Ze nam het heft in eigen hand.

Al een tijdje lees ik de verhalen op deze site, en ik moet zeggen dat het me altijd op zou winden als mijn vrouw onder mijn ogen geneukt zou worden door een of meerdere kerels. Nu is het enkele maanden terug toch gebeurd. Mijn vrouw betrapte me bij het lezen van een geil verhaal. Tot mijn verbazing kwam ze naast me zitten en begon ze het verhaal mee te lezen, ze vertelde me dat ze het niet erg zou vinden om een keer door een flink geschapen man te worden genomen. Ze heeft daarna het heft in eigen hand genomen, enkele dagen later vertelde ze dat ze die avond de stad in ging, met als doel, terug te komen met een of meer jonge mannen.

Ik kreeg de opdracht om wat te drinken klaar te zetten voor als ze terug kwam met de mannen die zij zeker mee zou nemen. Om half twaalf, ik lag nog tv te kijken op de bank, kwam mijn vrouw terug in het gezelschap van twee goed gebouwde jonge kerels, ik schatte hun leeftijd iets boven de twintig jaar. “Ja, ze zijn nog jong, maar ik heb ze in de kroeg even mogen betasten en het is niet mis wat ze tussen hun benen hebben” zei mijn vrouw.

“Ga jij je eerst maar eens uitkleden” was mijn opdracht. Dat was erg raar en vernederend, spiernaakt rond lopen tussen aangeklede mensen. Ik ben niet zo groot geschapen, 16cm als die stijf is en stijf was mijn lul toen echt nog niet.

Ik moest wat te drinken inschenken en mijn vrouw was duidelijk wat aangeschoten. In het voorbij lopen trok ze me aan mijn lul en liet ze hem lachend aan de twee jonge mannen zien. Ze deed wat lacherig en zei “jongens laat eens zien wat jullie in huis hebben”. Ze gingen allebei staan en lieten hun broek zakken, gevolgd door hun boxershorts. Jezus, wat een snikkels hadden die gasten, slap al zeker 18 cm. lang en niet besneden zoals ik. In een mum van tijd stonden ze nu beide spiernaakt in de kamer en mijn vrouw trok ook al haar kleren uit.

Mijn vrouw begon de naakte lichamen van de jongens te verkennen, ze bekeek hun pikken, draaide ze om en spreidde hun billen. Ze liet de jongste voorover bukken, spreidde zijn billen en keek me toen in mijn ogen. Toen pakte ze zijn pik, pakte hem bij zijn billen en begon hem langzaam vanaf zijn eikel langs de stam omhoog af te likken. De andere jongen keek toe en begon zich af te trekken, ik volgde zijn voorbeeld. Ze likte verder omhoog, via zijn ballen naar zijn kontgat en weer keek ze me aan. Toen begon ze hem uitgebreid te rimmen, waarbij ze probeerde haar tong in zijn kontgat te duwen, terwijl ze hem met een hand recht omlaag aftrok. Die jongen werd gek van geilheid en spreidde met twee handen zijn billen open, ik kon zien dat hij zijn kont naar achteren drukte, zodat hij mijn vrouw’s tong omklemde. De andere jongen knielde nu achter haar en legde zijn lul tussen haar billen. Ik hurkte er naast zodat ik het van dichtbij kon zien. Hij wreef met zijn glimmende paarse eikel over haar kont heen en gleed toen moeiteloos door in haar gleuf. Ze stootte haar kont naar achteren en de jongen gleed met zijn ruim 20 cm. lange lul helemaal in haar kut. Hij begon haar langzaam te neuken en ik kon zien hoe haar schaamlippen iedere keer naar buiten werden gezogen. Ik had het niet meer, ging staan en trok mezelf af boven haar gekromde rug. Ik richtte op haar billen en spoot met meerdere stralen mijn sperma over haar kont. Mijn zaad droop door haar bilnaad omlaag. De jongen trok zich er niets van aan en begon met gesloten ogen alleen maar harder te stoten. Zijn maat draaide zich om en nam zijn, nu van het voorvocht lekkende stam in zijn hand en hield hem voor de mond van mijn vrouw, die hem diep naar binnen zoog tot ze bijna kokhalsde. Ze pakte hem met een hand beet en begon hem met lange halen te pijpen. De jongen die haar neukte gromde, trok terug en begon zichzelf snel af te trekken tot hij zijn sperma bij dat van mij, wat op en tussen haar billen zat spoot. Dit was het teken voor zijn vriend om nu ook zichzelf te helpen en hij zodoende al na enkele seconden zijn sperma in en over het gezicht van mijn vrouw heen spoot.

We stonden alle drie te hijgen, maar mijn vrouw draaide zich om en zei “ik ben wel zeiknat van jullie drie, maar ik ben nog steeds niet klaar gekomen”. “Kom hier, jij maakt me nu eerst netjes schoon” commandeerde ze me. Ik moest, terwijl twee jonge kerels grinnikend stonden toe te kijken, haar kont schoonlikken van het sperma. Geil van opwinding begon ik aan mijn opdracht en terwijl ik haar kont en soppende gleuf schoon likte van het heerlijk smakende zaad, kreeg ik alweer een halve stijve. Ik stond tegelijk met mijn vrouw op en mocht toen haar gezicht schoonlikken van het zaad van de andere jongen. Toen ik bij haar mond kwam nam ze me in haar armen en kuste ze me met open mond, terwijl ze haar tong gebruikte. “Lekker, dat gemengde sperma” zei ze daarna. Ze ging op de bank liggen, spreidde haar benen en trok haar knieën op. “Nu jullie jongens, een voor een wil ik door jullie gebeft worden en wie me klaar likt mag me straks van achteren nemen”. De eerste knul ging op zijn knieën tussen haar benen liggen en begon haar enthousiast van haar kont tot aan haar klitje te likken. Ik zat op een stoel naast de bank en keek op de rug van de jongen en omdat hij op zijn knieën zat waren zijn billen daardoor iets gespreid. Ik herontdekte mijn vage homo gevoelens uit mijn jeugd, want ik werd bloedgeil van het gezicht. Mijn vrouw zag mij kijken en zei “geil gezicht he, zo een jong kontje”. Ik voelde dat ik rood werd, maar knikte beamend. Ze richtte zich tot de andere jongen, die naast mijn stoel toe stond te kijken. “Ben jij wel eens door een man gepijpt” vroeg ze. De jongen werd ook rood en stamelde, “nee eh, nee mevrouw”. “Nou dan word dit de eerste keer, Henk, maak hem weer hard met je mond”.

De jongen draaide zich naar mij toe met zijn half stijve lul, die nog nat van het zaad was. Ik pakte zijn lul beet en begon hem voorzichtig rond zijn eikel te likken. Vooruit, neem hem helemaal in je mond Henk, pijp hem” zei mijn vrouw. Ik opende mijn mond en begon hem met langzame halen af te zuigen zoals ik het zelf lekker zou vinden. Hij werd binnen een paar tellen weer behoorlijk stijf en ik schatte zijn lul op zeker 23 cm. maar met een verbazend kleine, slanke eikel. Het was voor mij de eerste keer dat ik een lul in mijn mond had en omdat mijn vrouw er naar lag te kijken wond dat me ontzettend op. De jongen begon weer geil te worden en ik voelde zijn eikel zwellen. Ik nam hem uit mijn mond en begon met mijn tong over het topje van zijn eikel te likken, steeds sneller. De jongen begon te hijgen en zei “stop, anders kom ik klaar”. Toen hoorde ik mijn vrouw klaarkomen, grommend en kreunend. De jongen die zijn plicht had gedaan kwam overeind en veegde zijn natte mond af. Toen mijn vrouw uit gehijgd was, gebood ze de knaap naast mij om nu tussen haar benen plaats te nemen. Tegen de jongen die haar had klaar gelikt zei ze “je hebt een beloning verdiend, hurk maar boven mijn mond. Hij deed wat hem werd gevraagd en positioneerde zich met zijn kont boven mijn vrouw’s mond, die hem nu snel begon te rimmen. Ik ging op mijn knieën naast de bank zitten om het nog beter te kunnen zien. De andere jongen was begonnen haar kontgaatje op te rekken met zijn vingers, na 5 minuten trok hij haar billen wat omhoog en schoof er een kussen onder. Toen plaatste hij zijn eikel tegen haar kontgat en drukte hem er heel voorzichtig in. Ze stopte met likken en vertrok haar gezicht, maar zei niets. Toen gleed de knaap met zijn volle 23 cm. lul in haar darmen en begon haar eerst langzaam, maar toen steeds sneller in haar kontgat te neuken.

Hijgend begon mijn vrouw nu weer aan de kont van de andere jongen te likken, terwijl ze hem met een hand aftrok. Ik was alweer bloedgeil en ging staan. Met mijn rechterhand trok ik mezelf af en pakte met de linker de jongen bij zijn nek. Ik bracht zijn mond naar de mijne en hij reageerde met open mond, zodat we elkaar stonden te tongen. Hij gromde en ik keek omlaag, waar hij zijn tweede lading sperma nu over de borsten van mijn vrouw spoot. Ook ik kwam nu weer klaar en voegde mijn lading erbij, alleen het was nu slechts een straal zaad. De jongen die haar kont had geneukt trok zijn pik met een soppend geluid uit haar. Hij kwam overeind en hurkte met gespreide knieën over haar van geil druipende borsten. Mijn vrouw begreep de boodschap en drukte haar tieten tegen elkaar, waar de jongen meteen zijn paal tussen schoof en met soppende geluiden tussen haar borsten begon te neuken. Na een paar keer stoten kwam hij weer klaar en hij spoot zijn lading nu over haar gezicht tot in haar haar, waar het als glinsterende witte klodders bleef hangen. De rest droop langs haar nek omlaag. Spontaan, zonder verder aangeraakt te worden kwam ze weer klaar.

Toen de jongens uit gehijgd waren stonden ze, druipend van het zweet op. Mijn vrouw bleef met gesloten ogen op de bank liggen, haar borsten en gezicht nog druipend van het zaad van ons drieën. Ze fluisterde nu “kom hier slaaf, maak me schoon” terwijl ze me snel bij mijn ballen greep. Ik kon niet anders dan me bukken en begon haar borsten schoon te likken. Het zaad had een sterke zilte lucht en smaakte ook zo. Toen moest ik haar gezicht doen. Toen ik haar ogen likte gromde ze “daar word ik weer geil van, kus me”. En we tongden elkaar met onze van het sperma klevende gezichten. Mijn huwelijk is sindsdien helemaal veranderd, mijn vrouw heeft nu een huisslaaf en dat ben ik. Ze neemt nu met regelmaat jonge jongens mee, waar wij ons gezamenlijk mee vermaken. Ja, ook ik, want ik mag mijn homo nijgingen nu voor het oog van mijn vrouw botvieren, wat haar enorm geil maakt.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten