Ze is een echt sletje

Ze is een echt sletje.

Fiona en ik hadden al drie jaar een vurige relatie achter de rug toen ze twintig jaar werd. Voor haar twintigste verjaardag vroeg ze iets speciaals. Ze wilde vrijen met mij en een tweede man erbij, zei ze. Ze stuurde enkele mails naar advertenties die op de site seks-afspraak.nu stonden. Ondanks dat het haar verjaardag was wilde ze mij verrassen, zei ze. Toen vertelde ze me, dat ze een afspraakje in onze flat had gemaakt via die site. “Jij moet enkel toekijken, schat” zei Fiona tegen mij, “Ik hoop dat het je zal bevallen”.

Die zaterdagnamiddag ging de deurbel. Fiona drukte op het knopje van de intercom om de benedendeur van het flatgebouw te openen zodat de man waarmee ze had afgesproken naar boven kon komen. “Je moet vastgebonden toekijken” lachte Fiona. Ik liet mij door haar vastbinden op een stoel en wachtte af. Er werd op de deur geklopt en Fiona ging open doen. Er kwamen plots vijf mannen de woonkamer binnen gelopen. “Dit is mijn verjaardagscadeau” riep Fiona, en ze nam een uitgeprint stuk papier uit de kast. “Ik had op een advertentie gereageerd dat als volgt luidde: Vijf potente heren zoeken een sletje voor een groepsseksparty”. Verbaasd hoorde ik Fiona haar verhaal doen. “En dit zijn ze dan!” riep ze.

De vijf mannen stelden zich aan mij voor. Peter, 28 jaar, Bart, 30 jaar, Wouter, 38 jaar, Werner, 39 jaar en Rudie, 45 jaar. De vijf mannen verdwenen even in de keuken en ik vroeg aan Fiona: “Wil je dit echt gaan doen ?”. “Ja hoor, anders had ik dit afspraakje niet geregeld” antwoordde ze. De vijf mannen kwamen terug de woonkamer in met enkel nog hun slip aan het lijf. Fiona zette een cd op en trok langzaam haar kleren uit, tot ze enkel nog haar lingerie aan had. De vijf mannen kwamen nu rond haar staan en voelden aan haar lichaam. Enkele handen grepen naar haar borsten, andere handen naar haar billen en haar kontje. Fiona voelde ondertussen in de mannen hun slip en al snel kregen de mannen een erectie. Terwijl een hand in haar slipje verdween werd haar bh losgemaakt en ze werd gekust. Fiona bleef ondertussen dapper een voor een de stijve pikken aftrekken. Ze werd bevolen op haar knieën te gaan zitten en de mannen te pijpen, wat ze gewillig deed.

Ik kon niet bewegen en tot mijn verbazing merkte ik dat ook mijn lul begon te groeien. Omdat ik mijn broek zelf niet kon open doen riep ik Fiona ter hulp. Zij kwam mijn ritsluiting open maken en haalde mijn harde pik naar buiten. Daarna ging ze doodgewoon weer tussen de vijf mannen staan en liet zich verder betasten. Toen werd ze gevraagd op de bank te gaan liggen en ze werd van haar slipje ontdaan. Een van de mannen, Bart, knielde voor haar neer en plaatste zijn hoofd tussen haar benen. Hij befte haar, en een andere man, Wouter, duwde zijn lul in haar mond. Na het beffen stond Bart op en ging bovenop Fiona liggen, hij stak zijn lul in haar kutje en gaf haar een eerste neukbeurt, terwijl ze de andere mannen om de beurt pijpte. Toen moest Fiona op het salontafeltje gaan zitten op handen en knieën. Werner nam plaats achter haar en neukte er op los, terwijl Fiona Wouter en Rudie pijpte. In dezelfde houding werd Fiona ook door de andere vier mannen geneukt.

Toen ging Wouter op de bank zitten en vroeg aan Fiona om op hem komen te “rijden”. Fiona kwam met haar kutopening boven Wouter’s lul staan en ging vervolgens zitten zodat zijn lul in haar kutje verdween. Twee andere mannen pakten Fiona nu vast en tilde haar op en neer zodat Wouter zijn lul in en uit haar soppende kutje ging. Ook in deze houding wisselden de mannen elkaar regelmatig af. “Mogen we je ook in je kont neuken ?” vroeg Rudie. Fiona knikte bevestigend en Rudie vroeg haar om voor mij komen te staan. “Buk je voorover” zei hij, “en pijp je vriendje maar eens”. Terwijl Fiona mij pijpte kwam Rudie achter haar staan en stak eerst een en daarna twee vingers in haar kontgaatje. Even later volgde dan de eikel van zijn lul en tenslotte duwde hij zijn neuklat er volledig in. “Nou dit is lekker” riep hij. En de anderen wilden dat ook eens proberen. Eerst Wouter en daarna Peter. Maar Peter hield het niet lang vol en hij spoot zijn sperma diep in haar kontje. Nadat hij zijn lul uit haar kontje had getrokken vloeide het plakkerige sperma uit haar kontgaatje langs haar kutje en haar benen. Werner nam plaats achter haar en stak zijn lul ook in haar kleinste gaatje.

Ondertussen begon Bart haar kutje te vingeren, eerst met twee, daarna met drie en tenslotte zelfs met vier vingers. “Het is tijd voor iets spannends” riep Bart. Hij ging op de bank liggen en vroeg Fiona om op hem te komen liggen. Nadat zij zijn lul in haar kutje had gestoken ging Rudie op de bank staan en bukte een beetje voorover, zodat hij met zijn lul bij Fiona's kontgaatje kwam. Nadat hij voorzichtig haar kontje binnen gedrongen was begonnen de twee mannen om beurten te bewegen met hun lul. Fiona schreeuwde eerst een beetje van de pijn maar liet zich toch meedogenloos in beide openingen neuken. Door met twee te neuken zijn beide gaatjes strakker en Rudie kon een vroegtijdige zaadlozing niet tegen houden. Hij dropte zijn lading ook diep in Fiona haar kontje. Terwijl hij verder neukte tot het laatste genot verdwenen was liep het sperma alweer uit haar kontje en verdween via de in en uitgaande neukbewegingen van de lul van Bart in haar kutje. Dit maakte haar kutje glibberig en de lul van Bart floepte meermaals uit haar neukspleet. Dankzij het sperma van Rudie kon Wouter probleemloos zijn neuklat in haar kont duwen. Hij had de dikste lul van alle vijf en Fiona schreeuwde dan ook enkele kreten van de pijn. Opeens bleef Bart stil liggen onder Fiona. “Wat scheelt er ?” vroeg ze. “Ik ben klaar gekomen” zei hij, “ik heb mijn sperma in je kutje gespoten”.

Enkele ogenblikken later klonk de deurbel. “Verwacht jij iemand ?” vroeg Fiona aan mij. Nadat ik ontkennend had geantwoord zei een van de mannen dat hij wel open zou doen. Even later werd er op de deur van onze flat geklopt. Wouter deed open en er kwamen drie mannen binnen. Wouter stelde ze voor als Paul, 27 jaar, Jacco, 32 jaar en Theo, 54 jaar. “Dit zijn nog drie van onze vrienden” zei Wouter, “Theo is de oprichter van ons seksclubje, en Jacco komt uit Kongo, zoals je kan zien”. Jacco was een neger, Theo zijn haar was bijna helemaal grijs en Paul was gewoon een jonge kerel, maar wel vrij groot. Terwijl Fiona verder werd geneukt in haar kontje door Wouter kleden de drie nieuwkomers zich uit. Paul en Theo lieten zich om beurten heerlijk pijpen door Fiona. Ik zag Fiona glunderen toen ze de lange penis van Paul te zien kreeg. Naar eigen zeggen had hij een toverstaf van 24 centimeter. Toen Wouter voelde dat hij klaar ging komen haalde hij zijn lul uit haar kontje en neukte verder in haar kutje tot hij met enkele wilde stoten zijn zaad in haar kutje liet spuiten.

Toen Fiona zich even ging opfrissen in de badkamer kwam Werner naar mij toe. “Ik zal je eens aftrekken” zei hij. Het was nog nooit in mijn gedachten opgekomen om seks te bedrijven met een man, maar ik zat vastgebonden op de stoel en kon mij niet verzetten. Nadat hij mijn lul naar een erectie had getrokken zei hij dat hij mij ging pijpen, wat hij ook deed. Toen Fiona weer de woonkamer binnen kwam kon ze haar ogen niet geloven. Ze begon te lachen maar ze had niet veel tijd om te genieten van haar lach want ze werd vastgepakt door Theo en op de bank geduwd. De grijze man nam zijn oude lul in zijn hand en trok er een paar keer aan tot hij keihard was. Hij hield Fiona haar benen in de lucht om zo zijn lul diep in haar kontgaatje te kunnen duwen. Paul liet zich ondertussen pijpen door Fiona. Door het pijpen van Werner kwam mijn hoogtepunt naderbij. Zonder te waarschuwen spoot ik mijn sperma in zijn mond. Hij liep snel naar de badkamer.

Theo, de oude grijze man neukte om beurten Fiona's kontje en kutje tot hij zijn sappen diep in haar kutje spoot. Hij werd onmiddellijk afgelost door Paul en diens plaats werd ingenomen door de neger, Jacco. Hij bood zijn donkerbruine negerlul aan Fiona aan en zij nam hem in haar mond en begon hem af te zuigen. Het duurde niet lang voordat Paul in Fiona's kutje spoot. Dit was teveel voor haar kutje want toen Jacco zijn negerlul in haar stak liep het sperma er uit en kwam alles op de bank terecht. Terwijl Jacco mijn Fiona een goede negerbeurt gaf liet Werner zich pijpen door haar. Hij was de laatste om nog klaar te komen samen met de neger. Na enkele minuten haalde Jacco zijn bruine lul uit haar kutje en spoot zijn negervocht op haar schaamlippen. Daarna stak hij hem terug in haar kutje om zijn sperma naar binnen te duwen. Even later werd zijn plaats ingenomen door Werner. Ook Werner spoot zijn ballen leeg in haar kutje, die vier zaadlozingen in een kwartier had moeten verwerken. Toen ze even later op stond liep het zaad langs haar benen naar beneden.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb