Zijn en haar kontje neuken.

Mijn vriendin Els, is een heerlijke meid waar ik erg gek op ben, ik bedoel aan de seks ligt het niet, maar toch heb ik al een tijdje de neiging om het genot bij een man te zoeken. Ik heb me namelijk altijd al afgevraagd hoe het zou voelen om met een man seks te hebben en hoe het zou zijn om tijdens het pijpen een eruptie van wit geil in mijn keelgat gespoten te krijgen. Je hebt bij ons in de buurt wel wat dark-rooms waar je seks met een man kan hebben, maar dat lijkt mij niets.

Tijdens de zelfbevrediging, wat ik regelmatig doe, denk ik altijd aan een vriend van mij. Dit is een lange slanke jongen van 23 jaar, zijn naam is Steven. Dan kleedde ik mij eerst helemaal uit en pakte dan een grote dildo. Deze stak ik dan in mijn al natte nog maagdelijk ster en bewoog deze dan, tijdens dat ik me zelf aftrok, heen en weer. Ik belande dan in een gigantische extase, waardoor ik ongelofelijk lekker klaar kwam. Ik ging vaak samen met Steven naar fitnes. Aangezien wij het trainen vaak tot sluitingstijd vol hielden, hadden wij de douche vaak helemaal voor ons zelf. Als we dan met ons tweeën onder de douche stonden kon ik het nooit weerstaan om een glimp op te vangen van zijn mooi gevormde pik, die er toch wel groot en stevig uit zag. Het leuke van hem was dat als wij alleen onder de douche stonden, hij het leuk vond om het mij op een erotische wijze ongemakkelijk te maken. Wij gaan namelijk als we hard hadden getraind en er niemand anders in de buurt is onder de douche zitten, zodat het warme water over onze, door de fitnes opgepompte lichamen heen stroomt. Steven gaat dan vlak naast me zitten en legt dan zijn hand aan de binnenkant van mijn bovenbeen. De rillingen gaan dan door mijn hele lijf. Voordat ik dan een stijve krijg, haal ik zijn hand weg en dan begint hij hard te lachen.

Tot voor kort heb ik gedacht dat hij dit deed om mij alleen maar wat te plagen, maar dat maakte mijn fantasieën over hem niet minder, in tegendeel zelfs. Mijn fantasieën werden heftiger en heftiger. Elke keer als ik mijzelf af trok schoot hij weer voorbij, vooral zijn grote pik. Ik begon zelfs over hem te dromen, hoe hij en ik samen bij hem thuis waren en ik zijn grote staaf in mijn mond nam en met hartelust hem begon te pijpen, waarbij hij met zijn vingers mijn nog maagdelijke ster zat te bevredigen. Er kwam een moment dat ik dag in dag uit aan hem dacht en besloot om wat met hem af te spreken. We spraken af om 20:00 uur bij het station van Breda waar hij samen met zijn vriendin Lidia woont. Aangezien ik uit Etten-Leur moest komen, stond hij mij op te wachten op het station. Toen ik hem zag raasden alle fantasieën en dromen door mijn hoofd heen en kreeg ik spontaan een stijve. We liepen naar een kroegje wat niet ver van het station was. We zaten lekker aan de bar wat te drinken toen mij plotseling opviel dat hij ook een dikke bult in zijn broek had zitten. Blijkbaar zag hij dat ik er naar keek en werd spontaan een stuk stiller. Na ons drankje opgedronken te hebben, vertelde hij mij plotseling dat hij een leuke film had gehuurd en omdat Lidia niet thuis was, of ik het een leuke idee vond om die te bekijken. Mij leek het een goed plan, dus we gingen naar zijn huis.

Eenmaal bij hem thuis aangekomen stopte hij de dvd in de speler en ging naast mij op de bank zitten. Hij keek even naar mij en vroeg of ik wat te drinken wilde. Hij ging naar de keuken en kwam terug met twee baco’s, die na het proeven nog al aan de sterke kant bleken te zijn. Plotseling legde hij zijn hand weer eens op de binnenkant van mij bovenbeen. De rillingen gingen weer door mijn hele lijf. Ik voelde mijn pik weer keihard worden, maar besloot om zijn hand niet weg te halen. Hij leek wat verbaast te zijn dat ik niets deed. Tot mijn vreugde zag ik de bult in zijn broek ook groeien. Ik besloot ook om mijn hand op zijn been te leggen, maar wat meer richting zijn pik. Hij besloot hetzelfde te doen. Plotseling voelde ik zijn vingertoppen langs mijn inmiddels gigantisch hard geworden paal glijden. Ik kon het niet laten om een zacht kreetje te laten ontglippen. Ik kon mij zelf niet meer beheersen en streelde zijn gigantisch hard geworden paal met mijn volledige hand. Steven begon meteen te hijgen. Hier werd ik zo geil van dat ik hem begon te zoenen. Het begon met kleine kusjes op de mond, maar het werden al snel hevige tongzoenen. Ik werd steeds geiler en mijn pik werd steeds harder. Hij zoende zo lekker.

De hete tong van hem gleed uit mijn mond naar mijn hals en weer terug. Langzaam liet ik mijn hand in zijn broek glijden en daar voelde ik een gigantische harde paal. Steven begon steeds harder te hijgen. Ik knoopte nu zijn hele broek los en terwijl ik deze naar beneden schoof likte ik zijn hele lichaam. Door kussend en likkend schoof ik nu ook zijn strakke slip naar beneden, waardoor zijn gigantische lul tevoorschijn kwam. Hij was al helemaal vochtig. Hij was echt gigantisch en ik begon er meteen aan te likken en te zuigen. Steven zat te kreunen en te hijgen, waardoor ik nog meer opgewonden werd en nu zijn pik gigantisch aan het verwennen was, waardoor hij in gigantisch eruptie in mijn keelgat klaar kwam. Er leek geen einde aan zijn geil te komen. Ik was aan het genieten en bleef zuigen aan zijn pik. Elke druppel slikte ik door. Door de sperma was ik alleen maar geiler geworden, waardoor ik aan zijn pik bleef zuigen, terwijl Steven de weg naar mijn natte ster met zijn vinger had gevonden. Rustig stak hij een vinger naar binnen, maar kwam er al snel achter dat mijn kontje meer aan kon en begon dus al snel met 2 en 3 drie vingers mijn kontje te beroeren. Het was heerlijk.

Nu kwam zijn tweede hand er bij en schoof hij ook mijn broek van mijn kont af en streelde deze met zijn handen. Hij stond weer bijna op het punt klaar te komen, maar dit liet ik niet toe. Ik hield op met pijpen. Steven stond op en nam me mee naar zijn bed. Ik was nog steeds zo geil. Ik was tenslotte nog niet klaar gekomen. Ik ging helemaal uit de kleren en ging op mijn buik op het bed liggen met mijn kont de lucht in. Blijkbaar wond het hem erg op, want hij wist er meteen raad mee en begon mijn kont meteen te likken en te strelen. Het was heerlijk, o wat was dat lekker. Al gauw belande hij bij mijn kontgaatje en begon deze grondig te likken. Ik voelde zijn handen naar mijn pik gaan die al op springen stond. Hij begon me meteen heftig af te trekken. Ik begon te hijgen en te kreunen. “Ga door, ga door” riep ik. Net op het moment dat ik zou komen stopte hij er mee. Ik smeekte hem om door te gaan, maar Steven had andere plannen. Tot mijn vreugde voelde ik zijn grootte paal tegen mijn ster aan drukken. Ik zou voor het eerst geneukt woorden door een jongen. Het was wel een beetje eng, maar ik wilde dat hij er mee door zou gaan.

Voordat ik het wist drukte hij zijn paal zachtjes in mijn kontje. Tot mijn verbazing ging dit vrij gemakkelijk en zijn paal zat er voor dat ik het wist, tot zijn ballen in. Hij begon zachtjes neukende bewegingen te maken en ik raakte al snel weer in een extase. Nu ging hij al een stuk sneller, waardoor ik zijn ballen tegen de mijne voelde ketsen. Steven begon nu heftig te hijgen. Hij begon me nu tegelijk af te trekken, waardoor ik op het punt stond te komen. Ik voelde zijn paal nu ook schokken waardoor ik het gevoel had gekregen dat hij ook op het punt stond voor de tweede keer klaar te komen. Hij ging steeds sneller met neuken en aftrekken. Ik hoorde Steven kreunen, wat ik ook niet kon laten. Dit deden wij zo hard dat ik zeker wist dat de buren het zouden horen. Steven kwam met een gigantische eruptie klaar, waardoor ik het ook niet meer hield en ik ook zalig klaar kwam. Dit voelde Steven blijkbaar en rolde mij op mijn rug en hij begon mij heerlijk schoon te likken.

Plotseling hoorde ik een hijgende stem:”Mag ik ook mee doen” Ik keek opzij, en zag daar Lidia, het vriendinnetje van Steven. Een mooi blond meisje van ongeveer 18 jaar in een strak leren rokje en tot mijn verbazing met een ontbloot bovenlichaam, waardoor je haar heerlijke kleine borstjes zag. Waar ik nog verbaasder door was, was dat ik zag dat er wat vocht langs haar mooie lange benen naar beneden liep. Ze had zichzelf bevredigd, terwijl ze ons aan het bekijken was. Ze trok snel haar rokje uit, waar een paar mooie dikke billen onder vandaan kwamen, gewikkeld in een zwarte zijde string, die doorweekt was door haar vrouwelijke vocht. Dit was echter een erg geil gezicht en voor ik het wist voelde ik mijn pik weer groeien.

 

Steven sprong van mij af en scheurde het slipje van Lidia’s mooie dikke kont, waardoor haar natte geschoren kut te voorschijn kwam. Steven begon als een gek de genotknobbel te bewerken met zijn tong. Dit kon ik niet lang aan zien en sprong dus ook uit het bed en begon hem te pijpen als nooit te voren. Zijn paal begon onmiddellijk te groeien. Ik hoorde Lidia steeds harder hijgen en gillen, wat snel over ging in continu gillen. Ook Steven begon nu te schreeuwen. Ik begon nu Stevens kont te bevredigen met mijn vingers. “Neuk me, neuk me” schreeuwde hij. Ik ging achter hem staan en zette mijn paal tegen zijn kontgat aan. Ik drukte hem in een keer naar binnen. Steven schreeuwde het uit van de pijn. Hier schrok ik van en ik wilde hem terug trekken. Dit wilde hij niet want hij smeekte mij om door te gaan. Ik deed nu rustig aan. Tegelijkertijd trok ik hem rustig af. Het ging echter steeds makkelijker waardoor ik het tempo omhoog kon gooien, wat hij blijkbaar erg lekker vond. Ik stond nu oog in oog met Lidia die mij met hartelust begon te tongen. Alles ging nu sneller en sneller: Het beffen van Lidia door Steven, het tongen van Lidia en ik begon Steven steeds sneller te neuken en af te trekken. Het mocht van mij voor altijd duren. Het was zo lekker.

Lidia begon nu steeds sneller te hijgen en harder te gillen. Plotseling kwam Lidia met een gigantisch harde kreet klaar, waarbij het geil uit haar kut als een vulkaan over Steven spoot. Door het geile gezicht van dit spektakel kwamen Steven en ik achtereenvolgend klaar, waarbij ik zoveel sperma bij Steven naar binnen spoot dat het langs mijn paal weer naar buiten liep. We vielen uitgeput als een kaartenhuis boven op elkaar, waarbij Lidia boven op ons lag. Lidia begon als dank ons al half slappe palen heerlijk schoon te likken. Tot mijn verbazing werd mijn paal weer heerlijk stijf. Lidia begon me steeds harder te pijpen. Ik hield het niet meer. Lidia stopte met pijpen en vroeg mij of ik haar ook eens van achter wilde nemen. Dit liet ik mij natuurlijk geen tweede keer zeggen. Lidia ging tegen de muur staan met haar gezicht tegen de muur en haar kont naar achter geduwd. Met haar handen hield ze haar billen ver uit elkaar, waardoor haar kontgaatje al gespreid was.

Ik begon eerst haar anus te likken. Dit vond ze waarschijnlijk heerlijk, want ze begon meteen te hijgen. Toen haar kontje al flink nat was van haar kontvocht bracht ik mijn al inmiddels keiharde paal tegen het toch nog nauwe gaatje aan. Ik durfde hem niet in een keer in te brengen en besloot haar kontgaatje eerst te bevredigen met mijn vingers, wat zij erg lekker vond. Toen het eenmaal lekker geil en soepel was, bracht ik mijn paal tegen haar gaatje aan en drukte deze voorzichtig naar binnen. De tranen sprongen in Lidia’s ogen van genot en ze riep of ik nu hard te keer wilde gaan. Ik werd hier zo geil van, zodat ik haar alle plekjes van de kamer heb laten zien. Door dit tafereel kwam Steven ook weer bij zijn positieven en stond op, met zijn inmiddels alweer stijve paal in zijn hand. Hij kwam achter mij staan en drukte zijn heerlijke paal weer in mijn kontje en begon mij weer heerlijk te neuken. Het duurde wel een half uur tot we met zijn drieën tot een goddelijk hoogtepunt kwamen en heerlijk klaar kwamen. We hebben nog uren met elkaar gevreeën, waarna we met zijn drieën in slaap zijn gevallen.

We hebben nog dagelijks seks met zijn drieën, maar nu durven we meer en we doen het dan ook op de meest vreemde plaatsen, maar niet alleen met zijn drieën. Dit ga ik mijn Els maar niet vertellen, want dat houd ik liever voor mijzelf.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb