Ze kan zo geil worden.

Mijn vrouw heeft een vreemde eigenschap, als je over haar billen streelt wordt ze bloedgeil. Alleen ik weet dat. Ik weet al heel lang dat als ik zin heb in seks, dat ik dan alleen maar haar billen hoef te strelen. Dat kan gewoon met haar kleding aan. Heel even haar mooie ronde billen strelen en haar kutje is al doorweekt. Deze informatie heb je nodig om dit verhaal te begrijpen.

Vorig jaar zijn we met onze camper naar een festival gereden, we konden onze camper mooi bij het terrein plaatsen dus konden we ook gezellig wat op het festivalterrein drinken. De tweede avond waren er een paar artiesten waar we niet zoveel belangstelling voor hadden dus besloten we om voor het einde al naar de camper te gaan. We zouden eerst nog een paar drankjes halen in de grote tent en dan was het mooi geweest voor die avond. Het was er alleen ontzettend druk, overal stonden mensen, het was dus ook heel moeilijk om bij de bar te komen. Uiteindelijk lukte het om bijna tot aan de bar te komen maar ook daar was het een gedrang. We probeerden de aandacht van de bediening te krijgen maar dat lukte niet tot een man die voor ons aan de bar stond tegen mijn vrouw zei dat ze op zijn plekje kon staan, hij ging toch weg. Mijn vrouw schoof naar voren tot aan de bar en kon eindelijk de drankjes bestellen. Het duurde even en terwijl we stonden te wachten fluisterde mijn vrouw in mijn oor dat er een jongen achter haar stond die over haar billen wreef en dat ze zijn stijve tegen haar kont voelde drukken. “Laat hem maar even, schat” zei ik. Ik wist hoe geil ze werd van het wrijven over haar billen en dat ik haar dan later heerlijk zou kunnen neuken in onze camper.

Ze keek me verbaasd aan en zei: “Jij bent zeker gek geworden, maar goed. Ik moet heel even naar de wc, houd jij ons plekje even bezet.” Ze was slechts een paar minuten weg en toen ze weer terug kwam zei ik: “Dat doe je snel!” Ze zei zo zacht mogelijk tegen me dat ze alleen haar slipje had uit getrokken. Glunderend keek ze me aan. Ze zei: “Laat hem maar even strelen, nu wil ik er van gaan genieten ook.” Ik wist niet wat ik hoorde, ze had haar slipje uit gedaan en stond nu met alleen haar korte rokje aan in haar blote kutje. Ze hoopte zelfs dat die jongen weer over haar billen zou gaan wrijven met zijn hand en stijve lul! Ik wist zeker dat ik haar die avond zou neuken! Het duurde ook niet lang voordat ik zag hoe die jongen weer met zijn onderlichaam tegen haar billen begon te drukken en wrijven. Ik zag hoe ze met haar kontje achteruit begon te duwen tegen die jongen zijn hand.

Door de drukte aan de bar kon ik ongemerkt mijn hand aan de voorkant onder haar rokje laten glijden en voelde ik haar drijfnatte kale kutje. Zo nat was ze nog nooit geweest. Ik haalde mijn vingers langs haar lipjes en voelde het geil er tussenuit lopen. Ze gaf me een knipoog toen ze me verbaasd zag kijken. Ze begon haar kont steeds vaker tegen de jongen zijn onderlichaam aan te drukken. Hij begreep meteen de hint. Als hij langzaam haar kont streelde en ze begon terug te duwen was ze er voor in moet hij gedacht hebben. Het duurde niet lang voordat mijn vrouw echt zover was dat er geen weg meer terug was. Niemand van de andere mensen merkte iets van wat er gebeurde door de enorme drukte. Op het moment dat de jongen heel even zijn hand van haar billen haalde trok ik aan de achterkant het rokje omhoog zodat ze in haar blote kontje kwam te staan. Toen die jongen zijn hand weer terug deed zag ik aan de verbaasde blik in zijn ogen dat hij het meteen begrepen had. Nu was er helemaal geen houden meer aan.

Ik vroeg aan mijn vrouw, of ze het goed vond wat er gebeurde. Ze glimlachte en leunde naar voren en fluisterde dat de jongen zijn lul al uit zijn broek had gehaald en dat hij die door haar bilnaad liet glijden. Ik zei haar gewoon te ontspannen en te genieten van de sensatie en de opwinding die het haar gaf. Op dat moment wist ik al dat dit een heel geile avond zou gaan worden. Ik had altijd al eens willen zien dat ze geneukt zou worden door een andere man en misschien was dit wel mijn geluksdag. De blik in de ogen van mijn vrouw sprak boekdelen, ze was bloedje geil. Ik kon met wat moeite zien dat ze haar benen wat spreidde en door nog wat te draaien met haar onderlichaam gebeurde het. “Aaahhh” hoorde ik opeens uit haar mond komen. Dat kon niet anders beteken dan dat die vreemde pik in haar kutje gleed! Aan haar gezicht te zien leek het of ze in de zevende hemel was. Ik kon die jongen zijn lul niet zien, maar hij moet groter zijn geweest dan gemiddeld. Oh, ze genoot hier net zo veel van als ik! Het draaien van haar ogen en bijten op haar onderlip vertelde een heerlijk geil verhaal, ik zag er in dat die jongen zijn stijve lul heel diep in de kut van mijn vrouw moest hebben. Ze stond echt te genieten.

Ik zag hoe hij met zijn handen op haar heupen heel voorzichtig zijn pik steeds weer in en uit haar kutje liet glijden. Wat een belevenis! Hier werd mijn vrouw geneukt, naast mij, met zeker honderd mensen er om heen. Hij bleef haar zeker tien minuten zo stiekem en onopvallend neuken voordat hij zover was. Toen zag ik dat die jongen opeens op zijn benen begon te trillen, hij kwam klaar en hoe. Hij kreeg een geweldig orgasme en hield zijn lul zeker nog minuten lang in het kutje van mijn vrouw. Hij genoot er ongetwijfeld van toen hij haar kutje vulde met zijn zaad. Langzaam trok hij zijn lul uit haar kutje en zonder op of om te kijken verdween hij naar de toiletten. Meteen zei mijn vrouw tegen me dat we moesten gaan, want ze voelde het zaad langs haar benen naar beneden lopen.

Ik dacht dat ze boos op me was omdat ik dit had laten gebeuren, zeker omdat ze geen woord zei toen we terug naar onze camper liepen. Maar dat was absoluut niet het geval want toen ik de deur van de camper sloot, draaide ze zich naar me toe, ze trok haar rokje uit en zei me haar hard te neuken. Ze trok me mee het bed op waardoor ik met mijn hoofd tussen haar benen belandde. Ik rook en zag het zaad van die jongen tussen haar benen. Het liep nog steeds uit haar kutje langs de binnenkant van haar dijen. Ik was zo geil geworden dat ik het niet kon laten om haar kutje heel even te kussen en te likken. Daarna trok ik ook alles uit en ramde ik mijn pik die nog nooit zo hard en groot was geweest haar met zaad gevulde kutje in. Ik neukte haar zoals ik in al die jaren nog nooit had gedaan. Ze kwam klaar zoals ze nog nooit klaar was gekomen als ik haar neukte. Na nog zeker 10 minuten stoten was het mijn beurt. Ik voelde het zaad met zoveel kracht uit mijn pik komen dat het gewoon pijn deed. Ik bleef nog even op haar liggen met mijn lul nog even lekker in haar om wat bij te komen van deze geweldige ervaring, ik keek haar smoorverliefd aan en bedekte haar mooie gezicht met kussen.

Ik zei haar hoe geil ze keek toen die jongen haar neukte en ik vroeg haar hoe ze het had gevonden. Het was de mooiste en geilste ervaring die ze in haar leven had gehad vertelde ze me. Zijn lul was erg groot en daardoor had ze het geweldig gevonden. En dat was wat ik wilde horen, zo kon ik er zeker van zijn dat we nog meer van die spannende avonturen zouden gaan beleven. Ik liet mijn lul uit haar glijden en begon haar te overladen met kussen. Van haar nek werkte ik me naar beneden naar haar borsten, haar buik en ja, naar haar goed gevulde kutje. Voor het eerst proefde ik het vermengde geil van haar met dat van die jongen en van mij. Daar kon geen cocktail tegen op. Ik stopte pas met likken nadat ze nog een orgasme had gekregen.

We hebben die avond en nacht nog uren geneukt. Zodra ze mijn pik met hand of mond weer stijf had begonnen we weer opnieuw. Ik hoop dat we snel weer zoiets kunnen doen maar ik heb haar wel gezegd dat ik dan wel alles wil zien. Ik wil vreemde pikken haar heerlijke kutje en mondje in zien glijden en haar daarbij zien genieten en klaarkomen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten