Zij doet het ook met die jongen.

Ik ben nog steeds verbaasd dat mijn vrouw al jaren geleden niet van mij is gaan scheiden. In de tien jaar dat we getrouwd waren was ze niet echt gelukkig geweest wat ons seksleven betreft. Dit was voor zover ik vermoede grotendeels te wijten aan mijn kleine 12 centimeter pikje in stijve toestand. Ze klaagde wel eens dat ik er niets mee presteerde en dat ik zelfs mijn kleine lul ook niet eens goed stijf kon krijgen tijdens de seks met haar. Het waren grote problemen binnen onze relatie en daar kwam nog bij dat ik niet durfde te vertellen waar mijn kleine pikkie wel echt hard van zou worden. Seks met een ander hadden we nooit gehad omdat we tot onze trouwdag maagd waren gebleven. Ondertussen waren we nu 31 jaar oud en begon ik toch wel eens te twijfelen of we voor ons trouwen misschien beter wel wat hadden moeten doen op dat gebied. Dan had ze in ieder geval geweten van mijn kleine lulletje en nog voor een ander kunnen kiezen. Door het geloof wat we hadden was dat echter nooit gebeurd.

Door dit alles had ik mijn behoeftes aan seks een tijdje onderdrukt, maar daardoor bleven ze er wel en was ik zo geil geworden dat ik ondanks mijn huwelijk het risico wilde nemen om eens te doen waar ik echt nieuwsgierig naar was. Zonder dat mijn vrouw het wist wilde ik al een tijdje graag eens seks met een jongen hebben, uiteraard dan wel een met een grote pik omdat ik die zelf zo moest missen. Ik wist dat niemand geïnteresseerd zou zijn in mijn kleine lulletje maar ondanks dat, gaf ik mijzelf toch wel een goede kans om met een jongen of man in contact te komen. Ik zag er ten slotte goed uit, kreeg ik vaak te horen. Door het gebrek aan goede seks binnen ons huwelijk was ik bijna altijd geil en dat zorgde er voor dat ik graag eens wilde ervaren hoe het zou zijn om een mooie grote paal te voelen. Ik wilde weten waarom vrouwen mijn kleintje niet zagen zitten.

Het was een rustige avond in de sportschool. De kleedkamer was, op een jonge jongen na verlaten. Ik had de jongen al vaker in de sportschool gezien en ik vermoedde dat hij homo was. Dit omdat hij altijd veel aandacht had voor andere mannen en jongens. Zijn blikken gingen, net als die van mij tijdens het sporten altijd over de strakke geile lichamen van andere mannen. Ik begon me om te kleden met mijn blik op zijn mooie gespierde en slanke lichaam. Ik draag graag een string en nadat ik mijn bovenkleding uit had en ik hem zag kijken naar me liet ik de string zakken waardoor mijn kleine stijve pikkie zichtbaar werd voor hem. Hij keek er geschokt naar. Ik vermoedde dat hij zo reageerde door het minimale formaat van mijn pik ondanks dat die stijf was. Dat had ik echter verkeerd ingeschat, want lachend zei hij “Dat is een behoorlijk kleine lul voor een grote vent.” Ik voelde me wat vernederd en draaide me snel wat van hem weg. Door zijn reactie en zijn prachtige glimlach dacht ik toch verder te kunnen gaan. “En hoe ziet die van jou er dan wel uit” daagde ik hem uit, om ook wat te laten zien. Hij stond in alleen zijn strakke boxer vlak voor me. Hierdoor kreeg ik al een idee hoe zijn paal er uit zou zien, onder het stof was een pik van zeker 15 centimeter waar te nemen. Hoe groot zou die wel niet zijn als die stijf was vroeg ik me af. Daar kwam ik heel snel achter want hij plaatste aan weerskanten een vinger achter het elastiek van de boxer om die zo in een keer naar beneden te schuiven. Er veerde uit het broekje een heerlijke pik op die nog niet helemaal stijf was.

Hij zag me er verlekkerd naar kijken, gaf er een paar rukjes aan om hem nog wat harder te maken en vroeg me “Hoe vindt je hem? Zeg het maar gerust hoor.” “Hij is heerlijk, ik heb moeite om mijn handen thuis te houden.” antwoordde ik hem. Ik gokte dat hij stijf zeker 20 centimeter zou zijn en was daardoor zeker twee keer zo lang als het dingetje waar ik mee opgezadeld was. Ook de omvang was flink wat meer dan die van mij. Bij het zien hiervan kon ik mijn vrouw wel begrijpen nu ik dit zo zag. Die wilde natuurlijk ook wel eens wat voelen tijdens het neuken. Door deze gedachte begon ik me ook af te vragen hoe het zou voelen om hem in mijn kontje te voelen. “Ik zou die eigenlijk wel eens in me willen voelen.” bekende ik hem openhartig en brutaal. “Dat kan hoor, maar niet hier want mijn vader komt straks ook nog even sporten.” Ik wist dat mijn vrouw nog twee uur moest werken en daardoor was ik in de gelegenheid om de jongen mee naar huis te nemen. “Kleed je maar aan, dan gaan we naar mijn huis als je wilt. Het is hier dichtbij” Zei ik hem. “Okay, laten we dan maar snel gaan.” Kreeg ik als antwoord. Het vooruitzicht maakte me nog geiler dan ik al was. Ik zou er voor gaan zorgen om die mooie paal niet alleen in mijn mondje te krijgen maar ook in mijn nog maagdelijke sterretje.

Onderweg naar huis werd de spanning me bijna te veel. Nog nooit had ik zoiets gedaan en dan ook nog in mijn eigen huis! Het werd allemaal nog erger toen hij tijdens de rit naar mijn huis zijn dikke lul uit zijn broek haalde en er mee begon te spelen. “Ben je wel eens geneukt of wordt mijn dikke pik de eerste die je gaat neuken?” vroeg hij “Je wordt de eerste en ik kan niet wachten op dat moment.” Moedigde ik hem aan.

We renden de trap op en trokken meteen al onze kleren uit om geen tijd te verliezen. Hij duwde me achterover op bed en ging schrijlings over mij heen. Mijn lul was keihard door alles wat er gebeurde. Die van hem was nog slap en bungelde vlak voor mijn mond. Ik rekte me uit naar voren nam de twee kussens onder mijn hoofd, opende mijn mond en nam de grote paarse eikel in mijn mond. Dit was de seks zoals ik die graag wilde! Een paar seconden later vulde hij mijn mond tot achter in mijn keel en zoog ik hem hard, klaar om mijn kontje er mee te gaan vullen. Ik genoot van die pik in mijn mond en wist niet dat pijpen zo geil en lekker was om te doen en begreep meteen waarom veel mannen en vrouwen het zo graag doen.

Hij liet geen tijd verloren gaan, draaide me om en liet me op handen en knieën op bed plaats nemen. Snel pakte ik uit het nachtkastje een tube glijmiddel wat mijn vrouw bij het vingeren gebruikt en gaf die aan hem. Hij spoot een grote klodder op mijn sterretje en begon dat met zijn vingers mijn strakke gaatje in te werken terwijl ik nog driftig aan zijn dikke pik zoog. Het glijmiddel voelde koud aan, maar door de vingers die in en uit me gleden was het ook meteen heel lekker. Ik had er meteen spijt van dat ik me niet veel eerder zo had laten verwennen.

Hij hield mijn heupen vast en met mijn kont omhoog plaatste hij zijn eikel tegen mijn kontgat om daarna zijn enorme lul bij me naar binnen te laten glijden. Zijn warme pik voelde zo veel beter dan de dildo van mijn vrouw die ik wel eens had gebruikt. De gedachtes die ik bij het pijpen van zijn lekkere pik had gehad kwamen nu ook weer bij me naar boven. Waarom had ik dit niet veel eerder gedaan. Het was zo verschrikkelijk lekker om geneukt te worden! Al die jaren dat ik daar niet aan toe had gegeven waren verloren jaren geweest, vond ik. In een wisselend tempo liet hij steeds weer zijn paal in me verdwijnen. Af en toe ramde hij die heerlijke staaf even heel hard bij me naar binnen om daarna weer heel zacht en rustig tot aan zijn ballen in en uit me te glijden. Zijn linkerhand had mijn kleine stijve pik gevonden en begon die hard af te trekken terwijl hij maar door bleef gaan met het pompen in me. Het voelde zo goed dat hij zo wel uren door had mogen gaan van me. Ik had al snel ook totaal geen besef meer hoe lang we al bezig waren. Dat we al een hele tijd bezig waren merkte ik toen ik de voordeur dicht hoorde slaan. Dat betekende dat mijn vrouw was thuis gekomen van haar werk.

Ik voelde de jongen verstijven van schrik. “Wie is dat?” Vroeg hij. “Ga door, niet stoppen, spuit me vol.” fluisterde ik. Het was te lekker op dat moment en ik was niet van plan om me dat genot af te laten pakken. Ik wist dat ik in de problemen kon komen als mijn vrouw me zo zou zien, maar dat interesseerde me niet meer op dat moment. Onze relatie was door het gebrek aan goede seks toch al niet goed meer en nu ik ervaren had hoe fijn het met een ander kon zijn, durfde ik die wel op het spel te zetten. De jongen verhoogde zijn tempo nog meer en begon me steeds harder te neuken. Ik vermoedde dat de aanwezigheid van mijn vrouw in huis daar de reden van was. Het leek er op dat hij er op kickte om betrapt te worden door haar. Na nog een paar minuten was hij zover dat hij ging spuiten voelde ik. Met een harde gil en veel gekreun spoot hij al zijn zaad wat hij had diep mijn kontje in. Nadat hij zijn nog steeds harde paal uit mijn kont had gehaald en hij de laatste druppels met wat handwerk op mijn pik en buik spoot ging de slaapkamerdeur open ging en stak mijn vrouw haar hoofd om de hoek. Die had het kreunen en gillen van de jongen natuurlijk gehoord en kwam eens kijken wat er gebeurde. Wat gebeurt hier allemaal? “ vroeg ze met een blik van verbazing en verontwaardiging in haar ogen. “Ik kan het allemaal uitleggen, schatje.” Antwoordde ik, terwijl het zaad van de jongen uit mijn kont sijpelde, ik wist dat dit een domme opmerking was en niet geaccepteerd zou worden. Ik kreeg nog wat verwijten naar mijn hoofd geslingerd, terwijl de hevig geschrokken jongen zijn nog steeds stijve paal liet voor wat die was. Bij het zien van de enorme pik draaide ze bij en maakte van de verbaasde en boze blik plaats voor een verlekkerde blik.

“Zo, wat dacht je? Als ik het doe dan zoek ik maar wat groters uit dan dat ik zelf heb?” vroeg ze me. Ik wist hier niets op te antwoorden maar dat hoefde ook niet want ze had al andere plannen zag ik. “Als jij pret kan maken, kan ik dat nog veel beter hoor” snauwde ze me toe. Zonder na te denken liep ze naar de jongen toe, pakte zijn dikke pik en zakte door haar knieën om de nog nat zijnde eikel in haar mond te nemen en te zuigen zodat die nog stijver werd dan hij al was. Met haar blik op mij gericht zoog ze hem tot die helemaal in haar mond was verdwenen. Nog nooit had ze een andere pik gevoeld of ergens in haar gehad, had ze me altijd voorgehouden. Door wat ze nu deed was ik daardoor toch wel verbaasd, dit ondanks dat ik wist dat ze met mijn kleintje niet echt tevreden was.

Ze zag mijn verbaasde blik en zei me nadat ze de mooie pik even uit haar mond had laten glijden: “ Eindelijk heb ik eens een echte pik en die ga ik gebruiken ook hoor, reken maar!” Ik vermoedde dat het niet bij pijpen zou blijven wat ze met de jongen ging doen. Snel nam ze hem weer in haar mond om hem te zuigen waar ze zichtbaar van genoot. Als een ervaren pijpster gleed hij steeds weer tot in haar keel, ze kon er geen genoeg van krijgen en zoog er aan om haar jarenlange tekort te doen vergeten. Na een tijd zo gepijpt te hebben waarbij ze met haar linkerhand zijn gladgeschoren ballen kneedde vroeg ze hem op bed te gaan liggen. Terwijl hij dat deed kleedde ze zich zonder enige vorm van schaamte helemaal uit en ging schrijlings over hem heen zitten. Ze pakte de grote stijve lul vast en plaatste de dikke eikel van de jongen tussen haar geopende schaamlippen. Hierdoor hoefde ze er zich alleen maar over heen te laten zakken met haar altijd natte kut om eindelijk een echte pik in haar te voelen. “Mmmm, eindelijk eens een pik met de juiste maat in me, deze voel ik tenminste.” Kreeg ik nog even mee van haar terwijl ze de jongen begon te berijden. Bij elke beweging die ze maakte waarbij de lul diep in haar gleed deinden haar grote borsten op en neer tot aan haar schouderbladen

Mijn verbazing was ondertussen over en in plaats daarvan ik begon ik het geil te vinden om te zien. Mijn pikkie werd dan ook weer stijf, waarna ik me bij de aanblik van mijn neukende vrouw begon af te trekken. Er was totaal niets van jaloezie in me, bij het zien wat ze deed. Sterker nog, ik begon het steeds geiler te vinden en ik ging dan ook steeds dichter naar het bed om er maar niets van te missen. Elke keer als mijn vrouw omhoog kwam zag ik de natte dikke lul uit haar onderbuik glijden om er ook weer net zo snel naar binnen te glijden. Ik vond het geweldig om mijn vrouw zo te zien genieten. Ik gunde haar het plezier van een andere pik als geen ander en hoopte dan ook meteen dat er na deze keer nog veel andere grote pikken zouden volgen. Mijn fantasie werkte op volle toeren over nog veel meer jongens die haar zouden gaan geven waar ze zo naar verlangd had al die jaren dat we samen waren.

De blik op haar gezicht liet duidelijk zien hoe ze genoot van wat ik haar al die jaren niet had kunnen geven en wat me zelf bevreemde was dat ik het haar gunde. Ik genoot minstens net zo als zij er van genoot. Ze had me al die jaren, ondanks dat kleine pikkie van me waar ze niet genoeg aan had, niet bedrogen of verlaten. Ondanks dat ik wist dat ze naar meer verlangde dan naar dat kleine geval van mij, had ze genoegen genomen met een paar flinke dildo’s. We waren getrouwd en daarom moest ze het er maar mee doen vond ze. Nooit had ze laten merken dat ze ook best eens zou genieten van een andere echte pik en daarom deed het me zo goed om dit nu mee te mogen maken. We hadden veel mooie momenten samen gehad maar nu pas besefte ik hoe ze echt kon genieten van goede seks. Dat werd nog versterkt toen de jongen mijn vrouw bij haar middel pakte en van hem aftilde waardoor zijn natte lul uit haar gleed. Hij kwam iets overeind en vroeg haar om nu op het bed te gaan liggen. Nadat ze dat gedaan had knielde hij achter haar, spreidde haar benen en ging met zijn hoofd en uitgestoken tong in de richting van haar wijd openstaande kut die hij gretig begon te likken en te zuigen. Dit had ik al honderden keren gedaan bij haar waar ze altijd erg van genoot maar op het moment dat de jongen het bij haar deed kreeg ik toch de indruk dat ze zelfs van een andere tong meer genoot dan die van mij. Ze kronkelde als een slang onder zijn hard werkende tong die niet alleen haar natte kutje wist te vinden. Ze hief steeds verder haar wijd gespreide benen omhoog waardoor hij zelfs alle ruimte kreeg om haar sterretje te verwennen. Het zou toch niet zo zijn dat hij die ook nog zou gaan vullen met zijn enorme pik. Ik had daar nooit toegang tot gehad en nu leek het of ze niets anders wilde dan die pik in haar kont te krijgen. Kwam het doordat ze de lul waar ik zo van genoten had bij mij uit mijn kont had zien glijden of wilde ze eindelijk ook eens ervaren hoe fijn dat was? Ik hield het er in eerste instantie op dat het wraak nemen was op wat ik met de jongen gedaan had en waar ze me even eerder op had betrapt. Toen ik zag dat hij stopte met het verwennen haar natte kutje en zijn paal vast pakte om die in de richting van haar maagdelijke kontje te sturen werd het me al snel duidelijk, hij zou ook het gaatje waar nog niemand in geweest was voor zijn rekening gaan nemen.

“Kijk eens, zie je het wat hij doet, hij geeft me waar ik van gedroomd heb vanaf onze eerste huwelijksnacht” zei ze op het moment dat hij zijn dikke eikel tegen haar strakke kontgaatje zetten. Hij had de tube met glijmiddel alweer te pakken om daarmee zijn ruim uitgemeten lul in te smeren. Ik had nooit geweten dat ze ook graag eens anaal verwend wilde worden. Er was gewoon nooit over gesproken door ons. Alsof ze het dagelijks deed zo soepel zag ik de dikke eikel haar strakke sterretje in glijden. Heel even was er iets van een pijntje waar te nemen op haar gezicht maar al snel vroeg ze om hem helemaal in haar te laten glijden. Op de rand van het bed zat ik genietend te kijken hoe ze er van genoot. Met haar vingers begon ze over haar klit te wrijven om lekker klaar te komen. Iets wat ook al heel snel gebeurde nadat de jongen ook haar beide tepels onder het anaal neuken ook nog eens begon te bewerken. Trekkend en zachtjes knijpend er in, zichzelf vingerend en met een dikke lul in haar hete kont kwam ze klaar zoals ik nog nooit bij haar had meegemaakt. Ook de jongen hield het nu niet meer en ik zag hoe hij schokkend zijn sperma diep in haar kontje spoot. Ik keek met grote ogen naar de hoeveelheid zaad die uit haar kontgaatje droop toen hij zijn lul eruit had getrokken. Het was gewoon ongelofelijk dat hij nog zoveel zaad in zijn ballen had zitten nadat hij mij ook al vol had gespoten. Het zaad droop tussen haar bilnaad over haar kut zo op het bed en liet zelfs een klein plasje sperma achter op de lakens.

Later toen de jongen weg was vroeg ze waar ik hem ontmoet had. Nadat ik haar dat verteld had vroeg ze me of er ook wel eens zwaargeschapen negers kwamen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten