Ze wil mij zien genieten.

Lilian en ik hadden het al vaker gehad over een trio. Zij was altijd voor alles in, maar een vrouw, vrouw, man trio met biseksueel karakter zag ze toch echt niet zitten. “Ik moet er niet aan denken om door een andere vrouw betast te worden”. Aan de andere kant vond ze het wel een opwindend idee om te zien hoe een andere vrouw mij tot een hoogtepunt zou brengen. Nieuwsgierig als ze was, wilde ze altijd tot in het kleinste detail weten met wie en hoe ik met andere partners seks had bedreven. Een keertje live mee gluren zou voor haar een opwindende belevenis zijn.

Natuurlijk komt de vraag dan hoe je zoiets aanpakt. Moest ik iemand verleiden in het bijzijn van Lilian? Iemand die ik ken? Een wildvreemde? En hoe moet ik haar vervolgens in bed krijgen als Lilian in dezelfde ruimte aanwezig is? Het leek onwaarschijnlijk dat zoiets ooit zou gebeuren. Lilian het initiatief laten nemen om een vrouw te vinden leek een kansvoller idee, maar ook daarbij is het natuurlijk hoogst onwaarschijnlijk dat je iemand treft die mee wil doen aan een trio zonder dat de organisator daarvan actief deelneemt. Ik had met andere woorden weinig hoop dat dit ooit zou gaan gebeuren. Tot dat ene weekend tijdens een kort verblijf in België.

We waren uitgenodigd door een zakenrelatie voor een weekend op een evenement in de Belgische Ardennen. In een grote feesttent werden we ontvangen en daar kregen we allemaal hetzelfde tenue aan, een poloshirt in de kleuren van de organisator. Achter een kamerscherm te midden van honderden andere gasten moesten ook de dames hun bovenkleding verwisselen voor een polo. Het waren modieus gesneden polo shirts, behoorlijk strak dus, wat bij de dames voor wat ongemakkelijke gevoelens zorgde. Vooral voor de vrouwen met een stevige boezem, kleedde het tenue weinig verhullend af. Lilian hoorde bij die groep vrouwen met haar volle DD cup. Toen ze achter het kamerscherm vandaan kwam, zaten haar borsten strak verpakt in het poloshirt, haar harde tepels prikte door de stof heen. Ze zag er goed uit.

Dat was een van de andere gasten ook al snel opgevallen. Een grote Belgische vrouw met lang blond haar volgde Lilian en mij bijna de hele middag met haar blik. Ze had, zoals Lilian, grote borsten en zag er aantrekkelijk uit. “Volgens mij heb ik sjans” zei Lilian. “Die vrouw daar zoekt de hele tijd oogcontact” Ik keek om en observeerde haar eens goed. Stond ze nou echt te lonken naar Lilian? Plots ving haar blik de mijne op, wat de Belgische vrouw brutaal maar speels beantwoordde met een knipoog. Geschrokken van verlegenheid wendde ik snel mijn blik weer af, maar kon het vanaf dat moment niet meer laten om af en te kijken of zij nog keek.

“Zal ik haar voor je meenemen naar onze kamer?” zei Lilian opeens, toen ze mij voor de zoveelste keer zag omkijken. “Prima schat, regel jij dat maar. Maar volgens mij is ze op jou uit!” plaagde ik haar terug. Ik mengde mij een tijdje tussen de andere gasten en liet Lilian achter op een van de lounge banken in de ruimte. Het was druk in de feesttent, zeker 250 gasten vermaakten zich met de muziek, de drankjes en het buffet.

Toen ik terug kwam zat Lilian tot mijn verbijstering aan een drankje met de Belgische vrouw. Lilian wenkte mij erbij te komen. “Dit is Brigitte!” riep Lilian opgewekt. Ik stelde mij enigszins beschaamd aan haar voor, onze blikken hadden zich al meerdere malen gekruist en die knipoog van daarnet voelde nu toch wel een beetje ongemakkelijk. “Mooie vrouw heb jij” zei Brigitte. “Jullie zijn een mooi stel”. Ik stamelde “dank je”, overrompeld door haar directheid. Ze vertelde ook uitgenodigd te zijn en woonde in Antwerpen waar ze als zelfstandige werkte. We praatte nog even verder over koetjes en kalfjes waarna ieder zijn eigen weg weer ging tussen de vele gasten. Maar het lonken bleef. En bij ieder oogcontact gaf Brigitte een glimlach of een knipoog. Ik kon niet opmaken of die nou voor Lilian was bedoeld of voor mij.

Het einde van de dag naderde. Voor het weggaan liep Lilian nog even naar Brigitte toe om gedag te zeggen. Van een afstand zag ik dat ze nog even stonden te praten en als twee meiden flirterig naar mij stonden te lachen. Brigitte schreef iets op een papiertje, waarna Lilian terug kwam, klaar voor vertrek. “Ik heb Brigitte nog even uitgenodigd voor een drankje bij ons in het hotel”. “Ja hoor, natuurlijk” zei ik. “Ja echt, en volgens mij wil ze jou!” plaagde Lilian verder. Ik keek om en zag Brigitte naar ons zwaaien, vergezeld met een knipoog. Zou ze echt. Een scheut van opwinding schoot door me heen. Maar tegelijkertijd dacht ik, ze zit me gewoon te plagen. “Moet ze niet meerijden dan”? plaagde ik terug. “Nee hoor, ze moet nog even blijven, maar komt over een half uurtje.” Meende ze dit nou echt zat ze me gewoon voor de gek te houden?

Terug in het hotel leek alles echter zijn normale beloop weer te nemen. We hadden nog een uurtje voor onszelf voordat het avond diner in het hotel zou aanvangen. Lilian had zich al gedoucht en lag op bed nog even televisie te kijken, terwijl ik in de badkamer onder de douche stond. Heimelijk had ik nog wel een moment teruggedacht aan het idee van Lilian en Brigitte hier op de hotel kamer, maar al snel had ik weer afscheid genomen van het idee dat daar nog iets van terecht zou komen.

Er werd geklopt. Ik hoorde Lilian naar de deur lopen en opendoen, gevolgd door de vrouwelijke stem met Belgisch accent vermengt met die van Lilian. Het was Brigitte. “We hebben bezoek!” riep Lilian plagerig van achter de deur van de badkamer. De schrik was groter dan de opwinding. Ik wist me nauwelijks raad. Het enige kledingsstuk dat ik had meegenomen naar de badkamer was mijn boxershort en hoewel ik mij gelukkig prees dat ik die nog aan kon doen, voelde het bijzonder ongemakkelijk om zo uit de badkamer te stappen.

Na minutenlang dralen verzamelde ik mijn moed en deed ik zo nonchalant als ik maar kon, maar met een hartslag van 150, de badkamerdeur open en liep de hotelkamer in. Ik had me schrap gezet voor ‘meiden opmerkingen’ en hoopte maar dat het geen zichtbaar effect in mijn boxershort teweeg zou brengen. Maar op hetgeen ik in de kamer aantrof was in niet voorbereid!

Lilian en Brigitte zaten naast elkaar, ieder in een van de fauteuils, hun bovenlijf slechts gehuld in een BH. “Dag” zei Brigitte met een onvervalst Belgisch accent. Ze keek me recht en zonder schaamte aan met een blik die ieder man zou doen verleiden. “Brigitte moet zich ook nog even omkleden. Dat vind jij niet erg, toch?” zei Lilian op een plagerige toon, terwijl ze opstond en naar me toe kwam. Ze stond tegenover me, tegen mij aan en fluisterde nog een keer “Volgens mij vind jij dat helemaal niet erg” terwijl ze haar hand op mijn kruis legde en mijn pik betastte over de stof van mijn boxershort. “Je bent hard” fluisterde ze verder. Mijn hoofd duizelde. Gaat Lilian nu echt naar de volgende stap en mij in het bijzijn van een ander over mijn erectie in mijn onderbroek staan wrijven? Ik wist niet meer hoe ik het had. Opwinding, schaamte, ongemakkelijkheid, ik voelde alles tegelijk terwijl Lilian me zachtjes op mijn mond begon kussen. “Wat doe je? Ik weet niet of dit zo’n goed idee is, of ik dit wel wil” probeerde ik nog uit te brengen, maar Lilian was vastberaden en schaamteloos. “Ik wel” antwoordde ze, waarna ze haar lippen weer vol op de mijne zette. Het teder wrijven over mijn boxershort ging over in stevig kneden, gevolgd door haar hand in mijn boxershort waar ze mijn harde paal stevig omklemde en fors begon af te trekken. Behendig haalde ze mijn stijve tevoorschijn en ging verder met haar verleidingsspel. “Dit is toch wat je wilde?” fluisterde ze plagerig in mijn oor. Was dit wat ik wilde? Wat wilde zij? Het kwam allemaal zo onverwacht dat het me bijna overdonderde. Maar aangemoedigd door Lilian’s schaamteloze verleiding won de lust het uiteindelijk van de onzekerheid.

“Als ik nu aarzel, beleef ik dit nooit meer!” was het laatste wat ik dacht voor ik de remmingen overboord gooide. Ik pakte een van Lilian's borsten vol in mijn hand en begon haar hartstochtelijk terug te zoenen. “Wat wil je?” hijgde ik haar toe. “Wat wil je dan? Wil je dit?” en ik trok hardhandig haar beide BH bandjes van haar schouder naar beneden waarmee ik haar volle tieten volledig ontblootte. Ik pakte ze stevig vast en kneedde ze hard. Haar tepels waren hard als rubber. “Is dit wat je wil?” hijgde ik in haar oor. Het ritme van haar hand om mijn lul versnelde. “Je weet wel wat ik wil. Ik wil je bezig zien met een ander” hijgde ze zachtjes in mijn oor terug. Op hetzelfde moment draaide ze zich half van mij weg richting Brigitte. “Ik wil naar jullie kijken” zei Lilian met een ingehouden ondertoon van opwinding. “Weet je zeker dat je niet meedoet?” vroeg Brigitte plagerig terwijl ze opstond uit haar fauteuil en op ons afkwam. Opnieuw overviel volledige onzekerheid mij. Wat nu? Wat moet ik doen? Ik kan nu toch niet zomaar met een andere vrouw?

Het bleek dat ik mij niet druk hoefde te maken over ‘hoe nu verder’. Daar waar Lilian zonder schaamte was, daar bleek Brigitte helemaal vastberaden en zeker van zichzelf. Als een professional stapte ze op ons af, terwijl ze in een beweging haar BH losmaakte en het blauwe kant voor zich op de grond liet vallen. In een en dezelfde beweging stond ze tegen me aan en pakte ze mijn hand die ze tegen een van haar borsten legde en mij begon te tongzoenen. Ze had grote tieten, nog groter dan die van Lilian, met verrukkelijke grote harde tepels. Zoals mijn vorige vriendinnetje ze ook had. Mooie, ronde en ovale, lichtroze tepels die de borst grotendeels bedekken. Lilian had, ondanks haar grote cupmaat, ‘medium’ tepels, donkerder van kleur, waar ik niets over te klagen had, maar groot en roze zoals die van Brigitte vind ik ze het lekkerst!

Lilian liet mijn pik los en stapte opzij. Ik voelde Brigitte haar hand ervoor in de plaats komen. Voorzichtig, langzaam ging haar hand op en neer over de schacht van mijn harde pik. Ik dacht “what the fuck” en begon Brigitte haar borst stevig te masseren terwijl ik haar terug zoende. “Vind je het lekker om even op bed te gaan liggen” vroeg Brigitte. “Ja” stamelde ik bedwelmd over wat er zich hier allemaal afspeelde. Brigitte duwde mij zachtjes naar achter richting het bed, waar ze mij op mijn rug op de rand van het bed vleide. Daar lag ik, op mijn rug, met een prachtig zicht op haar wiegende borsten terwijl ze aan het voeteneinde voor mij stond. Ze trok verleidelijk mijn boxershort verder naar beneden en knoopte daarna zelf haar spijkerbroek los, waar ze vervolgens als een filmster uitstapte, mij volledig zicht gevend op haar blauw klanten string. “Zal ik je even pijpen?” Ik kon niets anders meer uitbrengen dan een hees “ja”.

Wat is het toch altijd weer een genot om een vrouw haar mond voor het eerst zachtjes om je pik te heen te voelen. Iedere vrouw heeft zo haar eigen ritueel en eigen maniertjes in hoe zij je pijpt. Ook Brigitte. Ik zag hoe ze de voorhuid voorzichtig naar beneden trok en mijn glanzende donkerrode eikel tevoorschijn kwam. Met getuite lippen, alsof ze iemand ging kussen, nam ze mijn ontblootte eikel in haar mond. Eerst een klein stukje, daarna steeds wat dieper, tot mijn hele pik achter in haar keel verdwenen was. Ze gebruikte geen tong, geen ritmische beweging, alleen een tergend langzame massage van haar mond om mijn stijve lul heen.

Ik keek opzij opzoek naar Lilian. Ze zat in de fauteuil naast het bed, in haar blote borsten, met haar rechterhand in haar slipje zichzelf te vingeren terwijl ze bijna in trance keek naar mijn pik in Brigitte haar mond. Ik herkende haar blik uit duizenden, botergeil! En ik wist wat daar zo meteen op ging volgen, ze gaat zo luidkeels klaarkomen. Lilian schreeuwde het graag uit als ze kwam.

Brigitte onderbrak het pijpen. “Even een rubbertje pakken” hoorde ik haar nog zeggen. Ik zag hoe ze door de kamer stapte en uit haar tas een condoom pakte. Bij iedere stap wiegden haar borsten lekker heen weer. Ze trok haar slipje uit en ging naast me op bed zitten om het condoom over mijn pik af te rollen. Ik probeerde ondertussen met mijn hand tussen haar benen te voelen. Ze leek niet heel erg nat, maar dat weerhield haar niet om haar been over mij heen te slaan en bovenop mij te komen zitten. Ze duwde mijn pik in positie en ik voelde hoe ze hem in een keer diep naar binnen liet glijden. Toen ik in haar zat, bewoog ze niet, maar begon ze teder te tongzoenen. Ik hoorde Lilian iets uitkreunen in de trant van, “O, wat zit je lekker diep in haar”. Ik hield het bijna niet meer. Brigitte ging rechtop zitten, haar grote tieten in vol ornaat voor mijn gezicht. Het enige wat ik nog wilde was haar grote tepels in mijn mond nemen en mezelf klaar neuken in haar zalige kut. Ik draaide haar op haar rug en likte gulzig aan haar tepels terwijl ik mijn pik in haar terug probeerde te stoppen. Alles bij elkaar hield ik het bijna niet meer, ik stond op springen en een paar keer stoten was genoeg geweest om het condoom vol te spuiten.

Maar Lilian wilde meer. “Ik wil je zien komen” hoorde ik haar hijgen vanuit de fauteuil naast het bed. “Trek jezelf af, ik wil je zien spuiten” herhaalde ze botergeil van het tafereel dat zich voor haar ogen afspeelde. Hoewel ik nog wel even had willen genieten van Brigitte, had Lilian mij dit geile avontuur bezorgt, dus besloot ik haar te geven waar ze om vroeg. Ik trok mijn pik terug uit Brigitte, haalde het condoom van mijn stijve lul af en begon langzaam, demonstratief aan mijn pik te trekken. Ik wist hoe Lilian het ‘t lekkerst vond, langzaam, met mijn volle hand stevig om de schacht, haar een blik gunnend op mijn eikel die op het ritme van mijn hand tevoorschijn kwam en weer verstopt werd onder mijn voorhuid. “Kom maar even op mij zitten” hoorde ik Brigitte zeggen. “Wil je lekker over mijn borsten komen?” Met Brigitte haar middel tussen mijn benen versnelde het ritme waarmee ik mezelf aftrok een beetje. Het idee om over haar borsten klaar te mogen komen maakte me botergeil en ik voelde de spanning in mijn lul naar een hoogtepunt komen. Om Lilian een eerste rangs zicht te geven op wat ging komen, ik kwam wat omhoog op mijn knieën en richtte mijn pik op een van haar borsten. Het was zover, drie krachtige stralen sperma spoten over Brigitte haar lichaam heen. Over haar borsten, haar nek en haar gezicht. Ze liet het met een glimlach gebeuren. “Hmm, jij kan lekker spuiten” zei ze lachend.

Voor Lilian was het zover. Ik hoorde haar luidkeels, trillend klaarkomend, zoals ik haar al zo vaak had gehoord. “Geil loeder!” dacht ik hardop. “Vond je het lekker?” vroeg ik Lilian terwijl ik van Brigitte afkwam. “Hmmm, ja” antwoordde ze gespeeld verlegen. “Ik wil je zo ook nog even voelen” fluisterde ze zacht terwijl ik een hand door haar haar heen streek en haar een liefdevolle kus gaf. Ik kon nog nauwelijks bevatten wat er daarnet gebeurd was. Hoe had Lilian dit voor elkaar gekregen? Met een wildvreemde mooie vrouw nog wel!

Terwijl Brigitte zichzelf alweer aan het fatsoeneren en aankleden was, beantwoorde Lilian mijn gebaar met een lik aan mijn halfstijve nog na druipende lul. Ze keek lachend vanuit de stoel op en zei “Eerst even met Brigitte afrekenen, dan kom ik zo weer bij je”

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Radar Desktop