Zien hoe ze neukt met een ander.

Net als veel mannen raak ik behoorlijk opgewonden bij de gedachte om mijn vrouw te zien neuken met een andere man. Mijn vrouw en ik hebben in het verleden wel een keer partnerruil geprobeerd, maar nooit in aparte kamers, dat was geen succes want ze had er een probleem mee als ik in dezelfde kamer aanwezig was. Nu we wat ouder zijn en de kinderen op zichzelf wonen hebben we dan ook meer gelegenheid voor onze seksuele wensen. Ik begon er laatst over hoe ze het zou vinden om met een ander man te neuken. Daarop reageerde ze enthousiast. Ze zei dat ze dat best wel zou willen, maar dan wel alleen met die man zonder dat ik erbij zou zijn.

We gingen op zoek via diverse websites en nadat ze een paar mannen had uitgezocht waar ze het wel mee zou willen doen, regelde ik een eerste ontmoeting met een man die mijn vrouw zou willen neuken. Ik maakte de afspraak met hem dat hij haar bij hem thuis zou mogen neuken, maar dan moest hij er wel mee instemmen om het gordijn van zijn slaapkamer een klein stukje open te laten. De opening moest groot genoeg zijn voor mij om te gluren als hij met haar bezig zou zijn, want ik wilde natuurlijk niet door haar gezien worden. Mijn vrouw is echt een schoonheid met lang zwart haar, sexy donkere verleidelijke ogen en een paar mooie stevige borsten. Een paar dagen later zette ik haar af bij zijn huis en de man was erg blij met wat hij zag, mijn vrouw zag er dan ook geweldig uit. Ik wachtte nog even in de auto tot ik ze de woonkamer in zag lopen.

Ik startte de auto en reed weg, maar ik maakte slechts een rondje door de wijk. Na enkele minuten was ik alweer terug in de straat, ik parkeerde mijn auto enkele meters verderop en liep voorzichtig naar het raam van de slaapkamer waar het licht al brandde. Mijn hart bonkte in mijn keel, zou ik nu eindelijk te zien krijgen hoe mijn vrouw geneukt zou worden door een andere man. Zoals afgesproken had hij het gordijn en zelfs het raam een klein stukje open gelaten, ik sloop naar het raam en gluurde naar binnen. De man zat op de rand van het bed met zijn rug naar me toe, terwijl mijn vrouw op haar knieën voor hem zat. Ze was al druk bezig zijn pik te zuigen, hij hield zijn hoofd licht achterover en ik hoorde hem luid kreunen.  Mijn vrouw pijpte hem vol wellust, ik zag haar hoofd op en neer gaan over zijn lul. Mijn pik was nu al zo hard dat die bijna uit mijn broek barstte. Toen kreeg ik te zien waar ik al zo lang op had gewacht. Hij pakte met zijn beide handen haar hoofd vast en begon met zijn heupen op en neer te bewegen, hij dwong haar min of meer om zijn enorme dikke lul in het geheel in haar mond te nemen.

Even later pakte hij haar bij de hand en stonden ze op, ze kuste hem hartstochtelijk terwijl ze zijn pik streelde en hij haar stevig tegen hem aandrukte. Hij gebaarde dat ze in doggy style op het bed moest gaan zitten. Toen ze daar zo op haar knieën op het bed zat in de juiste positie voor hem, kreeg ik een duidelijk beeld van hoe groot zijn pik eigenlijk was. Zijn lul was op zijn minst 24 centimeter en had een behoorlijke omtrek. De meeste mannen overdrijven over het algemeen een beetje over hun daadwerkelijke pik grootte, maar deze man had niet gelogen toen hij beweerde een grote lul te hebben. Het was gewoon een grote lul, met enorme aderen en een grote paddestoelvormige eikel. Ik kon de opwinding zien in de ogen van mijn vrouw terwijl ze wachtte op hem om haar te penetreren. Hij knielde achter haar en begeleide zijn pik in haar wachtende kut, terwijl hij zijn lul streelde duwde hij voorzichtig de enorme eikel van zijn pik in haar kut. Ik kon mijn vrouw horen kreunen toen hij zijn lul langzaam dieper in haar natte kut schoof. Haar hoofd kwam omhoog en haar ogen stonden wijd open toen ze die machtige lul haar kut open voelde rijten.

Hij slaakte een kreun op het moment dat hij de laatste paar centimeter in haar duwde, ik keek toe hoe zijn heupen de kont van mijn vrouw raakten. Hij begon langzaam te stoten in haar en geleidelijk aan begon hij het tempo op te voeren. Al snel neukte hij haar hard en diep. Mijn vrouw greep het laken met haar beide handen beet en ze schreeuwde het uit van geilheid toen hij haar zo diep en hard neukte. Mijn vrouw was volledig onderdanig aan hem en genoot van elke centimeter van die grote lul. Haar borsten gingen heen en weer en ik keek met verbazing toe, ondertussen trekkend aan mijn pik. Zo stond ik daar bij het raam, kijkend naar deze live show. Zijn heupen sloegen nu zo hard tegen de kont van mijn vrouw, dat ik het lawaai van het kletsen buiten waar ik in het donker stond kon horen. Mijn vrouw kreunde en kreunde en schreeuwde elke keer als hij diep in haar stootte met zijn enorme pik. Ik kon haar soms horen zeggen “ja ga door, neuk me... neuk me harder” dit alleen al maakte me zo geil dat ik klaar kwam, ik spoot mijn hete sperma tegen de muur van het huis. Toen stopte hij en trok hij zijn lul uit haar en draaide hij haar op haar rug.

Ze spreidde haar benen wijd open, hij klom op haar en ik kon zien dat zijn pik zeiknat was van haar kutsappen. Haar kutje stond nog gapend open door de omtrek van zijn pik. Hij duwde zijn pik weer in haar en hij hield zijn armen achter haar hoofd. Deze keer kon ik zien hoe de gehele lengte van zijn pik tot aan zijn ballen diep in haar geschoren kut ging. Haar benen trilden van genot toen hij stevig in haar kut beukte. Haar naakte lichaam schudde en huiverde en ze schreeuwde het uit toen ze meerdere keren achter elkaar een hoogtepunt bereikte op zijn pik, terwijl hij haar keihard door bleef neuken. Hij neukte haar in die positie zeker twintig minuten of zo en toen hoorde ik hem grommen en hard kreunen. Hij was bezig zijn hete dikke lading sperma diep in het kutje van mijn vrouw te pompen en zijn hele lichaam schudde krampachtig. Hij bleef zwaar ademend nog even op haar liggen met zijn grote lichaam. Ik was zo opgewonden door dit gebeuren dat ik voor de tweede keer klaar kwam.

Hij ging langzaam van haar af en ik kon zien dat het sperma uit de openstaande kut van mijn vrouw lekte toen hij zijn lul uit haar trok. Ze lagen nu rustig naast elkaar, hijgend en ze probeerden om weer een beetje op adem te komen. Mijn vrouw had een blik in haar ogen zoals ik nog nooit had gezien. Een blik van volledige voldoening en genot, ik was een beetje jaloers op hem, hoe goed hij haar had geneukt. Ze was nu een totale slet voor hem en ze zou alles doen wat hij haar maar zou vragen. Ze had nog nooit geneukt met mij, zoals ze met hem had geneukt. Hij stapte uit bed, stak een sigaret op en keek me door het raam even aan, hij knipoogde en glimlachte, omdat hij wist dat ik daar nog steeds stond te kijken. Mijn vrouw wist van niets, ik zag dat ze zich begonnen aan te kleden en ik rende snel terug naar de auto. Ik wachtte rustig af tot mijn vrouw mij zou bellen, ze zou me laten weten wanneer ze klaar was om te worden opgehaald.

Toen ze belde pikte ik haar op net zoals ik nu al vele malen doe bij andere mannen waar ze afspraken mee maakt. Onderweg naar huis had ze een gloed in haar gezicht en haar ogen stonden glazig, alsof ze de meest intense neukpartij van haar leven had beleefd. Ik vroeg haar “nou, hoe was het?” Ze keek me aan en zei “het was oké, maar niet bijzonder!“ Maar ik wist wel beter. Ik geniet er nog steeds van als ze zich laat neuken door anderen en zeker als ik stiekem mee kan kijken.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb