Ze ligt naast me te neuken

Ze ligt naast me te neuken.

Rustig word ik weer wakker na een gezellige avond. Ik rek me wat uit en merk dan waar ik van wakker geworden ben. Naast mij ligt mijn vriendin Nelly lekker te kreunen, omdat ze door Jan geneukt wordt. Jan is gisteren avond op bezoek geweest en hij is blijven slapen. En ondanks het feit dat we een gastenkamer hebben is hij bij ons in bed gekropen. Maar dat is nu voor ons heel gewoon. Rustig zie ik hem in en uit Nelly glijden. Die ligt lekker te genieten.

Het blijft een mooi zicht, dat die prachtige hartstochtelijke vrouw zo van lekkere seks houdt met vrienden. Misschien klinkt het raar voor de lezers, dat ik daar zo rustig naar lig te kijken. Natuurlijk, ik word er opgewonden van, maar jaloers helemaal niet. Daar hebben wij samen goed voor gezorgd, dat zoiets niet kan voorkomen. Het begon eigenlijk een aantal jaren geleden, toen we liepen te wandelen in het bos. Nelly zei ineens dat ze het eigenlijk raar vond, dat als je een vriend had je niet meer naar andere mannen mocht omkijken. Haar hele hart hoorde haar vriend toe, dus mij, zonder twijfel, maar als ze toch eens een aardige kerel tegen kwam, dan mocht ze er wel mee eten, een glaasje drinken, praten en dansen, maar daarna niet vrijen. Ik probeerde haar mijn gevoelens daarover uit te leggen, het is geen kwestie van mogen, het is vaak de angst om de ander kwijt te raken. Maar hoe denk jij er dan over, vroeg ik haar, wat denk jij ervan als ik met een ander zou eten, dansen en vrijen. Ik zou je ter plekke vermoorden, zei Nelly gelijk, dat doet me te veel zeer. Daarom vind ik het zo raar, andersom vind ik, dat het wel kan. Ik ben niet eerlijk, zei ze dan. Ik kan niet aan jou vragen of ik dingen mag, die jij van mij niet mag. Al pratend waren we weer bij onze auto aangekomen en we reden weer terug naar huis.

Een aantal dagen liep ik over het gesprek van onze wandeling na te denken. Ik hou te veel van haar om haar kwijt te raken, maar ik wil ook niet graag nee tegen haar zeggen. Hoe pak je dat aan, wat kan en wat niet. Het idee dat ze met andere mannen zou vrijen wond me op en maakte mij angstig. Hoe krijg je die angst weg. Door veel en vaak de relatie te bevestigen kon de angst worden weggenomen. Dan blijft alleen de opwinding over, en dat is aantrekkelijk. Ineens wist ik het. Vanavond zou ik haar zeggen hoe ik tegenover haar ideeën stond. Vrijdag avond na het eten begon ik haar heerlijk aan te halen. Ze was toch zo makkelijk te verleiden, al na 10 minuten begon ze ongeduldig aan mijn kleren te plukken want die moesten uit, ze gooide met een paar handelingen haar weinige kleren uit, die ze aan had; ze drukte mij in mijn stoel, en met een zucht liet ze zich op mijn stijve zakken. Zal ik het eens proberen zei ze, en ze begon al te bewegen. Wacht maar even, zei ik. Ik wil eerst iets bespreken. Kan dat niet even wachten vroeg ze, eerst neuken. Nee, zei ik streng, eerst even luisteren. Ik wilde even terugkomen op jouw verhaal in het bos vorige week. Als ik het goed samenvat wil jij wel eens met iemand anders naar bed, als je die kerel aardig vindt. Je kunt seks met vrienden en onze relatie goed scheiden. Maar omdat je het niet kunt hebben dat ik dan ook met andere vrouwen zou vrijen blaas je het hele idee af. Nu wil ik mijn standpunt vertellen, ik heb er de hele week over lopen denken.

Ongeduldig bewoog ze toch even, oh wat lekker, bijna verlies ik mijn beheersing. Ik laat mijn ogen even over dat heerlijke lichaam glijden, dat de schepper zo iets moois kan maken, alles is precies volgens mijn wensen. Ik pak mijn moed weer samen en praat verder. Ik heb de hele week erover nagedacht en ik weet een oplossing. Ik vind het idee dat jij met anderen vrijt opwindend en angstig te gelijk, angst om je kwijt te raken. Als jij er voor kunt zorgen dat ik geen angst hoef te hebben, wil ik geen nee meer zeggen tegen het feit dat jij ook met anderen vrijt. Ikzelf zal me dan braaf onthouden van het benaderen van andere vrouwen, behalve met een uitdrukkelijke toestemming van jou. Maar jongen, zei ze met grote ogen, dat kan ik toch niet van jou vragen. Ik alles en jij niets. Dat is mijn aanbod zei ik weer tegen haar. En hoe kan ik die angst wegnemen, vroeg ze met grote ogen. Ik denk dat als je begint met het te doen in mijn aanwezigheid, en er voor, tijdens en erna tekens uit te zenden, dat de liefde voor mij is, dan helpt dat. Als we er meer aan gewend zijn dan hoef ik er niet meer altijd bij te zijn. Maar dan wel altijd eerlijk zijn, alles vertellen en niets weglaten. Ik zag ze met grote ogen naar mij kijken. Ze zei niets, maar ineens voelde ik haar kutje hard knijpen en haar ogen rolde weg. Ze kwam klaar. Hijgend liet ze zich tegen mij aanzakken. Na een paar minuten duwde ze zich weer rechtop en keek me aan. Het idee windt me heel erg op, maar het is te veel, te lief, dan mag ik niet aannemen. Het is een gift van mijn liefde voor jou, zei ik. En dan zit ik hier maar wat op jou te zitten, zei ze ineens en wild begon ze op mij te rijden. Kom jongen, laat me je in mij voelen, spuit die ontrouwe kut maar helemaal vol, pak me, neem me. Ze keek me aan met haar geilste blik, waarvan ze wist dat ik daar niet tegen kon, zeker niet met die praat over een ontrouwe kut. Het was dan ook gelijk raak, met een zucht spoot ik me helemaal leeg in haar. Lachend zat ze naar me te kijken hoe ik klaar kwam. Met twee handen pakte ze mijn hoofd vast en drukte een wel hele natte kus op mijn lippen. Weet je het echt zeker, vroeg ze mij. Zo zeker als wat, ik heb er de hele week over nagedacht en ik denk dat dit de beste oplossing is voor het probleem. Ik hoop alleen dat als we beide ja zeggen dat we snel overgaan tot de uitvoering, zei ik, dan weet ik zeker dat mijn ideeën kloppen.

Ze keek me nog eens aan en zei toen, als het mag en je wilt het echt dan ga ik morgen een show voor je opvoeren. Ik hou van je, je bent een schat, dank je voor je heerlijke plan, ik zal eeuwig en intens van je houden hiervoor. Wat hierop volgde was van zelfsprekend. De hele avond en een deel van de nacht neukten we alsof we het nog nooit hadden gedaan en dat dit de laatste nacht zou zijn. De volgende ochtend, toen ik voorzichtig mijn ogen open deed zag ik dat Nelly al uit bed was. Beneden vond ik haar in haar, maar vooral mijn favoriete kleding, namelijk geen. Naakt kwam ze naar me toe en gaf me een fijne ochtendkus, lekker geslapen, mijn liefje. Even drukte ze haar prachtige lichaam tegen mij aan, koffie? Nu, ik wist wel beter wat ik wilde, maar nee, handen thuis, spaar alles maar op voor vanavond. Ik heb Jan uitgenodigd voor een avondje. Begrijp ik het goed, vroeg ik haar, jij hebt een oogje op Jan voor meer dan alleen een gesprek. Hm, wie weet, zei ze geheimzinnig. Daar begrijp ik niets van, ik vind dat geen mooie man? Nelly reageerde gelijk. Wie praat er over mooie mannen, ik wil alleen vrijen met lieve mannen. Kom maar mee naar boven, aankleden, we moeten boodschappen doen en alles voorbereiden. De rest van de dag liep zoals meestal op zaterdag, die dag was meestal om alles in het huishouden weer op orde te krijgen.

Tegen vijf uur vertrok Nelly even naar boven en ik zag haar weer beneden komen in een gemakkelijke uitfit. Gewoon een T-shirt zonder iets eronder, dat deed ze altijd als ze thuis was, vooral omdat ik daar om vroeg. Haar borsten zijn te mooi om weg te stoppen. Daaronder een makkelijke wikkelrok, wat daar onder zat moest ik raden, maar na een controle bleek daar ook niets onder te zitten. Die controlerende handen leverden me een geheimzinnige blik op, wacht jij maar mannetje. Dan had ik ineens twee armen om me heen. Maar ik hou heel veel van je, mijn hart behoort alleen jou toe. Toen bezegelde ze dit met een lange natte zoen. Als er wat gebeurt wat je niet wilt, of als het moet stoppen, dan laat je het maar weten. Jij bent belangrijker dan al het andere. Ik voelde me heerlijk, met zoveel liefde geknuffeld worden, wat wil je nog meer. Met tegenzin liet ik haar weer los. Vanavond zou ik haar mooie lichaam van op afstand kunnen bekijken als het lag te kronkelen van genot. Zou ik er tegen kunnen als ze een andere zou kussen en zijn lul in haar mond zou nemen? De aanzet was gegeven en ik voelde mij gesterkt door haar omhelzing. Om zes uur ging de bel en Jan kwam binnen.

Jan was een oude buurman, waar we eerder woonden. Nadat wij naar ons nieuwe huis waren verhuisd hebben we altijd contact met hem gehouden. Jan was echt een soort ladykiller. Hij hield wel van korte veroveringen, maar was daarna altijd te bang om zich te binden dus was hij nog steeds alleen. Voor ons bleef hij buurman, de man die altijd klaar stond om te helpen. Nelly en hij flirten altijd met elkaar, dat de stukken eraf vlogen. Dat ze elkaar mochten was wel duidelijk, maar meer dan wat aanrakingen was het tussen die twee nooit gekomen. En meer dan in wat strakke kleding had hij Nelly nog niet gezien, maar hij had mij wel eens verteld in een dronken bui, dat daar volgens hem veel moois onder zat. En hij had een kennersoog, zei hij. Ik zag dat Nelly deze keer Jan iets warmer onthaalde dan gewoonlijk. Ze pakte hem stevig bij zijn schouders en gaf hem drie kussen, die wel heel dicht bij zijn mond kwamen. Jan pakte haar gelijk lekker vast en drukte haar even tegen hem aan. Wat een warme ontvangst zei hij, zo lang ben ik niet weggeweest hoor. Al kletsend gingen we naar de kamer. Het begin was zoals altijd, drankjes op tafel, hapjes, niet echt eten gemaakt, gewoon lekkere dingen in schalen op tafel, zelf smeren en snijden en nog meer drankjes. Zoals altijd was de sfeer heel ontspannen en de eerste seksueel getinte opmerkingen vlogen al rond. Na een paar uur zag ik dat Nelly een rode kleur begon te krijgen. Ineens kroop ze bij mij op schoot en gaf me een kus. Ik hou van je, fluisterde ze in mijn oor. He, ik voel me tekort gedaan hoor, grapte Jan aan de andere kant. Rustig maar hoor, zei Nelly, ze maakte zich los van mij en liep naar Jan. Tot zijn verbazing ging ze ook bij hem op schoot zitten en gaf hem een vluchtig kusje vol op de mond. Wil jij wat voor mij doen, vroeg ze aan de verbaasde Jan. Hoe kan je nu nee zeggen tegen zoveel schoonheid, antwoordde hij met een zwier. Nu, ik heb een paar shirts en ik weet niet of de pasvorm wel goed is, wil jij ook eens zeggen of ze wel goed zitten. Zeker, zei Jan, laat maar zien.

Ze kroop van Jan zijn schoot af en liep de kamer uit. Wat zit er in de drank vanavond, ze is zo wild, je ziet het zelfs in haar ogen. Ik weet het niet, zei ik zo onschuldig mogelijk. Gelijk kwam Nelly de kamer binnen, ze had een ander shirt aangetrokken en had een stapeltje in haar hand. Ze legde de shirts op de tafel en keek naar ons. Wat vinden jullie hiervan? Ze deed haar armen uit elkaar, zodat haar borsten redelijk door de stof werd omspannen. Het zat haar geweldig, zeker voor hongerige mannenogen. Deze zit geweldig, zeiden we in koor. Dan de tweede zei ze, ze pakte een andere draaide zich om en trok haar shirt uit. We zagen aan haar rug dat ze verder daaronder niets aanhad. We bewonderden samen haar mooie rug met haar mooie vormen. Met het nieuwe shirt aan draaide ze zich weer naar ons toe. Deze zat een stuk ruimer. Heb je er ook tentstokken bij, vroeg Jan met een lach. Het was duidelijk een shirt van mij. Gemaakt sip stond ze naar ons te kijken, niet leuk dus? Dan de volgende maar. Ik zag al dat ze een shirt had meegenomen, dat ze deze week op proef had meegenomen, maar dat veel te klein was. Ze pakte het te grote shirt vast en net voordat ze het wilde uittrekken vroeg Jan, welke maat ze eigenlijk had. Terwijl ze doorging met uittrekken draaide ze zich weer terug en zonder shirt stond ze ineens voor ons. Ze deed net of ze niet merkte dat ze nu toples voor ons stond en antwoordde dat ze maat 36 had, ofwel XS. Ze pakte nu het te kleine shirt en trok het aan, ditmaal zonder zich om te draaien. De belofte van de show begon nu al duidelijk te worden. Want ik kende haar goed genoeg om te weten, dat ze dit niet per ongeluk deed.

Het shirt zat veel te strak. Haar borsten werden samengedrukt en overal trok het. Te veel gegeten vroeg ik plagend. Pruilend pakte ze het shirt weer vast en trok het uit. Met haar prachtige borsten vol in het zicht vroeg ze wat we het leukste vonden wat ze dan aan zou trekken. Jan zat er zogenaamd even over te denken, om te kunnen blijven genieten van het wel hele mooie uitzicht, maar ik trok de stoute schoenen aan. Eigenlijk vind ik het shirt wat je nu aan hebt het mooiste. Jan viel me gelijk bij, dat ze zo wel heel mooi was. Maar ik heb toch geen shirt aan, zei ze gemaakt vragend. Ik wist wel wat ze wilde. Maar Jan was me voor door te zeggen, dat hij nog nooit zulke mooie borsten gezien had en dat die niet bedekt hoefden te worden. Tot ons beider vreugde pakte ze toen de kleren en legde ze weg. Oké, dan blijf ik wel zo. En ze liep terug naar haar stoel om nog wat te drinken. Twee paar ogen volgde dat heerlijke schepsel. Ik zag dat Jan het wat benauwd begon te krijgen in zijn broek. Na een half uur begon het al wat minder op te vallen dat Nelly met blote borsten zat dus ze besloot de volgende stap te zetten. Voorzichtig trok ze aan de knoop van haar wikkelrok, zodat die los kwam te zitten. Zal ik nog wat te drinken halen vroeg ze onschuldig. Ze stond op en natuurlijk begon haar rok los te komen en af te zakken. Met een gilletje probeerde ze haar rok net niet te vangen en ineens stond ze helemaal naakt in de kamer. Voordat ze kon bukken om hem weer te pakken had Jan al gezegd, wat lief van je dat jij je hele schoonheid door ons laat bewonderen. Ze draaide zich helemaal om naar Jan zodat hij haar van top tot teen kon bewonderen. Dank je, dat is lief dat je dat zegt, willen jullie echt dat ik mijn rok niet meer aantrek?

Zonder op het antwoord te wachten pakte ze hem op en legde hem bij de andere kleren. Bevallig liep ze weer terug naar ons en ging bij mij op schoot zitten. Denk je echt dat je het kunt hebben, vroeg ze zachtjes aan mij. Ik spring bijna uit elkaar van geiligheid, zei ik tegen haar. Maar wacht even, zei Nelly, ik wil eerst een keer van Jan genieten, daarna neem je me maar zo veel en zo vaak als je wilt. He, reageerde Jan, wat moet dat, laat me niet alleen. Met een glimlach kwam Nelly van mijn schoot. Je dacht zeker aan zojuist he, zei ze met een geile glimlach. Ze liep op hem af en kroop bij hem op schoot, niet zedig zoals net bij mij, maar ze kroop op haar knieën naar hem toe en ging schrijlings op zijn schoot zitten. Voordat hij er erg in had pakte ze zijn hoofd vast en drukte haar lippen vast op zijn mond. Zodra ze zijn mond wat voelde open gaan drukte ze haar tong bij hem naar binnen. Na een wat verschrikte reactie beantwoordde hij het en ze begonnen een lang tong gevecht. Ineens realiseerde Jan, dat ik er bij zat. Hij keek verschrikt langs Nelly heen naar mij. Ik keek glimlachend naar wat er voor mijn ogen afspeelde. Dat stelde hem blijkbaar gerust, want behalve dat hij weer doorging met zijn kus zag ik zijn handen ook naar Nelly haar borsten gaan. Goedkeurende geluiden kwamen uit haar. Na die kus begon ze aan de kleren van Jan te prutsen om ze los te maken. Vooruit, alles uit, ik wil je uit de kleren.

Ze stapte van hem af en in enkele seconden had Jan al zijn kleren uit. Ze stapte naar hem toe en sloeg haar armen om zijn nek. Tegelijk drukte ze haar naakte lichaam tegen Jan aan en voelde aan de onderkant iets heel hard. Plagend begon ze zich langzaam wat los te maken en al likken en kussend zakte ze door haar knieën totdat ze voor dat harde deel was met haar mond. Lekker zei ze, en ze hapte hem naar binnen. Jan kreunde van genot om wat ze deed. En dat ze het lekker kon doen, daar kon ik van meepraten. Even dacht ik terug aan die keer, dat we van een feestje terug kwamen en ze de hele reis al niet met haar handen van mij af kon blijven. Ik was zelf Bob geweest die avond, dus nog redelijk nuchter maar plotseling voelde ik dat ze mijn broek open ritste en mijn lul eruit haalde. Voordat ik het wist boog ze zich over mij heen en begon aan een van de beste pijpbeurten die ik ooit had gehad. Gelukkig kwam er net een parkeerplaats en had ik net de tijd om de auto daar tot stilstand te brengen, parkeren kon je dat niet noemen, en dan kon ik me alleen nog maar overgeven aan het genot dat ze mij gaf. Met een mondvol kwam ze weer overeind. Jan stond te wankelen op zijn benen. Ik zag ze nog een keer slikken en dan knabbelen aan de tepels van Jan. Hij kwam weer langzaam tot de werkelijkheid, pakte Nelly vast en legde haar op de bank. Gelijk nam hij een tepel in zijn mond en streelde haar andere borst. Ik wist hoe gevoelig ze was aan haar tepels en ja hoor, het gekreun was niet van de lucht.

O, wat lekker, lik mijn kutje nu, nu. Jan ging verder naar beneden en begon aan haar kutje en haat klit te likken en te zuigen. Dat werd haar duidelijk te veel. Met een gil kwam ze klaar. Golven van genot trokken door haar heen. Eindelijk kwam ze weer een beetje tot rust en ineens zag ik dat ze naar me keek. Ik lachte naar haar en gelukkig draaide ze zich weer van me af. Ik kreeg het gevoel dat we voor ons ingangsexamen waren geslaagd. Kom, zei ze tegen Jan, en nu moet je mij neuken. Jan trok Nelly zo dat ze met haar benen van de bank afhing en hij ging op zijn knieën voor haar zitten. Pak hem maar beet en leid me bij je naar binnen, vroeg Jan, dan weet ik zeker dat je dit wil. Nelly keek geil naar hem en ik zag haar hand naar beneden gaan om Jan zijn lul te pakken, ze hield hem voor haar neukgrotje. En nu jij zei ze, kom in me. In een stoot schoof Jan bij haar naar binnen. Hij pakte haar heupen vast en hij begon wild op haar te rijden. Wat een zalig gezicht, haar prachtige lichaam, golvend van genot en haar kreten om Jan aan te moedigen en vooral niet te stoppen. Weer kwam ze klaar, maar Jan kon nog even, maar het geile zicht van haar lichaam, dat zo uitstraalde dat ze geneukt wilde worden was te veel voor Jan. Hij kondigde aan dat hij klaar ging komen en of het in haar mocht. Ja, ja riep Nelly, spuit alles maar lekker in me. Met een grom spoot hij zich leeg in haar. Hijgend zaten ze nog aan elkaar vast na te genieten van wat was gebeurd. Toen stapte Nelly bij Jan weg en kwam naar mij toe. Kom kleren uit, zei ze, en dat was zo gebeurd. Met een duw ging ik weer achterover de stoel in. Voor ik wist wat er gebeurde, zat ze al op me en had ze mijn knoertharde staaf al bij haar naar binnen gestopt. En nu ben ik er voor jullie, de hele nacht, zoveel jullie maar willen, zei ze, en ze voegde er zachtjes aan toe, en ik hou van je. Wild begon ik te bewegen en al snel was ik alle opgekropte geiligheid kwijt van dat kijken naar die twee geile mensen.

Rustig zaten we daarna op de bank met elkaar te praten. Ondertussen zat Nelly met onze half slappe speeltjes te spelen. Jan vroeg wat er veranderd was bij ons, en Nelly vertelde, dat zij vanaf nu met anderen wilde vrijen en dat mocht als ik erbij was. Maar zij bepaalde met wie en wanneer. En haar oog was vanavond op hem gevallen en ze hoopte dat hij het niet erg vond. Jan kon alleen maar uitbrengen dat hij hoopte dat haar oog wel vaker op hem zou vallen. Zoals nu zei ze, nu moet je me zachtjes naaien, rustig en lang. Ze liet zich op de mat voor de bank zakken en keek verlangend omhoog. Jan had het al begrepen en zakte tussen haar benen en drong bij haar naar binnen. Langzaam begon hij te bewegen. Het was net of ze in slow motion bezig waren. Maar het was lekker voor haar. Als ik op de geluiden afga moet ze zeker vier keer zijn klaargekomen, voordat Jan klaar kwam. Tenslotte was het laat geworden en heeft Jan zich weer aangekleed en is naar huis gegaan. De hele nacht hebben we verder gevreeën en gepraat. Het was voor ons beiden alleen een feest geweest, dit was voor herhaling vatbaar. Wel wilde Nelly altijd de regie houden, alleen zei zou bepalen wanneer met wie en waar. Als de tijd zou vorderen en we zouden het fijn vinden dan mocht ik me misschien daar ook eens wat mee bemoeien. Iedere keer als we er over bezig waren werden we zo hitsig dat we eerst moesten vrijen voordat we weer verder konden praten. Ze lag al te verzinnen met wie ze het ook eens wilde en wat ze nog allemaal wilde doen. We waren duidelijk een nieuw en beter tijdperk van onze relatie ingegaan.

Nu is het normaal als ze naast me ligt te neuken. Het is alleen opwindend en ik vind het fijn voor haar. Als jullie het graag willen weten dan vertel ik wel wat we allemaal samen hebben gedaan, en met wie en waar, allemaal haar ideeën.

 

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb