Ze wil neuken met een oudere man

Ze wil neuken met een oudere man.

Omdat ik weet dat mijn vriendin Anja graag eens met een oudere man wil seksen plaatste ik een oproep op het internet. Er reageerden natuurlijk veel mannen, die na het zien van haar naaktfoto graag eens haar heerlijke lijf zouden willen verwennen. Na selectie van de reacties, foto’s en nog wat chatgesprekjes met diverse kandidaten sprak ik af met een man van 52 jaar oud. Hij zou op een vrijdagavond ‘spontaan’ langskomen waarbij we zouden doen alsof we elkaar kenden van de hardloopgroep waar ik al jaren lid van ben.

De bel gaat en ik doe de deur open. Jaap komt verder en ik doe alsof ik hem al jaren ken. Hij ziet er net zo uit als op de foto die hij stuurde. Een knappe, wat verweerde bruine kop met een iets grijzende bos haar. Een brede lach, waarbij zijn mooie tanden te zien zijn, komt op zijn gezicht zodra hij Anja ziet. Hij stelt zich voor, en we gaan zitten in de woonkamer. Na een uurtje kletsen, waarbij ik merk dat het wel klikt tussen Jaap en Anja besluit ik dat het tijd is voor actie. “Zal ik je ons huis eens laten zien” stel ik voor. “Ja”, zegt Jaap, “dat is prima”. We lopen even door ons kleine appartement en bewust eindig ik in de slaapkamer. Daar hangt namelijk een naaktfoto van Anja waarop haar prachtige lijf goed te zien is. Waar veel anderen van een afstand even gluren, loopt Jaap direct op de foto af. “Zo”, zegt hij” dat ziet er goed uit”. “Wat een prachtig lijf heb jij Anja”. Ik merk dat ik opgewonden word van het feit dat een vreemde man het naakte lijf van Anja bekijkt en haar er complimenten over geeft. Ik zie dat Anja een kleur krijgt, ze weet niet goed wat ze zeggen moet, en wil de slaapkamer uitlopen. Maar Jaap zegt: “Wacht even Anja”, zegt hij. “Sorry dat ik zo direct ben, maar ik ben namelijk amateur-fotograaf en heb al veel naakte vrouwen gefotografeerd, maar zo mooi als jij zie ik ze maar zelden”. ”Meen je dat”, zegt Anja terwijl ze de slaapkamer weer in komt. “Ja”, zegt Jaap, “zou je niet eens voor mij willen poseren”. “Eh, nou nee”, antwoordt Anja. “Ja, joh,” zeg ik enthousiast, “doe dat eens, laat je prachtige lichaam eens mooi vastleggen. Wacht, anders laat je nu met onze camera wat opnames maken als proef dan krijgen we alvast een indruk”.

Ik loop weg om onze camera te pakken en hoor Jaap zeggen: “Je zal er geen spijt van krijgen, en je hoeft je met zo’n prachtig lijf nergens voor te schamen”. ”Kom, trek je jurk maar uit”, zeg ik als ik met de camera terugkom. Na een moment van twijfel trekt Anja haar jurk over haar hoofd en staat ze slechts gekleed in haar BH en slipje voor ons. Jaap maakt de eerste foto. “Doe ook je BH uit, dan kan Jaap je mooie borsten zien” zeg ik. Anja haakt haar BH los en haar prachtige borsten komen vrij. Ze heeft schitterende jonge, stevige borsten met zalige bruine tepels. Weer maakt Jaap foto’s en hij vraagt of ze niet even op bed wil gaan liggen. Daarna geeft hij wat aanwijzingen over hoe Anja moet gaan zitten of liggen. In allerlei houdingen laat ze zich fotograferen. Ze moet daarbij haar borsten vast houden, maar doet dat niet naar de zin van Jaap. “Nee”, zegt hij, “pak ze eens zo vast”. Daarbij legt hij zijn handen op de borsten van Anja. Ik zie dat er een huivering door Anja’s lijf gaat op het moment dat haar borsten door Jaap aangeraakt worden. “Wat een heerlijke jonge borsten, trouwens” zegt hij terwijl hij ze zachtjes streelt. Dan gaat hij weer over in het maken van foto’s maar ik zie dat de aanraking bij Anja niet zonder effect gebleven is. In haar slipje zie ik een vochtig plekje. ”En nu je slipje uit” roep ik, net te enthousiast. Weer twijfelt Anja even maar dan schuift ze haar slipje langzaam van haar kont. Haar strakke kont is echt uniek en terwijl Jaap dat zegt maakt hij er een foto van. Anja gaat weer op bed liggen en Jaap en ik kijken direct naar haar kruis. Sinds enige jaren scheert Anja zich en dat heeft ze vanochtend ook gedaan. Haar schaamlippen zijn altijd duidelijk te zien en ze heeft een mooi gesloten kutje. Haar kutje ziet er doordat het kaal en mooi strak is lekker jong uit.

Daar ligt Anja dan, spiernaakt voor me, terwijl een vreemde man foto’s van haar maakt. Jaap blijft gebiologeerd naar Anja kijken en geeft haar nog meer complimenten over haar prachtige slanke lijf. Dan begint hij weer met het maken van foto’s. Anja begint er van te genieten geloof ik want ze neemt alle houdingen aan die Jaap vraagt. Ik merk aan de prikkels in mijn kruis dat ik geil begin te worden. “Ga eens op handen en voeten zitten”’ vraagt Jaap dan aan Anja. Ze doet het en Jaap en ik kijken tegen haar prachtige kont aan. “En nu iets naar voren bukken”. Anja’s schaamlippen zijn nu goed te zien en mijn pik begint stijf te worden. “Prachtig”, zegt Jaap opgewonden, “en nu even zo”. Hierbij raakt hij Anja opnieuw aan en weer zie ik Anja huiveren. Jaap legt zijn handen op Anja’s rug en duwt haar nog iets verder naar beneden. Dan glijdt hij met zijn handen over haar rug, via haar billen naar haar dijen. “En nu je benen iets uiteen”, zegt hij terwijl hij haar benen uiteen duwt. Haar schaamlippen komen nu zeer duidelijk in beeld en omdat ze haar benen iets spreid gaat haar kutje iets open staan. Het is duidelijk dat niet alleen ik opgewonden ben geworden want ik zie dat Anja vochtig geworden is. Glinsterend nat zie ik tussen haar ondertussen ook gezwollen schaamlippen. “Is ze niet prachtig?”, vraag ik Jaap. “Ja, echt uniek, wat een heerlijk opwindende vrouw”, zegt hij. “Hoe nu?”, vraagt Anja. En Jaap pakt haar hand vast en legt die op haar kut. “Nee, zo niet”, protesteert Anja niet echt overtuigend. “Ja, joh, luister nou maar naar hem” zeg ik. Anja laat haar hand op haar schaamlippen en terwijl ze haar lippen iets uiteen duwt maakt Jaap weer foto’s. Dan, pakt Jaap Anja weer vast en legt haar op haar rug. Jaap laat zijn handen over Anja’s lichaam glijden en streelt haar borsten waarvan de tepels direct stijf worden.

Ik zie dat Anja’s ademhaling stokt en dat ze haar ogen sluit van opwinding. Daarna duwt Jaap haar benen uiteen en zegt dat Anja haar schaamlippen moet spreiden. “Kijk zo”, zegt hij terwijl hij met zijn handen haar schaamlippen een paar centimeter van elkaar trekt. Anja laat het toe, en ik zie aan het vocht dat plots uit haar kutje komt dat ze er enorm geil van geworden is. “Oooh”, kreunt ze zonder dat ze wil. En dat is voor Jaap het teken om onze snode plannen voort te zetten. “Goh, Fred, het lijkt wel of ze het lekker vindt”, zegt hij. En direct zet hij zijn mond op een van Anja’s borsten. “Nee, niet doen”, protesteert ze nog, maar ze is al te opgewonden om dat serieus te laten klinken. “Ga door Jaap”, roep ik geil “lik haar heerlijke borsten”. Hij zuigt zachtjes aan haar tepels en laat zijn handen over haar lichaam dwalen. Anja begint te kreunen en realiseert zich dat haar (en mijn) fantasie gaat uitkomen. Jaap heeft ondertussen zijn hand tussen Anja’s benen en wrijft over haar schaamlippen. Als hij een vinger in haar spleetje duwt, zie ik Anja’s kut druipen als nooit tevoren. Dan pakt ze zijn hand vast en kijkt hem met een wilde blik aan: “Eerst uitkleden jullie”, kreunt ze. Binnen enige tellen trekken we onze kleding uit. Jaap is voor zijn leeftijd fit, een strak lijf met een klein buikje, goed gespierd en zijn pik ziet er ook goed uit. Hij heeft ook zijn schaamhaar geschoren en zijn mooie bruine pik hangt halfstijf naar voren. Met zijn lijf wrijft hij tegen het naakte lijf van Anja. Mijn pik staat keihard overeind bij het zien van Anja’s jonge lijf met tegen haar aan het naakte lijf van iemand die 25 jaar ouder is. Jaap streelt en zoent zoals je van een ervaren man mag verwachten. Anja ligt dan ook snel te kreunen en te kronkelen zoals ik haar nooit eerder heb zien doen. In plaats van jaloezie word ik alleen maar botergeil. Jaap kust Anja’s hele lichaam en neemt echt de tijd om van haar te genieten. Dan gaat hij tussen haar benen in liggen.

Voorzichtig geeft hij een kusje op Anja’s kut waarvan de schaamlippen nu bijna paars zijn aangelopen. Haar lippen staan ver open zonder dat Jaap eraan zit en ik zie een overvloedige stroom vocht uit haar spleetje lopen. Nogmaals geeft Jaap een kus op haar poesje en Anja kreunt luid. Dan begint hij haar te likken. Zeer ervaren, likt hij eerst haar grote gezwollen en gevoelige lippen, dan tikt hij heel zacht haar klit aan. Die is tot een knikker grote, harde knop gegroeid. “Jezus”, zegt Jaap, “kijk eens wat een enorme klit”. En hij laat mij de klit van mijn eigen vriendin zien zoals ik hem nog nooit gezien heb. “En dat bij zo’n jong kutje”. Hij gaat verder met haar tergend langzaam te beffen maar aan Anja te horen doet hij het ongelooflijk goed. “Oooh, ik ga spuiten”, roept ze en direct zie ik dat Jaap een straaltje vocht in zijn gezicht gespoten krijgt. “Dat heb ik nooit gezien, wat is dat geil zeg”, roept Jaap.Terwijl Jaap doorgaat met beffen kan ik me niet meer beheersen. Waar Anja al jaren van droomt is werkelijkheid geworden, Anja ligt lekker te geilen met een veel oudere man. Ik besluit dat het dan ook tijd wordt mijn fantasie werkelijkheid te laten worden. Ik ga op mijn knieën zitten en draai Jaap op zijn zij. Anja merkt dat ik ook in actie gekomen ben en kijkt even op. “Ja, Fer, pijp hem lekker, dat wil je toch”. En of ik dat wil.

Ik pak voor het eerst van mijn leven een vreemde mannenpik vast. Wat een heerlijk gevoel zo’n warme, lul. Ik trek zijn voorhuid naar achteren en zie Jaap z’n eikel bloot komen. Terwijl ik dat doe voel ik zijn lul in schokjes steeds stijver worden. Zijn penis groeit en wordt keihard. Ik trek zijn voorhuid heen en weer en zie druppels voorvocht uit de opening op zijn nu paarse eikel komen. Zijn pik is veel groter dan die van mij en dat maakt me nog geiler. Dan buig ik me voorover en neem zijn eikel in mijn mond. Ik proef zijn zilte voorvocht en laat mijn tong langs zijn gloeiende eikel gaan. Ondertussen masseer ik zijn grote kale ballen en zijn warme dikke schacht. Daarna lik ik zijn ballen, zijn dikke met aders bedekte penis en laat mijn tong over de rand van zijn eikel gaan. Anja kijkt soms en roept: “Pijp die lekkere pik stijf, want die wil ik straks in mijn kut”. Zo pijp ik zeker een half uur terwijl Anja op een heerlijke manier gebeft wordt. Jaap weet precies wat hij moet doen en zorgt ervoor dat Anja geniet als nooit tevoren. ”En nu wil ik deze lul in je kut zien”, zeg ik op een gegeven moment tegen Anja. Jaap haalt zijn mond van Anja’s spleet en ik zie dat zijn gezicht kletsnat gespoten is. Anja’s schaamlippen zijn paars en staan ver uiteen, slijmerig vocht loopt langs haar dijen in haar bilspleet. “Ga op je rug liggen”, zeg ik tegen Jaap. Ik pak zijn grote, keiharde pik vast en duw hem omhoog, zijn voorhuid trek ik terug waardoor zijn grote paarse eikel bloot komt. Anja kijkt ernaar met open mond. “Kom, ga op je rug, op hem liggen”, zeg ik. Anja gaat met haar stevige billen op Jaap’s volwassen lijf liggen. Ze zakt achterover en ligt met haar rug op zijn warme borst. Hij kust haar in haar nek en laat zijn handen over haar jonge lijf glijden. Dan pak ik Jaap’s pik en duw zijn eikel tegen de opening van Anja’s kutje. Ik wordt gek van geilheid bij de aanblik van Anja’s jonge spleetje die natter en geiler is dan ooit tevoren en die grote paarse volwassen eikel die ertegen aan drukt.

Langzaam drukt Jaap zijn pik omhoog. Ik moet Anja’s schaamlippen uiteen houden om de machtige eikel te laten passeren. Heel voorzichtig duwt Jaap zijn pik verder in Anja’s natte kutje. Haar schaamlippen staan strak gespannen om zijn dikke stam. Voordat Jaap z’n lul helemaal in Anja heeft kunnen stoppen geeft ze aan dat het niet verder gaat. Hierop begint Jaap te stoten. Met lange, snelle halen begint hij Anja te neuken. Haar schaamlippen schuren langs zijn dikke lul en haar vocht druipt langs zijn ballen naar beneden. Ik masseer zijn hete grote ballen en begin Anja’s klit te likken. Hierbij voel ik Jaap’s grote pik langs mijn tong heen en weer stoten. Terwijl Anja zo een tijdje geneukt wordt is ongemerkt de gehele lengte van Jaap’s pik in haar geschoven. Ongelooflijk die grote dikke, lange pik in mijn vriendins jonge strakke kutje. Maar goed dat ze zo drijfnat is. Na een kwartier zo geneukt te zijn geeft Anja aan een ander standje te willen. Ze gaat op haar rug liggen en Jaap komt op haar liggen. Weer steekt hij zijn lange lul tot aan de wortel in Anja’s kut. Zoals je van een ervaren man kan verwachten neukt hij haar weer op ongelooflijke wijze, snel, langzaam, oppervlakkig, diep, hard, zacht alles komt aan bod en steeds zorgend dat Anja op het randje van klaarkomen blijft. Ik ben op mijn knieën naast hen gaan zitten en ruk aan mijn harde pik. Ik sta al de hele tijd op springen en na nog een kwartier rukken moet ik gewoon klaarkomen. Ik kijk nog eens goed hoe Anja, mijn eigen vriendin, geneukt wordt door een man die haar vader zou kunnen zijn. Ik zie nog hoe zijn dikke staaf in en uit haar jonge kutje gaat en dan komt het. Met een paar rukken spuit ik mijn zak leeg, ik gil het uit. Dikke stralen sperma vliegen door de lucht en landen op Anja’s schuddende borsten. Dit is voor Jaap ook teveel, met luide oergeluiden geeft hij aan dat hij klaar gaat komen. Met een paar snelle, stevige neukstoten pompt hij zichzelf leeg in Anja’s kut. Ongecontroleerd stotend komt hij klaar. Anja is dan ook niet meer te houden en terwijl Jaap zijn dikke, warme zaad in Anja’s kut spuit gilt ze het uit. Zo’n orgasme heb ik haar nog nooit zien krijgen, bijna een minuut lang ligt ze schokken onder het rammende lijf van Jaap. Haar ogen draaien weg en ze is totaal van de wereld. Nadat bij beiden het orgasme is uitgedoofd trekt Jaap zijn lul terug. Een grote golf zaad stroomt uit Anja’s openstaande kut terwijl mijn zaad op haar borsten ligt te glimmen.

 

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten