Ze had zich prima vermaakt

Ze had zich prima vermaakt.

Mijn vrouw, Marie, was met het koor waar zij bij zingt op reis geweest. Vijf dagen naar Duitsland, ik had wel mee gekund maar ik nog wat andere dingen te doen, dus bleef ik thuis. Ik kreeg een paar keer een berichtje van haar dat zij zich prima vermaakte en genoot. Die vijf dagen waren dan ook zo om en dol enthousiast kwam zij dan ook weer terug. Nadat zij haar koffer in ontvangst had genomen reden wij naar huis en zij maar aan het vertellen. Dat ging thuis gewoon door onder genot van een glaasje wijn en hapjes die ik klaar had gemaakt. Wij maakten het niet te laat om naar bed te gaan want ik had best zin om haar een heerlijke beurt te geven, daar was ik wel aan toen en gelukkig doet zij graag haar beentjes uit elkaar voor een goeie beurt. Ik vond wel dat zij wat stilletjes werd na een paar dagen en op een avond kwam het er uit.

Ik moet je wat vertellen, zei ze, nou meid vertel op dat kan nooit iets ernstigst zijn. Schat ik hoop niet dat je boos wordt maar ik ben tijdens de reis vreemd gegaan, ik heb met een van de mannen geneukt. Het is een vrij kerel en gezond hoor, want hij heeft flink wat zaad in mij gespoten. Ik wist niet wat ik hoorde, mijn vrouw met een andere man in bed en dan zich laten neuken dat had ik nooit gedacht. Helemaal niet, omdat wanneer ik er tijdens een geile bui over begon dat er van mij best een andere man bij mocht komen om haar te neuken, zij altijd beweerde dat het voor haar niet hoefde. Vertel eens, zei ik en zij vertelde dat het op de derde avond was gebeurd. Wij waren als laatste van de groep nog in de bar en ik beken, ik had aardig wat drank op. Op een gegeven ogenblik gleed hij met zijn hand over mijn been en ik vroeg mag je dat? Wanneer jij niet tegenwerkt denk ik dat ik dat mag en ik werkte niet tegen, nee ik draaide mijn kruk nog verder naar hem toe, zodat zijn hand tussen mijn benen kwam. Ik deed ze zelfs nog wat verder uit elkaar en liet toe dat hij hoger ging en bij mijn kruisje kwam. Ik was geil en dat kwam ook door de spanning , laat mij eens voelen, zei hij. De barkeeper was er niet en ik deed mijn benen flink uit elkaar en trok mijn kruisje helemaal aan de kant daar zat ik met mijn kut bloot. Voel maar eens lekker, zei ik en dat deed hij, meid wat ben je nat ben je zo geil, ja wat dacht je, zei ik. Zal ik jou dan een goeie beurt geven, vroeg hij, ja doe dat anders kan ik toch niet slapen en omdat wij allebei een kamer hadden kon ik met hem mee en dat deed ik.

Schat mijn kleren waren zo uit en daar lag jouw vrouw met haar benen uit elkaar en ik liet mij neuken en vol spuiten door een andere man. Hij kon geweldig neuken en ik kwam drie keer klaar voordat ik naar mijn eigen kamer ging. Hij spoot zo veel dat het langs mijn benen liep want hij wilde graag mijn slipje houden als aandenken. En vroeg ik, heeft mijn geile vrouwtje genoten, ja dat heb ik, zei ze, nou dan is het toch goed en helemaal nu je het mij verteld hebt. Ben je niet boos, vroeg ze en gleed met haar hand naar mijn kruis, ze ontdekte mijn harde lul, want die had ik gekregen door haar verhaal. Je voelt het, het tegendeel en het is gebeurd en al zou ik boos zijn er veranderd toch niets aan. Weet je, ik wil ook bij jouw koor en dan moet je mij maar eens vertellen welke geilaard jouw gepakt heeft, ik wil wel eens kennis met hem maken. Je maakt toch geen stennis he, zei ze, nee dat beloof ik waarom zou ik dat doen.

Sinds een maand is de situatie veranderd, ik ben lid geworden van haar koor en de tweede avond wees ze mij heel subtiel de man aan die haar had laten genieten. Het was voor een vrouw een aantrekkelijke man, dat kon ik niet ontkennen en ik vertelde Marie dat ik nader kennis met hem wilde maken. Waarom, vroeg ze dat hoor je nog wel, was mijn antwoord en vorige week sprak ik hem aan toen hij wat afzijdig in een hoekje zijn kopje koffie stond te drinken. Hallo Frank, zei ik leuk om eens kennis met je te maken, ik ben de man van Marie die jij hebt laten genieten tijdens de reis. Hij kreeg een kleur, sorry hoor dat had niet mogen gebeuren. Van wie niet, vroeg ik, nou ik wist dat zij getrouwd was, maar het is zo'n aantrekkelijk wijf voor mij. Goed figuur en een leuke kop en alles op z’n plaats voor een man en het gebeurde eigenlijk zo maar, en ik moet zeggen zij werkte zelf ook wel mee. Ja dat heb ik gehoord, zei ik ze heeft mij alles verteld en je werd niet kwaad, vroeg hij. Nee waarom, zij heeft genoten en weet je ze wilde nooit dat er een andere man bij kwam en nu heeft ze zich toch door jou laten verwennen. Wat zou je er van denken om volgende week na afloop van de repetitie mee te gaan naar ons huis om nog wat te drinken. Hoe denkt Marie daar over, vroeg hij. O ze weet het nog niet, maar ze zal geen bezwaar maken, dat weet ik al wel. Ze keek wel op, toen ik haar ‘s avond na de repetitie thuis mijn voorstel deed maar was er gelijk voor.

Deze week gebeurde het dus, Marie was best een beetje gespannen tijdens de repetitie en ik zag haar een paar keer kijken naar Theo en tijdens de pauze dronken wij met ons drieën de koffie op, hij was ook best gespannen zag ik. Hij woont bij ons in de wijk en dus reden wij op onze fietsen gezamenlijk naar ons huis en even later zaten Theo en ik aan een pilsje, want zingen maakt dorstig en Marie zat aan een wijntje. Zij had wat hapjes klaar gemaakt en het werd heel gezellig. Op een gegeven ogenblik zei ik, wel een aparte manier om kennis met elkaar te maken he. Wanneer jullie niet met elkaar naar bed waren geweest dat was dit niet gebeurd, maar dat gebeurde wel en je hebt haar laten genieten, vertelde ze mij. Ja ik kan het lang volhouden en ik merkte wel dat ze daar een liefhebster van is en ik heb ook genoten hoor en dan die geile taal die zij uit kraamt. Zoals, vroeg ik, en ik zag dat Marie een kleur kreeg, hij wilde niet verder gaan maar ik zei, ik wil het horen van jou. Nou ze riep steeds dat ze zo'n geile teef was en nu ben ik jou hoer, riep ze vaak en neuk mijn zaadkut flink open en spuit me vol.

Moet dat nou, vroeg Marie die met een kleur zat, maar ik zag ook dat haar tepels dikker waren geworden en haar ogen kraalde. Ik wist dat mijn teefje geil was en ik wilde dat uitspelen, ik wilde dat ze weer met hem naar bed ging en wel vanavond nog. Theo je hebt geen partner of vriendin geloof ik , nee jammer genoeg niet en nu wij het er toch over hebben een geile kut mis ik wel. Wat zou jij er van denken om dan mijn Marie regelmatig te verwennen met die paal van jou want ze vertelde dat jij een beste paal hebt. Ja ik heb niet achteraan gestaan met het uitdelen van lullen. Ik zag haar kijken, begrijp ik het goed dat ik met Theo regelmatig naar bed mag van jou om mij te neuken. Je begrijpt het goed, zei ik je hebt toch genoten want toen je mij dat allemaal vertelde werd je kut spontaan heel nat en dat zal nu ook wel zo zijn laat Theo maar eens voelen. Wanneer jij dat toestaat dan laat ik hem ook voelen, zei ze en stond op en trok haar slipje uit. Voel maar geile beer ik wil wel mee spelen en mij laten neuken door jou en ze was nat kledder nat, zei Theo. Marie weet wel waar onze slaapkamer is, zei ik neem haar mee en neem haar goed te pakken en dat gebeurde.

Ik hoorde haar te keer gaan, gelukkig hebben wij een vrijstaand huis dus ze kan te keer gaan zoveel ze wil en ze deed dat. Na drie kwartier hoorde ik de trap kraken, ze kwamen weer naar beneden, nu een pilsje, zei Theo dit was nog even flink doorwerken. Ik denk niet dat je het met tegenzin hebt gedaan, zei ik. Nee helemaal niet zei hij lachend. Marie was naar de keuken gegaan en haalde de pils. Wat een kut heeft ze he, zei Theo, heerlijk en dan die dikke memmen van haar, heerlijk zo'n geil wijf. Marie had een kort nachtponnetje aan en toen zij de pils voor Theo neer zette keek hij daarin. Zie ze eens lekker hangen die dikke tieten en trok aan haar halsopening zodat ze niet overeind kon komen. Nog niet genoeg gezien, vroeg ze lachend, meid daar kan ik niet genoeg van krijgen, zei hij. Wanneer je mij los laat mag je ze nog beter bekijken, zei ze en hij liet haar los. Marie kwam overeind en trok haar ponnetje uit en nu stond zij nog alleen in haar slip, zo nu kun je ze nog beter zien, zei ze en ging naast hem zitten. Nog even pakken, zei hij en kneep in haar borsten en tepels. Niet te lang, zei ze want anders moeten wij weer naar bed maar dat hou je te goed want straks wil ik heerlijk geneukt worden door mijn geile kerel.

Ik denk dat Theo onze straat nog niet uit was of wij waren boven, even tandenpoetsen en dan neuken, zei ik en toen ik op de slaapkamer kwam lag zij al naakt met haar goddelijke pootjes uit elkaar en zag ik het glinsteren van het geil en daar zat natuurlijk ook wat van Theo bij en ik zat er gelijk diep in en neukte haar nog twee keer klaar.

Hoe vindt je mijn voorstel dat je met Theo naar bed mag om te genieten, vroeg ik toen ik naast haar rolde. Je bent een geweldige man en ik zal er naar uitkijken, ik vindt het een geweldig idee en voldaan vielen wij in slaap.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb