Zijn vriend, mijn collega.

Mijn man en ik waren ongeveer vijf jaar getrouwd. We hadden een geweldig seksleven en genoten ook echt met elkaar. Ik ben politieagente en ondanks de werkdruk bevalt het werk me uitstekend.

Op een dag vroeg mijn man of ik het geil zou vinden om een keer seks met een andere man te hebben, terwijl hij toekeek. Hij ging hier maanden lang over door en begon zelfs al te fantaseren over mij met zijn beste vriend Hans, die ook nog eens mijn collega is. Hij kende Hans al sinds de middelbare school. Iedere keer als wij lagen te neuken begon hij over mijn collega en ik moet toegeven, dat maakte me wel extra geil en ik begon er zelf ook steeds vaker over te fantaseren. Mijn man had dan ook al snel door dat ik het idee geweldig vond, zeker omdat ik er behoorlijk nat van werd als wij zo bezig waren. Door zijn opmerkingen over Hans en hoe die mij zou neuken, kwam ik altijd ontzettend snel en hevig klaar.

Nu is Hans een goed uitziende man met een geweldig lichaam, brede schouders en een knappe kop. Ik begon zelfs te fantaseren over seks met hem tijdens het werk en hoe vaak ik het met hem zou willen doen als mijn man niet thuis zou zijn. Als ik alleen thuis was gebruikte ik mijn dildo en dacht ik gewoon aan mijn collega. Maar ik zou nooit aan mijn man laten weten hoe vaak ik over seks dacht met Hans, bovendien was hij ook getrouwd. Ik merkte wel dat Hans mijn lichaam regelmatig met aandacht bekeek tijdens het werk. Even ter info, ik weeg ongeveer 60 kilo, heb maatje 38, een paar stevige borsten en een lekkere kont, zoals mijn man altijd zegt.

Op een dag ging mijn man een nieuwe schutting plaatsen en Hans was er ook om hem te helpen. Ze hadden de hele dag al hard gewerkt en het was ontzettend warm buiten. Ik besloot om even naar de winkel te gaan en nam wat koude drankjes en broodjes voor ze mee. Toen het een paar uur later al donker werd bestelde ik een pizza en stopte ze het werk aan de schutting om nog even wat te drinken. Ze gingen na het eten nog even naar boven om wat achter de computer te doen en ik ging naar de woonkamer om tv te kijken.

Het was ongeveer 23:00 uur toen ze weer beneden kwamen, ik lag op de bank bedekt met een plaid die ik iets verder over me heen trok, want ik had alleen een T-shirt en slipje aan. Mijn man kwam naast me zitten en ik nestelde me tegen hem aan, Hans zat in een ligstoel tegenover ons. Mijn man begon mij over mijn rug te strelen terwijl hij met Hans zat te praten. Mijn man was behoorlijk moe en begon een beetje weg te zakken, dus wisselde hij van plaats met Hans, zodat hij ook tv kon kijken. Het duurde niet lang of mijn man viel in een diepe slaap en Hans en ik zaten te kijken naar een of ander praatprogramma.

Mijn man lag nu zelfs luid te snurken en Hans en ik lachten er een beetje om. Hans begon opeens mijn rug te strelen en ik zei: “Dat voelt goed, niet stoppen”. Hans bleef hier ongeveer vijf minuten mee doorgaan, tot zijn hand begon af te glijden naar de zijkant van mijn borst. Ik bleef maar denken of ik hem moest laten stoppen of hem maar gewoon door moest laten gaan. Hij werd steeds brutaler en omdat ik waarschijnlijk niet protesteerde, bewoog hij zijn hand verder, bijna tot aan mijn tepel die inmiddels keihard was.

Ik verschoof iets en probeerde hem zo te stoppen en ging nu op mijn rug met mijn hoofd in zijn schoot liggen. Ik ging er vanuit dat hij niet zo brutaal zou zijn en alles weer normaal zou worden. Ik trok de plaid op tot aan mijn nek en Hans ging met zijn hand onder de plaid, hij schoof zijn hand tussen mijn arm en de bank. Ik keek naar mijn man die nog steeds snurkte. Toen voelde ik de hand van Hans omhoog bewegen en hij legde die op mijn rechter tiet. Ik zei niets en hij begon er voorzichtig mee te spelen. Hij kneep en wreef voorzichtig over mijn tepel door mijn T-shirt heen. Ik wist dat ik hem moest stoppen, maar het voelde zo lekker. Hij zat toch alleen maar aan de buitenkant van mijn T-shirt en mijn man sliep, dus ik liet ik hem zijn gang gaan. Hij begon nu intenser over mijn tepel te wrijven, kneep er zachtjes in om mijn tepel vervolgens weer omhoog te trekken en toen voelde ik zijn vingertoppen over mijn beide borsten kietelen.

Hij zei geen woord en begon mijn T-shirt omhoog te schuiven tot hij volledig toegang tot mijn tieten onder de plaid had. Ik sloot mijn ogen en beet op mijn onderlip en kreunde een beetje. Ik was nu al zo geil dat ik mijn benen bij elkaar begon te knijpen. Dit ging zo een tijdje door en waar mijn hoofd lag kon ik iets voelen groeien. De spiertrekkingen in zijn broek brachten me gewoon in de verleiding om verder te gaan. Ik voelde dat mijn slipje drijfnat was. Langzaam begon hij zijn hand naar beneden te bewegen over mijn buik, waardoor mijn buik begon te trillen van opwinding toen zijn vingers langzaam hun weg verder naar beneden vonden. Ik moest dit echt stoppen, maar ik was zo geil. Ik dacht nog dat ik hem gewoon tot aan mijn slipje zou laten gaan en hem dan zou zeggen dat hij moest stoppen.

Toen zijn hand de rand van mijn slipje bereikte begon hij plagend met zijn vinger langs de bovenkant te gaan. Ik zuchtte luid toen hij eindelijk met zijn hand in mijn slipje ging en met zijn vingertoppen afzakte tot hij bij het kleine stukje schaamhaar net boven mijn clit was. Ik hield mijn adem in en keek naar mijn man, ik wilde nu niet meer dat Hans zou stoppen. Hij begon zachtjes te drukken op mijn schaamheuvel en ik voelde dat mijn clit behoorlijk hard werd. Hij drukte nu met zijn vinger op mijn clit en ik kreunde nu van genot, ik spreidde mijn benen een beetje open voor hem. Zijn hand bewoog heerlijk in mijn zeer natte slipje over mijn clit en mijn openstaande kut. Ik probeerde niet te bewegen in de hoop dat hij misschien zelf zou stoppen. Ik wist natuurlijk wel beter, met het gevoel van zijn harde pik tegen mijn hoofd. Ik was in de zevende hemel toen hij me bijna op de rand van een orgasme bracht, zo met zijn hand in mijn slipje.

Opeens stopte hij en ik dacht, nee en ja, allemaal op hetzelfde moment, maar hij trok met een hand zijn broek tot op zijn knieën omlaag. Ik tilde mijn hoofd wat op, zodat het wat makkelijker ging. Wat moest ik nu doen? Ik legde mijn hoofd tegen zijn been en staarde alleen maar naar mijn man terwijl Hans de plaid op de vloer gooide en zijn hand uit mijn slipje haalde. Mijn T-shirt werd over mijn tieten getrokken en mijn benen waren nu wijd gespreid. Daar lag ik dan, met alleen nog maar mijn slipje aan en mijn man slapend in de stoel tegenover ons. Hans liet snel zijn hand weer in mijn slipje glijden en duwde een vinger zo ver als hij kon in mijn kletsnatte kut. Ik pakte hem bij zijn andere arm om mezelf stabiel te houden en ik op mijn lip beet, om het gekreun binnen de perken te houden. Hans pakte mijn hand en leidde hem naar zijn harde pik. Die had ongeveer dezelfde lengte als de lul van mijn man, maar ik zweer je dat de omtrek ongeveer zo groot en rond was als een bierflesje, ik kreeg mijn vingers er zelfs niet omheen. Ik begon de voorhuid van boven naar beneden te trekken en kon het niet laten om die gigantische paddestoel van een eikel te voelen, hij voelde enorm groot aan in mijn hand. Toen begon ik de soppende geluiden van mijn natte kut te horen. Hans duwde er snel een tweede vinger in en gaf mijn natte kutje een overheerlijk genot, ik wist dat ik het binnen een paar tellen uit zou gillen door mijn orgasme.

En mijn man zat daar maar te slapen, je kon af en toe het snurken horen. Hans was meedogenloos met zijn vingers, ik voelde de palm van zijn hand tegen mijn kunt aan slaan, zo diep en hard schoven zijn vingers in en uit mijn kut. Ik dacht echt dat mijn man elke seconde wakker kon worden. Mijn ademhaling ging sneller en Hans begon te kreunen door mijn op en neer gaande hand rond zijn paal, er kwam al behoorlijk wat voorvocht uit zijn pik. Ik kon het niet meer aan en ging rechtop zitten, liet zijn pik los en hij haalde zijn hand uit mijn slipje.

Ik draaide me naar hem toe om iets te zeggen, maar Hans begon me te kussen. Ik weet niet wat ik dacht op dat moment, maar ik opende mijn mond en onze tongen wervelde zich samen. Hans kuste me intens en duwde me zachtjes met mijn rug op de bank. Hij draaide zich met mij mee en ik voelde zijn hand weer tussen mijn benen. Met een hand hield hij mijn hoofd beet en kuste me hevig en met de andere hand trok hij mijn been iets omhoog. Ik wilde dit zo graag, maar ik maakte me zorgen om mijn man. Ik wilde niet dat het stopte, dus ik bleef hem zoenen en duwde mijn tong in zijn mond. Ik kon zijn harde pik voelen duwen tegen mijn slipje, maar wist dat de stof zijn lul nog tegen kon houden en hij niets kon doen.

Ik voelde hoe zijn hand langs mijn been omhoog schoof, hij pakte de zijkant van mijn slipje en hij trok het bandje aan een kant kapot. Het deed eigenlijk een beetje pijn, maar ik raakte er nog meer opgewonden van. Mijn slipje zat nog vast aan mijn andere been en ik kon die grote paddestoeleikel tegen mijn doorweekte opening voelen. Hans rekte zich en bewoog die grote eikel op en neer langs mijn open spleet en begon hem langzaam naar voren te duwen. Ik voelde mijn lippen uit elkaar gaan om te proberen die grote lul toe te laten, maar hij was zo dik. Ik kreunde best wel luid en probeerde hem, door mijn heupen omhoog te drukken in mijn kut te krijgen, maar ik kreeg niet meer naar binnen dan zijn machtige eikel. Ik kon het niet helpen, ik moest hem helemaal in me voelen. Mijn schaamlippen voelden zich tot het uiterste uitgerekt toen Hans het voor een tweede keer probeerde en vervolgens door begon te duwen met die massieve harde lul. Ik keek Hans in zijn ogen en zei: “Oh Hans het voelt zo goed.” Ik was zo nat dat mijn kut geen verzet meer bood en Hans in staat was om tot aan zijn ballen weg te zinken in mij. Hans hield zich even in, keek me in de ogen zei: “God meid, ik wilde dit al zo lang.” Toen hij zich even terug trok, voelde het alsof ik met mijn kut zijn lul klemvast had. Ik kon zijn eikel bijna uit mijn kut voelen gaan en toen duwde hij hem in een stoot weer helemaal naar binnen.

Het voelde aan alsof mijn clit uit elkaar werd getrokken door die waanzinnig dikke lul. Het voelde gewoon geweldig toen hij het tempo oppakte, ik kreunde luid “Oh ja, neuk me!” Zo bereikte ik een ongekend orgasme. Hans bleef lekker doorgaan en bewoog zijn heupen op verschillende manieren, zodat ik alles kon voelen van die heerlijke pik. Ik begon met mijn heupen mee te bewegen op het ritme van zijn stootkracht en genoot van elke centimeter van zijn harde pik. Ik probeerde niet te luid te kreunen toen Hans maar door bleef stoten op de juiste plekken met zijn verbazingwekkende lul. Hans begon te grommen en kreunen bij elke stoot in mijn natte kut en ik lag te jammeren van het genot. Daarna kwam hij met een verschrikkelijke kracht met zijn pik heel diep in mij. Ik smeekte ‘alsjeblieft laat hem erin zitten, spuit me vol! “Hans begon zijn ballen diep in mij te legen. Hij kreunde zacht “Oh mijn God meid, je bent fantastisch.” We kusten elkaar nog een tijdje daar liggend met zijn lul nog steeds diep in mijn kut.

Toen hij begon om zijn lul langzaam uit me te trekken en daarna opstond zag ik zijn half harde pik glinsteren van onze sappen. Ik weet niet wat er over mij heen kwam, maar ik ging rechtop zitten en pakte zijn lul beet en leidde hem naar mijn mond, ik likte en zoog onze sappen er af. Ik zou dat nooit bij mijn man doen, maar het smaakte zo goed. Ik kon voelen hoe zijn sperma uit mijn kut lekte op de bank. Hij legde zijn hand op de achterkant van mijn hoofd en duwde zijn pik nog wat dieper in mijn keel. Ik was nu zo ontzettend geil, er was geen houden meer aan. Ik heb geprobeerd om hem zo diep mogelijk in mijn keel te krijgen tot ik bijna begon te kokhalzen. Ik voelde mijn keel gewoon moeite doen om te proberen of ik die grote eikel er in kon hebben. Hans begon weer een hoogtepunt te bereiken en speelde met zijn andere hand met mijn tieten. Toen kreunde hij en ik kon zijn sperma voelen spuiten in mijn keel. Ik heb geprobeerd om het allemaal door te slikken, maar het begon langs mijn kin te lekken, ik bleef gewoon zuigen aan zijn dikke eikel tot ik echt alles uit zijn ballen had gezogen.

Ik stond op en omhelsde Hans en zei: “We hadden dit al veel eerder moeten doen.” Hij antwoordde: “Je bent waarschijnlijk de meest verrassende vrouw die ik ooit ontmoet heb. Ik hoop dat je niet denkt dat dit eenmalig was. “Ik pakte zijn pik en zei:” Je kunt deze pik op elk moment van de dag gebruiken in mijn kut. “Hij verraste me door me weer te zoenen, ik had nog steeds zijn sperma op mijn lippen, hij trok daarna zijn kleren aan en vertrok.

Ik stond daar nog met mijn kapotte slipje, zijn zaad lekkend uit mijn kut en met zaad op mijn lippen te kijken naar mijn man. Ik heb hem daar gelaten en ging naar de slaapkamer, naar bed zonder iets op te ruimen. Ik vroeg me nu al af wanneer ik dit nog eens zou kunnen doen en wilde eigenlijk dat Hans was gebleven om mij de hele nacht te neuken totdat mijn kut te veel pijn zou doen door hem.

De volgende morgen toen ik wakker werd liep ik de kamer in, waar mijn man net zijn ogen opende. Ik vertelde hem in geuren en kleuren wat ik met Hans had gedaan en liet hem mijn uitgewoonde kut zien. Hij kon nog steeds het zaad van Hans in mijn kut voelen toen hij er een paar vingers met alle gemak in duwde. Onmiddellijk stond hij en ook zijn lul overeind, hij duwde me met mijn hoofd naar voren en neukte me achterlangs. Ik heb nog nooit meegemaakt dat mijn man zo snel klaar kwam en hij spoot ook aanzienlijk meer zaad dan normaal, want toen hij zijn lul uit mijn kut trok stroomde het er gewoon uit. Natuurlijk zou het ook kunnen zijn dat het niet alleen zijn zaad was, misschien was een groot gedeelte nog wel achter gebleven van Hans.

Dit heeft nog een lang vervolg gekregen, ik neukte regelmatig met Hans en soms deden we ook een trio, ik heb er altijd heerlijk van genoten. Zeker die keren dat ze mij dubbel penetreerden. Jammer genoeg werd Hans na twee jaar overgeplaatst naar een ander district, maar de herinnering aan hem kan mij nog steeds erg geil maken.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten