Ze moest eens weten

Ze moest eens weten.

Christien is al jaren mijn vrouw. Behoorlijk knap, goed figuur, mooie gevoelige borsten, een goede handvol, en een strak kutje. Christien had een leuke landingsbaan, maar was verder kaal, Haar kut was behoorlijk strak, want ze klaagt wel eens dat het niet fijn voelt als ik haar neuk.

Maar Christien is absoluut niet geil. Ze vindt neuken maar zo, zo. Pijpen wil ze niet; meestal neuken we gewoon: zij op haar rug, benen wijd en klaarkomen. Soms neuk ik haar van achter, dan ligt ze op haar zij en dan kom ik achter in haar kut. Als ze wel eens op mijn lul gaat zitten klaagt ze dat het niet fijn is. Nu is mijn lul niet klein, maar toch niet zo dat het niet zou passen. Al met al geen opwindend sexleven.

Toch durfde ik het aan om haar mijn fantasie te vertellen: Zij met twee zwarte mannen met grote lullen, die haar achter elkaar behoorlijk neuken in alle gaten. Ze wees het resoluut af en verklaarde me voor gek. Ik bleef mijn fantasie toch vaker herhalen.

Zo ook op die avond. Ik had het net weer helemaal verteld. Even later sliep ze, op haar rug, het ene been een beetje opgetrokken. Ik was zo geil en had een behoorlijke stijve. Ik voelde naar haar kut, deed mijn hand in haar slipje en speelde met haar schaamhaar. Langzaam opende ik haar schaamlippen en vingerde haar zachtjes. Ze begon een beetje te zuchten. Ik pakte haar hand en legde die op mijn stijve lul. Ze werd gelukkig lekker nat en ik vingerde haar stevig. Al die tijd werd er geen woord gezegd. Ik duwde de rand van haar slip opzij en mijn lul gleed in haar kut. Ze legde haar armen naast haar hoofd en liet me haar neuken. Ik graaide naar haar borsten en genoot. Ik draaide haar op haar zij en neukte haar van achter. Mijn lul was ontzettend stijf, wat natuurlijk kwam omdat ik haar bezig zag met die twee negers. Hard stootte ik mijn lul naar binnen. Ze kreunde en gaf een gilletje toen ik de mond van haar baarmoeder raakte. Even later spoot ik mijn zaad in haar. Zwijgend liep ze naar de wc, maakte zich schoon en ging weer naast met liggen. Vrijwel direct viel ze in slaap.

Toch bleef ik volhouden dat ik mijn fantasie wilde realiseren. Ik besloot het gewoon te organiseren en haar dan voor een voldongen feit te stellen. Misschien lukte het dan.

Op het internet plaatste ik een advertentie: Gevraagd: 2 zwarte mannen met enorme lullen om mijn vrouw eens een goede beurt te geven!

Na twee dagen had ik al een tiental reacties. Ik zocht er een uit en vroeg om foto’s te mailen.

Die liet ik vervolgens aan Christien zien. Ze werd boos. Ik mocht mijn fantasie uitleven maar zonder haar. Ik had niet anders verwacht. De twee mannen zouden die zaterdag komen. Dat vertelde ik Christien. ‘Je doet maar’ zei ze en ze geloofde me duidelijk niet. Toen de avond kwam vertelde ik nogmaals, dat ik de twee mannen op 21.00 uur van het station zou halen. Vol ongeloof staarde ze me aan. Ze wilde niet. ‘Ik kan ze nu niet meer afzeggen, ze zijn al onderweg’ protesteerde ik.. ‘Ik ga nu naar bed’ zei ze boos, ‘en ik neem twee slaappillen, dan heb je niets aan me’. Ze liep naar het medicijnkastje, slikte twee slaappillen en spoelde ze weg met een slok wijn, en weg was ze.

Voor dat ik naar het station reed keek ik even door de deur van de slaapkamer. Ze was nog wakker. “Leg je het die twee even uit, betaal ze hun treinkaartje en laat ze maar teruggaan, ok? Ik knikte.

Keurig op tijd kwam de trein aan. De twee mannen stapten bij mij in de auto. Mike en John, stelden ze zich voor. Hun echte namen? Who cares. Ik vertelde dat het niet doorging, dat mijn vrouw twee slaappillen genomen had en dat ze terugmoesten. ‘Wat is het probleem?’ Sex met een vrouw die slaapt is ook geil. Dus?’ zei Mike, die duidelijk niet onverrichter zake terugwilde. Opgewonden bracht ik ze toch naar mijn huis. Even wat drinken en toen naar boven. In de slaapkamer zagen ze mijn vrouw liggen. Ze liepen naar haar toe en bekeken haar gezicht. ‘Mooi wijf’ mompelden ze. Ze kleden zich uit en wasten hun penis. Ze mochten van mij alles met Christien doen.

Naakt zaten ze beiden op de rand van het bed, ieder aan een kant. De dekens waren snel naar beneden. Christien lag op haar zij. Alleen een pyjamajasje en slip droeg ze. De handen van de mannen streelden haar benen. Ze voelden aan haar borsten. Mijn lul klopte in mijn broek van geiligheid. Ik haalde hem eruit en speelde ermee terwijl ik fascinerend keek naar het schouwspel. Christien werd op haar rug gedraaid; het pyjamajasje omhoog geschoven. Daar lag ze, mijn mooie Christien, haar borsten gestreeld door vreemde handen. Mike pakte de hand van Christien en legde die om zijn lul. Hij duwde de vingers om zijn penis, hield de hand zo vast en masturbeerde zich zo langzaam. John had intussen zijn hand in haar slip gedaan. Even later tilden ze haar onderlichaam op, deden de slip naar beneden en legden haar benen wijd. Een prachtig gezicht. Mijn Christen, helemaal naakt, benen wijd en twee geile mannen die haar zouden gebruiken.

Mike pakte weer haar had legde haar vingers om zijn penis en hield die weer vast.

John had zich tussen de benen van Christien geplaatst en likte haar, maakte zijn vingers nat en schoof eerst een vinger en toen twee bij haar naar binnen. Dat ze totaal niet reageerde deerde hem niet. Mike kneedde haar borsten. Gelukkig reageerde het lichaam van Christien, ze werd nat en kreeg harde tepels. John probeerde Christien te kussen, duwde met zijn tong haar mond open en liet er wat spuug inlopen. Toen probeerde hij zijn lul in haar mond te stoppen. Alleen de eikel ging erin. Langzaam neukte hij haar mond een klein beetje. Christien met een lul in haar mond, dat moest ze eens weten. Mike was Christien nu aan het beffen en schoof eveneens een aantal vingers naar binnen. Af en toe keken ze naar mij. ‘Ze heeft een lekker geil lijf’ zei Mike. Mike trok Christien aan de enkels naar de rand van het bed. Haar kont net iets over de rand, haar enkels op de vloer. Haar benen weer wijd. Mike zette zijn lul tussen haar schaamlippen, deed wat spuug op zijn lul en schoof hem langzaam naar binnen. Zijn lange grote lul, ik schat ruim 20 cm lang en behoorlijk dik, ging er bijna helemaal in. Mike neukte haar steeds sneller. John ondertussen, greep haar klit en haar borsten, na een poosje verdween de hele lul van Mike in de kut van mijn lieftallig Christien.

Nu was het de beurt aan John. ‘Rot eens op, Mike, zei hij ‘ laat nog iets voor mij over. Hij knielde tussen de benen van Christien en plantte keihard zijn lul in een keer naar binnen. Zwetend neukte hij tot hij bijna kwam. Hij moeste even bijkomen en dat gaf Mike de gelegenheid Christien voor de tweede keer te nemen. Dat ging zo drie kwartier door. Christien werd geneukt zoals ik me dat had voorgesteld, erger nog ze werd gewoon gebruikt! Ik haalde wat te drinken. Mike en John zaten op de rand van het bed en hadden Christien weer gewoon op het bed gelegd.

Met z’n drieën draaiden we Christien op haar buik, legden een dik kussen onder haar onderlichaam en deden haar benen wijd. Mike en John likte haar kut om beurten, waarna ze haar om beurten vreselijk diep en hard neukten. Ze stopten alleen om te voorkomen dat ze klaarkwamen.

Christien werd aan haar enkels weer naar de rand van het bed getrokken, haar voeten op de vloer. John zette zijn lul tegen haar anus, maar dat lukte niet. Logisch, hij zou de eerste zijn. Met babyolie lukte het wel. Zijn lul, die langer maar minder dik was dan die van John gleed naar binnen. John pakte Christen onderdoor bij haar kut en neukte haar kont steeds harder. Vol verbazing aanschouwde ik dit geile schouwspel.

Aan zijn gezicht zag ik dat hij ging klaarkomen. Zijn lichaam begon te schokken, zweet parelde op zijn rug en voorhoofd; John kneep in de billen en hield haar bij haar heupen. Toen kwam hij. Met veel lawaai spoot hij zijn lading in de anus van Christien. Steeds langzamer gingen zijn bewegingen totdat hij helemaal leeg was. Blazend van inspanning liet hij zijn lul uit haar glijden, pakte een handdoek en veegde het zweet weg. Het witte zaad stroomde wat uit Christien. Ik veegde het weg. Langzaam sloot zich haar anus.

Mike en ik legden Christien weer op haar rug. Weer een kussen eronder. Mike stortte zich op de kut van Christien. Speelde met haar klit, zoog er aan en trok zachtjes de schaamlippen uit elkaar. Toen zijn lul weer voldoende omvang had schoof hij hem bij haar naar binnen.

Gefascineerd kijkt hij hoe zijn dikke lul telkens verder in de kut van Christien gleed. Hij keek af en toe naar boven, pakte dan een van haar borsten en neukte haar als een bezetene. Na ruim vijf minuten kwam ook hij met een schreeuw in haar kut klaar. Mike pompte het laatste beetje zaad uit zijn lul en kneep er zachtjes in totdat iedere druppel eruit was.

Mike haalde zijn lul eruit. Het zaad stroomde uit de kut en Mike ving een grote klodder met zijn vingers op, opende de mond van Christien en liet die klodder in haar mond verdwijnen. ‘Als ze wakker was geweest, had ik in haar mond willen spuiten’ gaf hij als verklaring. Mike sloot haar mond en streelde haar keel, een slikreactie volgde. Christien had voor het eerst sperma doorgeslikt.

De jongens kleedden zich aan en ik bracht ze terug naar het station. Thuisgekomen rende ik naar boven, Christien lag er nog net zo als we haar achtergelaten hadden. Naakt, kussen onder haar kont. Alleen de dekens hadden we er over heen gedaan. Snel maakte ik haar schoon, trok mijn kleren uit en neukte haar. Ik kon het niet lang ophouden en kwam klaar. Uitgeput maakte ik haar weer schoon, trok haar met veel moeite haar pyjamajasje en slip weer aan en ging naast haar slapen. De andere morgen werd ze gewoon wakker, ze was nog wat duizelig van de pillen en voelde iets raars in haar buik. Ze dacht dat ze diaree kreeg. Ze moest eens weten!

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb