Ze vond het super geil.

We waren aan het internetten en raakten aan de praat met een man van 47 jaar. Het was gezellig en hij gaf veel complimentjes aan mijn vriendin, ik grapte dat mijn vriendin maar eens met hem moest afspreken, dus mijn vriendin typte op het scherm of hij eens af wilde spreken. Hij reageerde gelijk serieus en terwijl ik naar mijn vriendin keek zag ik dat ze in een redelijke staat van opwinding verkeerde. Ik wist niet dat ze die behoefte ooit had gehad, maar ik vond het eigenlijk wel een geil idee als zij gebruikt zou worden door een geile, oude man. Van het een kwam het ander en we spraken af in een zwembad hier in de buurt.

En dag later waren wij in het afgesproken zwembad. Mijn vriendin had een zwarte bikini aan gedaan die iets te klein was. Ze zag er goed uit! Haar tepels waren hard, misschien kwam dat door het idee dat ze door een andere man geneukt zou worden. We waren een beetje aan het zwemmen toen er een man naar ons keek. Hij hing in de hoek van het zwembad en zat mijn vriendin geil aan te staren. Dus ik zei tegen mijn vriendin dat ze naar hem toe moest zwemmen. Het was hem, Dirk. Ze waren aan het praten en ik hield ze in de gaten. Vervolgens zwom ik er ook maar eens naar toe. Ik zei dat hij haar best wel aan mocht raken als hij dat wilde. Ik had het nog niet gezegd of hij had onder water al een borst van haar in zijn hand. Hij zat er lekker in te kneden en zei dat haar tepels al hard waren. Vervolgens ging mijn vriendin met haar hand in zijn zwembroek en begon ze zijn lul te betasten. Volgens mij was hij al aardig hard en mijn vriendin had gewoon moeite om die grote lul met haar handjes vast te houden. Ik begon ook al een stijve te krijgen.

Zijn voorstel was om een kleedkamer op te zoeken en dat deden we. Mijn vriendin haar natte kontje trilde lekker in haar bikinibroekje terwijl Dirk en ik achter haar aan liepen. Dirk fluisterde in mijn oor dat hij haar straks keihard zou neuken. Ik zei dat hij zijn gang mocht gaan en dat ik toe zou kijken hoe hij mijn vriendin zou neuken. We kwamen in de kleedkamer en Dirk kon zich niet meer in houden. Mijn vriendin stond met haar rug naar hem toe en hij greep haar bij haar borsten en begon er hard in te knijpen en trok haar topje naar beneden. Mijn vriendin zei dat ze al behoorlijk nat was, draaide zich om en ging op haar knieën zitten. Ze trok zijn zwembroek naar beneden en nam zijn half stijve lul in haar mond. In een keer verdween zijn lul in haar keel en hij pakte haar hoofd vast en begon in haar mond te stoten. Sappige geluiden van speeksel en voorvocht vulden de kleedkamer, echt geil dat gesmak. Mijn vriendin ging op haar rug liggen en Dirk legde zijn lul tussen haar borsten en hij drukte haar borsten tegen elkaar aan. Zijn oude, geaderde lul gleed tussen haar borsten haar mond in. Mijn vriendin zei dat ze hem in haar wilde voelen en Dirk bedacht zich geen moment, hij duwde haar benen uit elkaar, trok haar broekje half naar beneden en legde haar benen op zijn schouders. Hij drukte zijn glimmende lul tegen haar wijd open staande kutje aan en hij gleed met de eikel naar binnen, mijn vriendin kreunde.

Hij begon hard te stoten en haar borsten begonnen mee te deinen op het ritme. Mijn vriendin kwam klaar en dat was te zien ook, haar kutgeil bevochtigde Dirks lul volledig en ik zei tegen mijn vriendin dat ze op handen en knieën moest gaan zitten. Ik zei tegen Dirk dat hij haar maar eens anaal moest nemen, dat had zei nog nooit gedaan maar ze was nu zo ontzettend geil. Hij duwde zijn glimmende knots van een eikel tegen haar nauwe kontgaatje aan en ze liet het toe, ze zei dat hij het maar voorzichtig moest proberen. Hij duwde zijn lul langzaam in haar kontje en ze kreunde dat ze meer wilde. Dirk duwde zijn lange, dikke lul toen zo diep mogelijk in haar kontje en ze zei dat ze zich lekker gevuld voelde.

Ik stond me af te trekken en zag hoe Dirk zachtjes begon te stoten. Mijn vriendin kreunde dat het zo lekker was. En dat Dirk harder moest gaan. Dirk begon keihard in haar kontgat te beuken, hij riep dat ze een slet was en ik zag hoe mijn vriendin op haar lip beet om het niet uit te schreeuwen. Haar borsten kletsten heen en weer en haar billen trilden op elke stoot waarmee hij haar kontgat wijder maakte. Mijn vriendin kwam weer klaar en gilde het uit. Ze riep dat ze nog meer vreemde lullen wilde, jammer dat we daar niet aan konden voldoen, ik keek gewoon lekker toe en genoot van het feit dat mijn jonge meid zich door een geile oude vent liet neuken.

Dirk begon te komen en kreunde en zuchtte waar hij zijn sperma moest laten, mijn vriendin riep dat ze het in haar kontje wilde voelen en Dirk begon harder te stoten en zei dat hij klaar ging komen. En ja hoor, daar kwam het, hij hield zijn lul wel diep in haar kontje, maar zijn sperma kwam eruit lekken. Het was erg veel, mijn vriendin kreunde. Toen Dirk klaar was heb ik zijn sperma aan mijn lul gesmeerd en heb ik mijn vriendin keihard in haar kutje genomen. Dirk zijn sperma was het glijmiddel. Vervolgens kwam ook ik klaar en vulde ik haar kutje met mij zaad. Mijn vriendin zei dat ze het supergeil vond dat ze gevuld was met het zaad van een vreemde man en mij.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Teldate.nl banner