Ze wil niet anders meer


Ze wil niet anders meer.

Eigenlijk was verkrachting een beter woord voor groepsseks, vond ze. Ze deden het dan wel niet tegen hun zin, maar als een stuk vlees links en rechts te worden geneukt, te worden gepenetreerd, te worden ondergespoten, dat kon toch niet lekker zijn? Dat was wat ze zei. Maar ook als ze dat zei, wist ze diep van binnen dat ze het misschien wel fout had.

Een keer was ze met haar vriend naar zo’n club geweest. En hoewel ze zelf niet mee hadden gedaan, had ze het gezien. Ze had gezien hoe een vrouw zich had laten uitwonen door zeker vijftien mannen. En met uitwonen bedoelde ze dan ook uitwonen. De een had zijn zaad nog niet over haar gezicht gespoten of de volgende schoof hem al bij haar binnen. Er leek geen einde aan te komen. Het had er zeer de schijn van dat de dame in kwestie ervan genoot. Ze had over haar hele lichaam geglommen. Haar zweet, de bijna onophoudelijke hoeveelheid sperma en haar eigen vocht hadden zich vermengd tot een geheel.

Hoewel ze zich op weg naar huis hardop had afgevraagd wat die vrouw had bezield, was ze, zonder het aanvankelijk te merken, ook zelf erg nat geworden. Zo nat was ze in tijden niet geweest. En toen ze later die avond, thuis met haar vriend, naar bed was geweest, had ze heftiger geneukt dan in lange tijd. Ook hij had het gemerkt. Dat ze voor het eerst sinds lange tijd hem weer eens met haar hand naar achteren had geleid en hem al zuchtend en kreunend in haar kont had geduwd. Ze had hem genomen. En terwijl ze dat deed, kreeg ze dat beeld van de vrouw in de club maar niet uit haar hoofd. Ze wilde er niet steeds aan denken, maar ze kon er niets aan doen. Meer nog dan de spuitende, trekkende, neukende en beffende mannen, zag ze de ogen van de vrouw, haar mond, haar hunkering. Steeds opnieuw zag ze het genot waarmee de vrouw zich niet door een groep mannen liet nemen, maar de manier waarop de vrouw die een groep mannen had gebruikt voor haar eigen, ultieme plezier.

En nu, nog geen jaar later, wist ze eindelijk hoe dat voelde om die vrouw te zijn. Vergeten was dat vreemde jaar waarin ze niet alleen afscheid had genomen van haar vriend, maar waarin ze ook stap voor stap en bijna ongemerkt zich had klaargemaakt voor dat ene moment. Een jaar waarin haar ogenschijnlijke walging had plaatsgemaakt voor een overweldigende geilheid. Als ze het de laatste tijd met zichzelf deed, deed ze dat nog maar op een manier: met een dildo van voren, een dildo van achteren, een dildo in haar mond en beelden op haar netvlies van een vrouw die onophoudelijk wordt geneukt door een schare mannen.

En nu lag ze daar. Hoeveel het er waren wist ze niet. Hoe lang ze al bezig was, interesseerde haar niet. Het enige dat ze wist was dat het ze nooit meer mochten stoppen. Het gevoel dat ze het meest ongelofelijk orgasme ooit zou krijgen. Maar ook het gevoel dat ze dat orgasme misschien wel nooit zou halen. De roes waarin ze verkeerde deed dingen met haar die ze nog nooit had gevoeld. Het leek alsof ze al haar zintuigen nu pas echt gebruikte. Ze voelde iedere aanraking, iedere streling. Ze rook hun lul, ze proefde al hun zaad. De een smaakte zoet, de ander meer zilt.

Het pulseren van een klaarkomende man in haar kont golfde door haar hele lichaam. Met iedere samentrekking voelde ze het sperma in haar spuiten. Het lekkerst vond ze het als er meerdere mannen tegelijk kwamen. Liefst wilde ze hun eerste zaadlozing in haar mond. Want hoe heerlijk ze het ook vond van voren en van achteren, hoe zeer ze ook genoot van het zien van een spuitende lul op haar tepels, op haar buik en op haar gezicht, het meeste zaad wilde ze toch proeven. Het liefst verslikte ze zich er bijna in. Hoe meer het was, hoe sneller ze het wegslikte, alsof het haar ieder moment alsnog afgenomen kon worden. Iedere druppel was voor haar.

De mannen waren er voor haar plezier. En als die zich nog natrillend na hun orgasme uit haar mond wilden terugtrekken, bepaalde zij of ze dat mochten. Altijd hield ze hun eikel net voor haar mond, stak haar tong uit en drukte net achter hun ballen. Juist dat laatste straaltje dat dan op haar tong viel, was het geilst. Tot aan de laatste druppel zou ze ze leegzuigen.

Het laatste wat ze bewust meemaakte was de zwaarst geschapen man die zich tegen haar anus aanduwde. Was dat aan het begin van de avond geweest dan was het nooit gelukt. Maar het mengsel van zaad, haar geil en het zweet dat van haar rug drupte maakte dat hij zijn dikke lul moeiteloos naar binnen kon schuiven. Dat en het feit dat ze al zeker tien keer in haar kont was genomen deed haar sidderen. Terwijl hij zijn enorme knop naar binnen schoof, werd ze tegelijkertijd gebeft op een manier waarover ze vroeger alleen maar kon fantaseren. Het leek alsof de lul van achteren en de tong op haar clitoris in perfecte harmonie samenwerkten. En toen ze ook nog een verse, maagdelijke pik in haar mond kreeg geschoven, wist ze dat het bijna zo ver was. Het voelde alsof ze ieder moment zou kunnen opstijgen – letterlijk. Alsof iedere aanraking haar het laatste zetje zou kunnen geven.

Waarom ze het wist, wist ze niet, maar toen het gebeurde, gebeurde het precies zoals het moest. Precies op hetzelfde moment begonnen de twee staven in haar mond en tussen haar billen zich samen te trekken, te stoten en met alle kracht hun zaad in haar te spuiten. Nog voordat de eerste druppel sperma haar tong raakte, begon ook zij aan een hoogtepunt dat ze nooit eerder had en ook nooit meer zou hebben. Ze wist niet meer waar ze was, ze hoorde niets meer, ze zag niets meer. Ze zweefde alleen langzaam, heel langzaam weg. Als in een film herbeleefde ze in de minuten die volgden nogmaals iedere aanraking van die avond, iedere zaadlozing, iedere man die zich bij haar naar binnen had gedrongen, iedere tong die haar had gelikt en ieder geslacht dat ze met haar mond, haar vagina en haar anus had omsloten en uit alle macht en met alle kracht tot de hare had gemaakt.

Nu wist ze wat die vrouw toen had meegemaakt. Nu wist ze hoe het was. En nu ook wist ze dat ze nooit meer anders wilde.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb