Zijn jongere vrouw.

Ik kende Timo van mijn werk. Hij had me tijdens de koffiepauze wel eens wat over zijn jonge vrouw verteld, en ik wist dat ze ruim 20 jaar jonger was dan hij. Hij liet onmiskenbaar doorschemeren dat ze een bijzonder actief seksleven hadden. Zelf was Timo een goedgebouwde sportieve kerel van begin 50, net als ik. Jessica was begin 30, en ik had wel eens een foto van hen samen gezien. Ze had halflang, donker haar, een mooi ovaal gezichtje met een sensuele mond en een mooi smal neusje. De rest was niet zichtbaar geweest op de foto, maar ik kon me er geen dik, lelijk lichaam bij voorstellen!

Op deze prachtige zomerdag ging ik ontdekken dat ik dat goed had ingeschat. Ik was een dagje naar het strand getogen, om te genieten van de zon, wat aan mijn kleurtje te werken, en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft op het strand. En dat was heel wat. Het was inmiddels halverwege de middag, en ik had bij een van de strandtentjes een loungesofa weten te bemachtigen, van waaruit ik met een koel biertje het lansparaderend vrouwelijk schoon goed kon observeren. Mijn blik werd getrokken door een schoonheid in een zachtgele, halfdoorschijnende kleine bikini, die vanaf de bar het terras was opgelopen, en met een glas rosé in haar hand rondkeek, op zoek naar een vrij plekje. Mijn ogen gleden over haar gebruinde, perfecte huid, het zalige naveltje, platte buikje, en over haar spectaculaire borsten die maar voor een klein deel omsloten werden door de halftransparante lichtgele stof. Haar tepelhoven waren net zichtbaar door de stof, iets wat bij mij tot een spontane zwelling in mijn zwembroek leidde. Een klein geel driehoekje dat amper haar venusheuveltje bedekte werd op zijn plek gehouden door twee gele koordjes, die de meest sensuele lijn over haar heupen volgden naar achteren waar ze verdwenen naar een plekje dat ik ook wel graag had willen zien! Maar ik klaagde niet, de voorkant was spectaculair sensueel.

Boven het gele driehoekje kon ik precies een donkere schaduw zien die me beloofde dat alles onder het driehoekje even glad gewaxt was als de rest van haar lichaam. Pas toen mijn blik omhoog gleed, en ik iets herkende in het mooie ovale gezichtje, viel alles op zijn plaats. Ik herkende haar als Jessica, de vrouw van Timo, op hetzelfde moment dat ik Timo zag, die al die tijd al naast haar had gestaan. “Hé, Mart! Wakker worden! Dan kan ik je aan Jessica voorstellen. Alhoewel je haar inmiddels al goed bekeken hebt, geloof ik!”. Ik verschoot van kleur, stond op, me realiserend dat mijn erectie inmiddels pijnlijk zichtbaar moest zijn, en stelde me voor aan Jessica. De twee kussen die ik van haar kreeg hielpen niet echt om mijn erectie te laten verdwijnen. Jezus, ze rook bedwelmend naar een combinatie van parfum en vrouwelijkheid, en haar twee vriendelijke kusjes landden wel erg dicht bij mijn eigen lippen, en lieten twee tintelende natte plekjes achter bij beide mondhoeken.

Ik nodigde hen uit op mijn loungebank, en met een “zo, de deugd in het midden”, ging Timo aan de andere kant van zijn beeldschone vrouw zitten. De bank was riant geweest voor een persoon, hij was gezellig voor twee, en voor drie personen was hij gewoon, intiem. Het was niet te vermijden om haar gladde, naakte gebruinde dij warm tegen de mijne te voelen drukken. En het was ook geen straf. Het was al warm deze dag, maar nu brak een heel ander soort zweet uit op mijn voorhoofd. Timo had het direct in de gaten, en zat zichtbaar te genieten van mijn ongemakkelijke situatie. Jessica leek bijzonder op haar gemak, leunde achterover in de sofa, waarbij ze haar rug wat kromde, en haar borsten nog wat prominenter naar voren leek te steken. Ze draaide haar gezicht naar me toe “zo, dus dit is Mart, de “aantrekkelijke vrijgezel” waar Timo het dikwijls over heeft.” Ik wist niks anders te zeggen dan “nou ja, aantrekkelijk, dat is maar een kwestie van smaak natuurlijk. Vrijgezel, dat klopt inderdaad wel. Al een jaar of tien weer.” En ongewild begon ik te vertellen over het genoegen van het vrijgezelle leven op mijn leeftijd, de vrijheid die het gaf, en met wat suggestieve vragen van Jessica zat ik al snel te vertellen over de vele vriendinnen die ervoor zorgden dat ik me nooit eenzaam hoefde te voelen. Ik had niet eens door dat ze me met haar vragen precies daar kreeg waar ze me hebben wilde, en toen ik haar vertelde dat diverse van mijn jongere vriendinnen, vrijgezelle en getrouwde, al jaren zeer regelmatig het bed met me deelden, verzuchtte ze “als ze al zoveel jaren blijven terugkomen, dan zul je ze wel heel goed verwennen zeker?”

Ik voelde hoe haar warme dij langs de mijne gleed, terwijl ze van zo dichtbij me diep in mijn ogen keek met haar donkere kijkers. Haar lippen waren iets geopend, en ze liet langzaam het puntje van haar tong over haar onderlip glijden. Van zo dichtbij kon ik de minuscule blonde donshaartjes op haar gezicht zien, en de kleine zweetdruppeltjes die erop verschenen waren in de genadeloze zon. Gebiologeerd keek ik naar een grotere druppel die zich in de holte van haar hals gevormd had, en die langzaam naar beneden gleed. Ik wist dat ze volgde wat ik deed, maar kon niet anders dan de druppel volgen, die langzaam en elegant over haar bruine huid gleed. Een spoortje achterlatend, tot hij gestopt werd door het koordje tussen de twee halftransparante driehoekjes lichtgele stof met glinsterende pailletjes, die de zachte ronding van haar borsten benadrukten. Als de doorschijnende stof al niet duidelijk haar tepelhoven liet zien, dan waren het haar tepeltjes wel die zich nu verraadden. Ze waren gegroeid, en priemden nu keihard en stijf door de dunne stof die er als een latex vel omheen sloot.

Na een bijna onmerkbare, maar betoverende beweging van haar oogleden, zwaar, loom, en geil, draaide ze haar hoofd naar Timo, en fluisterde wat in zijn oor. Toen stond ze met een gracieuze beweging op, en liep richting de toiletten. Uit mijn ooghoeken zag ik dat ook Timo nu zijn handdoek nonchalant even op schoot legde, om zijn stijve te verbergen. Geen wonder, de achteraanblik van de gele koordjes, die elkaar vonden juist boven een perfecte bilspleet, waarin ze samen verdwenen, naar een plekje waar niets anders dan hitte, vocht en geilheid te vinden moest zijn. Terwijl we allebei en met ons het halve terras, naar de nonchalant wiegelende billen van Jessica keken, schraapte Timo zijn keel. “Zeg, gaan we zo even wat afkoelen in onze studio, want het begint nu toch wel echt heet te worden hier in de zon, vindt je ook niet ??” Ik moest twee keer slikken voordat ik geluid kon uitbrengen. “Eeeh, ja! goed plan. Afkoelen. Ja, doen we”. En zo was het dat we amper tien minuten later de deur van een kleine studio in een grote flat aan de boulevard achter ons dichttrokken.

We wisten alle drie wat er ging gebeuren, de geile spanning hing loodzwaar in de lucht, wie ging de eerste stap zetten? Jessica stapte voor me uit, een kamer in met een groot bed, een kleine zithoek, en een keukentje met een tafel en vier stoelen. Ik vroeg me af of het mijn verbeelding was, of dat ik echt haar geil kon ruiken in de kleine kamer. Het kon me nu niet meer schelen of mijn erectie zichtbaar zou zijn, in tegendeel. Ik gooide mijn handdoek over een van de stoelen, en draaide me naar Jessica toe, die op de rand van het bed was gaan zitten. Ze had haar bruine dijen iets gespreid, waardoor ik nu kon zien dat de doorschijnend gele stof een donker, vochtig plekje vertoonde tussen haar benen. “Zitten er zulke grote broekzakken in je zwembroek, of is dat echt allemaal van jou, wat ik daar zie?” zei ze, met een beetje hese stem. Ik keek even naar Timo, die in een gemakkelijke stoel plaatsnam en kort naar me knikte, als een soort toestemming.

“Maar een manier om daar achter te komen”, zei ik, terwijl ik op haar afliep en vlak voor haar bleef staan. Ze aarzelde geen moment, en trok met een beweging mijn zwembroek naar beneden, waarop mijn kloppende pik vrij overeind sprong, glinsterend van het voorvocht. “Godsammeliefhebben” hijgde Jessica, “geen wonder dat je vriendinnen blijven terugkomen. Ze bleef even met wijde open ogen staren naar mijn grote, donkergekleurde eikel, waarvan nu een druppel van het opwellende voorvocht langzaam naar beneden gleed. Ze stak haar hand uit, raakte met een vinger het vocht aan, tilde haar vinger op waardoor zich een dun draadje vormde tussen mijn eikel en haar vingertop. Stak haar vinger tussen haar lippen, om het vocht te proeven. Kreunde zacht, en bukte naar voren. Tergend langzaam, voorzichtig, stak ze haar roze tongetje uit, en raakte het topje van mijn eikel, die als reactie nog verder omhoog kwam te staan. Met een spits tongpuntje begon ze mijn eikel te plagen, te strelen en te likken. Toen sloten haar vingers zich zacht om mijn kloppende stam, en ze drukte het puntje van haar tong in mijn pisgaatje. Ik kreunde van het gevoel, pijn en geilheid in een heerlijke mix. Ze drukte door, en ik keek toe hoe ze het gaatje oprekte, en hoe het roze van haar tongetje het roze van mijn pik binnendrong en kleine neukbeweginkjes maakte, tot ze hem terugtrok, en haar lippen als in een kus over het gaatje drukte, en het nog steeds opwellende vocht eruit zoog. Tegelijk keek ze omhoog, met haar donkere ogen waaruit niets dan geilheid straalde.

Ik kreunde bij de aanblik, en dat leek het startschot voor haar, zonder mijn ogen los te laten opende ze haar mond, en dook diep over mijn pijnlijk harde lul. Ik voelde de warmte en het vocht van haar mond, en de strakheid van haar keel toen ze moeiteloos verder duwde, tot mijn pik volledig in haar mond en keel verdwenen was. Ze bleef me aanstaren, terwijl er tranen ontstonden in haar ooghoeken. Het leek wel alsof ze met haar keel in mijn eikel kneep, het gevoel was overweldigend, en ik zag in haar ogen dat ze het liefst zo zou blijven zitten, totaal opgevuld. Langzaam trok ze haar hoofd weer naar achteren, een met dik van slijm druipende pik zichtbaar makend, tot mijn eikel tussen haar lippen uitgleed, en er draden van dik helder slijm tussen haar mond en mijn eikel hingen. Diep hijgend, en met een diepe, hese stem, smeekte ze me “neuk me, in mijn mond, mijn keel, neuk me in mijn mond”. Ik draaide me even naar Timo, en zag dat hij zijn zwembroek had uitgetrokken, en onderuit zittend in de stoel zich langzaam zat af te trekken. Hij knikte naar me. “Neuk mijn geile sletje, Mart, de kleine teef heeft het gewoon nodig”. Jessica draaide zich ietsjes opzij, zodat Timo een beter zicht had. Hij kon nu perfect zien hoe ze iets voorover bukte, haar mond opende, en hoe ik mijn handen op haar hoofd plaatste terwijl ze mijn pik met een hand voor haar open mond loodste. Ik schoof hem naar binnen en hield haar hoofd stevig vast, zodat ik de volledige controle had over mijn bewegingen.

Ik zag hoe haar blik naar Timo ging, en ze bleef hem aankijken terwijl ik me tot aan mijn ballen in haar mond drukte, tot in haar strakke keel, haar stevig over me heen trok, en zo even bewegingloos bleef staan, mijn ballen tegen haar kin gedrukt. Ik besloot zo te blijven staan tot ze zou bewegen, en het duurde lang, langer dan ik voor mogelijk hield. Toen ik voelde dat ze begon te bewegen, onwillekeurig probeerde ze haar hoofd terug te trekken, hield ik nog even vast, en trok dan met een lange beweging mijn pik naar buiten, genietend van het natte, zuigende geluid. Haar ogen dwaalden nu naar boven naar mij toe, en opnieuw hijgde ze “neuk me!!!” Ik liet me dat geen tweede keer zeggen, en ramde nu mijn paal zonder mededogen haar mond in, en begon haar te neuken alsof ik in een strakke meisjeskut zat. Het geluid was onwerelds. Eerst waren er alleen zuigende sopgeluiden terwijl ik in en uit haar mond schoof, daarna begon ze een soort kreun en jammergeluidjes te maken, die door mijn neukbewegingen tot een ritmisch gagh-gagh-gagh geluid werden. Het geluid alleen al wond me enorm op, en hoe opgewondener ik werd, des te steviger ik haar in haar opengesperde mond neukte. Ik had nu een hand op haar achterhoofd, en een hand onder haar kin. Timo keek toe en trok zichzelf af in hetzelfde tempo als waarin ik zijn geile vrouwtje in haar mond nam. Ik voelde hoe mijn opgespaarde zaad onder druk kwam te staan, en wist dat ik dit niet lang ging volhouden.

Om mezelf wat tijd te geven trok ik mijn steenharde paal naar buiten, en rukte met een beweging de gele bikinitop omhoog, zodat haar prachtige borsten vrij kwamen. God, wat had die meid een prachtige prammen! Ze haakte snel de bikini los en gooide het bovenstukje naar Timo, die het gele vetertje met een handig gebaar om zijn zak draaide, tot zijn ballen strak afgebonden waren en als een bol ballonnetje onder zijn keiharde pik stonden. Zo zittend ging hij door met zich af te trekken, terwijl hij naar me kreunde “neuk haar! Neuk die geile teef helemaal suf! Ram haar vol tot ze bewusteloos is! Vul die geile hoer, naai haar de hemel in, spuit haar vol, spuit haar onder, naai haar tot ze om genade smeekt”. Jessica zat nog diep hijgend bij te komen van de verkrachting van haar keel, met dikke slijmdraden hangend van haar lippen, slierten over haar gebruinde borsten. Ik duwde haar achterover op het bed, en trok het kleine stringetje naar beneden. Ik zag haar gezwollen schaamlippen, een donkere schaduw waar het schaamhaar was weg gewaxt of geschoren en glinsterend geil parelend uit het roze binnenste van haar vrouwelijkheid. In een opwelling drukte ik het geil natte lapje stof in haar mond, terwijl ik haar lange bruine benen omhoog tilde, en mijn van speeksel en slijm druipende eikel tegen de gezwollen opening van haar neukgleuf plaatste. Met een harde ram stootte ik al mijn 20 cm gezwollen geilheid bij haar naar binnen, wat me een gesmoorde gil opleverde.

Zonder te pauzeren begon ik haar hard en ritmisch te neuken, met een blik op haar prachtig gebruinde borsten. Ik zorgde ervoor het natuurlijke ritme van haar borsten aan te nemen, totdat ze wild op en neer sprongen en dansten en tegen elkaar aansloegen. Kletsend, mijn ballen tegen haar aan slaand, haar benen hoog tegen mijn borst aan zodat ik tot maximale diepte in haar kon stoten. Ik drukte het natte slipje helemaal in haar mond, en ramde zo hard ik kon, terwijl ze bij elke stoot gesmoord gilde. De aanblik van haar machtige, op en neer deinende borsten was genoeg om elke kerel spontaan te laten klaarkomen, en ik voelde opnieuw het “point of no return” naderen. Net op tijd stopte ik, en trok ik mijn paal met een gefixeerde beweging uit haar kut, waar nu het sap wit schuimend uit droop. Timo had geen woord teveel gezegd, deze vrouw was zo geil als een loopse teef. De gesmoorde kreten en gillen tijdens het neuken waren nu overgegaan in een zacht jammeren, maar dan een hongerig jammeren, ze wilde meer.

Ik keek naar Timo, en zag dat hij een enorme lading zaad over zijn buik had gespoten. Ik trok Jessica overeind, duwde haar naar haar man toe, en veegde haar gezicht over zijn buik, tot zijn zaad over haar hele gezicht was uitgesmeerd. Hij hield uitnodigend zijn nog altijd harde pik overeind, en ik duwde haar hoofd er overheen, trok haar bij haar heupen omhoog, tot ze voorover gebogen, met haar benen wijd, en haar mond over Timo’s pik stond. Haar gleuf stond nog schuimend open, klaar om volgespoten te worden. Maar ik wilde meer. Ik keek naar Timo, en met een snelle blik naar Jessica’s heerlijk billen vroeg ik hem “in haar kontje?” En terwijl ik haar “Neeeee!!!!”” hoorde roepen, gesmoord door de pik in haar mond, veegde ik ruw met mijn vingers het sap van haar gleuf omhoog naar haar sterretje, en drukte mijn eikel er tegenaan. Ze begon te spartelen, wilde overeind komen, maar Timo pakte haar armen en duwde ze naar achteren, zodat ik met een hand haar polsen bij elkaar kon houden. Met mijn andere hand begeleidde ik mijn pik naar het strakke gaatje, en duwde zonder pauze, harder, tot ik de weerstand van haar kringspier voelde wijken, en Timo haar hoofd dieper over zijn pik trok om haar gillen te smoren. Ik ramde nu in een keer door, haar strakke kontgaatje in, tot diep in haar darmen. Zo strak als een meisjeskutje, en ze spartelde als een klein diertje!

“Naai haar!” gromde Timo, terwijl hij haar hoofd op en neer pompte over zijn pik, en ik deed wat me gevraagd werd, ik ramde hard in haar strakke kontje, zo diep als ik kon. Kantelde mijn bekken om dieper te komen, om haar meer te laten voelen, en ik voelde dat het spartelen overging in meebewegen! Ze drukte haar kont omhoog bij elke stoot, om me zo diep mogelijk te kunnen ontvangen. Het was nu een zwoegende massa geilheid geworden, mijn pik die als een stoommachine op en neer pompte in haar strakke gaatje, waarbij haar borsten heen en weer schommelden en kletsten, terwijl Timo haar diep en hard in haar mond en keel neukte. Haar gillen was grommen geworden, en toen Timo haar hoofd even naar achteren trok om haar te laten ademhalen, hijgde ze “mijn kut!!! Nu!!! In mijn kut!! laat me komen, laat me spuiten!! Naai me in mijn kut, alsjeblieft” haar smeekbede eindigde in een gorgelend geluid toen Timo zijn pik weer in haar mond duwde. Ik trok mijn paal langzaam naar buiten, even tegengehouden door de weerstand van haar strakke kringspier toen mijn dikke eikel er tussendoor gleed, daarna ramde ik hem meteen haar kutje in. Haar doosje was strak, drijfnat en soppend.

Dit was de eindsprint, en het leek alsof Timo en ik om het hardst neukten. Jessica’s gekerm was weer een ritmisch gorgelen en kreunen geworden, op de maat van zijn pik, wachtend op een lading sperma uit zijn nog altijd afgebonden ballen. Ik had haar handen losgelaten, en hield nu haar heupen vast, om me zo diep mogelijk in haar grotje te kunnen duwen. Ik hoorde hoe haar kreunen een andere toon kreeg, ze begon steeds hoger te kermen, totdat ik voelde hoe haar hele lichaam verstrakte, en ik een golf warm vocht langs mijn paal voelde stromen en langs mijn ballen voelde druipen. Ik voelde hoe haar kut als een sterke hand een ijzeren greep op mijn paal kreeg. Het was alsof een ze als een bankschroef zo hard ze kon in mijn pik kneep, en het resultaat was dat ik ontplofte! Maar de greep was zo sterk dat mijn zaad klem zat, en de druk opliep in mijn ballen en mijn pik. Jessica spoot met stralen en golven vocht uit haar kut, en elke straal was een knijpende melkbeweging rond mijn pik, zodat mijn zaad met dezelfde golven telkens een uitweg vond, en dan vermengd met haar geil vervolgens langs mijn pik en uit haar kut spoot en droop. En om het compleet te maken, hoorde en zag ik hoe Timo brullend klaarkwam in haar mond en zijn afgebonden ballen leegspoot diep in haar keel, zodat ze niet eens moest slikken, en zijn zaad regelrecht bij haar naar binnen spoot.

Nog minuten lang lagen, stonden en hingen we alle drie na te schokken, te trillen en te stuiptrekken. Ik was teruggezakt op het bed, en Jessica lag voorover met haar gezicht op Timo’s buik. Haar mooie gezichtje was rood aangelopen, drijfnat van geil, zaad, speeksel en slijm, maar nog even betoverend mooi en geil.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb