Sexcontactservice.nl

Ze wil ons zaad in haar kutje.

Sinds enkele weken hebben mijn vrouw Saskia en ik contact met een leuke vent. Hij is biseksueel, maar wat is er nou lekkerder dan met z’n drieën te geilen, waarbij iedereen lekker aan elkaar kan zitten en genieten. Bart was al een paar keer bij ons langs geweest en ook deze avond zou hij weer komen. Saskia en ik waren ons al dagen aan het opgeilen en stonden zo’n beetje op springen.

Bart was mooi op tijd en bij binnenkomst zoende hij eerst Saskia en ik kwam daar al snel bij, heerlijk, lekker tongen met z’n drieën! De sfeer zat er al goed en we gingen op de bank zitten met een drankje erbij. Ook Bart zei dat hij al dagen naar deze ontmoeting had uitgekeken. We zaten al snel heerlijk aan elkaar te voelen en te kneden, zij in het midden en wij mannen aan beide kanten naast haar. Saskia stelde al snel voor om op het grote bed verder te gaan en we gingen naar de slaapkamer. Saskia haalde nog wat drankjes en Bart en ik kleedden elkaar alvast uit. Ik ging op mijn knieën voor hem zitten en trok zijn strakke boxer, met een harde bobbel erin van zijn kont. Zijn harde stijve lul sprong er gewoon uit. Weer verbaasde ik me erover hoe enorm dik zijn paal was! Een stuk dikker dan die van mij, maar de mijne was wel weer veel harder en stond na al die jaren nog steeds recht tegen mijn buik. Ik liet mijn mond over de dikke eikel heen glijden en pijpte Bart, terwijl mijn handen zijn kale ballen aan het kneden waren. Zijn lul paste maar net in mijn mond, echt heerlijk en Bart kreunde het uit.

Saskia was er intussen weer bij gekomen en slaakte een gilletje toen ze ons zo bezig zag. Samen ontdeden we Saskia van haar kleding en we gingen op bed liggen. Saskia lag er heerlijk relaxt en geil bij, met haar heerlijke kale kutje. Ze nam de paal van Bart in haar mond en ik nam met mijn tong haar kutje onder handen. Saskia draaide zich op haar buik en ging op handen en knieën klaar zitten, haar favoriete standje. Ik schoof mijn lul in haar kletsnat gelikte kutje en begon haar langzaam te neuken. Bart stopte zijn lul weer in haar mond en ik zag dat Bart haar hoofd vasthield en haar in haar mond neukte. Aan het gekreun te horen beviel hem dit wel. Ik bleef haar klitje vingeren en voelde dat haar kutspieren zich om mijn lul begonnen te spannen. Het is maar goed dat de buren een avondje weg waren, want Saskia kwam nogal luidruchtig klaar. We wisselden van positie en Saskia zei dat ze snel volgespoten wilde worden. Als haar kutje vol zaad zat, wilde ze dat ik het dan snel overnam en haar ook volspoot. Dat lieten we ons geen twee keer zeggen en Bart begon haar echt lekker af te raggen en kreunend spoot hij zijn zaad al snel in die heerlijke kut van Saskia. Ik nam het gelijk van hem over en glibberde zo naar binnen, ik voelde het sperma van Bart gewoon langs mijn lul druppelen, echt geil! Ik hield het niet lang vol op deze manier en kwam ook luid kreunend klaar. Saskia drukte haar benen tegen elkaar om zo weinig mogelijk zaad verloren te laten gaan.

Na een korte pauze namen Saskia en ik de paal van Bart weer onder handen. Om en om zogen we aan zijn stijve lul, terwijl ik mijn vinger in zijn kontje duwde. Saskia ging op haar zij liggen en ik neukte haar achterlangs. Zo konden we Bart beiden pijpen. Ik voelde dat haar kutje nog steeds vol zaad zat en ik werd weer bloedgeil. Bart hield het niet meer en kwam klaar. Saskia en ik openden onze monden en de spetters vlogen tegen onze gezichten en monden aan, we likten elkaar daarna lekker schoon. Wat kan warm zaad toch heerlijk zijn! Ook ik kwam weer en de derde lading werd in Saskia’s kutje gespoten. Saskia greep naar haar vibrator en drukte die trillende vriend tegen haar clitoris. Binnen enkele seconden kwam ze al weer klaar, zo geil was ze. We lagen nog wat na te praten en Bart en Saskia zogen mijn lul weer stijf. Ook de dikke paal van Bart begon zich weer op te richten en Saskia ging er boven op zitten. Door al dat zaad wat nog in haar kutje zat liet ze zich in een keer er overheen zakken en bereed ze hem alsof haar leven er vanaf hing. Een geweldig gezicht.

Ik liet me intussen pijpen door Bart en ook dat deed hij vol overgave kan ik je vertellen. Bart kwam voor de derde keer die avond klaar en wilde dat Saskia in standje 69 op hem kwam liggen. Hij strekte zijn tong uit naar haar zaadkutje en ik zag het sperma zo in zijn mond druppelen. Ik kon het niet laten en begon Saskia weer te neuken en voelde de tong van Bart langs mijn lul en ballen glijden. Wat me lange tijd niet gelukt was, lukte me nu wel, ook ik kwam voor de derde keer heerlijk klaar, het kwam helemaal vanuit mijn tenen! Toen waren we echt uitgeput.

We zijn gaan douchen, Bart ging naar huis en Saskia en ik kropen in bed, heerlijk nagenietend. Als Bart de volgende keer weer komt, wil Saskia graag twee lullen tegelijk in haar kutje hebben. Ik ben benieuwd of dat gaat lukken.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten