Ze neukt er op los (ingezonden)

Ze neukt er op los.

Het volgende hebben wij, mijn vrouw Felicia en ik, enkele maanden geleden mogen beleven en het was zo geil dat ik het graag met iedereen wil delen. Het begon allemaal met een uitnodiging voor een reünie voor oude stamgasten van onze stamkroeg waar ik mijn vrouw destijds heb ontmoet. Nadat wij de uitnodiging hadden ontvangen kregen wij enkele telefoontjes van andere oude stamgasten of wij toevallig ook een slaapplaats over hadden op de bewuste avond. Er waren nogal wat mensen verhuisd in de loop der jaren en de reünie zou namelijk rond middernacht pas afgelopen zijn. Het zou voor hun dan wel handig zijn om ergens te kunnen overnachten, zeker als je een biertje of wat zou hebben gedronken. Nu hebben wij een vrij groot huis met 5 slaapkamers, dus was het voor ons geen probleem om enkele mensen te laten overnachten en dat scheelde dan weer hotelkosten. Uiteindelijk hadden we vier oude vrienden van Felicia en mij uitgenodigd, Daan, Rutger, Thijs en Vincent, allen net zoals wij rond de veertig jaar.

De reünie was op een vrijdagavond en rond 19.00 uur kwamen onze vier logees. Felicia had een pan soep gemaakt zodat ze nog even een hapje konden nemen voordat we naar onze oude stamkroeg zouden vertrekken. Iets na 20.00 uur die avond stapten we met ons vijven de kroeg binnen en al snel zat de stemming er goed in. Felicia trok behoorlijk veel aandacht onder de oude stamgasten, ze zag er dan ook nog steeds behoorlijk sexy uit, in haar korte rokje en strakke shirtje. Ik moet er wel even bij vermelden dat er ook maar zes vrouwen in de zaak aanwezig waren, ik denk dat de meeste vrouwen al een trouw huisvrouwtje waren geworden in de loop der jaren. Dit had wel tot gevolg dat Felicia nogal vaak de dansvloer op werd getrokken en hoe later het werd hoe intiemer de dansjes werden.

Ik ben niet zo'n jaloers type, dus ik vond het allemaal wel goed, zelfs toen ik zag dat bepaalde heren hun handen lekker over de billen van Felicia lieten glijden en er ook wel zo af en toe knedende bewegingen te zien waren. Ik denk dat ze die avond wel met bijna elke man in de kroeg heeft gedanst en tegen het einde van de avond was ze afwisselend aan het dansen met onze vier logees. Die lieten hun handen echt de lekkerste plekjes van Felicia verkennen, ik dacht zelfs even een hand onder haar rokje te zijn verdwijnen. Op dat moment ging er echter net iemand in mijn gezichtsveld staan dus wist ik dat niet helemaal zeker. Al met al was het een fantastische avond en toen het iets na middernacht was geworden werd het ook tijd om weer naar huis te gaan.

Thuis aangekomen met onze gasten besloten we nog even wat te drinken, Felicia ging eerst even wat anders aantrekken. Wij zaten aan ons biertje toen Felicia de kamer weer binnen stapte, ze had een behoorlijk doorzichtige nachtpon aangetrokken en dat viel de andere heren in de kamer direct op. Ze kreeg dan ook gelijk de nodige complimentjes van onze logees. Felicia vond het schijnbaar nogal vlijend, want ze showde min of meer met haar slanke figuurtje en draaide daarbij een paar keer verleidelijk met haar kontje. Felicia schonk nog een wijntje voor zichzelf in en wij mannen dronken nog een extra biertje. Een uurtje later besloten we dat het tijd was om toch maar eens te gaan slapen en wij toonden de heren hun slaapkamers. Felicia gaf ze elk nog een nachtzoen en zo gingen wij ook naar onze slaapkamer toe.

Toen wij in bed lagen voelde ik aan het kutje van mijn Felicia en ze was echt behoorlijk nat. Ik merkte dat ze geiler was dan normaal gesproken en toen ik haar vroeg hoe dat zo kwam, antwoordde ze dat tijdens het dansen er nogal wat handen tussen haar benen hadden gezeten. Vooral onze vier logees hadden zich aardig met haar uitgeleefd en ze had zelfs een paar keer een vinger in haar kutje gevoeld. Ze was er zo geil van geworden dat ze zelfs in staat was geweest om zichzelf midden in de kroeg te laten neuken als men het had geprobeerd. Ik vroeg haar of ze nog zich nu nog steeds zou laten neuken door onze logees als dat mogelijk zou zijn. Felicia, kreunde even en draaide met haar kontje over het matras heen en geil liet ze weten dat ze het zeker wel met Thijs zou willen doen. Op dat moment flitste er een ontzettend geil idee door mijn hoofd heen. Ik fluisterde geil in haar oor dat ze toch simpel even naar de slaapkamer van Thijs kon gaan en dat ze dan kon doen waar ze zin in had. Ik wist dat Thijs en de ander mannen vrijgezel waren dus dat zou geen echtelijke problemen opleveren. Felicia keek mij even vreemd aan en toen ik nog een keer tegen haar zei dat ze het van mij best wel mocht doen, gaf ze me een kus en stapte het bed uit. Slechts gekleed in een minuscuul slipje liep ze onze slaapkamer uit en hoorde ik haar de deur van de slaapkamer links van die van ons openen.

Mijn lul schoot gelijk overeind, dit had ik in mijn stoutste dromen niet verwacht, mijn vrouw die zich gewoon door een ander zou gaan laten neuken. Ik stapte nu ook uit bed en hield mijn oor tegen de muur aan om te horen wat er zich in de slaapkamer naast mij af zou gaan spelen. Ik hoorde eerst wat gemompel en al snel daarna hoorde ik licht gekreun, dat was duidelijk Felicia die ik hoorde kreunen. Ik wist nu zeker dat Thijs er geen moeite mee had om mijn vrouw even goed te laten genieten. Het gekreun van Felicia werd harder en ik kon nu ook Thijs horen kreunen. Ook hoorde ik het bed licht piepende geluiden maken en ik werd met de minuut geiler en geiler. Langzaam begon ik aan mijn keiharde pik te trekken en hoorde ik het gekreun in de kamer naast mij steeds luider worden. Nu ken ik mijn vrouw door en door en ik weet dat ze altijd de meest geile taal uitslaat als ze klaar gaat komen en daar wachtte ik dan ook vol spanning op. Dat duurde niet lang, want ietsjes later hoorde ik haar hard kreunend tegen Thijs zeggen dat hij zo'n lekkere pik heeft en dat hij haar vol moet spuiten. Ik hoorde ze nu in een hoog tempo neuken en toen hoorde ik Thijs hevig kreunen, volgens mij was hij nu dat geile kutje van mijn Felicia aan het volspuiten. Ook Felicia kreunde hard en dat soort gekreun wil over het algemeen zeggen dat ze het zaad in haar kut voelt spuiten. Daarna was het opeens weer geheel stil in de kamer naast mij en ik stapte weer snel in bed, met mijn lul zo stijf als een vlaggenmast. Een paar tellen later ging de deur van onze slaapkamer weer open en ik zag Felicia met een bevredigd gezicht onze slaapkamer binnen komen.

Ze nam weer naast mij plaats, gaf me een flinke kus en vertelde mij dat het heerlijk was geweest. Ik was echter zo geil en stelde haar voor om hetzelfde te doen met Daan, die sliep in de kamer rechts van ons. Terwijl ik dat aan haar vroeg had ik mijn hand tussen haar benen geduwd en ik voelde het natte kruis van haar slipje. Met mijn vinger had ik het slipje iets opgeschoven en die vinger in haar natte kutje gestoken, ik voelde het sperma van Thijs duidelijk. Felicia vroeg of ik dat echt niet erg zou vinden en ik zei haar dat ze van mij ook Rutger en Vincent wel een bezoekje mocht gaan brengen. Op dat moment gaf ze me een flinke tongzoen en zei ze me dat het haar echt geil leek om te doen. Ze stapte weer uit bed en gaf me nogmaals een kus. ze vroeg me wakker te blijven en dat ze weer snel terug zou komen. Daar ging ze weer onze slaapkamer uit nog steeds in haar kleine slipje die straks wel doorweekt zou zijn van het zaad.

Ik verwachtte dat ik nu geluiden zou gaan horen uit de slaapkamer van Daan, maar daar bleef het muisstil. Ik nam dus aan dat Felicia naar boven was gegaan want daar hadden we de twee andere logeerkamers waar Rutger en Vincent verbleven. Ik stapte dus uit bed en sloop zachtjes de trap naar boven op in de hoop daar enig geluid op te vangen. Al snel kwam ik er achter dat ze de slaapkamer van Vincent binnen was gestapt, want ik hoorde weer duidelijk mijn Felicia kreunen. Nu ging ze echt flink tekeer, ik was een beetje bang dat de andere heren haar misschien zouden horen en dat ze poolshoogte zouden gaan nemen wat er aan de hand was. Ik besloot dus om maar weer naar onze slaapkamer terug te gaan en daar rustig af te wachten.

Zeker drie kwartier later hoorde ik opeens weer geluiden, deze keer uit de slaapkamer van Daan, recht van onze slaapkamer. Mijn god, wat een geluiden produceerde Felicia, ik hoefde haast geen moeite te doen om te horen wat er zich in die slaapkamer allemaal afspeelde. Ik hoorde Felicia bijna schreeuwen dat Daan haar kut vol moest spuiten en dat hij haar zo lekker diep neukte. Ik denk dat ik haar wel vier of vijf keer klaar kon horen komen en uiteindelijk kon ik ook Daan hard kreunend klaar horen komen. Dat zou gewoon de vierde lading zaad moeten zijn die ze deze nacht ik haar kutje gespoten kreeg. Het zou nu niet lang meer duren of ik zou dat geile volgespoten kutje van mijn vrouw kunnen aanschouwen, dacht ik bij mezelf. Maar dat pakte toch nog even iets anders uit, want na zo'n vijf minuten stilte hoorde ik opeens weer kreunende geluiden uit de slaapkamer van Daan. Hij was haar nogmaals aan het neuken en hoe, ze leek compleet uit haar bol te gaan. Ik drukte mijn oor nog steviger tegen de muur aan om het allemaal beter te kunnen horen en ik begreep al snel waarom Felicia zo tekeer ging. Ik kon Daan horen zeggen dat ze een lekker strak kontje en mooie ronde billen had en dat hij haar kontje vol zou gaan spuiten. Waarop Felicia alleen maar luid kreunend onverstaanbare antwoorden gaf, maar ik begreep wel dat ze er van genoot. Ik denk dat dit nog zo'n minuut of vijf doorging en toen hoorde ik Daan en Felicia gelijktijdig klaar komen.

Ik was weer snel in bed gestapt en een paar tellen later kwam mijn doorgeneukte vrouwtje weer de slaapkamer binnen. Ze ging naast me liggen en pakte gelijk mijn nog steeds harde lul beet. Ik draaide me iets meer naar haar toe en schoof haar slipje langzaam naar beneden, ik zag duidelijk een flinke hoeveelheid vers zaad in haar kruisje en toen ik naar haar kutje keek zag ik gewoon een van sperma schuimende natte spleet. Ik wist niet hoe snel ik op haar moest duiken en ik pompte mijn harde lul in haar al behoorlijk volgespoten zaadspleet. Ik neukte haar als een jonge hond en stak tijdens het neuken mijn vinger in haar kontje waarop ik het zaad van Daan langs mijn vinger voelde lopen. Ik weet zeker dat Daan en Thijs ons gehoord moeten hebben, want we neukten alsof we het in jaren niet meer hadden gedaan. Al snel kreeg mijn Felicia de zoveelste lading zaad die nacht in haar geile kutje gespoten. Daarna kreeg ik het door mijn geilheid zelfs nog voor elkaar om ook haar kontje nog een keer vol te spuiten. Om daarna uiteindelijk uitgeput in slaap te vallen.

Toen wij die ochtend wakker werden keek ik nog even naar mijn naakte Felicia, ik kon zelfs toen nog het zaad uit haar kutje zien vloeien. Nadat we gedoucht hadden heeft Felicia nog een ontbijt klaar gemaakt voor onze logees en verder gedroeg iedereen zich alsof er niets was gebeurd. Na het ontbijt vertrokken de heren en hebben Felicia en ik het samen nog eens dunnetjes over gedaan. Wij kijken eigenlijk alweer uit naar een volgende reünie.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb