Zij heeft me zo gemaakt.

Hoe mijn seksuele voorkeur eigenlijk definitief bepaald werd en ik dus als cuckold door het leven ga, is terug te brengen tot een feestje dat gegeven werd door een paar kennissen van ons. Mijn vrouw en ik kwamen daar om een uur of acht aan. Hun huis was erg dichtbij, dus het deed er ook niet toe hoeveel we dronken. We konden rustig aangeschoten raken. Persoonlijk ben ik niet zo’n drinker en tot op die avond, dacht ik dat mijn vrouw er ook niet zo van hield. Zodra het ijs echter gebroken was, leek er een sfeer te hangen, waarin iedereen van iedereen verwachtte dat die zijn zakken vol zou krijgen. Renate, mijn vrouw van 24, is erg aantrekkelijk en zeker erg sexy. Ze begon aan de bacardi-cola en ik merkte dat ze die glazen bijzonder snel achterover sloeg. Met mijn stomme kop zei ik haar een paar keer dat ze niet zoveel moest drinken. Natuurlijk werd ze daar kwaad om en ze zei me, dat ik me maar met mijn eigen zaken moest bemoeien. Ik had op dat moment moeten begrijpen, dat ze eigenlijk wel ruzie met mij zocht. Maar zoals gewoonlijk maakte de liefde weer eens blind.

Tegen middernacht was het feestje goed op gang en de spelletjes werden gewaagder. Ik zocht tijdens een verstopspelletje naar Renate. Al de lichten waren uit en ik probeerde zo goed als het kon mijn weg te banen. Uiteindelijk vond ik haar, door het geluid van haar gegiechel en gelach in een grote slaapkamer. Er waren verschillende mensen in de kamer, ik kon hun gezichten niet zien, maar zo te horen waren de meeste wel mannen. Ik zei tegen Renate dat het tijd was om naar huis te gaan. Ze antwoordde dat ze nog geen zin had en ik besloot dan ook maar om tot in de late uurtjes te blijven. De rest van de nacht probeerde ik haar een beetje in het oog te houden, maar dat was onbegonnen werk. Uiteindelijk vond ik haar om half drie weer in die slaapkamer. Ik zei dat we nu definitief naar huis gingen. Ze vroeg me even te wachten tot ze zich had opgeknapt. Ik begreep niet waarom ze zich zo nodig op moest knappen om het kleine stukje naar ons huis te lopen, maar ze verklaarde dat niet nader en liep naar de badkamer. Daarna vertrokken we. Ik dacht er verder niet veel over na, tot ongeveer een week later.

Ik had een ongelukje op mijn werk en de dokter daar zei me dat ik maar beter naar huis kon gaan. Gewoonlijk laat ik mijn auto buiten staan tot het donker is en dan zet ik hem in de garage iets verder in de straat. Deze keer besloot ik hem echter maar direct weg te zetten om gelijk naar bed te gaan. Ik ging via de achterdeur naar binnen. Renate werkte ook en zou niet voor zessen thuis zijn, dus pakte ik een pen om een briefje voor haar te schrijven. Terwijl ik in de keuken stond, hoorde ik boven een geluid. Ik liep naar de trap toe om nog eens te luisteren. Ik deed dat niet met opzet zo stil, maar ik herinner me dat ik mijn schoenen al uit had getrokken. Ik hoorde weer een vreemd, dierlijk geluid. Ik kroop nu wel stilletjes de trap op en keek over de leuning van de trap. Mijn hart kreeg een schok toen ik de scène zag die zich in de grote spiegel tegen de wand afspeelde. Een paar billen gingen op en neer, stevig gegrepen door een paar vrouwelijke benen. Alsof ik gehypnotiseerd was, ging ik de rest van de treden op en keek door de kier van de deur. Wat een gezicht! Daar was die jonge jongen, de zoon van een van onze buren, die in mijn vrouw lag te stoten, die op haar beurt hem zo diep mogelijk in haar buik probeerde te trekken met haar armen en benen. Haar armen waren stevig om zijn nek geslagen en ik hoorde haar dingen zeggen als ‘Neuk me, neuk me in mijn geile kut’ en meer van dat soort opmerkingen die ze anders nooit zei. Terwijl ik toekeek hoe die achttienjarige jongen zich in het geile lichaam van mijn vrouw boorde en stootte, voelde ik tussen mijn benen een vreemde drang en ik werd me ervan bewust dat ik een geweldige stijve had gekregen. Op dat moment riep mijn vrouw iets, alsof ze pijn had en haar adem ging opeens gejaagd toen ze riep: ‘Nu, oh alsjeblieft, nu. Harder! Veel harder! Ram je lul in me. Zo ja. Oh, heerlijk. Nu, snel. Nu! !’ Met een gekreun drukte ze haar kut omhoog tegen zijn stotende en zaad spuitende lul aan . Met afschuw realiseerde ik me dat ik klaargekomen was. Ik had mijn sperma in mijn kleren gespoten.

Ik sloop weg, pikte mijn schoenen op en ging via de achterdeur weer naar buiten. Ik weet niet waar ik naar toe gelopen ben, maar het duurde een vol uur voor ik weer thuis kwam. Ik ging naar binnen en maakte expres een hoop herrie. Renate was erg verrast. ‘Wat is er gebeurd?’ vroeg ze. Ik vertelde haar van het ongelukje en dat ik eerder naar huis mocht. ‘Waar ben je dan al die tijd geweest?’ vroeg ze. Ik kon het niet helpen en vertelde haar wat ik gezien had; dat ik thuisgekomen was en haar vertoning in de slaapkamer had zien neuken met de buurjongen. ‘Oh jij smerige gluurder‘ viel ze uit. We hadden een geweldige ruzie die eindigde met haar uitspraak: ‘Oké, nu is het zover. Nu heb je het voor elkaar.’ Ik zei dat ik niet begreep wat ze bedoelde. ‘Dan zal je het wel gaan begrijpen,’ zei ze. ‘Ik heb gewoon meer lullen nodig, ik wil veel meer neuken. Veel meer dan jij me kan geven. Hoe groot jouw lul ook is, je kan me toch slechts half bevredigen.‘ Ik was stomverbaasd. Ik had mezelf altijd beschouwd als een goede minnaar, redelijk groot geschapen en ik had gedacht dat ik Renate altijd bevredigde.

Haar volgende woorden deden me pas echt pijn: ‘Herinner je je die avond nog, toen je me tijdens dat feestje niet kon vinden?’ vroeg ze. ‘Waar denk je dat ik toen was?’ Ik mompelde een vaag antwoord. ‘Weet je hoeveel lullen ik die avond in me heb gehad? Zeven! En al die mannen waren bevredigd. Al die lullen hebben in en over me heen gespoten. Daarom moest ik even naar de badkamer, om al het sperma van me af te wassen en uit mijn kut te laten lopen.’ Bijna triomfantelijk ging ze verder: ‘Toen ik wist dat we daar naar toe gingen en dat er ongeveer elf stelletjes zouden zijn, die allemaal gingen flink zouden gaan drinken, was ik vast besloten dat dit mijn kans was om echt los te gaan. Ik ging er naar toe in de overtuiging geneukt te worden.‘ ‘Hou op alsjeblieft,’ smeekte ik. Ik kon mijn oren niet geloven. Dit was mijn Renate; mijn lieflijke vrouwtje, die tot op dit moment nog nooit een onvertogen woord tegen me had gezegd. ‘Nou, wat wil je eraan doen?’ zei ze en ik wist niet wat te zeggen. Ze vervolgde zonder op antwoord te wachten: ‘Ik zal met al de mannen neuken, die ik wil en als het je niet bevalt, lazer je maar op!’ Verstomd keek ik haar aan. Haar ogen glinsterden. Ik wist dat ik haar nooit in de steek zou kunnen laten, dus wat kon ik zeggen? ‘Kan ik het niet proberen goed te maken met je?’ vroeg ik. ‘Laten we verhuizen en in een andere stad opnieuw beginnen. Ik kan overal werk krijgen.’ ‘Absoluut niet,’ antwoordde Renate. ‘Ik heb hier drie geweldige minnaars allemaal met een heerlijke lul en die weten precies hoe ze mij moeten neuken. Als je echter niet teveel moeilijkheden maakt, zullen we je toe laten kijken. Ik laat jou dan ook wel eens in mijn kutje en dan ben jij ook gelukkig.‘

Ze martelde me, maar ze wist dat ik niet kon tegenspreken. Ik zei haar dat ik instemde. ‘Goed, neuk me dan nu direct maar, want ik ben nat en opgewonden.’ Ze gleed omlaag, spreidde haar benen en toonde me haar nog steeds glinsterende natte met zaad gevulde spleet. Mijn lul stak er al snel in. Daarna heb ik haar vele malen gadegeslagen, ook een keer dat ze door twee mannen tegelijk geneukt werd en ik ben het heerlijk gaan vinden.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten