Ze neukten me echt suf.

Je stuurde mij een smsje, schat zorg dat je er geil uitziet en sta om 11.30 uur klaar. Het was tien uur dus ik ging me lekker scheren, douchen en aankleden.

Ik had vorige week een latex pakje van je gekregen. Die trok ik natuurlijk aan, eronder een latex gordeltje en geile netkousen. Pumps eronder en over dit alles een lange jas. Ik maak me flink zwaar op, ik weet dat je daarvan houdt. Fel rode lippenstift op en ik was er klaar voor. Net op tijd om om 11.30 uur klaar te staan, toen je aan kwam rijden. Snel stapte ik in en je bekeek me goedkeurend. Nou je hebt goed je best gedaan sletje, zei je en je voelde of ik al lekker nat was. En dat was ik zeker.

We reden naar de snelweg toe en ik vroeg wat we gingen doen. Vandaag gaat er een droom van je in vervulling schatje en meer zeg ik niet, zei je geheimzinnig. We reden naar een parkeerterrein aan de snelweg en daar aangekomen pakte je een blinddoek uit het dashboardkastje. Zo sletje, vanaf nu is alles voor jou een grote verrassing en je doet precies wat ik zeg en als je dat doet heb jij vandaag een heel fijne dag. Ik knikte gedwee en werd nog natter. Doe eerst je jas maar eens uit ! Ik deed mijn jas uit. En zet je voeten maar tegen het dashboard aan. Dat deed ik ook, het kon me echt niet schelen dat iedereen kon zien dat ik daar in mijn geile kousen en met een bloot kutje zat. Je deed de blinddoek om en ik zag niets meer. Je zette lekkere sensuele muziek op en we reden weer weg. Na een paar minuten vroeg je of ik met mezelf wilde spelen. Dat deed ik maar al te graag en ik speelde lekker met mezelf. Ik hoorde getoeter en jou lachen. Je hebt publiek schatje. Het boeide me niet ik ging gewoon door!

Na een half uurtje rijden voelde ik dat je van de snelweg afging, we reden over een hobbelachtig paadje en na een poosje stopte je. Zo sletje we zijn er. Je hielp me de auto uit en we liepen een stukje verder. Opeens stopte je en deed een deur open. Ik hoorde een fotocamera een foto nemen. Ook hoorde ik wat zoemen, maar ik had geen idee wat dat was.

We gingen een andere kamer binnen en ik voelde dat er meerdere mensen aanwezig waren. Oh, ik werd hier bloedgeil van en had geen idee wat me te wachten stond en wie er naar mij keken, maar het feit dat ik van niets wist en dat ik bekeken werd wond me zo gigantisch op! Ik hoorde iemand naar ons toelopen en hoorde jou fluisteren. Eventjes daarna werden mijn polsen in de boeien geslagen. Er stond een spannend muziekje op en mijn armen werden schuin boven mijn hoofd vastgemaakt. Daar stond ik dan. Om mijn benen kreeg ik ook een soort beugels met tussen mijn enkels een stang zodat ik wijdbeens stond. Opeens voelde ik overal handen over mijn lichaam gaan. Mijn tieten werden uit de cups gehaald en er werden klemmen op mijn tepels gezet. Ik hoorde steeds het fototoestel gaan en ik had het idee dat het andere geluid van een filmcamera was. De tepelklemmen werden flink strak gezet ik gilde het uit van de pijn en jaaah ook van genot.

Het geil liep inmiddels mijn kutje uit, ik voelde dat mijn benen aan de binnenkant schoon gelikt werden en ook een paar tongen in en om mijn kutje. Hmm, ik wist niet wat me overkwam. Wat is dat zalig zeg, ik gilde het uit en smeekte of de blinddoek afmocht, niet dus. Als antwoord kreeg ik een knevel in mijn mond en een paar tikken op mijn kont. Mijn handen werden losgemaakt en ik werd gedwongen om naar voren te bukken. Ik lag op een soort tafeltje met mijn kont hoog in de lucht. En daar werd flink op geslagen, eerst met vlakke handen en toen met een paddle. Ik had het niet meer, ik was zo supergeil. Ik hoorde gefluister en ineens voelde ik niets meer, iedereen was blijkbaar een stapje naar achteren gegaan en ik werd flink bekeken. Gek maar ik voelde allemaal ogen op me gericht en ik hing daar maar, ik kon niets doen en niets zeggen. Voor mijn gevoel duurde het uren en toen eindelijk hoorde ik jouw stem.

Zo sletje, ben je lekker geil nu? Dan gaan we je op je rug in een swing leggen en zal je eens merken hoe het is om uitgewoond te worden, om gek geneukt te worden en om je lekker te misbruiken. Al je gaatjes zullen vanmiddag gebruikt worden en je zult aan het eind van de middag te moe zijn om op je benen te staan. Je zult voor me in elkaar zakken en naar de auto gedragen moeten worden. Dat is toch wat je wilt, vuile neukslet van me. Ik heb vijf mannen uitgenodigd en met zijn zessen zullen we zorgen dat je helemaal suf geneukt word.

Ik werd er alleen maar geiler van, onder mijn kutje lag al een heel klein plasje van mijn geil en voor ik het wist stond je achter me en ramde je jouw lul mijn kutje, diep en hard. De knevel werd uit mijn mond gehaald en voor ik iets kon zeggen werd er een lekkere dikke harde lul in mijn mond geramd. Op hetzelfde tempo werd ik van twee kanten genomen, terwijl iemand anders mijn kont lekker gloeiend hield. Het duurde niet lang voor ik klaarkwam, ik spoot mijn geil lekker over jouw lul heen en je werd zeiknat. Je trok je uit me terug en ook mijn mond kreeg even rust. Toen werd ik losgemaakt, ook de stang ging tussen mijn benen vandaan en ik liep even rond voor de bloedsomloop. Veel rust werd me niet gegund, je pakte me beet en legde me op mijn rug in een swing. Mijn armen en benen werden vastgebonden en mijn blinddoek was nog steeds om. Mijn kutje en mijn kontje waren goed bereikbaar.

Mijn kontgaatje werd even flink in de olie gezet en al snel werd ik van achteren genomen. Hmm, heerlijk en terwijl ik in mijn kontje geneukt werd voelde ik een paar vingers mijn kut in komen. Gillend kwam ik klaar en mijn mond werd weer gesnoerd door een heerlijke neuklat die diep mijn mond in ging. Het werd een grote orgasmegolf waar ik in zat die middag. Onvermoeibaar ging ik door en werd aan alle kanten geneukt. Al mijn gaatjes stonden wijd open en overal droop mijn geil en jullie zaad uit. Ook werd er regelmatig over me heen gespoten, ik droop dus aan alle kanten. Als laatste werd ik uit de swing gehaald en kreeg drie keer een sandwich, ik had het gevoel dat ik door iedereen in alle gaatjes genomen was. Toen werd ik languit op een bed neergelegd en kwamen jullie alle zes om me heen staan. Ik kreeg nog een heerlijke spermadouche en toen eindelijk, mocht de blinddoek af. Ik keek nieuwsgierig in het rond en zag zes heerlijke geile mannen om me heen staan. Ook stonden er een paar videocamera’s en lagen er een paar fototoestellen. Jij haalde overal de geheugenkaartjes uit en we namen ze mee naar huis. Daar hebben we nog even naar de filmpjes gekeken en wat foto’s gezien, voor we uitgeput in slaap vielen. Hmm, bedankt lekker ding, voor de heerlijke middag. Mompelde ik nog half slapend en werd de volgende morgen wakker omdat jouw heerlijke dikke ochtendlul tegen mijn rug aan duwde.

Na een heerlijk potje lome ochtendseks hebben we ons de hele dag vermaakt met onze filmpjes en foto’s. Wat was dat geil om terug te zien zeg, zes mannen en ik helemaal losgeslagen en ontzettend geil. Ik vroeg lachend aan je of je wel hun telefoonnummers had genoteerd, dat had je gedaan en we zouden snel weer een leuk feestje met ze bouwen zei je geruststellend.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Whatsapp Sex