Zij wilde een grote lul.

Het was weer zover, vanmiddag gingen wij weer heerlijk neuken. Joke was er ook weer aan toe, had ze mij verteld en mijn zak was ook goed gevuld. Wanneer wij heerlijk lagen te neuken zei ze vaak: ik zuig die lul van jou heerlijk met mijn kut naar binnen. Waarop ik antwoordde met: jammer dat die van mij niet langer is, anders ramde ik tegen je baarmoeder. Ja, dat zou helemaal geweldig zijn, was haar antwoord, helemaal opgevuld worden door een heerlijk dikke lul.

Ik had gezien dat een collega van mij was voorzien van zo’n grote lul en hij kwam wel eens op bezoek bij ons en Joke mocht hem wel. Nu had ik met hem een afspraak gemaakt dat hij zondagmiddag naar ons toe zou komen en ik wist dat er geneukt zou worden. Frans kwam op een tijdstip dat wij nog in de tuin zaten. Joke zag er lekker uit in haar topje die met een strik in haar nek werd vast gehouden en een kort rokje.

Wij zaten gezellig aan een pilsje en een wijntje. Op een gegeven ogenblik trok ik onverwachts de strik los van Joke haar topje en daar zat ze met haar stevige borsten bloot. We zijn niet alleen, zei ze en maakte de strik weer vast, maar Frans had genoeg gezien. Hij had ook wel gezien dat haar tepels hard waren als bewijs dat ze geil was en klaar voor gebruik. Jongens, ik ga zo naar huis, zei hij, maar ik wist beter. Wij hebben ook nog wat te doen hé Otto, zei ze. Ja, en dat laten wij niet aan ons voorbij gaan, ik laat Frans wel even uit, zei ik. Ja, is goed, dan ruim ik deze spullen even op en ga ik alvast naar de badkamer, ik heb even tijd nodig.

Samen liep ik met Frans naar de voordeur, we stonden nog even te praten en zagen haar de trap op gaan. Wij bleven daar even staan totdat ze de badkamer in ging. Frans ging weer mee naar binnen. Zachtjes gingen wij naar de woonkamer en ik zei tegen hem dat hij moest wachten tot ze naar de slaapkamer zou gaan. Kleed je dan uit, maar houd je slip aan en kom naar boven wanneer ik uit de badkamer kom, Joke ligt dan naakt op bed en dan komen wij samen de slaapkamer in en dan trek je jouw slip uit.

Joke kwam uit de badkamer. Kom je naar boven? riep ze. Ja, ik kom, zei ik en ging naar de slaapkamer en trok mijn kleren uit. Zo, even opfrissen, zei ik. Ja, lekker en dan neuken schat, ik heb zo’n zin. Ik ook bekende ik. Ja, dat zie ik, je bent al lekker stijf en dik. Ik ging naar de badkamer en friste mij op en zag Frans onderaan de trap staan, ik gebaarde hem dat hij naar boven moest komen. In zijn slip tekende zich al een behoorlijke dikke paal af. Daar zou ze van genieten. Samen stapten wij de slaapkamer in.

Joke schoot overeind. Wat is dit?! En ze wilde het laken over zich heen trekken, maar ik was haar voor. Ik dacht dat jij naar huis ging? zei ze tegen Frans. Ja schat, dat doet hij ook maar hij gaat jou eerst verwennen met zijn grote paal. Ik trok met een ruk zijn slip omlaag. Daar sprong zijn lul tevoorschijn en ik zag haar kijken. Wat heb jij een grote, zei ze spontaan. Ja, die grote gaat jou verwennen schat. Je kunt hem best hebben en ik gun het je, dus ga maar weer lekker liggen met je beentjes uit elkaar dan kan Frans goed zien waar die grote in moet. Lekker diep in je geile kut.

Ze ging liggen. Ze trok haar benen op en hield ze vast achter haar knieën. Haar kut stond open en was klaar voor gebruik. Frans kwam tussen haar benen en richtte zijn dikke eikel tussen haar kutlippen en schoof hem naar binnen. Oh, wat voel ik je goed, Frans. Hij is inderdaad een stuk dikker dan die van Otto. Ja, dat wilde je toch zo graag? Ik heb vaak gezegd dat jij zo’n dikke en grote paal best kon hebben.

Frans begon haar met lange halen te neuken en ze kreunde en toen hij haar kuste begon ze spontaan te tongen en, heel fel. O wat geil is dit, wat lekker Frans en zij drukte haar kut omhoog om hem goed te voelen. Ja, je stoot tegen mijn baarmoeder nu ben ik helemaal opgevuld door je lul. Ik drukte een paar vingers in haar kont. Ja, lekker is dit! Oh, wat ben ik geil jongens. Ik had nooit verwacht dat ik dit nog eens zou doen maar wat lekker geil. Ik ben zo geil, mijn hele lijf is geil. Ze kneep in haar borsten en in haar tepels. Ik ga komen, kreunde ze, ram maar lekker door wanneer ik klaar ben gekomen, mijn kut is dan zo gevoelig, maar ik wil vaker klaarkomen en dat gebeurde.

Na een kwartier kreunde Frans dat hij klaarkwam en hij ramde zijn lul diep in haar kut. Ik voel je zaad spuiten, zei ze, lekker man. Wat een geil gevoel is dat. Nu jij geile beer, zei ze tegen mij. Frans zijn zaad liep uit haar kut en ik schoof mijn lul er gelijk diep in. Ik voel je haast niet, zei ze. Dat geeft niet, maar ik zit er wel in. Frans heeft je flink opgerekt en zijn zaad zit er diep in, maar dat van mij krijg je erbij. Dat wil ik ook, zei ze. Neuk jouw geile slet maar even lekker want straks wil ik Frans ook nog een keer voelen.

Ik had niet veel tijd nodig om te spuiten en deed dat ook snel, nu was Frans weer aan de beurt en die schoof graag tussen haar dijen en in haar vette zaadkut. In een hoog tempo neukte hij Joke en haar borsten lagen te schudden. Hij beukte met zijn schaambeen tussen haar dijen het kletste door de kamer. Wat was dit een geil geluid en een geil gezicht. Ja, ga door, rammen man! Oh wat kun jij rammen, riep ze steeds en dit was precies wat zij nodig had. O, ik kom, ik kom zo lekker klaar, riep ze. Frans ramde nog een paar keer extra en toen riep ze uit: dat ze zo’n geile slet was en zo vaak geneukt wilde worden. Frans kuste haar en ze tongden weer.

Oh wat was dit een verrassing, zei ze, maar ik had het niet willen missen. Mag ik jou wat vragen, Frans? Ja natuurlijk. Wanneer kom je weer om mij te verwennen, dit wil ik heel vaak beleven. Wanneer jullie maar willen dan kom ik graag, zei hij. Oh jongens ik moet plassen, zei Joke en ze kwam uit bed en ging naar de badkamer. In het laken zat een grote zaadvlek. Kijk je hebt heel wat gespoten, zei ik tegen Frans en haar sappen erbij. Je hebt het gehoord, je bent altijd welkom om haar te verwennen en lekker te neuken.

Joke kwam terug en zag dat de lul van Frans nog aardig stijf was. Kun je nog geile beer? vroeg ze. Ik wel, zei Frans. Joke ging op de natte plek liggen, trok haar benen op en zei: kom op, ik ben er klaar voor. Ze kreeg weer een flinke beurt van hem en dat had ze nog nodig ook.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten