Radar Desktop

Ze geniet er van.

Mijn vrouw Karin en ik hebben een open huwelijk, als ik een paar dagen weg ben vanwege het werk flirt ze wel eens met andere mannen. Ze geniet er van om ze te plagen en heeft, als ze in de juiste stemming is, ook wel seks met willekeurige mannen. Een paar weken geleden toen ik weg was kreeg ik een telefoontje van haar, ze zat in de auto en was onderweg naar huis van het werk. Het was later dan gebruikelijk, maar ze is wel vaker laat klaar met haar werk. Ze was erg opgewonden en ze gaf ook ruiterlijk toe waarom ze zo te laat was.

Ze was een beetje aan het dollen geweest met een man op het werk, die moest daar zijn voor onderhoudswerk. Ze vertelde me dat ze de hele dag met die man aan het flirten was geweest, tegen elkaar aanzitten en dergelijke. Ze had zelfs haar hand een paar keer op zijn kruis gelegd en ze had hem toegestaan om meerdere malen haar borsten te betasten, ze was er erg geil van geworden. Na het werk, toen iedereen vertrokken was waren ze nog even gebleven en doorgegaan met elkaar wat te plagen, maar het contact was van wat meer seksuele aard geworden. Ze begon eerst met het strelen zijn pik en het duurde niet lang of ze begonnen te zoenen. Karin vertelde, dat ze tegen haar bureau leunde en ze beschreef hoe ze elkaar hadden gekust. Ze hadden elkaar half uitgekleed en Karin was op haar bureau gaan zitten met haar rok rond haar taille en haar natte slipje opzij geschoven. Ze had zijn pik uit zijn broek gehaald en waren gaan neuken op het bureau. Ze beschreef dat ze zijn pik in en uit haar natte kutje had zien gaan, die behoorlijk nat was geworden door haar sappen. Zij besloten dat dit toch wel risicovol was omdat de schoonmakers elk moment binnen konden komen. Dus had Karin voorgesteld om naar ons huis te gaan. Karin was nu onderweg in haar auto en de man volgde haar in zijn auto richting ons huis.

Karin belde me eigenlijk om te vertellen wat er gebeurd was op het werk en om mij te vertellen hoe geil ze was en of ik het erg zou vinden als ze met deze kerel zou gaan neuken. Ik zei haar, natuurlijk niet, als je geil bent dan ga je toch lekker met hem neuken. Ze speelde met zichzelf terwijl ze naar huis reed en ze vertelde mij hoe nat ze was. Toen ze bij ons huis aankwam zei ze dat ze me later weer zou bellen en mij alles zou vertellen, ongeacht hoe laat het was.

Die nacht lag ik in bed te denken hoe ze bezig zou zijn met die kerel, op haar rug liggend en flink neukend met hem, en hoe ze meerdere keren klaar lag te komen. Het uitproberen van verschillende standjes, tussen het neuken door zou ze waarschijnlijk een masturbatie showtje geven, terwijl hij dan keek naar haar wijd open kutje met zijn sperma er in. Karin zou waarschijnlijk ook nog met hem in de douche gaan neuken, daar houd ze van. Ik moet op een gegeven moment in slaap zijn gevallen want opeens werd ik ruw gewekt door mijn telefoon, het was Karin en het was 02:00 uur.

Ze klonk vermoeid maar nog steeds geil en opgewonden. Ze vertelde me dat ze bij de voordeur al waren begonnen met zoenen. Ze had hem gelijk meegenomen naar de woonkamer en daar hadden ze al op de bank geneukt en dat nog in hun werkkleding. Ze kwam een ​​paar keer klaar en hij spoot een enorme lading sperma in haar. Karin zou haar slipje niet wassen totdat ik thuis kwam, zodat ze me kon laten zien hoeveel sperma er in het kruis zat. Nadat ze op adem waren gekomen moesten ze eerst een hapje eten en toen begon het spel weer. Dit keer gingen ze naar onze slaapkamer, waar ze nog twee keer neukten, een keer met Karin op haar rug, met haar benen wijd open zodat hij diep in haar kutje kon pompen. De andere keer met Karin op haar handen en knieën voor onze grote spiegel, Karin kwam meerdere keren achter elkaar heerlijk klaar op zijn lul. Ze vertelde me dat het haar extra geil had gemaakt als ik er bij was geweest om haar bezig te zien en dat ik haar kutje dan zeker voorzien had van nog veel meer zaad.

Ze vertelde hoe de blauwe lakens er nu uitzagen, ze zaten onder de vlekken van zijn sperma en haar sappen, ze had echt een geile avond gehad, maar moest nu gaan slapen. Ze ging zich nog even vingeren en na denken over hoe geil haar avond was geweest.

Toen ik de volgende avond thuis kwam was ze nog steeds erg geil, ze liet me een witte korzelige vlek op haar borsten zien. Wat heb je gedaan, vroeg ik. Ze had de man nog even mee genomen naar een kamertje op kantoor en daar had hij zijn lading over haar borsten heen gespoten. Toen we op onze slaapkamer kwamen liet ze me de bevlekte lakens zien en ik neukte haar op haar handen en knieën op het bed. Ze hing met haar hoofd recht boven de sperma vlekken van de nacht ervoor en toen ze me vertelde hoe hij haar had geneukt, duurde het niet lang voordat ik haar kutje heerlijk volspoot.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
homepage