Ze mochten haar gebruiken.

Mijn vrouw Yvonne en ik waren vorige week weer eens een avondje uit. We wilden wel weer wat lol beleven met andere mannen en daarmee bedoel ik het volgende. Mijn vrouw zit dan helemaal alleen aan een tafeltje terwijl ik haar vanaf de andere kant van het café in de gaten houd. Beide genieten we altijd weer van de aandacht die zij dan krijgt van verschillende op seks beluste mannen. Dit doen we regelmatig op deze manier en de avond eindigt dan altijd met heerlijk geile seks tussen ons tweeën. De hele avond danst ze dan met diverse vreemde mannen en geilt ze die mannen op, dat allemaal terwijl ik toe kijk.

Tijdens het verloop van zo’n avond wordt ze dan door de mannen riant voorzien van alcohol. En natuurlijk hopen die mannen dat ze uiteindelijk met Yvonne in het bed eindigen. Het is natuurlijk de bedoeling dat de alcohol haar wat losser maakt en dat ze het toelaat om vrijelijk betast te worden. Soms lukt dat een beetje, als ze wat gedronken heeft laat ze inderdaad toe dat de mannen aan haar borsten zitten. Meestal gebeurt dat dan buiten op de parkeerplaats. Maar het is nooit zover gegaan dat het op seks uitdraaide. Ik houd haar namelijk altijd goed in de gaten en op het moment dat ik denk dat ze te aangeschoten is en dat het op seks gaat uitdraaien, dan grijp ik in en neem ik haar mee naar huis.

Yvonne droeg die avond een zeer kort rokje en een topje. Ze had die avond geen BH aan onder haar topje en eigenlijk net iets teveel make-up op. Het was allemaal nog net niet hoerig, maar het scheelde niet veel. Ze straalde in ieder geval uit dat ze op mannenjacht was. Het eerste uur gebeurde er niet veel. Yvonne nam af en toe een slokje van haar zelf bestelde drankje en wachtte af of er wat ging gebeuren. Twee mannen hadden haar benaderd, maar ze hadden haar nog geen drankje aangeboden en haar ook nog niet ten dans gevraagd. Het was een beetje een teleurstellende avond tot nog toe. Net op het moment dat ik erover dacht om naar haar toe te lopen en voor te stellen naar huis te gaan, kwamen er drie jongens naar haar toe gelopen. Ik besloot het allemaal nog een kans te geven en te kijken wat er zou gebeuren.

Ik kon niet horen wat er gezegd werd, maar Yvonne knikte. En de drie jongens gingen bij haar zitten. Een van de drie ging drankjes halen en kwam terug met 4 glazen bier. Ik besloot dichterbij te gaan zitten en nam plaats aan het tafeltje naast hun. “Kom op Yvonne, je kunt toch wel even met me dansen, tot de meisjes van Rob en John komen” zei een van de jongens.

Ik wist niet wat zijn naam was, maar hij probeerde dus duidelijk Yvonne de dansvloer op te krijgen. Yvonne vond het prima en ging met die jongen dansen. De jongens waren volgens mij wel vrij jong, maar Yvonne zat er blijkbaar niet mee. Op het moment dat ze van de tafel opstonden en wegliepen zag ik dat de andere twee opnieuw vier biertjes en een paar glazen wodka gingen halen. Een van de jongens nam een paar slokken bier en vulde het glas op met een wodka. Nadat mijn vrouw en de onbekende jongen terug kwamen van het dansen stond Rob op. Yvonne wilde gaan zitten maar Rob gaf haar het glas bier met de wodka erin en zei: “Nu is het mijn beurt Yvonne, drink je biertje op en dan gaan wij dansen” Ze dronk het glas half leeg en glimlachte naar Rob. Samen gingen ze naar de dansvloer. Ik keek en zag hoe ze weer een klein beetje wodka in het bierglas van Yvonne goten. Zo ging dat een tijdje door en Yvonne kreeg op die manier een behoorlijke hoeveelheid alcohol naar binnen. Ik realiseerde me dat ze haar echt dronken wilde krijgen. Ik zag opeens een mogelijkheid om een van mijn perverse fantasieën te vervullen.

Het is altijd een fantasie van mij geweest om mijn vrouw als een gebruiksvoorwerp van een groepje mannen te zien. Niet dat ze bruut en wreed verkracht moest worden. Maar wel dat ze als een weerloze goedkope slet door een paar mannen zou worden gebruikt voor hun genot. Yvonne was nog steeds aan het dansen en ik besloot gewoon brutaal bij de andere twee jongens aan tafel te gaan zitten.

“Wat moet jij hier” vroeg de voor mij nog steeds onbekende jongen. “Rustig maar jongens, mijn vrouw en ik zijn er alleen maar op uit om een beetje plezier te hebben vanavond. En misschien kunnen jullie ons hierbij helpen.” “Je vrouw? Waar is ze dan, het lijkt er niet op dat je hier met iemand bent.” “Mijn vrouw Yvonne, die danst net met jullie vriend Rob. Maar omdat ze al een paar behoorlijke glazen bier gemixt met wodka gedronken heeft weet ze misschien zijn naam op dit moment niet eens meer” zei ik met een glimlach.

“He, moet je horen man, we wisten niet dat ze getrouwd was. Tenminste dat wisten we eigenlijk wel, maar niet dat jij hier ook was” zei John met een verschrikt gezicht. De onbekende jongen zei niets en keek angstig de andere kant op.

“Oké, hier is de deal. Als jullie mijn vrouw willen neuken is dat wat mij betreft prima. Maar jullie gaan het wel op mijn manier doen. Niet buiten op de parkeerplaats, als ze voorover op een motorkap ligt, maar bij een van jullie thuis. Bovendien wil ik er de hele tijd bij zijn. En als laatste wil ik niet dat jullie haar pijn doen. Wat jullie wel mogen, is haar lichaam op alle manieren gebruiken zoals jullie willen” Beide keken ze me verbaast aan en begonnen bijna tegelijkertijd te glimlachen. “Eigenlijk zijn we met meer als drie man” zei John tegen me, nog steeds met een glimlach. “Hoe bedoel je” ik had verder niemand anders gezien dus ik had geen idee wie hij nog meer bedoelde.

“Nou elke keer als we een meisje oppikken op deze manier nemen we haar mee naar het huis van Simon” zei John, terwijl hij naar de onbekende jongen knikte. Als wij met z’n drieën klaar zijn met het meisje, dan mogen zijn broers haar gebruiken. Wij zijn allemaal 20 jaar oud maar zijn broers zijn wat jonger. Het is een tweeling van 18 jaar oud en ze zouden het ontzettend geil vinden om een wat rijpere vrouw zoals Yvonne te mogen neuken. Ik moest lachen bij de gedachte alleen al. Waarschijnlijk hadden de jongens al heel wat jonge meisjes op deze manier dronken gekregen. En hadden ze besloten om vanavond een wat rijpere vrouw als slachtoffer te nemen.

Yvonne en Rob kwamen terug bij de tafel. Ze leek een beetje van de wereld. De wodka deed zijn werk. Maar ze was nog niet zo ver weg om zich af te vragen wat ik aan het doen was. Ze begreep er waarschijnlijk niets van omdat ik er opeens bij zat. “Het is goed hoor schatje” zei ik terwijl ik haar het half lege bierglas met wodka aangaf. “Ik was alleen benieuwd naar je nieuwe vrienden. Wat denk je ervan om met hun mee naar huis te gaan vanavond?” “Tsja, ik weet het niet hoor” probeerde Yvonne in mijn oor te fluisteren. “Straks loopt het allemaal uit de hand en bovendien zijn ze niet een beetje te jong voor me?” “Ach, welnee schatje, dat valt allemaal best wel mee. Drink jij nou eerst maar lekker je biertje op en dan zien we wel hoe de avond verder loopt.” “Ja, drink op Yvonne” zei John. “Ik wil ook nog even met je dansen”

Nadat Yvonne haar bierglas had leeg gedronken vertrok ze weer richting de dansvloer. Ze liep een beetje instabiel en zwalkte al behoorlijk. De wodka deed duidelijk zijn werk. Ik verheugde me al op wat er zou gaan komen, een groepsverkrachting van mijn vrouw. Ik kon het bijna niet geloven. Met z’n drieën keken we toe hoe John met Yvonne aan het dansen was. Ze leunde nogal op hem. Rob keek me aan en zei “mogen we je vrouw straks echt neuken, wij allemaal?” “Je bedoeld verkrachten” antwoordde ik. “Ja, jullie mogen haar allemaal gebruiken. Gebruik haar als een goedkope hoer in al haar gaten. Dat is precies wat ik verwacht van jullie.”

De jongens keken me grijnzend aan. Zo te zien hadden ze er al behoorlijk veel zin in. Ondertussen kwamen Yvonne en John terug naar de tafel gelopen. Mijn vrouw kon bijna niet meer op haar benen staan. Ze kwam naast me zitten. “Alles goed schatje” vroeg ik “Je ziet er een beetje afwezig uit.” “Ik ben alleen maar een beetje moe” mompelde ze “Volgens mij moeten we maar naar huis gaan.” “Maar liefje, je nieuwe vrienden zijn nog niet klaar met je. Je hebt ze behoorlijk opgegeild en nu willen ze wat plezier met je gaan maken” zei ik lachend tegen haar. “Ach, ik heb ze alleen maar wat geplaagd. Ze weten best wel dat het alleen maar een beetje flirten is” zei ze zachtjes, met haar ogen half dicht. Yvonne was al ver weg door de drank en ik besloot mijn plan door te zetten.“Jongens laten we haar maar naar mijn auto brengen en dan volg ik jullie naar jullie huis toe. Tegen de tijd dat we er zijn is ze waarschijnlijk wel klaar voor ons feestje” zei ik.

Rob en John ondersteunden haar aan weerszijde en zo liepen ze met Yvonne naar buiten toe. Eenmaal buiten zetten ze haar tegen een muurtje aan terwijl ik de auto ging halen. Ik keek tijdens het lopen nog een keer achterom en zag dat ze haar over haar hele lichaam aan het betasten waren. Toen ik met de auto terug kwam zag ik dat ze haar borsten onbloot hadden en dat ze aan haar tepels zogen. Ik opende de deur aan de passagierskant en keek toe hoe ze haar in de auto zetten. Daarna wachtte ik tot ze hun auto hadden opgehaald en reed ik achter ze aan de parkeerplaats af. Tijdens het rijden keek ik naar Yvonne, ze was helemaal van de wereld en reageerde nergens meer op. Ze keek een beetje glazig voor zich uit. Haar borsten waren nog ontbloot en ik stak mijn hand uit. Zachtjes kneep ik in een tepel, daarna deed ik het nog een keer maar wel iets harder. Ze reageerde totaal niet. Ik besloot nog harder te knijpen maar ze gaf geen kik, ze was gewoon echt bezopen. “Nou schat dat wordt een leuke nacht voor je” zei ik tegen haar.

Na een half uurtje rijden kwamen we bij de woning aan. De jongens haalden haar uit de auto. Ik stelde voor om haar alvast buiten uit te kleden. Ik kon haar kleren dan gelijk in de auto leggen. Haar topje was zo uit en ook haar rokje lag binnen een paar tellen op de grond. De jongens slaakten een kreet van vreugde toen ze tot de ontdekking kwamen dat ze kousen met jarretelles droeg. Als laatste scheurden ze letterlijk haar string van haar kont af. Ze stond op haar pumps en haar kousen met jarretelles tegen de auto aangeleund. Voor de rest was ze nu helemaal naakt.

“Snel” zei Simon “Ze moet naar binnen toe voordat de buren naar buiten kijken en haar zo zien staan” Het was weliswaar een vrijstaand huis, maar als er op dit tijdstip een buurman naar buiten zou kijken dan zou hij haar waarschijnlijk toch zien staan. Terwijl Simon de voordeur open deed pakten John en Rob haar weer aan weerszijden vast en sleepten haar naar binnen toe. Ik liep er als laatste achteraan. Eenmaal binnen wilden ze haar de trap op proberen te krijgen. “Waar gaan jullie heen jongens?” vroeg ik.

“We willen haar naar de slaapkamer van Simon brengen om haar daar op bed te leggen” antwoordde Rob. “Jongens doe niet zo moeilijk en laten we het allemaal gewoon in de woonkamer doen. Daar is het veel comfortabeler om naar haar te kijken.” “Kijken hoe bedoel je” zeiden ze alle drie tegelijk. “Ja jongens, ik vind het best als jullie mijn vrouw gaan gebruiken, maar ik wil wel alles zien. Ik wil zien hoe jullie haar neuken dat had ik daarstraks ook al gezegd. En het is toch veel leuker om haar met z’n allen tegelijk te nemen. Of wilden jullie haar om de beurt op de slaapkamer neuken terwijl de andere beneden op de bank zitten te wachten? Ik zie dat er een mooie salontafel in de woonkamer staat. Laten we haar daarop leggen. Of, als jullie dat willen, dan halen we de salontafel weg en leggen we haar op het kleed neer. En Simon wordt het niet eens tijd voor jou om je broers te gaan halen, Yvonne heeft nu echt een beurt nodig”

De jongens besloten de salontafel weg te halen, Yvonne op het kleed te leggen en terwijl Rob en John op de bank gingen zitten liep Simon snel naar de keuken om met zijn GSM zijn broers te bellen. Hij had ze in de auto ook al gebeld en ze waren al onderweg. Nog voordat Simon de keuken uitkwam kwamen de jongens al binnen gelopen. Kees en Nico stelden zich aan me voor als zijnde de tweeling. “Oké, jongens nu iedereen er is het volgende, ik wil dat jullie mijn vrouw als een geile neukpop in al haar gaten neuken. Zo veel en zo lang als jullie kunnen”.

Daar lag ze dan, buiten bewustzijn, met haar benen gespreid en haar armen boven haar hoofd gelegd. Rob was de eerste die zijn kleren uittrok. Toen hij als laatste zijn boxershort liet zakken zag ik dat hij er al helemaal klaar voor was. Hij had een lange dunne pik in volle erectie. We keken allemaal toe hoe hij voor Yvonne knielde en zijn pik langzaam in haar kutje liet glijden. Haar kutje was nog steeds een beetje vochtig van het opgeilen van de drie jongens. Zodoende kostte het hem weinig moeite. Na een paar voorzichtige stoten begon hij haar steeds steviger te nemen. Haar borsten deinden op en neer en Rob stopte even met neuken en sabbelde aan haar tepels. Daarna begon hij weer flink in en uit haar te stoten en het duurde niet lang voor ik zijn billen samen zag trekken en hij zijn zaad diep in haar kutje spoot.

“Nu wil ik” zei Simon “Voordat haar kutje te glibberig wordt van het zaad.” Hij trok snel zijn kleren uit en binnen enkele tellen zat zijn pik in haar sperma kutje. Haar kutje maakte al een beetje sopgeluiden toen hij haar neukte. Hij pakte haar bij de enkels vast en spreidde haar benen zo ver als hij kon. In deze positie bleef hij haar flink neuken tot hij met een oerkreet zijn sperma in haar spoot. John nam toen zijn plaats in. Deze keer duurde het niet zo heel lang. John was zo opgewonden dat hij na een paar stoten al in haar klaar kwam. Ook de tweeling Kees en Nico kwamen al vrij snel in haar klaar.

Er waren hooguit twintig minuten verstreken nadat Rob begon met neuken tot Nico als laatste van de vijf jongens in haar klaar kwam. Haar kutje zat vol met sperma en het droop tussen haar openstaande kutlipjes naar beneden via haar billen op het vloerkleed. Ik kon het niet laten en liet mijn vingers in haar natte kutje glijden. Het voelde heerlijk soppig aan. Ik liet mijn vingers in en uit haar glijden. Ondertussen waren de jongens op hun knieën rondom Yvonne gaan zitten en betasten ze met hun ene hand mijn vrouw en met hun andere hand trokken ze aan hun half stijve pikken. Het zag er naar uit dat ronde twee snel ging volgen.

“En jongens, zijn jullie er weer klaar voor om mijn geile hoer te nemen” vroeg ik. Rob en John waren er allebei klaar voor en gingen aan weerszijde van haar liggen. Beiden pakten ze een been en legden hun hand in haar knieholte. Ze duwden haar benen zo wijd als ze maar konden en slaagden er vervolgens in om allebei hun pik tegelijk in haar kutje te laten glijden. Dat zag er ontzettend geil uit. Van opwinding en geilheid bonkte mijn hart in mijn keel. “He, Simon pak jij mijn fototoestel even uit de auto” vroeg ik. Simon keek niet zo blij, hij had duidelijk geen zin om het toestel te halen. Hij was veel te bang dat hij wat zou missen en hij gaf dat ook duidelijk aan. Hij liep de deur uit en ik keek verder naar het geile schouwspel voor me. Ik zag hoe beide pikken in en uit haar soppende kutje stoten. John had haar linkerborst ondertussen ook stevig vast en zoog flink aan haar tepel. Rob was er in geslaagd om zijn tong in haar mond te krijgen en gaf mijn dronken, bewusteloze vrouw een tongzoen voor zover dat mogelijk was.

Simon kwam alweer naar binnen gelopen met mijn fototoestel. Hij overhandigde mij mijn camera en ik maakte foto’s hoe Rob en John mijn vrouw aan het neuken waren. Hun pikken maakten flinke soppende geluiden als ze in en uit haar kutje glijden. Het duurde niet lang of Rob komt diep in haar kutje klaar. Binnen een paar tellen spoot ook John zijn sperma in haar. De tweeling Kees en Nico namen hun plaats in en neukten Yvonne gezamenlijk tot ook zij hun zaad in haar spoten. Simon maakte het af door zijn pik in haar uitgewoonde zaadkut te laten glijden. Hij voelde haar kutje niet eens meer van al het zaad wat erin zat. Zijn pik gleed tijdens het neuken uit haar kutje en toen hij weer naar voren stootte gleed zijn pik niet in haar kutje maar in haar kont. Het was allemaal zo glibberig geworden dat hij direct volledig in haar strakke kontgaatje zat. “Jezus man, hij glijdt zo haar reet in. Godsamme, wat een geil kontje heeft ze” zei hij. Hij neukte Yvonne’s kontje in een rustig tempo. Toen ging hij steeds sneller op en neer en met een kreet spoot hij haar kontje vol met zaad.

Toen hij zijn pik uit haar trok zag ik het zaad tussen haar benen pas goed. Haar kutje stond open en ik zag alleen maar zaad tussen haar lipjes. Een stroompje zaad liep via haar kont naar beneden en lekte op het kleed. “Zo, wat een geil gezicht” zei Rob. Hij keek me aan toen hij zei “volgens mij zit haar kutje vol en wordt het nu definitief tijd om haar om te draaien zodat we de andere kant ook even kunnen gebruiken of niet soms?”

Nou vindt Yvonne het altijd heerlijk om ook in haar kontje genomen te worden, maar het is een ander verhaal als vijf jongens haar kontje gaan gebruiken. Ik twijfelde of ik dit haar wel aan kon doen. Aan de andere kant had ik ze nu eenmaal beloofd dat ze haar mochten gebruiken. Dus ik hielp de jongens mee om haar op haar buik te draaien. Rob nam gelijk plaats achter haar en ramde zijn pik diep in haar kontgaatje. En alhoewel het al de derde keer was dat hij mijn vrouw penetreerde koste het hem blijkbaar geen enkele moeite om dit weer te doen. Het enige verschil was dat het nu wat langer duurde voordat hij klaar kwam. Ook de andere jongens koste het totaal geen moeite om voor de derde keer hun pik in Yvonne te laten glijden. Toen uiteindelijk de laatste in haar kontje was klaar gekomen, had ik dus gezien hoe mijn vrouw vijftien keer was genomen en dat ze vijftien ladingen sperma in haar had gekregen.

Ik had heel veel foto’s gemaakt en verheugde me erop om ze de volgende dag aan Yvonne te laten zien. Rob en John hadden geen puf meer. Zij kleedden zich aan en vertrokken naar buiten toe. “He, man bedankt hè” zeiden ze nog tegen mij. Ook de tweeling besloot te vertrekken. Alleen Simon bleef nog over. “Zeg luister eens” zei hij. “Jullie moeten gaan nu, want ik moet weer vroeg opstaan voor mijn werk.” “Dat is goed Simon, als jij me nou even helpt om mijn vrouw weer in de auto te krijgen, dan zijn we zo weg.” Hij hield de deur voor me open, terwijl ik mijn naakte vrouw naar de auto droeg. Ik zette haar in de auto en vertrok naar huis. Onder het rijden keek ik af en toe opzij naar mijn doorgeneukte naakte vrouwtje. Als we thuis komen dan is het mijn beurt en ik heb er nu al zin in, dacht ik.

Op de snelweg aangekomen begon ze een beetje bij te komen. Thuis gekomen zette ik de auto op de oprit en ik droeg haar naar binnen. Ze mompelde een beetje onverstaanbaar. Toen ik haar op bed legde zee ze “Wat is er in hemelsnaam allemaal gebeurd vanavond?” Ze had duidelijk door dat er iets gebeurt was. Haar kutje zal wel een beetje gevoelig zijn geweest en haar kontje helemaal denk ik. Maar wat er nu werkelijk gebeurt, was wist ze niet. Ze was nog steeds een beetje onder invloed en ik dacht dat het het beste was om open kaart te spelen met haar.

“Schat je fantasie om het met vijf jonge jongens te doen is uitgekomen. En je staat op het punt om je nu door je eigen man te laten neuken” Ze keek me vaag aan en verloor vervolgens weer haar bewustzijn. Ik draaide haar op haar buik en legde haar overdwars op bed. Daarna trok ik haar aan haar benen naar me toe. Ze lag nu op de rand van het bed met haar benen naar beneden. Ik spreidde haar benen een beetje en keek tegen haar opgezwollen kutje aan. Tussen haar schaamlippen zag ik nog sperma glinsteren bij het licht van de lamp op het nachtkastje. Haar kontje stond nog steeds een beetje open.

Ik kleedde me uit en zette mijn eikel tegen haar glibberige kontgaatje aan. Ik stootte naar voren en mijn pik gleed er soepel in. Yvonne bleef stil liggen en liet me haar afgeneukte lichaam gebruiken. Ik genoot van haar strakke kontje en neukte haar langzaam. Uiteindelijk kon ik me niet meer inhouden en spoot ook ik mijn sperma diep in haar kontje. Toen ik me terug trok keek ik naar haar kutje en kontje. Ik spreidde haar billen en liet twee vingers in haar kontje glijden. Ze verdwenen soepel in haar glibberige gaatje. Na zo een tijdje gespeeld te hebben met haar was ik weer zo opgewonden dat ik weer een erectie had gekregen. Ik draaide haar op haar rug en stootte mijn pik nu in haar kutje. Maar die was zo uitgewoond en zat zo vol met sperma dat het bijna onmogelijk was om mijn pik in haar kutje te houden, zonder dat hij eruit glibberde. Ik pakte haar bij haar enkels en legde ze aan weerszijde van mijn hoofd over mijn schouders. Nu zette ik mijn pik weer tegen haar kontje en stootte hem diep bij haar naar binnen. Zo, dit voelde tenminste wat strakker aan. Ik neukte haar diep en hard voor ongeveer tien minuten om toen voor de tweede keer haar kontje vol te spuiten.

En dat was het dan voor die avond. Yvonne heeft doorgeslapen tot rond de middag de volgende dag. Toen ze wakker werd voelde ze zichzelf beurs en uitgewoond. Ze kon zich vaag iets herinneren van de avond ervoor. Toen ik haar vertelde wat er gebeurd was wilde ze eerst niet geloven. Tot ik haar de foto’s liet zien.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb