Zij ontdekt cuckolding.

Het seksleven van Johan en Thea was niet meer wat het geweest was. De twee waren al zo lang met elkaar getrouwd dat de spanning in bed ver te zoeken was. Thea kon zich daar maar moeilijk in vinden want die had net de overgang achter zich gelaten en was regelmatig zo geil als een pakje boter, terwijl haar man zijn vijf minuten ding deed, zich omdraaide en in slaap viel.

Ze vond het dan ook de hoogste tijd worden voor een goed gesprek want desnoods wilde ze er een open huwelijk van maken, zodat ze in ieder geval nog goed geneukt kon worden. Het was haar allang opgevallen dat ze het nog goed deed bij jongere mannen, want het was haar al twee keer overkomen dat ze in de supermarkt door een jonge knul werd aangesproken. De eerste was wel schattig want die werd helemaal rood toen hij haar vroeg of ze misschien zin had om een kopje koffie te drinken. De andere was begonnen met: “je ziet eruit alsof je mijn grote pik wel kan gebruiken.” Daar kreeg zij een rode kop van en had nogal snauwerig gereageerd om zichzelf een houding te geven. Ze was namelijk desperate genoeg om op zijn aanbod in te gaan.

Dat was voor haar de reden geweest om met haar man rond de tafel te gaan zitten en te kijken of ze tot een oplossing konden komen. Ze had iets meer bacardi dan normaal door zijn cola gedaan op die zaterdagavond en dat bleek zijn uitwerking te hebben. Thea vroeg hem op een gegeven moment hoe ze hun saaie seksleven een impuls konden geven. Het enige dat hij gedaan had was zijn laptop open klappen om naar een site te gaan met allemaal cuckolding video’s. Ze had geen flauw idee wat cuckolding inhield, maar ze had al snel door na het kijken van een paar video’s dat het iets was dat op haar lijf geschreven was. Vroeger was ze altijd meegaand en zachtaardig geweest, maar ze had gemerkt dat er een paar dominante trekjes kwamen bovengedreven na haar overgang, waar ze nu een goede uitlaatklep voor had.

“Dus jij vindt het geil als ik door een andere man geneukt wordt en jij kijkt toe“ had ze op strenge toon tegen haar Johan gezegd en ze zag de geilheid in zijn ogen voordat hij zijn hoofd naar beneden deed en gedwee “ja” knikte. “Misschien dat ik je fantasie uit laat komen, maar daar moet je heel erg je best voor doen.” Ze had haar hoge hakken uitgetrokken en hield haar voeten voor zich uit. “Ga eerst maar eens beginnen met mijn voeten te kussen, dan kijken we daarna wel verder.” Dit was de ultieme test voor haar en voor haar Johan om te kijken of dat cuckolding iets zou kunnen worden. Thea was verbaasd hoe snel haar Johan op zijn knieën voor haar zat en gehoorzaam haar voeten begon te zoenen. Ze kreeg het er zelfs warm van en zei na vijf minuten dat hij moest stoppen en op zijn knieën moest blijven zitten, op dezelfde strenge toon die ze zich verbazingwekkend snel meester had gemaakt.

Ze stond op en trok haar rokje omhoog en deed haar panty uit. Vervolgens liet ze haar slipje over haar benen op de grond glijden en ging met haar benen wijd op de stoel zitten. “Bef me tot ik een geweldig orgasme krijg. Dan mag je volgende week toekijken als ik door een jongeman geneukt wordt die zijn pik wel langer dan vijf minuten stijf kan houden.” Ze schrok van haar eigen tekst, en haar zachtheid leek weer de bovenhand te nemen. Ze wilde het liefst haar Johan vastpakken om hem lekker te knuffelen, maar voordat ze dit kon doen, voelde ze de tong op haar clitoris en ging er een schok door haar lijf heen. Johan was nooit enthousiast over het beffen geweest en deed het altijd met een beetje tegenzin tijdens het voorspel, maar wat ze nu voelde had ze nooit van hem verwacht.

Hij draaide met zijn tong cirkeltjes om haar clitoris heen en deed zijn uiterste best om haar maar zo goed mogelijk te beffen. Hier kon ze wel aan wennen dacht ze, terwijl ze haar dijen stevig tegen elkaar drukte en ze het hoofd van Johan klemvast hield. Die bleef stug door beffen terwijl hij moeizaam door zijn neus probeerde te ademen. Dat maakte hem geen ene moer uit, want hij was in de zevende hemel. Het idee van cuckolding zat al een tijdje in zijn hoofd en hij was blij dat zijn Thea hem direct begreep en zijn grote fantasie uit zou laten komen. Hij zou haar een orgasme bezorgen zoals ze dat nog nooit had gehad en toen hij haar dijen strak tegen zijn hoofd aangedrukt voelde worden, wist hij dat het niet meer lang zou duren. Thea was naar voren gekomen en pakte het hoofd van Johan stevig vast. Zo hard als ze kon drukte ze die tegen haar kutje aan. Ze kwam heftig klaar en het hele gezicht van Johan zat onder toen ze spuitend klaar kwam, ze squirte voor de eerste keer in haar leven. Ze wist op dat moment nog niet wat dat was, maar dankzij de links van haar man leerde ze binnen een weekend meer over seks dan in de 26 jaar huwelijk die ze achter de rug hadden.

Het versieren van de jongeman, die een rood hoofd kreeg toen hij vroeg of ze een kopje koffie met hem wilde drinken, was eigenlijk te eenvoudig. Ze had een kort rokje en lange laarzen aangetrokken en er voor gezorgd dat haar decolleté niets te wensen overliet. Ze was hem een paar keer op dezelfde dagen tegengekomen, op hetzelfde tijdstip. Daar hield ze van, een man met vaste gewoontes en ze wist precies wanneer ze haar wekelijkse inkopen moest gaan doen. Ze stootte met haar winkelwagentje “per ongeluk” tegen hem aan, toen hij gebukt stond om iets van de onderste plank te pakken. Voordat hij doorhad wat er precies aan de hand was, zat hij naast Thea in de auto op weg naar haar huis. Onderweg had ze een paar keer haar hand op zijn knie gelegd en ze liet aan duidelijkheid niets te wensen over.

Hij begreep pas echt dat zijn fantasie om deze geile milf te neuken uitkwam, toen ze naakt voor hem op haar knieën zat en hem geil aan het pijpen was. Johan zat verborgen in de inloopkast en keek door een van tevoren gemaakt kijkgaatje hoe zijn vrouw, waar hij al 26 jaar mee getrouwd was, zich keihard liet neuken door een jongeman. Ze keek af en toe expres opzij en liet dan overdreven zien dat ze nog nooit zo heerlijk geneukt was. Johan zijn pik was nog nooit zo stijf geweest en hij wilde zich het liefst aftrekken, maar dat had Thea hem verboden. Hij mocht pas klaarkomen als zij vond dat het daar tijd voor was. Nadat haar kutje was volgespoten door haar nieuwe minnaar en hij ook nog een keer over haar grote tieten was klaargekomen en zij zijn zaad had doorgeslikt vond ze dat het tijd werd om Tim van haar verdere bedoelingen op de hoogte te brengen. Ze vroeg hem of hij misschien de zaterdag erop ook zin had om seks met haar te hebben, maar dan wilde ze wel dat haar man toe zou mogen kijken.

Tim was in de zevende hemel na de heerlijke seks met Thea en hij vond alles goed, als hij haar maar kon neuken. Ze fluisterde hem in zijn oor dat haar man zo direct zijn zaad uit haar kutje zou slurpen en hij kreeg spontaan weer een stijve. Thea was echter uitgeput en ze besloot op dat moment dat ze wat vaker naar de sportschool zou gaan. Dat was hard nodig als ze die jonge kerels wilde bijhouden in bed.

Ze werkte Tim met zachte hand de deur uit en ging toen uitgeteld op bed liggen en riep naar Johan dat hij haar kutje schoon moest likken. “Volgende week mag je kijken, maar met al je kleren aan en waag het niet om je ermee te bemoeien.” Johan keek gelukzalig omhoog in het gezicht van zijn Thea en knikte wederom gedwee dat hij het begreep. Nadat ze nog een klein orgasme had gehad door het beffen van Johan besefte Thea dat het haar gelukt was om hun seksleven nieuw leven in te blazen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten