Rijpe vrouwen willen sex

Ze wil het zelf

Ik ben 38 jaar en ik heb nu alweer negen jaar een heerlijke relatie met een 10 jaar jongere meid, die is dus 28. We wonen samen en hebben het goed. Sex is altijd lekker en kan overal. Alleen zodra ik begon over fantasieën of andere geile dingen sloeg ze dicht en veranderde ze vaak van gesprek. Daar kwam 29 december vorig jaar verandering in. We gingen lekker genieten van een paar vrije dagen en besloten in Amsterdam lekker wat te drinken en te eten.

Mijn vriendin is dus 10 jaar jonger dan ik en ondanks dat ze 28 is, ziet ze er nog jonger uit. Een mooie witte gave huid, jong koppie met lang donker haar met een paarse gloed, mooie kleine maar ronde borsten met kleine geile tepels. Strakke lekkere billen en een slank figuur en altijd een heerlijk glad geschoren klein dicht gevouwen kutje die snel nat word. Om 16:00 uur een paar drankjes op de Amsterdamse wallen om even na half 8 weer een rondje wallen te maken en dan ergens lekker eten. Er stonden vele leuke dames achter het raam en we liepen ook nog even diverse sex shops binnen. Daar kochten we een aantal leuke dildo’s, eentje was een dubbele dildo, dat leek haar wel spannend. Ook kochten we nog een leuk visnet pakje met open kruis en een geil latexpakje. We ploften licht aangeschoten in een restaurant neer en aten lekker met een flesje wijn op tafel. We kletsten over de wallen en onze nieuwe spullen. Ik vroeg haar waarom nu die dubbele dildo, ze kreeg een rood hoofd en zei, tja lijkt me spannend en lekker. Ik lachte en zei, tja ik denk dat het leuker is met twee echte lullen. Tja, wie weet, antwoordde ze met een glimlach. Oké dat was voor het eerst dat ze daarop reageerde. De volgende fles wijn kwam op tafel en ik keek haar diep in de ogen. Ze lachte en zei, wat is er? Ik vroeg haar, vertel me nu eens wat je fantasie is. Ze keek me weer met een rode kop aan. Zolang het maar geil is, antwoordde ze, en jij? Ik lachte en zei, zolang jij maar de hoofdrol speelt en daar wil ik best naar kijken. Oké, klinkt leuk, was haar reactie. Ik dacht nog, zou ze nu los komen of toch weer veranderen van gesprek. Ze keek me aan en zei zachtjes, hoe zie je het voor je dan. Ik lachte en zei, zolang jij het maar geil, lekker en spannend vind. Ze keek me aan en zei, ook als je het niet kan zien. Oké nu kwamen we verder. Ik keek even omhoog en zei toen volmondig ja. Zolang je het maar filmt, ze lachte op een aparte manier. Even dacht ik dat ze het al gedaan had. Een beetje met schaamte in haar stem zei ze, tja dat is dan ook een fantasie van me, los gaan met een ander of anderen. Ze kreeg weer rode wangen en keek me verlegen aan. Schaam je niet meisje, zei ik gooi het er maar uit. Ze keek me weer aan en nam een slok wijn en zei toen. Het lijkt mij een keer spannend en geil om eens lekker te rotzooien met een geile kerel of kerels die me lekker wild misbruiken en me overal pakken. Dit terwijl jij het weet. Ik lachte en zei, oké dat klinkt inderdaad geil. Ze keek me weer lachend aan en zei, je bent niet boos. Ik zei, waarom, mijn fantasie is dat jij je eens lekker laat nemen door een ander. Ze lachte en zei, oké dat is goed om te weten.

We denken het zelfde, oké hoe zie jij het voor je zei ik. Ze lachte en zei, tja zolang het maar geil is en dat hij ouder is dan ik. Zo kletsten we lekker door over onze fantasie. We liepen na het eten nog even een bar in en dronken nog wat, het was duidelijk, we waren beiden zo geil als boter. Hij moest ouder zijn dan haar, minimaal mijn leeftijd en mocht best een grote lul hebben. Eigenlijk wel iemand waar ze het niet snel mee zou doen, dat leek haar geil en ranzig. Het was redelijk druk in de bar en er zaten veel toeristen. Het was duidelijk dat mijn vriendin behoorlijk wat bekijks had. Ze had het zelf ook door en durfde zelfs een beetje te flirten, best geil om te zien dat een ander haar wilde. Ze ging naar de wc en ik keek wat rond. Na ruim tien minuten kwam ze terug met een rood hoofd. Ik keek haar verbaasd aan en vroeg, wat is er gebeurt? Ze glimlachte lichtjes en vertelde het volgende. Ik kwam van de wc die boven is en daar stond opeens die gast die me de hele tijd al bekeek en hij sprak me aan, een toerist uit Italië. We spraken even en voor ik het door had pakte hij mij vol op mijn mond, ik keek even raar maar tot mijn schrik tongde ik terug, lachte ze. Ik zei, oké je was dus even geil bezig. Ze keek me opgewonden aan en zei, tja en zijn handen gleden over mijn hele lichaam en dat voelde eigenlijk wel erg geil. Tot hij mijn broek in wilde glijden, toen ben ik weg gegaan. Ik nam een slok en zei, oké geil, maar waarom ben je weg gelopen. Ze lachte weer en zei, ik wist niet of jij het wel goed vond. Ik gaf haar een knipoog en zei, moppie zo lang jij het maar geil vind mag je alles, dus eigenlijk heb je een vrijbrief om vreemd te gaan. De gast was nergens meer te bekennen. Ik keek haar aan en vroeg haar wat ze eigenlijk wilde dat er gebeurde. Ze lachte en gaf me een zoen en zei, dat zijn hand wel mijn kutje had aangeraakt.

Oké ik leerde een andere kant van mijn vriendin kennen en dat na 9 jaar. Ze stond voor me en ik liet mijn vinger langs haar knopje glijden en gleed langs haar string die kletsnat was. Ik lachte en zei, doe wat je leuk en geil vind, we tongden even en dronken verder. Tja vrouwen, ze moest weer plassen, ik lachte en zei nog, niet te geil doen he. Ze lachte en liep schuddend met haar billen weg. Ik bestelde een paar nieuwe drankjes. Na een tijdje kwam ze weer aanlopen, dit keer had het wel wat langer geduurd. Ze pakte haar glas en gaf mij haar iPhone, kijk maar naar de foto’s zei ze. Ik keek en zag haar op de wc zitten waar ze, haar zo te zien kletsnatte kut open hield. Ik moest lachen waarop ze zei, zie je het. Ik lachte weer en zei, ja een kletsnatte geile kut. Ik keek nog eens en keek haar daarna aan en vroeg, wie heeft die foto gemaakt? Ze kreeg een rode kop en zei, tja die toerist, toen ik naar boven liep zag ik hem ook naar boven komen. Ik ben toen gaan plassen en liet de deur op een kier. Toen ik opstond ging de deur open en stapte hij naar binnen en hij heeft toen deze foto gemaakt en me daarna staan vingeren terwijl we weer tongden. Ik schoof een foto verder en zag hoe mijn vriendin een vreemde lul in haar mond had. Shit mijn lul groeide als een gek. Ze streelde mijn kruis en lachte en zei, zo die is hard. Ze had die toerist klaar gepijpt op de wc. Ze zei, tja hij kwam wel erg snel. Op de volgende foto had ze haar gezicht en mond vol zaad. Ze keek me geil aan en zei, was ie niet gekomen had ik me zeker laten neuken op de wc. Ik lachte en zei, wat een geile slet ben je eigenlijk.

Even later gingen we weg aangezien die gast ook al weg was. we wandelden weer over de wallen en hadden echt lol. We liepen vervolgens naar binnen bij de Old Sailer voor een laatste borrel om daarna naar huis te gaan. Het was er druk en gezellig. Al snel stonden we te kletsten met twee oudere Ierse mannen. Deze dronken flinke pullen bier weg. Waarom ze hier waren was snel duidelijk, oud en nieuw en bier en sex. We gingen er even over door en mijn vriendin vroeg opeens, dus jullie betalen voor sex? Beide lachten ze en zeiden, tja zo hebben we ook eens lol. Wie wil er nu nog sex met twee mannen van 58 jaar oud. Beide kaal en een buikje. Mijn vriendin lachte en zei niets, maar haar gezicht sprak boekdelen, zij wilde wel. Een van de Ieren ging bier halen en de andere naar de wc. Ik gaf haar een zoen en zei, volgens mij doe jij het voor niks. Ze zei, tja dit soort type’s lijkt mij dus erg geil. Die willen puur en alleen maar sex. Ik zei, nou probeer het eens. Ze gaf me een zoen en zei, ik dacht al dat je dat zou zeggen. De heren waren weer terug en we kletsten weer en de vraag was of ze al bij een hoertje waren geweest. Beide lachten en zeiden, nog niet maar anders ga jij  toch met ons mee. Mijn vriendin lachte en antwoordde, nou dat niet, maar ze had een geile glimlach. De mannen lachten en keken naar mij, ik lachte en zei, tja deze kost niks. En jij dan, vroegen ze mij. Ach ik ga wel na jullie, maar dan wel bij ons thuis, zei ik. Beide heren lachten en zeiden nou graag. We dronken onze drank op en liepen naar buiten. Mijn vriendin lachte en zei, je meent het he. Ik lachte en zei, ja jij ook. Ze keek me lachend aan en zei, jij gaat mij zien zoals je nog nooit heb gezien. Hup een taxi in en mijn vriendin zat tussen beide heren achter in de taxi. Ik draaide me om en keek naar mijn vriendin die een onwijs geile blik in haar ogen had. We waren snel thuis en ik ging snel de hond uit laten. Onderweg bedacht ik al de geilste dingen.

Ik was vrij snel terug en hoorde hun net naar boven gaan. Ik trok mijn schoenen en jas uit en liep zachtjes naar boven. Ik hoorde ze lachen op de logeerkamer. Ik keek om de hoek en zag mijn vriendin tussen de heren staan die druk bezig waren haar uit te kleden. Zij was bezig om beide broeken los te maken. Beiden gingen ze uit hun broek en mijn vriendin stond alleen nog in haar string, haar tepels mooi strak vooruit en twee paar vreemde handen die deze streelde. Ze tongde ze een voor een en liet haar hand in hun onderbroek glijden waar duidelijk zichtbaar was dat er twee stijve lullen in stonden, in elke hand had ze nu dus een harde lul. Beide onderbroeken gingen uit en ik zag inderdaad twee stijve, best wel flinke kwijllende lullen. Ze trok ze allebei af en beiden likte ze haar tepels en lieten hun vingers langs haar kruis glijden. Haar string ging uit en ik hoorde meerdere vingers soppen in haar kletsnatte kutje. Ik pakte mijn iPhone en begon met filmen. Het was duidelijk dat mijn vriendin genoot. Ze ging op bed liggen en een kroop gelijk tussen haar benen en begon haar te likken. Hij vouwde haar kutje open, die mooi glom van het vocht. Hij begon haar met lange halen te likken. de andere kroop op bed en bood zijn kwijlende grote lul aan bij haar mond, die ze gelijk begon te likken. Haar tong en tongpiercing gleed over zijn eikel en al snel diep in haar mond, terwijl hij speelde met haar borsten en tepels. Wat een ontzettend geil gezicht om mijn vriendin zo bezig te zien, die zich nu helemaal liet gaan. De man likte en vingerde haar trillend naar een hoogtepunt. Ze had nu twee lullen die ze zoog en beide heren speelden met haar borsten en kletsnatte kut. Eentje gleed tussen haar benen en wreef zijn eikel door haar natte kleine kut lipjes. Heel rustig stak hij zijn gevaarte in haar kut. Te geil gewoon, een lul van 58 gleed in haar heerlijke vragende kutje. Ze hijgde lichtjes en sloot haar benen om zijn billen en spoorde hem aan. Al snel lag hij stevig in haar te pompen. Zo wisselden de heren om en om en staken ze hun geile oude lul in mijn jonge meisje terwijl ze de hele tijd een lul in haar mond had. Ze kroop op een man met haar rug naar zijn gezicht en pakte zijn lul en liet deze in haar strakke kontje zakken. Heel rustig gleed hij heen en weer tot hij er helemaal in zat en ze steeds wilder en sneller te keer ging op die lul. Heerlijk gewoon want als ze dat doet is ze echt onwijs geil. De andere likte even haar kutje en richtte toen zijn lul op haar open staande kutje en duwde hem er rustig in. Ze had nu twee lullen die in haar gleden en ze kwam dan ook heel snel schokkend en gillend klaar. De heren gleden nu van kut naar kont naar mond en duwde haar de hele kamer door. Ze werd echt wild genomen en liet alles toe. De eerste kwam met een diep zucht klaar en spoot zijn zaad over haar borsten en duwde zijn spuitende lul in haar mond die ze helemaal leeg zoog, de andere was druk bezig haar kut uit te wonen. Hij pakte haar heupen en was haar hard aan het neuken en kwam met een diepe zucht klaar en spoot haar kut vol. Hij was duidelijk niet vies van zijn eigen zaad. Hij trok haar kutje open en likte zijn eigen zaad uit haar kutje. Shit ik had zojuist anderhalf uur staan kijken naar mijn vriendin die helemaal los ging op twee oudere Ieren.

Ze stapte onder de douche en ik gaf de heren een compliment. Beide lachten en zeiden, je meisje verdiend een compliment wat een heerlijk geil ding is dat. Ze kwam naakt onder de douche vandaan en zei, man dit was echt onwijs ranzig en supergeil. Terwijl ik haar billen streelde keek ze naar de heren op het bed. Daarna gingen we lekker slapen. De volgende ochtend werd ik wakker en ging ik naar de wc. Daar stond ook een van die Ieren. Hij lachte en bedankte me voor de nacht. Ik lachte en zei, wil je nog eens. Graag lachte hij, hij had net gedoucht. Hij liep de slaapkamer in en kroop onder de dekens. Ze lag nog naakt en al snel was te zien dat hij haar likte onder de dekens. Ik ging achter een kast staan en keek. Mijn vriendin werd kreunend wakker en zei, lekker ga door.

Hij likte haar klaar en kroop omhoog en liet gelijk zijn lul in haar kut glijden. Ze schrok hijgend en keek rond in de kamer. Maar ze zag me niet en de man ging gewoon door. Hij likte haar tepels en duwde zijn lul diep in haar kutje. Ze kon niks anders dan hem zijn gang laten gaan en liet zich dan ook in verschillende standjes onwijs stevig neuken door hem. Hij kwam klaar over haar kleine borsten. Toen pas zag ze mij en zei ze, ik dacht al dat je hier moest zijn. Ik liep met die Ier naar beneden en mijn vriendin liep de andere slaapkamer in en zei, ik ga nog even los. Als snel hoorde we haar hijgen en gillen. Oké ze werd genomen door die andere gast. Ze waren de hele dag gebleven en hebben mijn vriendin meerdere keren genomen en stevig geneukt. s’Avonds waren ze weg en terwijl mijn lul in haar gleed vroeg ik haar hoe ze het vond. Ze lachte en hijgde onwijs geil, moeten we vaker doen misschien ook een keer een paar leuke dames erbij. Nou graag.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Spannende contacten via Redmatch

Maak jouw eigen website met JouwWeb