homepage

Ze ging een avondje uit.

Mijn vrouw wilde een avond met vriendinnen op stap en ze vroeg mij of ik dat goed vond. Waarom niet, ik ging ook regelmatig met mijn vrienden wat drinken. Een avondje alleen thuis voor mij, wat achter de computer hangen en drinken, op zich een prima idee, vond ik. Toen ze ging douchen kroop ik achter de computer en begon aan mijn favoriete spel. Ik hoorde dat ze klaar was met douchen. Ze was zich nu waarschijnlijk aan het aankleden en aan het opmaken. Het duurde wel wat langer dan normaal.

Toen ze weer de woonkamer inkwam keek ik even op, ze had er echt werk van gemaakt want ze zag er betoverend uit, mooi en vooral erg sexy. Een kort rokje en een strak topje en hoge hakken. Haar kont kwam verschrikkelijk mooi uit in dat rokje en haar taille en decolleté werden mooi omlijnd in haar strakke top. En dat alles om gewoon met vriendinnen te gaan stappen, het zal wel een vrouwendingetje zijn dacht ik. Het maakte me wel een beetje jaloers en zei dat dan ook tegen haar. Doe net zo gek, was haar reactie. Ik mag toch wel een beetje sexy gekleed zijn. Natuurlijk is het goed om te weten dat andere mannen mijn vrouw aantrekkelijk vinden, in plaats dat ze haar niet zien staan. Beter zou het zijn als ik daarbij was en de gezichten kon zien, als ze zagen dat ze niet beschikbaar was. Hoe zouden ze dat nu zien, vier mooie dames in de kroeg. Enigszins wond me dat op, mijn vrouw als lustobject. Zo zag ik haar in ieder geval, nooit echt gedacht dat anderen haar zo zouden kunnen zien. Zo sexy liep ze er dan ook niet vaak bij. Terwijl ze wachtte op haar vriendinnen, ging ze nog even naar de wc. Ik kon het niet nalaten om even in haar tas te kijken, ik zag dat ze een condoom bij zich had. Razendsnel schoten er erg veel gedachten door mijn hoofd. En veel verschillende gevoelens passeerde de revue. Ik wist niet zo goed wat te doen, haar vragen wat daar de bedoeling van was? Toen ze terugkwam van de wc, lukte het me niet haar iets te vragen. Waarom niet, tja geen idee. Ik vond het ergens wel heel spannend, wat zou ze willen, waarom had ze een condoom bij zich? Haar vriendinnen arriveerden met een taxi, ik liep mee naar de voordeur, hielp haar met haar jas, kuste haar gedag en zwaaide naar haar vriendinnen.

De vragen bleven bij mij door het hoofd spelen, toen de taxi de straat uit reed. Vrij snel zat ik weer achter de pc, met wat chips en een biertje. De avond verliep zoals gepland, althans voor mij. Ik was enigszins nieuwsgierig hoe haar avond zou zijn, dus ik besloot er een belletje aan te wagen. Het duurde even voordat ze opnam. Ik kon haar moeilijk verstaan, door de harde muziek op de achtergrond. Ze vertelde met dat het erg gezellig was. Ik hoefde haar niet voor middernacht te verwachten, dus ik kon best naar bed gaan. Ze zou met een taxi terug naar huis komen. Voor ze ophing kreeg ik nog kus en hoorde ik een mannenstem vragen wie dat was. Ik haalde mijn schouders op, mijn vrouw zag er goed uit, dus dat ze aandacht van mannen krijgt is niet vreemd. Zeker niet al je weet dat ze erg van flirten houdt. Toen ze thuiskwam lag ik al in bed, ik kon de slaap niet echt vatten, dus hoorde ik dat er een auto stopte. De taxi met mijn vrouw, ik zag dat het al na 05.00 uur was. Wat me meer verbaasde toen ik opstond en uit het raam keek, was dat ze niet uit een taxi stapte, maar uit een donkere blauwe Mercedes. Ze liep naar de kant van de bestuurder, bukte naar zijn raampje, en enkele tellen later liep ze naar onze voordeur. Aan het gepriegel te horen, had ze moeite de deur van het slot te krijgen. Ik wilde niet dat ze me betrapte als gluurder, dus ging ik weer in bed liggen.

Ze kwam meteen naar boven. Ze groette me zacht, ervan uitgaande dat ik sliep. Ik deed alsof, dus groette ik niet terug. Ze legde haar tas naast haar stoel en kleedde zich uit. Haar kleren netjes op de stoel, schoenen ervoor en ondergoed ernaast op de grond. Naakt liep ze naar de douche. Ik kon me niet bedwingen en toen ik hoorde dat ze onder de douche stond, kwam ik uit bed en pakte haar tas. Was ik achterdochtig, jaloers of gewoon nieuwsgierig? Hoe dan ook ik wilde weten of ze het condoom nog had. Tot mijn opluchting zat deze nog gewoon in haar tas. Toen ik haar kleding daar zo zag prees ik mezelf gelukkig, ik was echt blij met zo’n sexy vrouw. Welke slip had ze eigenlijk aangetrokken onder haar rokje, ik bukte en pakte het op. Een zwarte kanten string, ook erg sexy al zeg ik het zelf. Wat me meer verbaasde was dat die vochtig en plakkerig was. Verbaasd legde ik haar string weer terug en liep naar beneden om mijn handen te wassen. Nog niet helemaal beseffend wat dit betekende ging ik peinzend weer in bed liggen en wachtte ik tot ze uit de douche kwam en naast me zou komen liggen.

De volgende ochtend merkte ik dat ik in slaap was gevallen, ze moest al gedoucht hebben. En nu was ze ook al weer op, ik hoorde dat ze de wasmachine aan had gezet. Ik douchte me ook en ging naar beneden. Toen ik vroeg hoe het was geweest, was het antwoord kort. Het was leuk geweest, ze had gedanst met haar vriendinnen en een beetje gesjanst met een groepje mannen. Ze waren eerst naar onze stamkroeg geweest en geëindigd in een voor mij onbekende kroeg. Verdere vragen ontweek ze, dus liet ik het onderwerp rusten. De dag ging voorbij en die avond belandden we wel samen in bed. Toen het licht uitging voelde ik haar handen over mijn buik, zoekend naar de rand van boxer. Haar hand ging verder naar beneden, ze pakte mijn lul beet en begon hem te strelen. Ik voelde hem groeien. Ze kuste mijn nek en trok me af. Ze stopte met kussen, maar bleef me aftrekken. Ze zei dat ze me niet alles had verteld over gisterenavond. Het bleek dat ik het goed had gezien, het was geen taxi die haar thuis had gebracht. Maar één van de mannen die ze had ontmoet. Toen vertelde ze me de rest.

Nadat ze een uurtje in de kroeg waren, gaven haar vriendinnen aan dat ze het laat genoeg vonden en graag naar huis wilden. Ze stonden op het punt de taxi te bellen. Mijn vrouw gaf aan dat ze met mij had afgesproken dat ik haar zou halen en dat ze dus niet meeging. Ze zou in de kroeg nog even blijven wachtten op mij. Zo alleen in die kroeg had ze over aandacht niet te klagen. Ze wees de meeste mannen die haar iets te drinken aan boden af. Totdat ze een drankje kreeg van twee grote aantrekkelijke donkere mannen, zoals zij ze beschreef. Met zijn drietjes hebben ze toen een zitje gezocht en hebben ze daar nog een uurtje of zo gezeten. De mannen werken handtastelijk, ze zochten haar benen en begonnen haar te strelen. Enigszins nerveus gaf ze aan dat ze dit had toegelaten.

Voordat ik kon reageren, kuste ze me op de mond. En ik kon niet anders dan terug kussen. Nadenkend over wat ze zij, haar hand bij mijn kruis en haar lippen op mijn mond. Ik was al opgewonden en het was er niet minder op geworden. Ik vroeg me af wat er nog meer ging komen. Hoe was haar avond verder verlopen.

Ze vertelde hoe de twee mannen haar borsten betasten en toen ze merkte dat mijn vrouw ze niet afwees, zakte de handen van één van de mannen af naar haar middel en betaste kruis. Ze vroeg zich af of de mannen doorhadden hoe opgewonden ze was. Zelf was ze ook nieuwsgierig geworden naar de verhalen over donkere mannen. Dus ook zij betastte hen, en voelde waar ze mee te maken had. Terwijl ze die van mij nog in haar hand had, zei ze dat de twee echt een stuk groter waren geschapen. Een van de mannen stelde voor naar zijn huis te gaan, zo opgewonden als mijn vrouw was, zei ze zonder na te denken dat dat goed was. Ze stonden op, verlieten de kroeg en gingen op zoek naar hun auto. Een van de twee reed naar huis, gelukkig was het maar een ritje van 10 minuten. Mijn vrouw zat op de achterbank en kon haar handen niet thuis houden, onder de indruk van het lichaam van de man die naast haar plaats had genomen. Ze vertelde dat ze flink hadden gezoend, en dat hij wel wist wat die deed. Ze speelde het nog even na met mij. Aangekomen bij het huis van Jeffrey, gingen ze snel naar binnen. Ze wachtte even met verder te vertellen, en begon mijn nek te kussen, mijn borst, mijn buik en langzaam zakte ze verder naar beneden. Ze nam mijn lul in haar mond en nam hem dieper dan dat ze ooit had gedaan. Ze vertelde verder.

De mannen plaatste haar op haar knieën voor hen en lieten hun broeken zakken. Mijn vrouw trok zelf hun boxers naar beneden, en zag daar twee grote zwarte lullen verschijnen. Ze begon hen afwisselend te pijpen. Ze liet nog eens merken hoe diep ze die van mij kon nemen, en vertelde dat ze met die van Jeffrey en zijn vriend toch wel meer moeite had. De mannen lachten toen ze vertelde dat ze nog nooit zulke grote pikken had gezien, laat staan gepijpt. Jeffrey legde zijn handen in haar haren en hielp haar zijn lul verder in haar mond te nemen. In het begin moest ze wel wat kokhalzen, maar al snel verdween de grote lul een stuk verder in haar mond. Ze begeleidde mijn handen naar haar hoofd en gaf aan dat ik haar ook mocht dwingen mijn lul diep in haar mond te nemen. Toen ze voelde dat ik klaar ging komen stopte ze. De vriend van Jeffrey, kwam ook als snel klaar vertelde ze. Ze gaf me een tongzoen en vertelde me dat hij haar mond volgespoten had en dat ze alles had doorgeslikt. Iets wat ze bij mij alleen in het begin van onze relatie had gedaan. En weer kreeg ik een tongzoen van haar. Ik vroeg me af of ik hem nog kon proeven terwijl wij aan het zoenen waren.

Met mijn lul weer in haar hand ging ze verder. Met de vriend was ze nu even klaar, maar Jeffrey was zover om haar te gaan neuken. Ze was opgewonden, maar ook wel nieuwsgierig hoe het zou voelen, die grote zwarte lul in haar kutje. Hij tilde haar op, en met haar in zijn armen ging hij op de bank zitten, met haar op zijn schoot. Ze richtte zich iets op, waardoor hij zijn lul zo in haar kon schuiven. Zo opgewonden als ze was, zo nat was ze ook. Zonder moeite schoof hij bij haar naar binnen. Ze genoot toen zijn sterke armen haar om haar middel grepen. Rustig aan nam ze hem, terwijl ze flink aan het tongzoenen waren. Zijn vriend zat op de andere bank en keek toe. Ze was gestopt met me af te trekken en was nu ook op mij gaan zitten. Ze beschreef nog eens hoe groot en dik die van hem was, hoe diep ze hem had gevoeld en hoe lekker dat aanvoelde. Wat later gingen ze met hun drieën naar de slaapkamer. Ze ging op haar rug in het bed liggen en nodigde hem uit haar weer te nemen, dat liet hij zich geen tweede keer zeggen. Terwijl Jeffrey haar nam, ging zijn vriend bij haar hoofd op zijn knieën zitten en duwde hij zijn lul in haar mond. Langzaam zoog ze hem weer stijf. De twee mannen wisselden van positie, maar voor ze verder gingen legden ze haar op haar buik. De lul van Jeffrey was duidelijk groter, maar ze zei dat ze flink haar best had gedaan om hem in haar mond te laten verdwijnen, ik zou trots op haar zijn geweest zei ze. Jeffrey was in ieder geval blij verrast, gaf ze aan. Ze ging weer op haar knieën zitten en liet de twee vrienden ongestoord hun gang gaan. Ondertussen voelde ik dat ik stijver was dan dat ik in lange tijd was geweest. Ik vroeg me af wat ze daarvan nu nog zou merken.

Ze leek te genieten. Ze ging zich van me af en vroeg mij haar te beffen. Ze nam plaats op haar rug en ik wist wat ik moest doen. Volgens mij ben ik er ook erg bekwaam in, maar nu voelde het toch wel wat anders. Ik bef haar graag, maar nu had ik meer het idee dat ik het van haar mocht, dat ze mij er een plezier mee deed. Ik befte haar en zij vertelde door. Hoe ze genomen was door twee onbekende mannen. Hoe ze hun grote lullen in zich voelde. Ze vroeg of ik ze nog kon proeven. Ik wilde antwoorden maar ze drukte mijn hoofd weer terug, een antwoord was niet nodig. Ze was dieper en harder genomen dan dat ik ooit had gedaan en ooit zou doen. Ze was verwend geraakt en wilde dit vaker. Het werd mij medegedeeld, ik vroeg me af of ik er überhaupt wel een stem in had. Ik vroeg me ook af of ik wel een stem hier in wilde. Ze trok mijn hoofd naar boven, ze wilde neuken. Uitnodigend lag ze daar met haar benen gespreid. Ze kreunde licht toen ik naar binnen ging. Ik voelde mijn lul in haar kutje kloppen. Ik mocht nog niet klaarkomen, ik moest doorgaan. Ze vertelde hoe ze klaar gekomen was tijdens het neuken en hoe haar kutje samentrok toen de dikke lul van Jeffrey in haar zat. Ik kon haar zelden klaar laten komen tijdens het neuken. Ik stootte nu zo diep als ik kon, ik was zo geil, dat ik voelde dat ik op moest passen, anders zou ik klaar gaan komen. Dit voelde ze, duwde mij van zich af en ik moest haar weer likken.

Ze vertelde dat ze het mistte gekust te worden door een andere man, terwijl ze gebeft werd. Ze lag gisteren in de armen van Jeffrey terwijl zijn vriend haar likte. Terwijl ze nog werd gelikt, ging Jeffrey boven haar zitten, waardoor ze niet anders kon dan hem pijpen. Ze voelde hoe zijn vriend weer op het punt stond te komen. Ze was bang dat hij in haar zou komen en wilde hem van haar afduwen. Ik was toch wel opgelucht dat te horen. Hij pakte haar echter stevig bij haar heupen, waardoor ze hem niet weg kon duwen. Hij spoot alles in haar kutje. Wij gebruiken altijd een condoom, ze was vergeten hoe lekker het voelde als een man in haar kwam. Ik schrok hier toch wel van, ze greep me bij mijn hoofd en dwong me verder te likken, ze gaf me weinig tijd om hier lang over te denken. Ze duwde mij van zich af, en liet me op mijn rug liggen, zodat ze boven mijn gezicht kon gaan zitten. Ze duwde haar kutje op mijn mond en vertelde verder.

Het warme zaad liep uit haar, nadat de vriend van haar af was gegaan, ze veegde het wat af met het laken. Hij ging weer in de stoel zitten. Ze wilde Jeffrey ook laten komen, dus ging ze op haar knieën zitten om hem goed te kunnen pijpen. Dit mocht ze even van hem. Ze speelde met zijn ballen, ze voelden vol aan. Ze was benieuwd of hij veel zou spuiten, zo voelde het wel, zei ze. Blij dat hij zijn lul uit haar mond nam en haar wilde neuken. Zo opende haar benen en liet hem weer binnen. Hij zette zijn handen aan haar nek, en greep haar stevig beet. Ze kon geen kant op en genoot hiervan. Ze voelde dat hij ging komen, hij hoefde niet van haar af, ze deed niet eens een poging. Ze wilde zijn grote lul in haar voelen spuiten. Ze kreeg wat ze wilde, hij drukte diep in haar en spoot haar vol. Het gevoel van zijn warme zaad en zijn kloppende lul in haar, deden haar weer klaarkomen. Hij ging naast haar zitten kuste haar en stond op. Ook zij stond op een kleedde zich aan. Waarna Jeffrey haar naar huis bracht.

Ik had haar ook klaar laten komen, zij het met mijn tong. Ze schoof wat naar achteren en ging op me zitten. Het duurde niet lang of ik voelde dat ik ging spuiten. Het was lang geleden dat ik in haar was gekomen. Toen ze voelde dat ik zou komen, ging ze omhoog, waardoor ik op mijn eigen buik spoot. Dat viel me erg tegen, voordat ik iets kon zeggen, stond ze op en kuste me, rolde naast me neer en draaide op haar zij. Ik staarde naar het plafond, enigszins beduusd en verward, maar nog steeds erg geil.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten