor dat we ergens anders naar toe zouden gaan, zodat we een beetje meer privacy zouden hebben.

We vertrokken in hun bestelbusje. Achterin waren de zittingen verwijderd en daar hadden ze een matras, een deken en een paar kussens neergelegd. “Ik heb nog nooit seks gehad in het busje tijdens het rijden” zei ze met een grijns toen ik met haar achter in het busje kroop. Haar man nam plaatst op de bestuurdersstoel en bracht het busje in beweging. Zijn vrouw liet er geen gras over groeien want ze begon me gelijk te kussen. Terwijl het busje langzaam over de weg reed wreef zij al over mijn pik door mijn broek heen. Mijn hand bewoog onder haar rok en tot mijn vreugde kwam ik er achter dat ze geen slipje aan had. Ze was nat, warm en klaar voor een goede neukbeurt. Ik legde haar neer en begon haar natte kutje te likken. Mijn tong raakte haar schaamlippen en ze kreunde: “Oooooo, jaaa”. Rustig likte ik haar heerlijke kutje en zoog ik haar schaamlippen mijn mond in, ik genoot van de licht zoute smaak.

Al snel vond mijn tong haar klit. Met het puntje van mijn tong bewerkte ik haar klit en ze hijgde: “Oh shit” en kwam klaar. Haar lichaam trilde en schokte toen ze kwam, maar ik hield mijn mond op haar kutje en ging rustig door met likken en zuigen. “O God, dat was fantastisch” kreunde ze. “Je weet echt hoe je een kutje moet likken“ kirde ze. Ze trok me dichter naar zich toe en kuste me hartstochtelijk. We trokken vervolgens onze kleren uit en lagen nu geheel naakt achter in het busje, ze had een fantastisch lichaam en een mooi geschoren kutje met slechts een klein plukje schaamhaar net boven haar spleetje. Ze ging op haar knieën zitten met haar hoofd naar de voorkant van het busje. Haar man draaide de achteruitkijkspiegel in de juiste positie zodat hij naar ons kon kijken. Ik kroop achter haar en raakte haar schaamlipjes met de eikel van mijn pik. Op het moment dat ik langzaam mijn pik in haar hete kletsnatte kutje liet glijden, zag ik haar man in de spiegel kijken.

“Oh God, jaa!!!” riep ze terwijl ik mijn pik diep in haar kutje liet verdwijnen. “Neuk haar maar flink hard” zei haar man. Ik begon haar langzaam te neuken. Ik trok mijn lul bijna in zijn geheel uit haar kutje om hem daarna weer langzaam naar binnen te laten gaan tot aan mijn ballen. Elke keer als ik echt diep in haar zat voelde ik haar kutje knijpen om mijn pik, ze was zo lekker strak. Ik voerde het tempo op, onze lichamen kletsten tegen elkaar, ze begon me zelfs terug te neuken in het ritme van mijn stoten. “Te gek, ik voel je pik zo goed” hijgde ze. Ik pakte haar bij de heupen terwijl ik haar harder neukte. Steeds harder stampte ik mijn pik in haar kutje. “Je houdt ervan om geneukt te worden door een vreemde lul?” vroeg ik. “Oh, ja, neuk me” schreeuwde ze. Ik bleef in een hoog tempo diep in haar kutje stoten en al snel hoorde ik haar weer kreunen: “Ooooooooooo, jaaaaaaa” haar kreten van genot werden luider “mmmmmmm, neuk me, doe het, jaaa”. Ze stopte met het mee bewegen maar ik bleef mijn lul in en uit haar natte kutje stoten. Ze schreeuwde opeens “Shit, shit, shit Ooooh”. Haar lichaam spande zich aan. “Ik kom klaar” hijgde ze.

Ze kwam zo hard klaar dat ik even dacht dat haar kutje mijn pik zou breken! Haar ademhaling was ontzettend zwaar, ze was gewoon buiten adem. “Ik moet even rustig liggen hoor” zei ze. Dus trok ik mijn lul uit haar kutje en uitgeput ging ze op haar rug liggen. Ik spreidde haar benen, ging weer op haar liggen en duwde mijn lul weer in haar natte spleetje. “Neuk haar man, laat haar niet rusten!” Schreeuwde haar man die nog steeds in zijn achteruitkijkspiegel alles probeerde te volgen. Ik begon haar langzaam weer te neuken. “Oh shit, oh neuk me” jammerde ze. “Ja, neuk haar man” spoorde haar man mij nog eens extra aan. En weer begon ik in een hoog tempo haar kutje neuken. “Ga door, ga door, neuk me!” Schreeuwde ze toen ze weer klaar kwam. Ik voelde de tinteling in mijn ballen. “Ik ga zo klaar komen.” waarschuwde ik haar. “Jaa, spuit me vol” kreunde ze. Ik neukte haar nu nog sneller en harder. “Vul mijn kutje maar” zei ze. “He, je hebt toch wel een condoom om?” vroeg haar man. Zij keek me aan en zei: ”Ik wil geen condoom, ik wil zijn sperma in mijn kutje voelen!!!“ We voelden het busje vertragen. “Ik ga komen” kreunde ik. Toen ik begon te komen zei ze “Oh neuk me, ja spuit het maar allemaal in me!!” Ik duwde mijn lul extra diep in haar kut bij elke straal sperma die ik bij haar naar binnen spoot. “Oh ja, shit, heerlijk” kreunde ze toen ze de stralen sperma naar binnen voelde spuiten.

Tegen de tijd dat haar man het busje had geparkeerd, had ik mijn ballen al in haar kutje leeg gespoten. Ze trok me dicht tegen haar aan en kuste me. Ik ging op mijn rug liggen en zij begon mijn pik schoon te likken. “Mmmmmmm, onze sappen smaken zo goed.” zei ze met een grijns. Nu draaide haar man zich naar ons toe. “Wat heb je hem laten doen?“ vroeg hij. Ze antwoordde, “Ik heb hem mij heerlijk laten neuken en hem in mijn kutje laten spuiten, wat dacht je anders?!” “Je zei dat je hem niet in je klaar zou laten komen, weet je nog?“ zei hij. “Nou, dat was voordat hij me met zijn tong zo lekker klaar likte en me op zijn hondjes neukte“ zei ze. “En nu omdraaien en breng ons terug naar zijn auto, beval ze. Hij keek verslagen en deed wat hem werd verteld. Een paar tellen later waren we weer onderweg naar mijn auto. “Hij heeft mij nog nooit zo lekker klaar laten komen als jij“ fluisterde ze. “En je hebt me behoorlijk opgevuld, zo veel, je sperma komt er nog steeds uit!“ giechelde ze. “Nou, ik ben blij dat je het lekker vond” zei ik. Ze glimlachte en pakte mijn pik weer beet.

Ze keek me aan en begon weer aan mijn pik te likken. Ze zoende en zoog er zachtjes aan. Al snel was mijn lul weer keihard. “Oooooo, bij hem duurt het veel langer om hem weer stijf te krijgen na de seks.” zei ze. Toen nam ze mijn pik diep in haar keel en ging ze plagend met haar tong over mijn eikel heen. Ik had nog nooit zo’n heerlijke pijpbeurt gehad. Ze begon met haar hoofd op en neer te bewegen: “Mmmmm” kreunde ze terwijl ze me pijpte. Ze begon haar hoofd steeds wilder op en neer te bewegen, ik voelde dat ze mijn sperma er uit wilde zuigen. Ik was verbaasd dat ze zelfs haar handen niet gebruikte. Het was een prachtig gezicht om te zien. “Oh shit, ik ga klaar komen” kreunde ik en ik snakte naar adem. “Mmmmmm, Hmmmmmm” kirde ze. “Shit ik ga spuiten” schreeuwde ik het uit. Ze stopte met zuigen en hield nu alleen mijn eikel in haar mond. Toen de eerste straal sperma uit mijn pik schoot nam ze hem gelijk weer diep in haar keel. “Ohhh jaaa!!!” Ik schreeuwde het nu uit van genot. Het voelde alsof het zaad van onder uit mijn ballen werd gezogen. Ze slikte elke druppel zaad door. Ze likte zelfs mijn pik en ballen schoon. “Mmmmm jij smaakt zo waanzinnig lekker.” zei ze.

Ze ging nu weer op de vloer zitten, we spraken nog wat en ze vertelde mij dat ze nooit eerder sperma had geslikt, maar dat ze blij was dat ze het bij mij wel had gedaan. We kleden ons weer aan en al snel waren we weer terug bij mijn auto. Haar man bleef in het busje zitten toen ze met mij naar mijn auto liep. “Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan” zei ze. “Mijn man zeurt al zo lang dat ik dit een keer moest doen.” We kusten elkaar en ze gaf me een papiertje “Dit is mijn mobiele nummer, bel me als je weer wilt neuken.” Ze glimlachte en stapte in het busje en ze reden weg. Ja, ik belde haar later weer en we hebben sinds onze eerste ontmoeting alweer zes keer geneukt en haar man was daar niet bij. En elke keer weer kom ik lekker klaar in haar kutje.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Whatsapp Sex