Ze stemde toe

Ze stemde toe.

Ik ben nu reeds 20 jaar getrouwd met mijn knappe vrouwtje. Op haar eenenveertigste ziet ze er nog uitstekend en uitdagend uit.

Toch was de fut er na 20 jaar behoorlijk uit op seksueel gebied. Daarom zochten we de laatste tijd naar nieuwe spannende dingen we deden rollenspellen, buitenseks en geile verhalen lezen maar miste beide toch dat stukje extra. We waren ooit wel eens in sauna’s geweest, maar dat waren sauna’s waar ze niet met seksueel gedachten rondliepen. We hebben een beetje zoekwerk gedaan op internet daar kom je eigenlijk wel genoeg tegen. Nou moet ik wel bekennen dat mijn vrouw Agnes er een beetje moeite had met de opgezochte sauna’s, standaard sauna’s heeft ze geen moeite mee, hoewel ze van nature een beetje preuts is.

Na een week of vier stemde ze er toch mee in om zo’n sauna eens te bezoeken, we gingen de week erop, op een vrijdag naar een sauna in Gelderland die bekend stond als een rustige en ongedwongen sauna. Aarzelend gingen we naar binnen, want het was voor ons beiden een geheel nieuwe ervaring. De eigenaar van de sauna nam rustig de tijd voor ons door ons de nodige uitleg te geven, hij vertelde dat het vrijdags altijd rustig was, wat ons gelijk al een beetje gerust stelde. We gingen ons uitkleden en begonnen in het voetenbad met een glaasje wijn, hier zaten wij rustig en dronken nog enkele glazen en raakte stilletjes aan wat meer in de stemming.

Ik begon Agnes rustig wat te strelen via haar schouders naar haar flinke borsten toe, cup 85D. Daar aangekomen merkte ik dat haar tepels reageerden door fier overeind te komen, ze beantwoordde mijn strelen door rustig mijn ballen te strelen. Na een tijdje vonden we het tijd worden om de sauna in te gaan, daar aangekomen merkte we dat we alleen waren, we gingen dan ook rustig met ons spel verder. We werden beiden steeds geiler ik voelde haar tepels steeds harder en groter worden, ik voelde even aan haar kutje en merkte dat ze al redelijk nat was geworden. Op dat moment kwam er een ander stel de sauna binnen, en namen plaats tegenover ons.

Hij een grote man met een behoorlijke grote pik, mijn pik is zo’n 20 cm. maar deze was een stuk groter en dikker, de vrouw was niet al te groot, ze had blonde haren en forse borsten en een geschoren kutje.

Wat mij meteen opviel was, dat Agnes die gigantische pik van de man in de gaten bleef houden, ik fluisterde haar toe wat een kanjer he, ze knikte instemmend. En nu deed ze iets wat mij enorm verbaasde, ze opende lichtjes haar benen richting de man zodat hij recht in haar kut kon kijken. Dit miste blijkbaar zijn effect niet, want ik zag zijn pik langzaam omhoog komen, en naarmate mijn vrouw haar benen verder spreidde nam zijn lul alleen maar in lengte en omvang toe. Agnes vleide zich nog meer tegen me aan en streelde me lichtjes. Ik begon het nu toch ook aardig warm te krijgen. Ook de vrouw kreeg het in de gaten en keek naar die gigantische pik van haar man en ze begon er mee te spelen, waardoor deze nog meer begon te steigeren hij was enorm, ik schatte toch zeker 30 cm lang.

Agnes werd onrustig, ik voelde dat ze harder begon te wrijven en hard in mijn tepels begon te knijpen. Net op dat moment nam die vrouw de enorme pik van haar man in haar mond en begon er zachtjes aan te zuigen, terwijl ze met haar handen de enorme ballen van de man aan het masseren was. Agnes rilde van genot en keek deze mensen strak aan en ik zag aan haar ogen dat ze bloedgeil was. De vrouw begon nu langzaam aan die pik te trekken hij zuchtte van genot. Ondertussen had ik de borsten van Agnes beet gepakt en ik merkte dat de tepels wel erg keihard vooruit stonden. Ik kneep zacht in haar gevoelige tepels haar gezicht begon rood aan te lopen toen ik met mijn vingers haar kut en clit bewerkte, tjonge wat was haar kut nat, het dreef er gewoon uit. En toen gebeurde het de vrouw tegen over ons vroeg aan Agnes of ze ook even wou proeven, wat ik nooit verwacht had gebeurde. Agnes stond op en liep recht op die enorme lul af en begon hem onmiddellijk te pijpen. Ik bleef perplex zitten was dit nu mijn Agnes, er ging een tweestrijd door mijn hoofd. Zie ik daar mijn vrouw een andere man pijpen, aan de andere kant ziet het er wel verschrikkelijk geil uit hoe je vrouw zo’n enorme lul pijpt. Ik wachtte maar eens rustig af wat er gebeuren ging. Agnes zat nu op haar knieën die enorme lul te pijpen, haar borsten danste mee op het pijp ritme. De vrouw was inmiddels onder de benen van Agnes gekropen en begon haar drijf natte kut te likken Agnes begon enorm te kreunen om kort daarna spuitend klaar te komen, de vrouw had moeite al dat kutgeil van Agnes op te slurpen.

Nu word het toch tijd dat ik ging meedoen, en ik ging naast die vrouw zitten en deze nam direct mijn lul in haar mond. Wat kon ze pijpen, ik voelde mijn ballen kloppen en moest me inhouden om niet direct te spuiten. Mijn vingers gingen naar haar eveneens natte kut, maar ik was stomverbaasd toen mijn hele hand in deze kut verdween, achteraf normaal als je een vent heb met zo’n lul. Ik begon haar met mijn hele hand te neuken wat haar spoedig tot een orgasme bracht, ik haalde mijn hand er uit en likte aan de sliert geil, hier werd ik echt geil van. De man was inmiddels achter Agnes gaan staan en drukte zijn enorme lul tegen de zeik natte kut van Agnes aan, ik hoorde haar kreunen als nooit te voren. Toch schrok ik van haar gil, de man had zijn enorme pik in haar kut geramd, maar haar gil ging over in gekreun en ze riep. Ooo, wat een heerlijke lul is dit, mijn kut is helemaal gevuld met lul. Ik keek naar hun en zag Agnes draaien met haar prachtige kont terwijl haar geil met stromen langs haar benen liep, ik had haar nog nooit zo geil gezien. Ik had intussen de vrouw op haar knieën gezet en neukte haar als een hond, ik ramde flink in haar kut waarop zij krachtig klaar kwam. Ik hoorde Agnes even daarna kermend en kreunend klaar komen. Ik liep naar hun toe, hij had zijn lul uit haar kut gehaald en Agnes was hem nu aan het pijpen, achter Agnes staand ramde ik mijn lul in haar kut. Ik voelde alleen niets, mijn voorganger had deze kut zover opgerekt dat ik er wel drie keer in kon. Agnes drukte nu de man naar achter zodat deze op zijn rug kwam te liggen en stapte op de man om wederom die gigantische lul in haar lekkende kut te laten verdwijnen en weer gilde ze van genot.

Ik zag nu het kontje van mijn vrouw omhoog steken en kon me niet meer bedwingen, ik ging achter mijn vrouw staan en zetten mijn pik tegen haar kleine gaatje. Ik duwde zachtjes door en schoot toen helemaal in haar kont, Agnes rilde van genot dit had ze nog nooit gevoeld. God wat was dit heerlijk in zo’n strak gaatje, terwijl we beiden mijn vrouw aan het neuken waren zag ik de vrouw al vingerend en schuddend klaar komen. Dit was denk ik het signaal voor ons allemaal, want Agnes’s lichaam begon opeens te schudden en te trillen, ik kom klaar ik kom klaar, kreunde ze. Ze kneep haar kut en kont samen en dit werd de man teveel, deze spoot zijn zaad diep in haar krampende kut, opnieuw kwam Agnes door deze zaadlozing klaar. Nu werd het mij ook teveel, ik begon wild in haar kont te stoten. Agnes riep maar, harder, harder, harder, het werd zwart voor mijn ogen, mijn ballen begonnen te kloppen nog enkele halen en ja daar begon mijn lul te spuiten diep in haar darmen. Agnes kwam opnieuw gillend klaar.

Wij liepen terug naar onze kant om bij te komen, wij hoorden een deur dicht slaan en ik zei tegen haar wie waren dat, maakt niet uit zei Agnes ik heb een geweldige beurt gehad en terwijl ze mijn lul tussen haar lippen nam hoorde ik haar nog zeggen als we maar vaker gaan.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb