Ze liet zich gaan.

Ik liep al maanden rond met een geile fantasie, ik fantaseerde er met regelmaat over dat mijn vrouw met een andere man lag te neuken en ik er bij stond te kijken. Maar wat moet je als je daar zo vaak over fantaseert, het vertellen aan je vrouw? Ook als je weet dat die fantasie misschien wel iets te ver gaat. Maar toch wilde ik dat ze mijn fantasie wist. Ik ben een man van 38 jaar en mijn vrouw is 34 jaren oud met een prachtig figuurtje, stevige borsten, heerlijke billen en een mooi glad geschoren kutje. Ik ben nogal ruimdenkend op het gebied van seks en zij is best wel wat preuts tegenover anderen. Maar ze is wel een behoorlijk geil ding. Toch wilde ik dat ze wist wat mijn fantasie was. Ik wilde toch wel eens kijken, stiekem of gewoon erbij zijn als ze eens heerlijk los ging op een aantal vreemde lullen. Het idee dat ze heerlijk los ging op vreemde pikken terwijl ik alleen maar mocht en kon kijken leek me ontzettend geil. Ik dacht dat dit een idioot iets was, maar op Internet blijkt dat er wel meer mannen zijn die dit geil vinden. Ik trok uiteindelijk de stoute schoenen aan en vertelde haar mijn fantasie. Het duurde even voordat ze reageerde. Ze vond het een aparte fantasie. Ze wist even niet wat ze er mee aan moest en wilde er verder ook niet over praten.

Een paar weken later zaten we op een avond onder het genot van een drankje naar een documentaire over seks te kijken, daar hadden ze het over een vrouw die bezig was met twee mannen en toen begon ze er opeens zelf over. Ze vroeg me waarom het mij zo geil leek om haar met een andere man te zien neuken. Ik antwoordde haar dat ik haar wilde zien genieten met een vreemde pik in haar kutje en dat ik haar wilde horen hijgen en kreunen. Dat het mij gewoon waanzinnig geil leek. Op de manier zoals ze reageerde merkte ik dat ze er toch niet echt afwijzend tegenover stond. Een paar drankjes later vroeg ze wat die man dan allemaal met haar mocht doen. Ik lachte en zei, alles wat jij lekker vind. Ze lachte en zei, alles wat ik lekker vind. Dus ook anaal? Ja als jij dat wilt. Ze beet even op haar onderlip en lachte. Ik dacht dit is mijn kans. Ik lachte en zei, ja of met meerdere lullen voor langer plezier en genot, die meerdere gaatjes verwennen, volgens mij lijkt het jou wel wat. Ze keek me aan, trok haar benen wat op en spreidde ze wijd. Ze droeg een jurkje en geen slipje. Ik kon zien dat haar kutje wat open stond en flink nat was. Ze keek me aan en zei, hoe zie je het voor je. Wat denk je van een drietal kerels die jou likken en strelen en die jij lekker pijpt en daarna krijg je ze een voor een heerlijk in je kutje geschoven. Ze lachte en streelde haar natte kutje. En waar gebeurt dat dan. Ik keek haar aan en zei, misschien ergens buiten, dat lijkt me wel echt spannend. Ik weet dat ze gek is op buitenseks. Twee vingers schoven in haar natte kutje, ze vond het dus wel erg geil. Ze gaf dan ook toe dat ze het een erg geil idee leek. Mijn lul stond stijf overeind en gleed al snel in haar heerlijke kale natte kutje. Ze gaf toe dat ze er nog even over na moest denken maar dat ze het idee steeds geiler begon te vinden. Uiteindelijk zei ze het toch wel graag in het echt te willen doen en inderdaad ergens buiten.

Dus zo gingen we op Internet op zoek naar spannende buiten plekken. We bezochten zelfs een van die plekken. Ergens waar het wel spannend kon zijn. Het was er inderdaad erg spannend. Mijn vrouw was bloednerveus en vond het eigenlijk wel een beetje eng. We stonden te kijken naar een kerel die zich af stond te trekken in de bosjes. Hij wist dat we keken. Ik streelde haar billen onder haar jurkje en voelde haar natte kutje. Ze wilde nog even niks, ze vond het spannend, maar durfde de stap nog niet te nemen. Die dag gebeurde er dan ook niets.

Het weekend daarna was het ontzettend mooi weer. We waren dat weekend in Noordwijk. Heerlijk op het strand aan de borrel. Ze droeg een mooie sexy bikini en werd al snel een beetje dronken. Daarna gingen we nog even lekker eten en toen weer richting ons gehuurde huisje. Onderweg zei ze dat ze moest plassen. Ze wandelde een soort pad op en ik wachtte op haar. Het duurde nogal lang voordat ze terug kwam dus liep ik een stukje het pad op. Ik keek mijn ogen uit, wat ik dus niet wist, was dat dit een seks ontmoetingsplaats was. Ik zag mijn vrouw op haar knieën zitten en ze was druk bezig een vreemde man te pijpen. Ik bleef op een kleine afstand staan en bekeek de man. Ik schatte hem een jaar of 50, lang grijs haar en een flinke lul. Mijn vrouw was hem zo te zien heerlijk aan het pijpen. Ik zag nu ook drie andere mannen in de bosjes staan. Ze bekeken haar net als ik, alleen hadden zij hun lul in hun hand en speelden ze daar mee. Oké, mijn vrouw wist dus van het bestaan van deze plek. Vreemd want het was toch echt mijn fantasie, maar toch was ik een beetje jaloers en had ik er even moeite mee. Maar al vrij snel vond ik het opwindend en echt wel geil. Mijn vrouw ging weer staan en werd door die man uitgekleed. Daar stond ze dan in alleen nog haar bikinibroekje. De man speelde wild met haar kutje, die zo te zien behoorlijk nat was. Even was er oogcontact, we lachten en het was voor mij duidelijk te zien dat ze bloedgeil was. De man likte haar harde tepels en vingerde haar kutje en zij trok aan zijn grote lul en genoot ervan. Ik hoopte dat er nog een man bij zou komen. Ze ging nu op haar rug liggen en spreidde haar benen. Die man kroop er tussen en wreef zijn natte eikel langs haar kletsnatte kutje en gleed soepel naar binnen.

Toen liepen er nog twee kerels naar haar toe. Ze knikte ja en de heren trokken hun broek uit. Eentje duwde zijn stijve lul in haar mond en de andere begon met haar borsten te spelen, ik stond echt aan de grond genageld. Mijn vrouw lag daar met nu drie vreemde kerels die aan haar zaten en haar verwende. Ik zag hoe een grote lul soepel in haar strakke kutje gleed en hoe ze er van genot. Ze zoog een geile lul en met haar borsten werd nu heerlijk gespeeld. Ze zoog de twee mannen om en om. Er werd gewisseld en de volgende man duwde zijn harde lul in haar kutje, hij pakte haar heupen vast en begon haar stevig en diep te neuken. Ik hoorde haar hijgen en zag haar genieten. De laatste man kwam er nu ook bij, nu waren het vier geile kerels die mijn vrouw streelden, likten en neukten. De heren duwden hun lul om en om in haar kletsnatte kutje, je hoorde die lullen gewoon soppen in haar kutje. Kwijl op haar kin en overal handen en tongen. Ze kroop op de laatste man en zakte over zijn lul heen. Ze zoog nu om en om aan die drie lullen en liet zich heerlijk nemen door die laatste kerel. Hij had een best buikje en grijs haar, maar een flinke harde lul die in haar kutje sopte. Ze nam nu plaats op de volgende man. Die ging heel even in haar klets natte kutje en toen kwam ze weer omhoog en duwde ze zelf zijn lul zachtjes in haar kontje. Na een paar keer op en neer te zijn gegaan, gleed hij soepel in haar geile kontje en de mannen zeiden, wat ben jij een geil ding. Zo neukten de heren haar om en om in haar kut, kont en haar mond. Geen standje was te gek en steeds had ze een lul diep in haar kutje zitten. Een voor een spoten de heren hun zaad over haar heen. Nu was ze weer alleen met die eerste man bezig. Ze zat op hem en reed stevig op hem. Dat ze nog niet klaar was, was duidelijk. Maar helaas die man wel. Met kracht spoot hij zijn zaad over haar borsten. Met zijn shirt werden die weer schoon gemaakt. Hij wandelde nu ook weg en zij lag nog even na te genieten.

Ik wilde net naar haar toe lopen toen ik weer twee mannen op haar af zag komen. Een oudere neger en een oudere blanke man. In hun korte broeken was duidelijk te zien dat ze een stijve hadden. De neger trok zijn korte broek omlaag en ging gelijk tussen haar benen zitten en duwde zijn zwarte eikel tegen haar kut aan. Ze bleef liggen en lachte. Daar ging ze nog een keer. Dit was toch wel een flinke zwarte lul. Langzaam schoof hij zijn grote zwarte lul in haar kutje, pakte haar borsten en kneedde ze. Die grote zwarte lul schoof in hoog tempo in en uit haar natte kutje, dat was echt geil om te zien. Die zwarte handen op haar borsten en die lul in dat witte kutje. De andere man duwde zijn lul in haar mond, pakte haar hoofd vast en begon haar mond te neuken. De neger voerde het tempo nog meer op en bonkte nu stevig in haar. Ik hoorde haar heftig hijgen en zag haar geil genieten. Er werd gewisseld en de blanke man tilde haar op en schoof staand zijn lul in haar kutje. Ik kon haar gezicht nu goed zien en het was duidelijk dat ze er ontzettend van genoot. Ze werd op een geile manier misbruikt door deze heren. De man pakte haar billen en trok deze open terwijl zijn lul diep in haar zat. De neger ging achter haar staan en duwde zijn lul tegen haar kontje. Langzaam gleed hij steeds een stukje verder in haar kontje. Wat geil was dat, twee lullen tegelijk in haar. Ze liet het allemaal gebeuren en zo te zien vond ze het lekker. Na een paar keer bewogen deze twee lullen nu in gelijk tempo in haar. Ik hoorde haar flink hijgen en zeggen, ja dit is lekker ga door sneller, sneller, ik kom. En inderdaad, ze kwam met een gil klaar. Beide heren gingen zo nog even door en spoten toen hun zaad in haar beide gaatjes. Zo te zien waren het behoorlijke ladingen zaad die ze in haar achter lieten, want toen die twee lullen uit haar gaatjes werden getrokken hingen er grote slierten sperma aan haar kutje en kontje. De heren bedankten haar en verdwenen weer tussen de bosjes.

Voldaan en met nog altijd een geile blik kwam ze naar me toe, ze zakte door haar knieën en zoog gelijk aan mijn stijve lul. Je vond het geil hé, vroeg ze mij. Ik lachte en zei echt wel. Mijn lul gleed al snel in haar kletsnatte kut waar ik het sperma van de andere man nog goed kon voelen. Ik zei, lekker hé die vreemde lullen en al dat sperma in je kutje en kontje. Ze hijgde echt wel. Het duurde niet lang voordat ook ik haar kutje volspoot.

Die avond toen we in bed lagen vroeg ik haar wat ze er van had gevonden en hoe ze op die plek was gekomen. Internet, lachte ze en ik vond het waanzinnig geil, spannend en lekker. Al die vreemde kerels die geil van mij werden, die heerlijke lullen in me en hoe geil ik misbruikt werd door die laatste twee. Twee lullen in me en hoe ze mij vol spoten, wat was dat lekker zeg. Vooral die geile grote zwarte lul. Dit was zeker voor herhaling vatbaar zei ze. Wat haar nog geiler had gemaakt, was dat ik stond te kijken en te trekken aan mijn lul. Dat zij zich had laten gaan met zes vreemde kerels vond ik wel erg geil. Dit gaat zeker nog eens gebeuren, ik heb er nu al zin in.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb