Zijn vrouw betrapt. 

Na weer een lang jaar achter de rug te hebben was Nico blij dat het weer was om op vakantie te gaan. Zoals altijd ging hij samen met zijn vrouw Agnes en de kinderen op vakantie naar de camping. Caravan achter de auto, spullen ingepakt en rijden maar. Het was heerlijk zomers weer, dus het beloofden twee heerlijke weken te worden, waarin volop genoten kon worden van de zon. Nico was blij, want na een jaar hard te hebben gewerkt, was het altijd een genot om op de camping weer helemaal tot rust te komen en even de verplichtingen te vergeten.

Na de rit naar de camping, parkeerde Nico de caravan op zijn plek en begon zijn vrouw de spullen uit te pakken en op zijn plek te leggen, terwijl Nico de kinderen meenam naar de speeltuin. Hier vermaakten de kinderen zich prima en kon Nico ondertussen genieten van een heerlijk koud biertje. Dat was dan ook het enige wat koud was, want het kwik steeg al snel tot ver boven de 30 graden. Rond zessen gingen de kinderen uitgeput weer mee terug naar de caravan en begon Nico de barbecue op te zetten. Niet veel later lag het vlees al te bakken op de barbecue en konden ze genieten van hun eerste vakantiedag. Het was erg druk op de camping en overal waar Nico keek stonden er wel caravans, met gezinnen of stellen. Alleen schuin tegenover hun stonden twee jongens. Nico schatte ze net iets boven de twintig. De twee zaten net als zij te barbecuen, met een flesje bier in de hand. Nico betrapte zich erop dat hij zich afvroeg of de twee elkaars vriend waren. Lang om er over na te denken kreeg hij niet, want de eerste portie vlees was al klaar, tijd om op te scheppen en de volgende portie vlees op de barbecue te leggen. Nadat alle buikjes vol waren en het vlees op was, gingen de kinderen weer terug naar de speeltuin. Samen met Agnes ging hij voor de caravan zitten, even rustig een boekje lezen. Het bleef lang licht en het duurde dan ook lang voordat de kinderen terug kwamen uit de speeltuin. Helemaal uitgeput werden ze door Agnes naar de douche gestuurd, waarna ze nog even buiten mochten zitten. Ze waren echter doodmoe van al het rennen, klimmen en klauteren en om half elf gingen ze dan ook naar bed.

Buiten was het ondertussen donker geworden, maar door de straatverlichting en lampen in de caravans was alles nog redelijk verlicht. De meeste mensen waren nu ook naar binnen gegaan in hun caravan of tent en om zich heen hoorde Nico allemaal geroezemoes. Dit alles werkte voor hem als een slaappil en niet veel later merkte hij ook dat hij begon te geeuwen. Hij las nog even het hoofdstuk uit en stapte toen zelf ook onder de douche. Na Agnes een zoen te hebben gegeven, ging hij direct door naar bed. Agnes was nog niet moe en zei dat ze nog even bleef zitten om wat af te koelen, nu het buiten wat minder warm was. Nico ging in bed liggen en met het raam open, hoorde hij nog wat geroezemoes om zich heen. Hij had dan ook moeite om in slaap te komen, al helemaal toen hij na een kwartier zijn vrouw hoorde praten. Gelijk was hij weer klaar wakker. Hij probeerde te luisteren naar wat ze zei, maar ze praatte te zacht om het goed te kunnen verstaan. Wel hoorde hij twee verschillende mannenstemmen en ze leken uit de richting te komen van de caravan met de twee jongens. Op een gegeven moment hoorde hij een stoel schuiven en vaag hoorde hij nog de stem van zijn vrouw. Nico besloot om nu uit bed te gaan en via het raampje te kijken of hij zijn vrouw kon zien. Nog net kon hij de caravan van de twee jongens zien en daar zag hij inderdaad Agnes nu ook zitten. Ze zat bij de twee jongens, die haar schijnbaar wat te drinken hadden aangeboden. Agnes had al de nodige wijntjes op en leek ook nu van de jongens een wijntje te hebben gekregen.

Nico moest toezien hoe zijn vrouw langzaam dronken werd, want tegen drank had ze nooit echt goed gekund, zeker met dit weer niet. Na nog twee wijntjes te hebben gekregen, werd Agnes zelfs handtastelijk en legde ze haar arm op het been van een van de jongens, terwijl zij toestond dat de jongens een hand op haar blote bovenbeen legden. Zo kende Nico zijn vrouw totaal niet. Normaal was ze absoluut niet handtastelijk naar vreemden toe. Moest hij naar buiten gaan en er wat van zeggen? Hij twijfelde en van twijfel kwam uitstel en van uitstel kwam afstel. Het was ondertussen twaalf uur geworden en nu stonden de jongens op en ook Agnes stond op. Ah, het was voorbij, ze komt ook naar bed, dacht Nico. Maar nee. Agnes volgde juist de jongens de caravan in. Nu werd Nico toch wel erg nieuwsgierig. Snel trok hij wat kleding aan en sloop zachtjes de caravan uit, zodat de kinderen niet wakker zouden worden. Het was nu doodstil op de camping en iedereen leek binnen te zitten of al te slapen. Zachtjes stak hij het pad over en via het gras zocht hij een raam om in de caravan te kunnen kijken. Hij schrok zich kapot! Zijn vrouw stond met een van de twee jongens te zoenen en de andere jongen had zijn handen onder het bovenstukje van haar bikinigedaan en had haar borsten langs achteren vast. Ze had zojuist nog een mouwloos topje aangehad over haar bikini, maar dit lag nu al in een hoek van de caravan. Agnes leek verre van bezwaar te hebben tegen hetgeen zich afspeelde en Nico durfde ook niet in te grijpen. Sterker nog, hij merkte dat het hem ook niet helemaal onberoerd liet, het wond hem zelfs op dat hij zijn vrouw zo zag met de twee jongens. Hij bleef dan ook staan en deed niets toen de jongen achter Agnes het bovenstukje van haar bikini los begon te maken en haar borsten hierna ontbloot werden.

Hij zag nu hoe de jongen haar blote borsten in zijn hand nam en keek toe hoe hij haar stijve tepels door zijn vingers liet glijden. De jongen met wie ze aan het zoenen was zocht nu haar korte broek en begon de knoop los te maken. Niet veel later gleed de broek langs haar blote benen op de vloer en uit zichzelf stapte ze uit de broek en stond ze in alleen nog haar bikinibroekje in de caravan. De jongen had nu vrij spel en zijn hand gleed al snel in het broekje. Het deed Agnes schijnbaar goed, want ze kreunde zachtjes en moest zelfs even stoppen met zoenen. De jongen achter Agnes maakte nu de lusjes aan de zijkant van haar bikinibroekje los en nu stond ze volledig naakt in de caravan. Nico kon nu zien wat de jongen allemaal deed en hij zag hoe zijn vingers over haar kutje gleden en hij af en toe een vinger tussen haar schaamlippen liet glijden. De gedachte om in te grijpen was volledig uit zijn hoofd verdwenen en hij stond gespannen toe te kijken wat de volgende stap zou zijn. Waren het eerst de jongens die het initiatief namen, nu was het Agnes die een stap verder ging. De jongen die haar stond te vingeren duwde ze iets van zich af en ze ging op haar knieën voor hem zitten. De jongen had alleen een zwembroek aan en deze liet al niet te raden over of hij een stijve had. Agnes trok de zwembroek naar beneden en een stijve pik kwam tevoorschijn. De jongen had zijn shirt snel uitgetrokken en stond nu naakt voor Nico zijn vrouw en Nico was benieuwd wat Agnes zou gaan doen.

Eerst trok ze de jongen even af, maar niet lang daarna sloten haar lippen zich om de jongen zijn pik. Ze nam eerst alleen zijn eikel in haar mond, maar al snel gleed de rest van zijn pik ook in haar mond. Nico keek toe hoe zijn vrouw de jongen nu aan het pijpen was en achter haar was de andere jongen ook bezig zich helemaal uit te kleden, ook hij had al een flinke erectie. De jongen ging naast zijn vriend staan en het verbaasde Nico wat hij vervolgens zag. Om en om begon ze de jongens te pijpen en trok dan gelijktijdig de andere af. Haar eigen hand was al op zoek gegaan naar haar kutje en terwijl ze haar clitoris bewerkte, verwende ze de twee jongens. Nico moest toezien hoe zijn vrouw het toeliet dat de jongens haar bij haar hoofd beet pakten en haar dieper over hun pik duwden. Agnes leek het allemaal te kunnen verwerken en de pikken van de jongens verdwenen volledig in haar mond. Agnes haar vingers gleden snel over haar clitoris heen en na enkele minuten moest ze het pijpen even onderbreken. Wild gleden de vingers lang haar clitoris en kreunend kwam ze klaar voor de twee jongens. Even hijgde ze uit, maar de jongens waren ondertussen zichzelf maar gaan aftrekken en de eerste zei op fluistertoon dat hij klaar ging komen. “Ik ook,” zei de andere jongen. Agnes was ondertussen weer bij haar positieven en gooide haar haar over haar schouders heen, ze opende haar mond en keek de jongens nu strak aan. ‘Ze wilde gewoon dat ze in haar mond zouden spuiten’! dacht Nico bij zichzelf. En inderdaad. Na nog een paar keer aan hun pikken te hebben getrokken, spoten ze hun zaad in haar mond. Het meeste kwam echter naast haar mond en zodoende op haar wangen terecht. Vanaf hier droop het naar beneden en kwam het op haar borsten terecht. Nadat de twee jongens klaargekomen waren, zat ze dan ook helemaal onder het zaad. Nico vroeg zich af of ze nog verder zou gaan, maar hij werd teleurgesteld, want zijn vrouw zocht haar kleding weer bij elkaar. Ze trok haar bikini aan en nu moest Nico snel terug naar de caravan.

Hij lag net in bed toen hij de deur van de caravan voorzichtig open hoorde gaan. Agnes verdween in de douche, logisch want zo had ze natuurlijk nooit bij hem in bed kunnen kruipen. Ze kwam na vijf minuten zachtjes de slaapkamer ingeslopen en ging naast hem in bed liggen. Met de lippen die net nog om de twee pikken van de jongens hadden gezeten gaf ze hem een zoen op zijn schouder en draaide zich vervolgens om en viel al snel in slaap. Nico lag echter nog lang wakker, na te denken over wat hij zojuist allemaal had gezien.

De volgende ochtend werd Nico al vroeg wakker van het geluid van zijn kinderen. De kinderen waren vroeg naar bed gegaan en stonden dus ook weer vroeg naast hun bed te springen. Nico keek naar buiten en dacht nog eens terug aan wat hij gisteren had zien gebeuren, hoe zijn vrouw twee jonge knullen had geholpen klaar te komen en als bonus ze nog eens over haar heen had laten spuiten. Het gekke was, dat hij niet had ingegrepen en het allemaal had laten gebeuren. Maar hij had zich er niet toe kunnen zetten. En sterker nog, het had hem zelfs opgewonden. De caravan van de jongens was nog volledig in stilte. De gordijnen waren dicht en niets leek erop te wijzen dat zijn vrouw daar gisteren de jongens had afgetrokken. Langer de tijd om na te denken kreeg hij niet, want de deur ging open en Agnes stond in de deuropening. Ze stond in haar bikini en had daarover een korte broek en een shirtje aangetrokken. Uiteraard een andere dan gisteren, want die was natuurlijk verre van schoon meer. Agnes zei dat ze naar een strand in de buurt gingen en vroeg of Nico meeging. Nico was net wakker en wilde dus eerst nog even wat eten en zou daarna wel volgen.

Tijdens het ontbijt dacht hij nog eens over alles na en kwam tot de conclusie dat het hem had opgewonden om zijn vrouw seks te zien hebben met anderen, ook al was het alleen maar bij pijpen gebleven. Hij besloot niets te zeggen en gewoon te doen alsof er niets voorgevallen was. In zijn zwembroek liep hij richting het strandje, wat niet ver van de camping lag. Een echt strand was het niet te noemen, ja er was zand, maar het was eigenlijk een groot meer met een kunstmatig aangelegd zandstrand. Nico zag dat zij niet de enigen waren die van het lekkere weer wilden genieten, want het was al vrij druk. Na even te hebben rondgekeken, vond hij zijn vrouw. De kinderen speelden ondertussen al in het water en hij ging languit liggen en las weer verder in zijn boek. Na een uur draaide hij zich om en keek hij eens om zich heen. Hij keek zo naar alle mensen in de buurt en ineens had hij het gevoel bekenden te zien. Hij keek nog eens en zag dat het de twee jongens waren van de camping. De twee knullen lagen op hun buik en hadden niet door dat Nico hun kant op keek. De twee keken namelijk naar Agnes en leken Nico niet eens opgemerkt te hebben. Nico ging nu op zijn zij liggen en bekeek zijn vrouw eens. Hij vond zijn vrouw, ondanks de jaren en het baren van twee kinderen, nog steeds een mooie vrouw, maar pas nu bekeek hij zijn vrouw op een andere manier.

Ze lag op haar rug en haar borsten waren stevig in de bikini ingepakt en haar slanke figuur werd bij haar kruis bedekt door een bikinibroekje. Vroeger had Nico nauwelijks naar oudere vrouwen gekeken en hij kon zich dan ook niet inleven in het feit dat de jongens zo naar zijn vrouw keken, maar hij merkte dat al het denken hem weer opwond en ging maar snel op zijn buik liggen. Na nog een paar uurtjes te hebben gelegen was het tijd om te gaan en Nico en Agnes pakten de spullen op en liepen met de kinderen terug naar de camping. Bij het weglopen liep Nico enkele meters achter Agnes en hij kon zien hoe de jongens zijn vrouw nakeken tijdens het verlaten van het strand. Nico wist een ding zeker. Vanavond zou hij weer vroeg naar bed gaan, in de hoop dat Agnes weer naar de jongens zou gaan, want als het aan de jongens lag ging er duidelijk nog meer gebeuren.

’s Avonds aten ze eerst wat in het restaurantje op de camping en net als gisteren zaten ze hierna voor de caravan, terwijl de kinderen nog wat buiten speelden. Uiteindelijk kwamen ook zij weer terug en gingen ze naar bed na een lange intensieve dag. De twee jongens zaten ondertussen ook buiten en Nico had door dat ze geregeld de kant van Agnes opkeken en af en toe betrapte hij Agnes er ook op dat ze terug zat te kijken. Nico besloot om zijn plan te starten en gaf Agnes een zoen en ging, na te hebben gedoucht, naar bed om te slapen’. Dat was wat hij Agnes vertelde, want eenmaal gedoucht stond hij alweer door het raampje van de caravan te gluren en hij zag dat Agnes er vandoor was. Nog net zag hij hoe de deur van de caravan van de jongens sloot, hij moest snel zijn, want ze waren waarschijnlijk al begonnen. Snel stapte hij in zijn slippers en glipte de caravan uit, richting de caravan van de jongens. Hij keek door hetzelfde raampje als gisteren, maar de drie waren niet te zien. Wel kon hij wat geluiden horen vanaf de linkerkant van de caravan en hij had door dat ze nu in het slaapgedeelte waren. Hij glipte naar de achterkant van de caravan en zag dat dit raampje toch een stuk hoger was dan het andere. Snel zocht hij naar een opstapje en vond dit in de vorm van een leeg bierkrat. Hij zette het kratje neer en ging erop staan. Gelukkig waren de gordijnen niet helemaal gesloten en door het licht wat binnen brandde, had hij goed zicht op de ruimte.

Een van de jongens lag al op zijn rug op het bed en Agnes was op haar knieën tussen zijn benen gekropen en was bezig de jongen zijn korte broek los te knopen. Agnes droeg alleen nog haar bikini en trok al snel de broek van de jongen naar beneden en nam hierbij zijn boxershort meteen mee. De pik van de jongen stond al stijf omhoog en Agnes spuugde op zijn eikel en begon hem af te trekken. Met haar vrije hand speelde ze wat met zijn ballen en ondertussen was de andere jongen achter haar op het bed gekropen. Hij pakte het bikinibroekje aan de zijkanten beet en zette zijn mond op haar billen en begon die te zoenen. Langzaam trok hij het bikinibroekje omlaag en gewillig tilde Agnes haar knieën een voor een op, zodat hij het bikinibroekje uit kon trekken. De jongen stak zijn wijs en middelvinger in zijn mond en plaatste deze vervolgens tussen de benen van Agnes. Hij begon haar te strelen en liet al snel zijn vingers tussen haar schaamlippen glijden. Agnes kreunde goedkeurend en nam nu de pik van de jongen die ze aan het aftrekken was in haar mond. Ze liet haar hoofd weer gulzig over de pik zakken en nam hem weer diep in haar mond. De jongen achter haar begon haar nu te vingeren en al snel gleden beide vingers bij haar naar binnen. Agnes pijpte gewoon door en liet de pik slechts enkele malen uit haar mond verdwijnen, zodat ze de ballen van de knul naar binnen kon zuigen, terwijl ze hem met haar handen aftrok. De knul achter haar had zijn vingers teruggetrokken en ontdeed zich nu snel van zijn eigen kleding. Met een condoom om zijn pik klom ook hij het bed op en ging op zijn knieën achter Agnes zitten. Hij zette zijn pik tegen haar kutje aan en al snel schoof zijn eikel naar binnen. Agnes stopte even met pijpen, maar nadat de jongen zijn pik enkele keren diep naar binnen had gestoten, nam ze de pik van de jongen voor haar weer in haar mond en ging ze verder met pijpen.

Nico zag hoe Agnes nu op zijn hondjes werd genomen en tegelijkertijd nog eens een pik in haar mond had, heerlijk vond hij het om te zien. De drie gingen zo even door, maar na enkele minuten wilde de andere jongen ook wel eens neuken. Hij griste een condoom van het tafeltje naast het bed en duwde deze in de handen van Agnes. Agnes pakte het condoom aan en schoof deze om de stijve pik van de jongen heen. De andere jongen was ondertussen gestopt haar te neuken en Agnes kroop nu omhoog op het bed totdat ze haar knieën naast de heupen van de jongen op het bed kon plaatsen. Haar kutje hing nu boven de pik van de knul en langzaam zakte ze over zijn pik heen, waarbij ze kaarsrecht bleef zitten. Eenmaal in haar kutje, begon ze de jongen te berijden en een beetje sip keek de andere jongen toe hoe zijn vriend nu bezig was en hij niets te doen had. Al snel had hij ook een idee hoe hij kon meegenieten en hij kroop verder het bed op en duwde Agnes voorover. Ze lag nu bijna op de andere jongen, die haar heupen stevig vasthield en ervoor zorgde dat Agnes hem wel bleef berijden. De knul achter haar kroop nog dichterbij en zette zijn pik ineens tegen haar kontje aan. Agnes schrok even, maar greep niet in en voorzichtig duwde de jongen zijn pik in haar kontje. Even stopte Agnes om te wennen aan de pik in haar kontje, maar na een minuut begon ze langzaam beide pikken te berijden, terwijl ze geklemd tussen de twee jongens in lag. De jongen in haar kontje had wat meer bewegingsvrijheid en stootte flink hard in haar. Agnes kreunde zachtjes en het was duidelijk dat ze haar orgasme naderde. De jongens hielden niet in, sterker nog, ze gingen juist wilder tekeer en binnen de kortste keren lag Agnes luid kreunend klaar te komen. Snel drukte een van de jongens zijn hand op haar mond, want het was flink gehorig. Zodra haar orgasme voorbij was haalde hij zijn hand weer weg. Even zoende ze wat met de jongen, maar de twee jongens stonden ondertussen toch ook wel op springen. Ze trokken hun pikken uit Agnes en plaatsten Agnes op haar knieën op de grond. Hetzelfde schouwspel als de dag daarvoor herhaalde zich. De twee jongens trokken zich vervolgens net zo lang af, totdat zij klaar kwamen en het zaad spoot tegen het gezicht van Agnes aan en enkele stralen verdwenen in haar mond. Agnes likte de pikken van de jongens nog even schoon en reikte daarna weer naar haar bikini.

Snel ging Nico er weer vandoor. Hij had weer genoten van het showtje dat zijn vrouw hem had gegeven, zonder dat ze het wist. En deze keer had hij geen enkele twijfel gehad, over of hij had moeten ingrijpen, nee dit keer had hij volop genoten.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten