Ze deed het met een stel.

Mijn vrouw is vreemd gegaan en ik vond het geweldig, het mooiste is dat ik het allemaal heb gezien. Ik heb zelfs alles op video vast kunnen leggen en ik moet zeggen dat ik het zo geil vond, dat ik die opname regelmatig bekijk als mijn vrouw er niet is, of al in bed ligt.

Dan zie ik haar beste vriendin samen met haar man, mijn vrouw heerlijk verwennen. Ja, ze is met haar vriendin en haar man het bed ingedoken en hoe. Ik vind het nog steeds jammer dat ik er niet bij was, want ik had eigenlijk wel aan partnerruil willen doen met dat stel, want haar vriendin ziet er geweldig uit. Ze is net als mijn vrouw 28 jaar, heeft een paar heerlijke borsten en billen en ze is bovendien ook nog eens ontzettend geil, echt helemaal mijn type vrouw dus. Ik had de laatste maanden al een vermoeden dat er iets gaande was, omdat mijn vrouw zich altijd opvallend sexy kleedde op mijn wekelijkse dartavond. De andere dagen van de week, als ik gewoon thuis zat, liep ze meestal rond in een joggingbroek en een T-shirt. Nog vreemder was het toen ik op een keer thuis kwam van het darten, mijn vrouw in een bijzonder goed humeur was en haar sexy kleding weer was vervangen door haar joggingbroek en T-shirt. Voor mij was het duidelijk dat ze iets voor mij verborg, maar wat. Ik kon me niet voorstellen dat ze mij zou bedriegen met een andere man, want zo is ze gewoon niet, dacht ik toen nog. Ik besloot om een paar van die minuscule camera’s te plaatsen in het huis, in de woonkamer en de slaapkamer. Ik had echter nog steeds het volste vertrouwen in haar en ik ging er dan ook gewoon van uit dat mijn fantasie op hol was geslagen. Tot drie weken geleden, toen kwam ik erachter dat er zich wel degelijk wat afspeelde in ons huis, zodra ik was vertrokken naar mijn dartavond.

Die avond vertrok ik zoals gewoonlijk weer rond 19.30 uur en mijn vrouw was wederom bijzonder sexy gekleed. Ik gaf haar een kus en zei haar dat ik weer rond 23.30 uur thuis zou zijn, dat is de normale tijd dat ik na het darten thuis kom. Bij het café aangekomen kwam ik erachter dat er die avond geen darten was omdat het café was afgehuurd voor een feestavond, dat was ik compleet vergeten, stom van mij omdat het al maanden van tevoren bekend was gemaakt. Er zat voor mij niets anders op dan weer naar huis te gaan en ik begon me al te verheugen op een lekker geil avondje met mijn vrouw, kon ik ook eens genieten van haar in haar sexy outfit. Maar toen ik de straat in fietste was daar de domper, voor ons huis stond de auto van haar vriendin geparkeerd. Nou, dat kan er ook nog wel bij, een avond slap geouwehoer van die twee tantes, dacht ik. Ik zette mijn achter het huis en zag tot mijn verbazing dat er in de woonkamer alleen een schemerlamp brandde en dat het licht op onze slaapkamer aan was, vreemd dacht ik nog. Maar toen schoten er allerlei geile gedachten door mijn hoofd heen, zou ze soms iets met haar vriendin hebben, valt ze misschien op vrouwen, ik haalde de vreemdste ideeën in mijn hoofd. Al snel was ik weer terug in de echte wereld, want wat ik me in mijn hoofd haalde was natuurlijk onmogelijk, ze waren waarschijnlijk wat kleren aan het passen of iets in die geest. Maar toch ging ik zachtjes naar binnen want ergens bleef het voor mij wel vreemd en toen ik de deur achter me had gesloten bleek mijn achterdocht toch niet onterecht.

Van boven hoorde ik kreunende geluiden en stemmen, ik liep langzaam de trap op en toen hoorde ik een mannenstem. Ik stond even aan de trap genageld, mijn vrouw met een andere man, het was toch echt de auto van haar vriendin die bij ons voor de deur stond. Maar toen hoorde ik de stem van haar vriendin en vreemd genoeg viel er een last van mijn schouders, ze ging niet vreemd met een andere man, gelukkig maar. Op dat moment hoorde ik mijn vrouw opeens luid kreunen en toen was ik gelijk weer bij de les, ze was daar op onze slaapkamer bezig met haar vriendin en een man. Voorzichtig ging ik verder de trap op en zag ik dat de deur van onze slaapkamer op een kier stond en toen zag ik het drietal op bed liggen. Natuurlijk had ik de slaapkamer binnen kunnen lopen en dan brutaal zeggen dat ik mee wilde doen, maar omdat ik niet wist hoe ze zouden reageren, besloot ik om te blijven kijken. Daarbij kwam dat de camera’s die ik had geïnstalleerd nu alles filmde, want die gaan automatisch aan als er geluid in de kamer wordt gemaakt. De gedachte om dit later nog eens terug te zien leek mij op dat moment al geil, maar ook handig voor als ik zelf ook eens vreemd zou gaan. Dan zou ik haar zo die opname voor haar neus houden. In ieder geval lag mijn vrouw nu heerlijk aan de pik van die redelijk gespierde vent te zuigen. Hij zat over haar borsten heen en schoof zijn pik met neukbewegingen lekker diep in haar gewillige mond. De benen van mijn vrouw waren wijd gespreid en zo kon haar vriendin, bij wie ik zo in haar kut kon kijken, omdat ze op haar knieën met haar billen naar mij toe zat, aan de kut van mijn vrouw likken. Het was een ontzettend geil zicht en mijn lul was nog nooit zo stijf geweest, ik was echt blij dat alles werd opgenomen.

Mijn vrouw en haar vriendin gingen nu weer overeind zitten, maar niet voor lang. De man ging liggen en mijn vrouw drukte haar kutje over zijn lul heen en begon hem te berijden. Ondertussen zette de andere vrouw haar kutje op zijn gezicht en zo likte hij zijn eigen vrouw naar een spetterend orgasme, het geil droop en spoot uit haar natte kale kut. Mijn vrouw draaide zich ondertussen om op zijn pik en zo keek ze zonder het te weten midden in de verborgen camera. Ik was nu al benieuwd hoe de uitdrukking op haar gezicht zou zijn wanneer ik het terug ging kijken. Haar vriendin verplaatste zich op het bed en begon mijn vrouw nu te kussen die nog steeds als een wilde op die lul zat te rijden. Ik voelde dat het voorvocht uit mijn lul begon te lopen, dit was echt geil om te zien. De man pakte mijn vrouw nu bij haar heupen en begon omhoog te stoten en luider te kreunen, ik wist gewoon dat hij op het punt stond om klaar te komen. Ondertussen vroeg ik me af wat mijn vrouw zou doen, zou ze hem echt in haar kut laten komen of zou ze op tijd van hem af gaan. Ik hoefde niet lang op het antwoord te wachten want de schokkende bewegingen van de man en mijn vrouw zeiden mij genoeg. Luid kreunend kwamen ze gelijktijdig klaar en ze bleef gewoon op hem zitten, hij pompte haar kut vol met zijn zaad en zijn vrouw begon mijn vrouw nu nog wilder te kussen. Ik bleef nog even kijken en zag nog net dat mijn vrouw van hem af ging en dat zijn zaad uit haar kut op zijn lul drupte en toen kreeg ik een spontane zaadlozing in mijn broek.

Ik moest nu maken dat ik wegkwam voordat ze mij zouden betrappen. Stilletjes ging ik weer naar benden en verliet ik ons huis weer. Ik pakte mijn fiets en ben toen maar even naar een ander kroegje gefietst waar ik een paar biertjes heb gedronken. Om 23.30 uur precies kwam ik weer thuis, de auto van haar vriendin was verdwenen en mijn vrouw zat weer op de bank in haar joggingbroek en T-shirt. Ze vroeg me hoe het darten was gegaan en ik zei dat het weer gezellig was geweest, we dronken nog wat en zijn toen naar bed gegaan.

Toen ik de volgende dag de opname op mijn pc bekeek, zag ik het einde van haar trio. Nadat mijn vrouw van de man af was gegaan had haar vriendin de kut van mijn vrouw schoon gelikt. Mijn vrouw had die lul weer in haar mond had genomen en al het zaad wat er aan hing afgelikt en ook nog het laatste beetje zaad wat in zijn ballen zat naar binnen gezogen. Ik had nooit verwacht dat het mij zo op zou winden, maar ik heb me nu al een paar keer heerlijk afgetrokken tijdens het kijken naar deze film. Nu ik dit zo schrijf, heb ik meteen een plan in gedachten. Ik ga de opname binnenkort aan mijn vrouw laten zien en ga het gebruiken om met haar te mogen doen, waar ik maar zin in heb.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten