Zijn dikke lul vulde haar kutje met zaad.

Ik werk in ploegendiensten en vorige maand moest ik vanwege zieke collega’s regelmatig overwerken. Zo ook die bewuste avond die mijn leven behoorlijk heeft veranderd. Ik kreeg tijdens de avonddienst te horen dat ik nog een extra halve dienst moest draaien, dat ging dus weer midden in de nacht worden voordat ik thuis zou komen. Normaliter kijk ik samen met mijn vrouw nog even wat tv als ik thuis kom, maar dat zat er nu dus even niet in. Ik belde haar op en vertelde haar dat het weer nachtwerk zou gaan worden. Mijn vrouw ‘Trudy’ zei dat het niet zo erg was, omdat ze toch met haar vriendinnen wilde uitgaan. Dat was niet zo vreemd, want dat deed ze wel vaker, ik heb haar een fijne avond toe gewenst en zei, dat ik haar de volgende morgen wel weer zou zien.

Ik mag trouwens wel zeggen dat mijn vrouw en ik een uitstekende relatie hebben, en we bespreken alles zonder problemen met elkaar. Zo had ze mij ook al eens wat verteld over een van haar collega’s op het werk, een zekere Daan en op de manier hoe ze over hem sprak was duidelijk op te maken dat ze hem leuk vond. Ze werd namelijk nogal opgewonden toen ze mij vertelde hoe goed hij er uitzag en dat de andere vrouwen op haar werk het allemaal wel eens met hem wilde doen. Maar ja, ik zag ook wel eens vrouwen lopen waarvan ik dacht, daar zou ik best wel eens een beschuitje mee willen eten, moet kunnen toch?

Maar goed, op het werk viel het allemaal nogal mee en ik kon vroeger naar huis dan verwacht, zodoende kwam ik even na middernacht thuis. Ik liep rustig naar binnen en maakte niet teveel lawaai om haar niet wakker te maken. In onze slaapkamer aangekomen rook ik een behoorlijke geur van alcohol. Trudy drinkt gewoonlijk niet veel en ik was dan ook verbaasd dat ze schijnbaar zoveel had gedronken, dat ik het gewoon kon ruiken. Haar kledingstukken lagen ook nog eens over de vloer verspreid. Ze moest volgens mij behoorlijk dronken en moe zijn geweest toen ze thuis was gekomen en zo in bed zijn gekropen. Ik pakte haar slipje van de vloer en merkte onmiddellijk dat het kruis van haar slipje doorweekt was. Maar toen ik even goed in haar slipje keek zag ik dat het kruisje nat en glad was, dat kon volgens mij niets anders zijn dan sperma wat er in zat. Ik rook er eens goed aan en herkende gelijk de geur van haar kutje, een geur die ik zo goed kende, maar er was ook een andere geur te herkennen, de geur van sperma. Ik wist natuurlijk gelijk dat er iets was gebeurd, ik was boos, maar tegelijkertijd ook opgewonden. Ik voelde hoe mijn pik zich verharde terwijl ik haar slipje in mijn hand hield.

Ik trok mijn kleren uit en ging naakt naast haar liggen, ze lag op haar buik met haar gezicht op het kussen. Ik gleed met mijn hand over haar lichaam, ze was diep in slaap en reageerde niet. De alcohollucht was nu goed te ruiken, ik ging langzaam met mijn hand over haar kont, onder de lakens, tussen haar benen. Ik kon het natte vocht zoals ik het in haar slipje voelde nu ook op de lakens voelen. Ik bewoog mijn hand dichter bij haar kutje en ging voorzichtig met mijn vingers over haar schaamlippen. Haar kutje was plakkerig en nat en ik wist nu zeker dat het een combinatie moest zijn van haar sappen en een andere man zijn sperma. Ik kon voelen dat de schaamlippen van haar kut gezwollen waren en haar kutgaatje stond gewoon nog open. Ik stak een van mijn vingers in haar kutje en was er verbaasd over hoe nat en wijd open haar kutje was. Ik draaide met mijn vinger van links naar rechts, zodat ik de binnenkant van haar kutje goed voelde en hoe ver die open stond. Toen ik dat deed kwam er zaad langs mijn vingers lopen en begon het op het bed te druppelen.

Trudy kreunde een beetje en draaide haar hoofd naar de andere kant, ze was nog in slaap. Ik begon eerst langzaam en daarna steeds sneller met mijn vingers in haar kutje te bewegen. Tot mijn verbazing reageerde ze op mijn vingers door haar bekken tegen mijn hand aan te drukken. Ze zuchtte en kreunde terwijl ze dit deed. Ik wilde wanhopig weten wat ze nu aan het denken was. Dacht ze dat ik het was of de man die haar kutje een paar uur eerder met sperma had gevuld? Mijn pik deed gewoon pijn van geiligheid terwijl ik dit deed en ik was vastbesloten om haar te neuken. Maar toen werd Trudy wakker en ze realiseerde zich wat er aan de hand was. Ze keek me een beetje verontwaardigd aan en zei: ‘Ik denk dat je wel weet wat er is gebeurd’. ‘Wie was het?’ vroeg ik. ‘Daan’ antwoordde ze.

Op dat moment draaide ik haar op haar rug. Ik knielde tussen haar benen en voelde de kleverige natheid op ons bed en duwde mijn pik in haar kutje. Ik voelde totaal geen weerstand en mijn pik gleed zonder probleem in haar natte kutje. Ik begon haar hard te neuken, maar haar kut was zo nat en wijd dat mijn pik er meerdere malen uit floepte. Tijdens het in en uit schuiven van mijn lul in haar natte kut kwam er ontzettend veel sperma mee naar buiten, het zat helemaal rond mijn pik en droop langs haar kont op het bed. Ik voelde het zaad gewoon aan mijn ballen plakken. Hoewel ik kon begrijpen dat ze mijn pik niet diep in haar kutje kon voelen, merkte ik wel dat ze pijn had door de wrijving langs haar gezwollen schaamlippen. ‘Stop alsjeblieft, ik heb pijn aan mijn kut’ kreunde ze. ‘Ga je me dan vertellen wat er gebeurd is?’ reageerde ik vinnig. Met tranen in haar ogen keek ze me aan en zei ze: “Ja, schat ik zal je alles eerlijk vertellen”

Ik trok mijn lul uit haar kutje en me rolde naast haar. Maar eerst moest ik haar nog even proeven, ik ging met mijn hoofd tussen haar benen en likte haar wijd open spleetje. De natheid van haar kut voelde ik aan mijn gezicht en de geur en smaak van haar sappen en het sperma van de man die haar vol had gespoten maakte mij gek van lust. Nadat ik haar kutje liefdevol schoon had gelikt ging ik weer naast haar liggen.

Ze streelde mijn natte pik met haar hand toen ze me de gebeurtenissen van die nacht vertelde. Ze zei dat ze met haar vriendinnen naar een bar was gegaan, maar ze wist ook dat Daan daar zou zijn, daarom had ze zich een beetje uitdagend gekleed, ze had een heel kort rokje aangetrokken. De dingen die er gebeurden waren in het begin vrij normaal, hoewel ze wel een beetje meer dronk dan gewoonlijk. Naarmate de avond vorderde, gingen de andere meiden weg en Trudy en Daan bleven alleen achter.

Omdat Trudy duidelijk teveel had gedronken, stelde Daan voor dat hij haar naar huis zou brengen. Ze was het er al snel mee eens, niet alleen omdat hij haar veilig thuis zou brengen, ze had ook andere redenen. Ze zaten in zijn auto en terwijl hij reed begonnen ze te praten over seks. Hij vroeg haar hoe haar seksleven was en ze vertelde hem dat het niet meer zo goed was als vroeger, ze was de laatste tijd best wel ontevreden. Hij zag dit schijnbaar als een kans voor hem en al snel stopte hij de auto op een afgelegen parkeerplaats.

Hij verloor geen tijd en draaide zich naar haar toe en begon haar toen heftig te kussen. Tegelijkertijd gleed zijn hand langs haar been omhoog onder haar rok en hij kwam al snel uit bij haar slipje. Hij schoof het kruisje van haar slipje behendig opzij en voelde aan haar kutje. Ze vertelde me dat ze op dat moment al erg nat was en zijn vinger gemakkelijk in haar spleetje gleed. Hij ging een tijdje door met haar te vingeren en zij opende zijn broek en haalde zijn pik er uit. Hij was al heel stijf en ze zei dat, hoewel hij van gemiddelde lengte was, was zijn pik heel dik, veel dikker dan de mijne en ze was een beetje angstig dat ze hem niet zou kunnen hebben.

Al snel hadden zijn vingers haar kut al zo nat gekregen dat ze zijn pik toch in haar wilde voelen. Ze draaide zich naar de voorkant van de auto, met haar ellebogen op het dashboard en liet zich op zijn pik zakken. Ze vertelde me dat het eerst wel wat pijn deed, maar ze was zo nat en hij ging er langzaam steeds een beetje dieper in. Ze begon toen hard op zijn pik te rijden, terwijl hij omhoog stootte om haar nog dieper te kunnen neuken. Ze vertelde mij dat zijn dikke lul voor haar aanvoelde alsof ze echt helemaal gevuld was. Ze werd wild van zijn grote dikke lul in haar kutje en bleef maar door rijden op zijn heerlijke lul. Ze kwam keer op keer klaar en haar sappen vloeiden in overvloed uit haar geteisterde spleetje. Ze voelde zich de gelukkigste vrouw op aarde en wilde dat het nooit zou stoppen. Ze wist niet meer wat ze allemaal tegen hem had gezegd tijdens het neuken, want ze was in een totale roes van geilheid en toen kwam Daan klaar. Hij spoot zoveel zaad diep in haar kutje dat het er langs zijn lul en haar schaamlippen gewoon weer uitspoot en op zijn buik terecht kwam. Toen ze van hem afging liep er een flinke stroom zaad uit haar kutje zo over zijn ballen heen en ze heeft zijn pik toen ook nog eens helemaal schoon gelikt.

Ik trok als een bezeten aan mijn lul terwijl ze mij dit vertelde. Ik vroeg of ze het lekker had gevonden en ze vertelde me dat ze had genoten en heerlijk klaar was gekomen op zijn grote lul. Ze vertelde me dat ze droomde dat Daan haar opnieuw aan het neuken was toen ik binnenkwam en haar vingerde. Ik vroeg haar of zijn pik beter aanvoelde dan de mijne en ze vertelde me dat dat het geval was en dat het vanaf nu zeker niet meer hetzelfde zou zijn als voorheen. Op dat moment kwam ik schokkend en kreunend klaar, ik spoot mijn zaad in een boog over haar blote kutje heen en voelde de kramp in mijn ballen.

We hebben daarna nog even liggen praten. Ze was bang dat ik boos zou zijn, maar ik vertelde haar dat ik genoot van wat er gebeurd was. Zij was blij dat ik er ook van kon genieten en we plannen nu vaker dit soort ontmoetingen met andere mannen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten