Ze had seks met een andere man.

Ik kreeg gisteren aan het eind van de middag een berichtje van mijn vrouw; “Schatje! Ik kom vanavond niet thuis eten, ik ga iets leuks doen met Nico! Tot vannacht!” En daarna stuurde ze ook nog deze foto van Nico, een collega van haar werk! Het enige wat ik kon antwoorden was: “Oké lieverd veel plezier, kusje”

Geschokt tuurde ik naar mijn mobiel, ze gaat het doen, ging er door me heen. Al jaren hadden we hier over gesproken, mijn grootste fantasie was dat mijn vrouw het met een andere man zou doen. Mijn vrouw heeft dit telkens tegen gehouden, ze wilde het niet! Tot nu schijnbaar, gebiologeerd keek ik naar de lul van Nico. Jaloezie, onmacht en zenuwen gierden door mijn lichaam. Dit was mijn fantasie, maar als ik zo naar zijn grote lul kijk, word ik toch wel heel onzeker. Allerlei gedachten vlogen door mijn hoofd. Mijn vrouw die aan het spelen is met die enorme lul. Hoe groot zal die wel niet zijn als hij stijf staat? Die past nooit in haar kutje. Wat zou ze allemaal met hem doen? Sterker nog, wat zal die Nico allemaal met mijn vrouw gaan uitspoken.

Ik zag haar al liggen op bed, met Nico bovenop haar. Zijn grote paal langzaam haar kutje induwen, zou ze kreunen? Ik denk het wel, of eigenlijk, weet ik dat wel zeker. Tijdens onze seksavondjes wordt er ook altijd een seksspeeltje bijgehaald. Ikzelf ben niet zo groot geschapen. Ik heb gewoon een klein pikkie (11cm) en daar voelt ze gewoon niet veel van. Als ik haar dan met een dildo neuk, dan begint ze eindelijk te kreunen, dus onder Nico zal ze zeker kreunen en veel meer genieten!

Beelden flitsten door mijn hoofd. Ik speel ondertussen wat met mijn pikkie. Ik ben zo geil als wat, maar toch gieren gedachten door mijn hoofd. Ze had wel vaker over Nico verteld, dat hij een leuke en knappe kerel was en een fijne collega om mee te werken. Maar dit werd toch wel heel erg gevaarlijk! Wat moest ik doen? De gedachten aan mijn vrouw en Nico zorgde ervoor dat ik voor de eerste keer klaarkwam. De druk was eventjes van de ketel, maar de seksuele spanning was nog steeds aanwezig.

Het was inmiddels 19:00 geworden, dus ik besloot maar iets te eten, met de afstandbediening binnen handbereik ging ik met mijn bord macaroni op de bank zitten. Mijn gedachten bleven maar door me heen spoken. Al zappend at ik mijn bord leeg. Rond 20:15 kreeg ik weer een berichtje van mijn vrouw; “Schatje, ik heb heerlijk gegeten met Nico, ik ga nu mee naar zijn huis, kusje”

De rollercoaster waar ik me al in bevond, begon weer in beweging te komen. Nu gaat het echt gebeuren, er is nu geen weg meer terug. Ik stuurde haar een berichtje terug; “Liefje, doe je voorzichtig en hou je me op de hoogte! Ik hou van je!” “Ga ik doen, komt goed lieverd, Love You XXX” Stuurde ze me direct terug. Toen was het weer stil in huis. Mijn hart bonsde in mijn keel, ik wist dat het vanavond ging gebeuren, mijn vrouw ging seks hebben met een andere man. Een andere man waar ze zich seksueel tot aangetrokken voelde. Een andere man vele malen groter geschapen dan ikzelf, was nu samen met mijn vrouw in zijn huis. Zou hij haar proberen te versieren, complimenten geven en zijn uiterste best doen om haar het bed in te krijgen. En mijn vrouw, zou ze met blozende wangen ingaan op zijn charme en toespelingen. Ik weet dat mijn vrouw daar gevoelig voor is. En het mag gezegd worden ze ziet er voor haar 42 jaar nog heel aantrekkelijk uit. Ze verzorgt zich altijd heel erg goed, heeft een prachtig lichaam, mooie kleine stevige borstjes en een heerlijk glad geschoren kutje. Ook draagt ze altijd heel mooie lingerie, zijn haar nagels netjes gelakt en haar haren goed gestyled. Kortom, ik heb een gewoon een beeldschone vrouw!

De avond ging tergend langzaam voorbij, om 22:34 ging mijn telefoon, het was mijn vrouw! Ik nam op, maar ze zei niets. Wel hoorde ik geluiden, geluiden die mijn hart deden overslaan. Ik hoorde hoe mijn Nico mijn vrouwtje aan het neuken was. Ik hoorde het bed kraken, mijn vrouw kreunen en het kletsen van twee naakte lichamen tegen elkaar. Mijn vrouw kreunde steeds luider; “Oh Nico, neuk me, ram die grote paal maar in mijn kutje!!” Een schok van jaloezie ging door mijn hele lijf heen, ik raakte opgewonden maar ook verward tegelijk. Minutenlang was ik getuige van hun neukpartij. Het gekreun van mijn vrouw met af en toe een grom van Nico. Hun lichamen die tegen elkaar kletsten. Opwinding en verwarring gierden als twee geladen tegenpolen door mijn lichaam. Opeens hoorde ik Nico zeggen; “Ik weet dat je mee zit te luisteren Cucky, jou vrouwtje ligt te kronkelen op mijn lul! Ik ga haar zo meteen vol met mijn zaad spuiten, luister maar goed, Cucky!”

Ik hoorde hoe het tempo van stoten werd opgevoerd, steeds harder en sneller kletsten hun lichamen tegen elkaar, ik hoorde hoe Nico zijn ballen tegen mijn vrouw haar kutje botsten. Het gekreun van mijn vrouw ging dwars door me heen, zo had ik haar nog nooit horen kreunen. Ik hoorde haar kermen: “Ohhh Nico, ik kom klaaaaar!!!” Met een luide schreeuw kreeg ze een gigantisch orgasme, ze maakte hijgende snikkende en kermende geluiden! Opeens hoorde ik Nico kreunen; “Ik ga je volspuiten, geil sletje!” Mijn vrouw kreunde met hem mee, en ik hoorde Nico grommen en brommen. Toen hoorde ik niks meer, het leek of de telefoon onder een kussen was gestopt, even later werd de verbinding verbroken.

Geheel in shock door wat ik net allemaal heb gehoord zit ik op de bank voor me uit te staren. Mijn slap geworden pikkie heb ik nog in mijn hand. Ik weet niet hoeveel keer ik ben klaargekomen, mijn boxershort kleeft ieder geval van mijn vele zaadlozingen. Een fantasie was werkelijkheid geworden, was ik nu blij? Mijn gevoelens waren totaal van streek en in de war. Mijn eigen vrouw, mijn liefje heeft seks gehad met een andere man! Ze heeft me mee laten luisteren met de wetenschap dat ik hierdoor van slag zou raken. Ook wist ze dat het me ongelofelijk zou opwinden. De vele zaadlozingen zijn daar het bewijs van. Ik voelde me nu leeg, moe en tegenstrijdig. Een bepaalde jaloezie had zich van mij meester gemaakt. Dit gevoel was sterk en zorgde voor een bal in mijn maag. Ik besloot om alvast naar bed te gaan, in afwachting op mijn vrouw. Het was nu 23:45, zag ik op de wekker. Slapen kon ik voorlopig niet, mijn gedachten waren teveel aan het malen.

Om 00:20 hoorde ik de voordeur, mijn vrouw kwam thuis. Ik hoorde haar roepen; “Schatje, lig je al op bed?” ze kwam de slaapkamer binnen lopen; “Slaap je al liefje?” vroeg ze heel lief. Nee, schatje ik ben nog wakker, zei ik met een onvaste stem. “Gaat het met je lieverd”, vroeg ze bezorgt! Ja, het gaat wel, zei ik. Hoe was het? “Ik ga snel even mijn tanden poetsen, dan zal ik je alles vertellen!” ze stond op en liep naar de badkamer. Toen ze zo wegliep dacht ik, wat is ze toch mooi en lief. Ik was blij dat ze weer thuis was. Ik hoorde de kraan dichtdraaien en niet veel later kwam mijn vrouw met alleen haar zwarte slipje aan de slaapkamer binnen. Ze kwam naast me liggen in mijn arm met haar hoofd op mijn borst. Ik hield haar stevig vast en kuste haar voorhoofd.

“Dankjewel voor je vertrouwen, liefje.” begon ze. Ik mompelde dat dat wel goed zat. “Het was geweldig, spannend en zo heerlijk geil!” Ik gaf haar nog een kus op haar voorhoofd, ik hou van je lieverd, zei ik! “Ik hou ook van jou, hoor!” ze ging verder. “Ik zal bij het begin beginnen. Ik ben eerst wezen eten met Nico, dat was gezellig en lekker. Toen vroeg Nico of ik met hem mee naar zijn huis wilde gaan. Ik voelde de seksuele spanning en wist wat er ging gebeuren. Toen ik hem zei; dat ik met hem meeging, gierden de zenuwen door mijn lijf. De foto die ik je stuurde van Nico, die had hij me een paar dagen eerder gestuurd. Toen wist ik dat ik het met hem wilde doen. Heb je gezien wat een grote hij heeft?” Ja, dat heb ik gezien lieverd, wat een enorm exemplaar heeft hij, zei ik. “In het echt is hij nog groter, ik werd daar zo geil van! Nico was heel lief en geduldig. Hij heeft me eerst gestreeld, gezoend en langzaam voelde ik zijn grote handen naar mijn kutje gaan. Ik was al behoorlijk nat geworden, toen Nico met zijn vingers mijn kutje begon te strelen, ben ik op zoek gegaan naar zijn pik. Ik voelde de hete bobbel in zijn boxer. Dit was zo spannend, ik ging met mijn hand zijn boxer in. Ik pakte zijn halfslappe pik vast, wat is die groot, dacht ik. Met mijn hand kon ik niet zijn hele pik omvatten, ondertussen was Nico me behoorlijk intens aan het vingeren, dus ik werd alleen maar geiler. Ik wilde zijn lul helemaal, dus trok ik zijn boxer naar beneden. Nico, hielp mee en deed deze uit.” Ze stopte even met vertellen, ze gaf me een kus gevolgd door een innige tongzoen.

“Toen zag ik Nico zijn lul helemaal, hij was groot en heel erg dik, toen ik hem vast probeerde te houden, kon mijn hand er niet omheen. Ik voelde zijn pik stijf worden in mijn hand, wat een joekel. Nico stopte toen met vingeren en duwde mijn hoofd richting zijn lul, zo geil! Ik rook zijn pik, dit maakte me nog geiler. Toen probeerde ik hem te pijpen, wat natuurlijk niet lukte, zijn eikel was te groot voor mijn mond. Nico kreunde, dus hij vond het wel lekker. Toen was er maar een ding wat ik wilde, ik wilde hem voelen! Ik zei dit tegen Nico, hij moest lachen en vroeg of ik het zeker wist. Ja, heel zeker zei ik tegen hem. Toen zei Nico, maar dan moet je wel je man bellen, dan kan hij meeluisteren. Toen heb ik jou gebeld! Hoe vond je dat?” Ehhh, dat was heftig, lieverd. Heel heftig, maar ga door.

“Oké, ik ben op mijn rug gaan liggen en Nico kwam tussen mijn benen liggen. Ik voelde zijn hete eikel tegen mijn lipjes drukken, langzaam haalde hij zijn eikel door mijn kutje, steeds dieper, ik was inmiddels zeiknat geworden, ik wilde gewoon zijn paal diep in me voelen. Toen voelde ik mijn lipjes uit elkaar gaan, heel langzaam gleed Nico in me, elke keer een stukje verder. Ik werd helemaal opgevuld. Dit voelde zo lekker. Toen Nico helemaal in me zat, liet hij me even wennen aan zijn grote dikke paal. Toen begon hij me langzaam te neuken, ik dacht dat ik gek werd van genot! Dat zal je wel gehoord hebben, toch?” Ja, ik heb je horen kreunen en gillen, lieverd. Dat klonk wel heel erg geil! “Dat was het ook lieverd, het was zo lekker. Toen gingen alle remmen bij me los, ik wilde gewoon dat Nico me keihard zou neuken. Ik ben de tel kwijt geraakt, zo vaak heb ik een orgasme gehad, het was heerlijk. Zijn grote ballen kletsten keihard tegen mijn kontje aan. Ik kon zijn hele lul hebben, hihihi, goed he!” Ik ben trots op je liefje. “Toen ik hoorde dat Nico tegen jou zei, dat hij me vol ging spuiten, werd ik gek. Er ging maar een ding door me heen, lieverd. Ik wilde zijn zaad diep in mijn kutje voelen spuiten. Toen hij klaarkwam, spoot Nico met veel kracht zijn stralen sperma in mijn kutje, dit voelde zo lekker dat ik ook weer klaarkwam.” Ik heb het allemaal gehoord liefje, zei ik, terwijl ik haar haren streelde, ik heb alles gehoord! “Ja, dat vind ik zo geil, ik hoop dat je net als ik hebt genoten. “ Ja, lieverd ik heb genoten, al had ik wel last van een bepaalde jaloezie! “Dat begrijp ik wel lieverd, daarom ben ik je ook zo dankbaar, dat je mij dit gunt!” Ze kuste me heel intens en teder.

“Ik heb nog een verassing voor je schatje, Nico heeft me namelijk nog een keer volgespoten.” Ze ging staan en trok haar zwarte slipje opzij. Het stof kleefde aan haar kutje vast, ik zag de klodders zaad glimmen op haar kutje en in haar slipje. “Kijk lieverd, een cadeautje van Nico voor jou!” Ze kwam omgekeerd met haar kutje boven me hangen. Ze duwde haar kutje richting mijn mond. Ik rook de diepe geur van sperma, vermengt met een vleugje van haar kutgeur. “Lik maar lekker schoon liefje!” Zei ze heel teder. Ik snoof de geile geur van zaad op, ging met mijn tong naar haar slipje, ik proefde de zoute smaak van Nico zijn sperma. Ik trok haar slipje opzij, daar zag ik de klodders zaad tussen haar schaamlippen. Ik likte haar schaamlippen schoon en genoot van de smaak van Nico zijn sperma. De zoute smaak van zijn creampie vermengt met de kutsappen van mijn vrouw.

Steeds wilder begon ik haar te likken, ondertussen was mijn vrouw me aan het pijpen. Ik wurmde haar slipje van haar billen, ze hielp me mee om deze uit te trekken. Al likkend, rook ik aan haar zeiknatte slipje, Jezus wat geil! “Kom maar lekker klaar schatje!” ik voelde het zaad opwellen in mijn ballen, met een kreet kwam ik klaar in haar mond, meerdere stralen spoot ik in haar mondje. Daarna kwam ze overeind en ging ze naast me liggen. Ze gaf me een tongzoen, vermengt met mijn zaad. Al tongend deelden we speeksel en zaad. Ik hou van jou, zei ik tegen haar! “Ik hou nog meer van jou, schatje!” En zo vielen we samen in slaap.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten