Ze had een verrassing voor mij!

Regelmatig lezen mijn vrouw en ik de verhalen op neukmijnvrouw.nl en het geilt ons altijd erg op. Meestal print ik wat verhaaltjes uit die we dan op bed lezen en binnen no-time liggen we dan als beesten te neuken. Nu heb ik afgelopen weekend meegemaakt waar ik al lang op hoopte. Het zit namelijk zo, ik probeer al geruime tijd mijn vrouw zo ver te krijgen om zich eens door een andere man te laten neuken, maar daar voelt ze absoluut niets voor. Ze geeft toe dat de verhalen haar wel opwinden, maar daar blijft het dan ook bij. Ik moet ook niet proberen om er dan langer over door te gaan, want dan is het huis te klein. Maar zeer onverwachts is daar het afgelopen weekend dus verandering in gekomen.

Wij waren bij kennissen op visite en ‘s avonds rond 21.00 uur vertrokken we weer richting huis, het was ruim een uur rijden dus zouden we thuis tenminste nog even rustig kunnen zitten. Ik hield mijn ogen op de weg en mijn vrouw was druk bezig met haar tablet, toen ik op een bepaald moment even op het tablet keek zag ik dat ze verhalen aan het lezen was. Het verbaasde me enigszins, maar ik zag al weer een geile afsluiting van deze avond in het verschiet. Want ook al wilde ze het niet in praktijk brengen, de verhalen maakte haar wel bloedje geil. Dat zou dus gegarandeerd flink neuken worden zodra we thuis zouden zijn.

Opeens vroeg mijn vrouw of ik bij de volgende parkeerplaats even wilde stoppen, want ze moest plassen. Ik zei nog “waarom daar, we zijn net langs een benzinestation gereden”. Maar die had ze gemist, zei ze en ze moest erg nodig. Het duurde nog even, maar enkele minuten later zag ik daar de P staan van een parkeerplaats. Ik draaide de auto het parkeerterrein op en mijn vrouw vroeg me om een stuk door te rijden tot aan het eind van de parkeerplaats. Het viel me wel op dat daar meer auto’s stonden, maar in de meeste auto’s zaten geen mensen. Ik parkeerde de auto dicht bij de bosjes en mijn vrouw opende het portier. “Ik ben zo terug hoor.” Zei ze, en ze verdween de bosjes in.

Na vijf minuten was ze nog niet terug en ik begon mezelf nu een beetje ongemakkelijk te voelen, waarop ik besloot om toch maar even te kijken of alles wel goed ging met haar. Ik liep op dezelfde plek de bosjes in en probeerde in het duister te kijken of ik mijn vrouw ergens zag. De bosjes gingen over in een gewoon bos en ik volgde gewoon het pad wat min of meer gevormd was door voetgangers. Ik dacht even dat ik gekreun hoorde, dus stopte ik even met lopen om aandachtig te luisteren waar het geluid vandaan kwam. Al snel hoorde ik weer het gekreun en ik had de richting bepaald vanwaar het gekreun kwam.

Voorzichtig bewoog ik door de struiken om dichterbij de plek te komen waar deze kreunende geluiden vandaan kwamen. Het was gewoon een open plek in het bos waar ik twee mannen bezig zag met een vrouw, mijn vrouw dus! Ik dacht dat ik gek werd, hoe kon ze zo snel met twee mannen contact hebben gemaakt en hoe kon ze zo snel druk bezig zijn met die twee mannen. Ze had namelijk al beide harde lullen van deze twee mannen in haar handen en de mannen lieten zich ook niet onbetuigd. Ze hadden het bovenste gedeelte van haar jurk al open en haar borsten stonden fier vooruit. Ik stond als versteend, moest ik er op af gaan, of moest ik gewoon blijven kijken wat er verder zou gaan gebeuren. Ik besloot om voor het laatste te kiezen.

Al snel hadden de twee mannen ook haar slipje uitgetrokken en een van de twee begon haar kutje te likken, de andere was druk bezig met haar borsten te zuigen. Even later duwde een van de twee haar naar voren, ze stond nu gebukt en nam de lul van de een in haar mond en begon die pik vol lust af te zuigen. De andere man ging achter haar staan en ik zag dat hij zijn harde lul langzaam in haar kutje schoof. Ik werd met de minuut geiler en kon het nog steeds niet allemaal begrijpen, maar mijn lul begreep het maar al te goed. Ik opende mijn broek dan ook en pakte mijn inmiddels keiharde lul beet en begon mezelf langzaam af te trekken. Dit was immers een van mijn wensen die nu vlak voor mijn ogen uitkwam.

De man die haar neukte stootte behoorlijk hard in haar geile kut en hij hield haar heupen stevig beet, terwijl ze door de andere man in haar mondje werd geneukt. De man die haar neukte begon opeens het tempo op te voeren en ik zag dat hij elk moment de kut van mijn vrouw vol kon gaan spuiten. Alleen al door die gedachte hield ik het niet meer en op dat moment spoot het zaad met krachtige stralen uit mijn lul tegen de struiken aan. Gelijktijdig zag ik de man die haar neukte schokken met zijn hele lichaam en ik begreep dat hij inderdaad zijn sperma diep in de kut van mijn vrouw aan het spuiten was.

Ik keek nog even wat er verder ging gebeuren en toen de man zijn lul uit haar kut trok leek het alsof er een dunne sliert sperma uit haar kut drupte. Nu ging de andere man achter haar staan en ook hij duwde zijn paal met een flinke stoot diep in haar kut. Ik kon het soppen van haar kut en het zaad gewoon horen op de plek waar ik stond. Aangezien deze man al een tijdje heerlijk door haar mond was verwend kon het niet lang duren voordat hij een tweede lading in haar kut achter zou gaan laten. Ik speelde nog even met mijn lul en twijfelde of ik nogmaals een lading zaad wilde gaan spuiten. Maar de man die mijn vrouw aan het neuken was kon het al niet meer houden. Hij pakte haar krachtig bij haar heupen en trok haar hard tegen zich aan op het moment dat hij zijn zaad bij het zaad van zijn voorganger spoot. Mijn vrouw kwam hard kreunend klaar op die spuitende lul in haar kut.

Ik begreep dat het nu niet lang meer zou gaan duren voordat ze weer naar de auto zou komen, dus noodgedwongen moest ik maken om weer snel bij de auto te zijn. Ik haastte me dan ook terug naar de auto waar ik tegenaan ging staan en een sigaret opstak. Enkele minuten later kwam mijn vrouw uit de bosjes tevoorschijn. “Dat duurde nogal lang.” Zei ik, waarop ze antwoordde dat ze de weg niet meer terug kon vinden in het donker. We stapten in de auto en vervolgden onze weg naar huis zonder dat er maar iets ter sprake kwam, mijn vrouw ging gewoon verder met het lezen van geile verhalen.

Thuis aangekomen zei mijn vrouw dat ik even met haar mee moest lopen naar de slaapkamer, in de slaapkamer trok ze haar kleren uit behalve haar slipje. “Schat ik heb een verrassing voor je.” lachte ze me toe. Ik keek haar aan alsof ik niet begreep wat ze bedoelde. Toen schoof ze langzaam haar slipje naar beneden, ik zag draden sperma tussen het kruis van haar slipje en haar kutje hangen. Mijn lul schoot overeind en alsof ik verbaasd was, vroeg ik haar wat heb jij gedaan. Ze vertelde me in geuren en kleuren wat er bij de parkeerplaats was gebeurd en dat ze die afspraak zelf via een datingsite had geregeld. Ze had het voor mij gedaan en toch ook wel voor zichzelf, want ze gaf toe dat ze het heerlijk had gevonden.

Ze trok haar slipje nu helemaal uit en liet zich achterover op het bed vallen, ik keek zo op haar geile spermakut en binnen een paar tellen lag ik bovenop haar. Ik duwde met mijn harde lul het zaad wat de twee mannen in haar kut hadden gespoten langzaam uit haar kut en neukte haar als nooit tevoren. Het duurde nu echt niet lang voordat ik de derde lading sperma van die avond in haar kut spoot. We hebben nog een tijd liggen geilen met elkaar en ook zij genoot volop.

Ze had het zo geil gevonden om door die mannen geneukt te worden, dat ze voorstelde om dit vaker te doen. Ik ben daar uiteraard mee akkoord gegaan, want het is echt ontzettend geil om je vrouw lekker vol gespoten te zien worden door een ander. Ik kijk al uit naar het komend weekend.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten