Ze zou er wel twee kunnen gebruiken.

Wanneer wij seks hebben zegt mijn vrouw vaak tegen me, op het moment dat ze klaar is gekomen: “Schat, zo zou ik er wel twee kunnen gebruiken.” Dat gebeurde ook weer eens op een dag dat we lekker lagen te rollebollen in de woonkamer en ik op het punt stond haar de volle laag te geven. Ik heb toen maar geantwoord: “helaas, lekker dier. Ik heb er maar een en de tweede zul je zelf moeten zoeken om je roompotje te vullen, maar mijn zegen heb je, wat dat betreft.”

Nu hebben wij al jaren de goede gewoonte om op vrijdagavond rond een uur of elf naar een bar te gaan, waar we dan wat dansen en drinken. Zo ook gisteren. Mijn vrouw had zich leuk opgemaakt en zag er zeer sexy uit. Zij heeft een paar heerlijke tieten, een mooi rond kontje en daaronder een paar geweldig mooie benen en daarbij is ze volslank. We hadden wat gedronken en het was ongeveer twaalf uur, toen we aan het dansen waren en mijn vrouw zei plotseling tegen me: “Moet je daar eens kijken, schat.” Ik keek in de door haar aangeduide richting naar de bar. Een neger van naar schatting vijfenveertig jaar, met een mooi atletisch figuur en een klassiek gezicht, stond daar wat te drinken. “Mooie man,” zei ik en liet het daarbij, want ik ben niet zo geïnteresseerd in mannen. We keerden terug naar onze plaatsen aan de bar en zaten wat te praten, toen een van haar favoriete nummers werd gedraaid. Ik stond op het punt om weer te gaan dansen, toen de bedoelde neger me vroeg of ik er bezwaar tegen had dat hij met mijn vrouw danste. Natuurlijk had ik dat niet en terwijl zij gingen dansen, praatte ik verder aan de bar. Na twee, misschien drie dansen kwam mijn vrouw terug naar haar plaats. Ik bemerkte iets vreemds aan haar maar wist niet wat. Hoe dan ook, zij wist zich niet goed een houding te geven. Even later kwam dan de aap uit de mouw.

“Weet je nog wat je van de week tegen me gezegd hebt?” begon ze. Ik antwoordde dat ik dat niet zo meteen meer zou weten. “Je hebt toch gezegd dat je er maar een had en dat ik zelf de tweede er maar bij moest zoeken?” “Ja,” antwoordde ik. “Wat bedoel je daarmee?” “Ik ben zo geil als een beer van die neger. Hij heet Raymond. Hij komt uit Suriname en is ingenieur, ik zou met die vent best een avontuurtje willen beleven.” Ik stond perplex. Ze had dat dan wel gezegd die keer, maar ik dacht gewoon door de geilheid van dat moment. “Wil je dat echt?” vroeg ik dan ook. “Ja, ik ben heel serieus,” antwoordde ze. “Ik weet niet wat me is overkomen, maar ik werd opeens geil zo geil.”

Op de een of andere wijze trok het idee me wel aan en vreemd genoeg werd ik er zelf ook een beetje geil van. “Blijft het bij een avontuurtje en mag ik er zelf ook bij zijn?” “Alleen als hij jou niet kan zien en het blijft bij een avontuurtje” zei ze. En merkte ik op: “Belofte maakt schuld, maar je zult het zelf moeten regelen.” Raymond kwam weer om haar ten dans te vragen en na twee nummers kwam ze weer bij me terug. “Ik heb hem verteld dat je werkzaam bent in de ICT. Als we straks weer dansen, kom je naar de dansvloer en zeg je dat je bent opgeroepen voor een grote storing en of ik mee ga of met de taxi naar huis kom. Thuis bel je direct op en zeg je dat het wel de hele verdere nacht kan gaan duren. Verberg je in de woonkamer, achter het kamerscherm bij de planten. Dan ben ik over een kwartier thuis met een taxi, of met hem.” Zo gezegd, zo gedaan. Ze liet er geen gras over groeien en het kwam nu allemaal toch nog vrij plotseling. Alles zou dus volgens haar plan uitgevoerd moeten worden. Ik had nog maar goed en wel het licht uit in huis en me achter het kamerscherm verborgen, toen ik al een auto aan hoorde komen. Het zal toen ongeveer één uur zijn geweest. Ik hoorde de auto stoppen, een portier openen en mijn vrouw vragen: “Wil je nog iets drinken?” Ik hoorde ook het andere portier en toen twee maal de klap van het sluiten.

De voordeur werd geopend. “Hang je jas maar aan de kapstok, binnen is het lekker warm,” zei mijn vrouw. De kamerdeur ging open, het licht aan en mijn vrouw vervolgde: “Wat wil je drinken, Raymond?” Hij koos voor bier. Ik zag dat zijn ogen haar overal volgden. “Fijn dat je me thuis hebt willen brengen, erg lief van je,” zei ze en nam tegenover hem plaats en ik ken dat, dan gaat ze zo zitten, dat je een heel groot deel van haar mooie dijen te zien krijgt en je moet wel erg impotent zijn, wil je daar dan geen dikke lul van krijgen. Ik zag Raymond kijken en hoorde hem vragen: “Krijg ik daar dan geen lekker zoentje voor?” “Ja, ik weet het niet,” zei ze. “Ach, een zoentje kan eigenlijk geen kwaad.” Ze stond op en Raymond ook. Hij omarmde haar en het zoentje ontaardde in de langste tongzoen die ik ooit heb gezien. Hij had zijn hand al verplaatst naar haar bolronde kontje. “Geweldig,” zei hij. “Lekker kontje heb je.” Mijn vrouw keek hem aan en ik zag zijn ogen glinsteren. Hij kuste haar weer, stak zijn hand in haar bloesje en speelde met haar lekkere tieten. “Wacht even, Raymond, ik ga even iets luchtigers aantrekken. Kijk jij intussen maar even naar onze vakantiefilm.” Ze stopte de dvd in de speler en schakelde alles in. “Ik ben zo terug, hoor.” En ze verdween naar boven.

Daar zat ik dan in een hoekje, met een dikke lul, terwijl hij zich vergaapte aan mijn vrouw, die naakt op de band staat. Ik hoorde haar weer binnen komen, zij opende de deur en droeg wat ik verwacht had: een paar witte glanzende nylonkousen, witte naaldhakken en haar gordeltje, dat echter verborgen werd door haar negligé. “Heb jij je ondertussen vermaakt? Leuke film, hè? Wil je nog wat drinken? Trek toch wat uit, het is hier toch warm genoeg? Toe, maak het jezelf maar gemakkelijk en doe maar net of je thuis bent.” Zij trok toen zijn colbert uit, terwijl hij zelf schoenen, sokken, broek en de hele verdere handel op de grond slingerde. Ik zag hoe hij de negligé van de schouders van mijn vrouw haalde en daar stond ze dan, zonder slipje, zonder beha, maar met fier vooruit priemende tieten waarvan de tepels keihard stonden en haar kaalgeschoren kutje. Raymond stond ook poedelnaakt, hij had niet zo’n lange lul als ik, maar wel veel dikker, het leek wel het befaamde kinderarmpje. Ik werd geiler en geiler. Raymond greep mijn vrouw met beide handen aan haar billen vast “Wacht,” zei ze. “Laat me eerst eens kijken wat je mij te bieden hebt. Wat een lekkere dikke stang, o wat is die dik, zoiets heb ik nog nooit gezien, ik word er bloedgeil van.”

Raymond tilde haar op en zette haar met haar kont op de rand van de tafel, vlak bij me. Hij spreidde haar dijen, legde haar benen over zijn schouders en zei: “Dik of niet dik, hij gaat er bij je in!” Ik zag hoe hij zijn eikel voor haar scheur plaatste, met twee handen haar schaamlippen opzij deed en hoe hij keurig naar binnen gleed. Op dat moment kwam ik klaar en had de grootste moeite om geen geluid te maken. “Laat me genieten van je dikke lul,” zei mijn vrouw, maar daar kwam weinig van, want binnen de minuut zag ik Raymond verkrampen, zijn hoofd naar achter hellen en dan voorover komen op de tieten van mijn vrouw. Hij zei met stemverheffing: “Gloeiende, wat ben jij een lekker wijf, wat heb jij een lekkere kut, heerlijk!” Ik zag hem naschokken. Gelukkig, dacht ik, die gaat er nu natuurlijk als een haas vandoor en dan kan ik de zaak afmaken. Ik hoorde mijn vrouw hijgen en zag de teleurstelling op haar gezicht. Maar, wij hadden ons allebei in zijn potentie vergist! Hij haalde zijn half slappe lul uit haar kut en begon haar overal te strelen, kussen en vingerde haar kittelaar. Binnen vijf minuten stond zijn zwarte speer weer gereed om de strijd te beginnen. Hij haalde haar van de tafel, duwde haar op haar knieën en zij hapte gretig toe. Slechts even, want hij trok zijn lul terug en zei: “Jij zuigt mij te hard. Dan kom ik weer klaar en dat wil ik nu niet, ik wil eerst jou klaarmaken.”

Hij nam haar mee naar de bank en duwde haar er op, vervolgens dook hij er zelf bij en begon met gelijkmatige snelheid en lange halen te pompen. Ik hoorde mijn vrouw zeggen: “Naai me, neuk me, lekkere beer, stop hem er in tot het eind, geef me wat ik nodig heb, toe, geef het me, laat me genieten!” Ik zag en hoorde haar zeker drie keer klaarkomen tot Raymond het uiteindelijk ook niet meer kon houden en kreunend en zuchtend zijn zaad in haar smachtende scheur pompte. Even later lag hij stil op haar, toen rolde hij van de bank en bleef liggen. Mijn vrouw bleef nog even nagenieten en kroop toen van de bank om naast hem op de grond te gaan zitten. Ze nam zijn nu slappe lul in haar hand, vervolgens in haar mond en streelde en masseerde met de andere hand zijn ballen. Ondertussen had ik weer een verschrikkelijk dikke lul gekregen en was kwaad, jaloers, blij en geil tegelijk. Ik zou haar straks wel weten te vinden! “Ben je moe, Raymond?” “Een beetje,” antwoordde hij. “Vind je het lekker als ik er zo mee speel?” Een gekreun was het enige antwoord. En echt, na tien minuten kon ik die zwarte lul weer zien groeien, tot die het oorlogsformaat weer had bereikt. “Kom, schat, nu doen we het op mijn manier en mag je nog eens goed je best doen.”

Ze pakte hem bij zijn zwarte lul vast en kwam mijn kant op. Ik schrok me te barsten. Ze plaatste een stoel op ongeveer twee meter afstand van het kamerscherm, met de rug er naar toe. “Ga maar zitten, schat, dan zal ik jou eens lekker naaien ja?” Raymond nam plaats op de stoel en mijn vrouw ging schrijlings over hem heen staan. Zij knipoogde en lachte in mijn richting en liet zich over zijn dikke stang heen zakken. Ze bereed hem in haar eigen tempo. Beurtelings snel en langzaam, maar altijd met lange halen. Ze kwam opeens bijna huilend klaar. Ze lachte naar me, begon met haar ogen te draaien en genoot. Hij ging zich wassen en aankleden en verdween. Toen hij weg was, stond ik al naakt in de kamer. Ik heb haar op de vloer van onze kamer genaaid en ze kwam er maar een keer op klaar, want, ze was echt moe. Maar we hadden er allebei ontstellend veel plezier in gehad!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten