Ze zou het nooit doen (ingezonden verhaal)

Ze zou het nooit doen.

Nooit zou ze het doen met een ander zei ze altijd. Nooit zou ze vreemdgaan zei ze altijd. Maar wat doe je als je eigen man het wel eens wil meemaken dat ze geneukt werd door een ander of het liefst twee of drie mannen. Ik zou dat heel geil vinden als ik haar zou zien kronkelen hijgen en kreunen van geiligheid als een andere pik groot en dik in haar stootte. Dat was mijn diepe wens maar hoe, hoe kreeg ik dat voor elkaar.

Dientje wou niets met een ander en dat was basta. Veel mannen bekeken haar wel, ze zag er ook lekker uit in haar korte rokje en drie knoopjes openstaand bloesje zonder BH. Ik deed al niet veel meer aan sex met haar, in de hoop dat ze het eens met een ander zou doen.

Ook had ik wel eens een man uitgenodigd die ik via internet kon. Ik vertelde hoe het in elkaar zat en hij zei, oh dat doe ik wel even. Toen mijn vrouw merkte dat hij iets wou bevroor ze en de man was bang en deed niets meer. Ik kon het me goed voorstellen maar ik schoot er niets mee op.

Toen ik op een feestje aangeschoten was hangend aan de bar praatte ik er met Ben over. Op een dag kwam Ben mijn vriend langs. Ik zei niets tegen Dientje en dacht nog, Ben mag haar ook neuken voor mij geen probleem. Ik had nog een plannetje in gedachte en voerde die uit.

Ik schonk overal een beetje gin in en dacht , misschien als ze wat op had dat het dan lukte het om haar plat te krijgen. Ik wist dat Ben er niet vies van was dus op goed geluk.

Later op de dag was ze ook best wat teut en ze giechelde en zei, ik weet n n niet wat ik heb maar ik voel me vreemd draaierig. Ik keek haar aan en zei, als je er veel last van hebt gaan we wel even naar de dokter. Welnee zei ze en wankelde even lichtelijk. Ik deed bezorgd, maar ze lachte giechelend en wuifde alle zorgen weg. Ik glimlachte en keek op de klok. Ze was nog niet dronken genoeg en Ben kon elk ogenblik komen en zei, iets drinken ? Ze lachte en zei, doe maar een wijntje en ik glimlachte en schonk haar een sterk gevalletje in. Ze dronk snel en ik gaf haar er nog eentje. Ze giechelde en zei kwelend, heee wil je me dronken hebben. Ik lachte en zei, waarom niet en ze lachte lang gerekt.

Toen de bel ging stond ze op en wankelde en vroeg, he wie kan dat wezen. Ik ging open doen en kwam met Ben terug, en niet alleen Ben, zijn maatje Tim was er ook bij. Ze keken en bekeken Dientje die de begroeting zoentjes in ontvangst nam. Ben trok haar even tegen zich aan en ze giechelde hoog. Hij zei iets in haar oor wat ik net niet kon horen en ze giechelde weer. Dientje droeg zoals gewoonlijk een korte rok en een drie knoopjes openstaand bloesje waar Ben even gretig in loerde. Ben keek me aan en ik keek Ben aan en hij lachte en ik lachte. Dientje liep even naar de keuken en Ben zei zacht, ze zijn lekker.

Hij maakte met twee handen een beweging van lekkere tieten en ik lachte knikkend. Iets op tegen als ik kijk en ik schudde heftig mijn hoofd. Zacht zei ik, al zie je alles, en ik haalde mijn schouders op. Ben lachte en knipoogde naar en toen naar Tim die breed stond te grijnzen.

Dientje kwam weer binnen met twee pilsjes wat de mannen dronken en ze wankelde. Ben greep haar meteen vast en trok haar stevig tegen zich aan. Dientje giechelde hoog en wat dommig kijkend, maar ze stond zo lekker tegen Ben aan geleund dat ze rustig zo bleef staan. Ik lachte en zei zacht, sta je lekker. Dientje giechelde en zei, ja heel best.

Bens hand ruste op haar kont wat ze zomaar toestond. Ze keek Ben wel aan en haar ogen vroegen. Mijn hart bonsde in mijn keel, zou ze ???? Ik zei zacht achter Dientje staand, kom pop laat je eens gaan. Ze keek om en me aan en ze lachte zacht. Bens hand streelde zacht haar kont en trok aan haar rokje. Zacht zei Dientje slikkend, pas maar op straks doe ik nog iets ook. Durf je niet zei ik uitdagend, je bent daar te laf voor. Ze lachte, keek Ben aan en plots sloeg ze haar armen om zijn nek en kuste hem vol op de mond. Ze stopte en lachte haar ogen glansde geil en zei, ik durf nog veel meer.

Ben trok haar tegen zich aan, zijn handen stevig om haar middel en lager en lager pakte hij haar strakke elastische rokje en trok die omhoog. Ben kuste haar en ze beantwoorde de kus maar wilde haar rokje niet de hoogte in hebben en duwde die weer omlaag. Zie je wel dat je niet durft zei ik lachend en sissend. Ze keek Ben aan, ze hijgde en zei toe maar en Ben trok haar rokje geheel de hoogte en ze liet het nu toe.

Daar stond ze in haar slipje te hijgen en Ben kromde haar billen strelend, lekker wijf. Ze hijgde en zei mij aankijkend, toe doe het. Ik lachte en bekeek haar, ze stond te trillen van geiligheid haar ogen glazig haar adem ging zwaar. Ben duwde haar iets van zich af, pakte haar bloesje vast en trok die in een ruk open de knoopjes wegspattend.

Ze gromde, ja toe ja zei ze hijgend en keek omlaag naar Bens kruis en ze greep ernaar. Met trillende handen sjorde ze Bens broek open. Ze keek me steeds weer aan en hijgend zei ze, ik durf nog veel meer. Ben zijn broek was open en hij viel op zijn knieën toen ze voorover boog.

Ben gromde pak hem en je krijgt hem. Ze pakte zijn slip en trok die zo omlaag Bens stijve er hoog uitspringend. Ooohhh hijgde ze, wat een pik en ze boog diep voorover en nam hem zo in haar mond en pijpte hem heftig. Ze kon goed pijpen en Ben kreunde vergenoegd, jaah geile teef, hoer, pijp me gek. Ze lachte en pijpte hem wild en hard.

Nu kwam Tim in actie en ging achter haar staan. Hij streelde haar kont door haar kleine slipje heen en ze gromde en draaide met haar kont en hijgde en zei, jah jah toe neuk me. En Tim trok in een ruk haar slipje kapot en opende zijn broek en haalde zijn leuter eruit en boorde die stijf langs achter in haar kutje. Ze kermde luid hapte naar adem en werd van voor en achter geneukt. Ik kon mijn geluk niet op en stond daar met een flinke stijve, ze neukten mijn vrouw waar ik bij stond. En Dientje, ze liet zich neuken, geen enkele schroom was er te bekennen en ik genoot en gromde, laat je neuken hoer, teef, gore slet. Jaahhh kermde ze, jaaahhh oohhhh ik kom, ik kom, en ze sidderde en Bens lijf verkrampte en hij spoot zijn geil zo in haar bek. Ook Tim stond te schokken en spoot alles vol in haar kutje. Ze kermde luid en riep jaah jaahh oohhhh.

Ze verwisselde van plaats en het ritueel vervolgde zich voor de tweede keer. Ze kermde, jah jah ooh, neuk me gek, neuk me gek. En dat deden ze tot ze haar weer volspoten. Ze lieten haar los, ze droop aan alle kanten en keek verrukt. Nog een keer, nog een keer, en ze keek me aan en zei, dat wou je toch vies mannetje.. Ik lachte en knikte en zei, ja dat wou ik zien. Ben grinnikte en zei, morgen weer popje en ze lachte en knikte. Zacht zei ze tegen me, scheld me maar uit voor hoer en ik zal het zijn, oké. Ik keek haar aan en lachte en knikte. Zacht zei ik, Ben en Tim aankijkend, wanneer jullie maar willen mannen, wanneer jullie maar willen.

Ze lachten kleedden zich en gingen weg. Dientje viel als een blok in slaap. Vanaf die dag zei ze niet meer, dat zou ik nooit doen. Ze deed het gewoon , en ze genoot als ik toekeek en ik ook. 

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten