Ze deed het met een jonge knul.

De volgende gebeurtenis had ik nooit voor mogelijk gehouden, ik heb mijn vrouw laten neuken door een jongen van 18 jaar die wij op een feestje hebben ontmoet. Afgelopen vrijdagavond waren wij namelijk op een trouwfeest van een paar oude bekenden waar de alcohol behoorlijk vloeide. Daar maakten wij kennis met Joris, een jonge jongen uit de vriendenkring van het bruidspaar. Mijn vrouw Hanny was al twee keer ten dans gevraagd door deze jongen die kennelijk in mijn vrouw een aardige danspartner zag, zelf houd ik niet zo van dansen maar ik vind het altijd leuk voor mijn vrouw als zij zich wel lekker uit kan leven op de dansvloer. Ik ben van nature niet jaloers en kan dan altijd geamuseerd naar haar kijken, Hanny is nu eenmaal dol op dansen. Wij zijn nu 22 jaar getrouwd en weten wel wat wij aan elkaar hebben. Onze dochter is verleden jaar getrouwd en wij zijn daardoor thuis ook in rustiger vaarwater terecht gekomen, een zorg minder en het geeft ons weer wat meer vrijheid. Wij kunnen nu gaan en staan waar wij willen, wat ook wel weer prettig is op onze leeftijd. Hanny is 46 en ik ben 49 jaar.

Voor ik aan het onverwachte avontuurtje van mijn vrouw begin, wil ik nog wel even vermelden dat ons seksleven sinds onze dochter uit huis is ook een stuk spannender is geworden. Nu wij geen rekening meer hoeven te houden met onze dochter in huis, is mijn vrouw ook weer meer uitdagender naar mij toe geworden en zeker op seksueel gebied. Zo loopt zij steeds vaker naakt door ons huis, waar zij in het verleden een badjas aantrok als zij s’avonds had gedoucht, kruipt zij nu lekker naakt tegen mij aan als wij bijvoorbeeld televisie zitten te kijken. Hanny blijft dan heel de avond in haar blootje lopen en meestal beginnen wij dan ook te vrijen op de bank, iets wat vroeger gewoon niet kon met onze dochter in huis. Natuurlijk stimuleert mijn vrouw mij daar ook mee, zij is in mijn ogen nog steeds de mooie aantrekkelijke vrouw van vroeger en seksueel kunnen wij elkaar nog steeds goed bevredigen. Ook heeft mijn vrouw het afgelopen jaar mooie erotische lingeriesetjes gekocht die ze mij graag showt en ze weet dat ik daar lekker geil van wordt. Kortom ons seksleven is er op vooruit gegaan, wat wij ook zo ervaren. Ik heb soms moeite om mijn geile vrouwtje bij te houden, zeker nu wij ouder worden en Hanny meer seks wil. Ik ben er zelf ook niet vies van, maar zoals vroeger meerdere keren op een avond klaar te komen, dat lukt mij niet meer. Daarbij heb ik het ook best druk op mijn werk en ik moet dan echt even bijkomen als ik thuis ben. Een maand of wat geleden had mijn vrouw wel eens gevraagd nadat wij heerlijk met elkaar op de bank in onze woonkamer hadden geneukt, hoe ik dacht over een bezoekje aan een parenclub?

Eerst was ik wel heel verbaasd om deze vraag van haar te horen, maar wij begonnen er toch serieus over te praten. Mijn eerste reactie was dat ik dat helemaal niet zag zitten, “wat moeten wij daar” vroeg ik? “Nou misschien voor een extra stukje spanning in ons seksleven, gewoon eens zo’n club bezoeken en daar in je blote kont of met mooie sexy lingerie rond te lopen tussen mensen die je niet kent” reageerde ze. “En dan aan partnerruil gaan doen” vroeg ik toch enigszins verbaasd? “Nee, wij kunnen het toch gewoon met elkaar doen” had zij lachend gezegd, gewoon voor de spanning. Het leek haar heel geil om seks te hebben en daarbij ook naar andere mensen te kijken, of te worden bekeken! Ik zei dat ik er weinig in zag, “voor je het weet lig je met vreemde mensen te rommelen” zei ik. Daarbij merkte ik op genoeg aan haar te hebben, “ik kan je nu soms al niet meer bijhouden schat” had ik gezegd. Wij hebben gelukkig altijd alles open en eerlijk met elkaar kunnen bespreken, maar ik zag die avond wel aan mijn vrouw dat zij het serieus meende. Ze wilde ook weer dat ik haar neukte maar dat lukte mij niet meer omdat ik al klaar gekomen was in haar kutje en weer even op krachten moest komen. Het bleef daarna toch wel in mijn gedachten en wij hadden er later nog een paar gesprekken over. Zo had ik haar bijvoorbeeld ook gevraagd, “stel als wij naar zo’n club gaan en ik kom in contact met een lekker wijf, mag ik daar dan gewoon van jou mee neuken?” “Als jij dat zelf wil, dan zou ik daar geen moeite mee hebben” antwoordde ze. “Nee, maar dan wil jij natuurlijk ook met een andere vent neuken” had ik gevraagd? “Als het een aantrekkelijke man is, ja waarom niet” was haar antwoord nu. “Het lijkt mij trouwens wel heel spannend Klaas, om jou het een keer te zien doen met een andere vrouw, ik ben niet jaloers.” “Nee, ik ook niet schat, maar er zijn grenzen hé” had ik gezegd.

De afgelopen periode hebben wij er niet meer over gesproken en ik weet dat mijn vrouw meer seksuele behoefte heeft als ik, zeker de laatste jaren. Ik prijs mij dan ook gelukkig met mijn vrouw en probeer haar altijd zo goed mogelijk te bevredigen, ik kom niets te kort op seksgebied en kijk ook niet verder om mij heen. Ik vertrouw haar volledig en wij gaan overal samen naar toe, in mijn beleving waren het alleen haar fantasieën, die af en toe in haar hoofd op hol sloegen, zo zag ik ook haar parenclub gesprekjes met mij. Nu ik even de voorgeschiedenis heb uitgelegd, ga ik terug naar onze feestavond. Hanny kwam terug van de dansvloer en zei tegen mij, die jongen probeert me te versieren Klaas. Ik moest lachen, “hoe oud is dat ventje, zestien” zei ik bespottelijk! “Nee gek, ik denk een jaar of 19 a 20” lachte ze. Ze ging er nog op in ook. “Ik vind het wel een leuke jongen en hij heeft een leuk geil koppie” lachte ze. “Je hebt volgens mij te veel op schat” zei ik. Even later kwam hij haar weer halen voor een dansje. Ik raakte in gesprek met een van de gasten en lette niet meer op mijn vrouw, toen ik weer even naar de dansvloer keek zag ik haar niet meer, even naar het toilet zeker, dacht ik toen. Ineens kwam ze opeens naar mij toe, maar nu met die jongen, die zich netjes voorstelde en mij een hand gaf, ik ben Joris meneer zei hij beleefd. Ze gingen zitten en namen een drankje, Hanny vroeg aan mij of Joris met ons mee kon rijden, hij bleek in dezelfde wijk als ons te wonen. Ik vond het prima en zo gingen wij rond 01.00 uur naar huis, in de auto nodigde mijn vrouw Joris uit om nog een biertje bij ons te drinken. Ook dat vond ik best, omdat ik het ook wel een aardige jongen vond met een vlotte babbel. Terwijl ik de open haard nog even aanstak, verzorgde mijn vrouw de drankjes en zette ik een muziekje op. Ik ben daarna even naar boven gelopen om mijn kostuum te verwisselen voor wat makkelijk zittende kleding.

Toen ik weer beneden kwam stonden Hanny en Joris weer met elkaar te dansen, aan de manier waarop mijn vrouw om hem heen hing, zag ik wel dat zij het allebei naar hun zin hadden. Ik ging zitten en zat naar hun te kijken toen mijn vrouw zwoel naar mij keek en een knipoogje gaf, haar hand had ze op zijn kont. Zo intiem had ik haar nog nooit met iemand zien dansen en toen ik zag dat zij zelf Joris hand pakte en die op haar kont legde, besefte ik dat er iets bijzonders stond te gebeuren. “Mag ik Joris een zoen geven schat” vroeg ze? Een heftige vraag uit de mond van je eigen vrouw om te horen, dat kan ik je verzekeren als je nergens op bent voorbereid. Ik knikte ‘ja’ en toen werd het echt spannend, het was niet zo maar een kusje, nee het was een lange heel intieme tongzoen. Ik zat er al die tijd passief en een beetje verward naar te kijken. Aan de ene kant wilde ik die jongen een klap voor zijn kop geven, maar mijn andere gedachte kwam ook naar boven. Hanny deed dit zelf, en ze daagde hem zelf uit. Toen ik mijn vrouw op twee meter afstand de gulp van zijn jeans zag openen en ze nog steeds aan zijn lippen hing, werd ik er zelf ook geil van. Dit wilde mijn vrouw dus, ze had misschien iets te veel gedronken, maar ineens leek alles toch wel uit haar eigen koker te komen. Behendig haalde ze zijn lul uit zijn broek en ze begon hem langzaam te masseren. Ik zag zijn lul snel groeien, ook mijn lul begon stijf te worden en ik liet ze hun gang gaan. De sfeer werd heel opwindend. Ik keek weer vragend naar mijn vrouw en zag aan haar ogen dat ze vreselijk opgewonden was en op dat moment zei ze, “maak je broek los Klaas.” Joris durfde nog niet zoveel met Hanny te doen, hij liet haar met zijn lul spelen maar deed zelf nog niets.

Ik maakte mijn broek los, deed mijn broek en onderbroek naar beneden en nam weer plaats op de bank, mijn vrouw liet Joris los en kwam op haar knieën voor mij zitten, op de manier waarop zij mij begon te pijpen voelde ik dat ze waanzinnig geil was. Joris stond nu wezenloos te kijken hoe Hanny mij pijpte, zijn lul stond stijf naar voren uit zijn jeans en ik zei tegen hem, “doe haar rokje en slipje maar uit jongen.” Hij leek deze aanmoediging nodig te hebben om met ons mee te gaan doen en terwijl mijn vrouw mij heerlijk geil zat te pijpen, ging hij achter haar staan, hij maakte haar rokje los en schoof haar slipje naar beneden. Vanaf dat moment ging alles vanzelf toen hij haar kutje en kont zag, ik lag onderuit op de bank en was er ook ongelooflijk geil van geworden. Toen ik Joris achter haar zag zitten en ik zijn hoofd tussen haar billen zag gaan moest ik mijn vrouw even laten stoppen om niet gelijk al klaar te komen. Hanny begon te kreunen, “o ja dat is geil jongen, lik mijn geile kutje maar eens goed.” In de onderbreking die ik zelf even nodig had kleedde ik mijn vrouw verder uit, haar blouse en bh deed ik uit en ik zag Joris erg zijn best doen om haar goed te likken. “Oh Klaas, wat is dit geil” zei ze bijna fluisterend tegen mij, de manier waarop ze naar mij keek zei voldoende hoe zij ervan genoot. Ik had het niet van mezelf verwacht dat ik er ook supergeil van zou kunnen worden, maar ik zag op dat moment ook geen concurrentie van deze jongen knul, die pas 18 jaar bleek te zijn. Hij scheen haar kutje goed te pakken te hebben, mijn vrouw begon mij weer te pijpen en ik keek over haar rug hoe zij door Joris werd gelikt. Ik kon mij niet meer inhouden, ze pijpte mij zo geil en lag aan een stuk door te kreunen en te geilen. “Oh schat, ik kom klaar” riep ik en spoot mijn sperma haar mond en keel in. Allemachtig wat kwam ik heerlijk geil klaar in haar mond. “Oh Klaas, hij likt mij klaar”reageerde ze en er volgde een lange schreeuw uit haar mond, mijn vrouw was klaar gekomen op zijn tong.

Ze keek mij geil aan, hield mij stevig vast en vroeg of ze nu met Joris mocht neuken? “Ga je gang schat” zei ik. Ik zag hoe geil ze was geworden en gunde het mijn vrouw, misschien kwam zo’n kans nooit meer. Natuurlijk was alles wat er gebeurde voor ons ook nieuw, nog nooit was er iemand anders in ons seksleven geweest, en nu we totaal niets van tevoren hadden afgesproken, hadden wij seks met een derde erbij die wij een paar uur geleden nog niet eens kenden. Mijn vrouw draaide zich om naar Joris die met zijn stijve lul uit zijn jeans nog achter haar op de grond zat, ze opende zijn jeans, deed hem uit en ook zijn onderbroekje schoof zij naar beneden. Even leek ik een wegtrekker te krijgen toen ik zag dat mijn eigen vrouw hem begon te pijpen, net zoals ze bij mij een paar minuten eerder had gedaan. Met haar geile kont naar mij gericht begon ze Joris geil te pijpen, ik zag haar kutje geil glinsteren en duwde mijn vinger haar natte spleetje in. “O ja, vinger mij lekker Klaas” hijgde ze. Joris keek even naar wat ik deed, ik gaf hem alleen maar een knipoog en zei, “ja jongen ze is geil.” Zo geil had ik mijn vrouw in al de jaren dat wij samen zijn nog niet meegemaakt, ze kwam ook alweer heel snel klaar op mijn vinger en er vloeide heel veel kutgeil uit haar kutje. Ik haalde mijn vinger uit haar kutje en liet die twee maar even gaan, mijn lul was slap geworden en ik keek toe. Toen ook Joris zei dat hij klaar ging komen liet mijn vrouw hem los, ze vroeg aan mij of ik even een condoom uit onze slaapkamer wilde halen.

Ze wilde dus echt geneukt worden door deze jongen knul, zijn lul was nog iets korter en dunner dan mijn lul, maar was toch al goed ontwikkeld voor zijn 18 jaar. Zijn jonge leeftijd was ook wel gelijk zijn energie en kracht, mijn lul zwiepte slap tussen mijn benen toen ik een condoom ging pakken, terwijl de lul van Joris fier omhoog stond en klaar was om mijn vrouw te gaan neuken. Ik moest even zoeken waar wij de condooms hadden gelaten, wij gebruikten alleen een condoom als ik Hanny anaal neukte en dat hadden wij de laatste tijd niet meer gedaan. Toen ik weer in de kamer kwam had Joris ook geen kleding meer aan en lag mijn vrouw bovenop hem te zoenen, ik legde twee condooms naast hun op de grond neer en ging weer op onze bank naar hun zitten kijken. Zoiets laat zich bijna niet beschrijven wat er door mijn heen ging op dat moment, ik vond het ontzettend geil om mijn vrouw zo bezig te zien, terwijl ik zelf op dat moment geen stijve lul meer had. Je leeftijd ouwe, dacht ik bij mezelf toen ik de lul van Joris tussen de gespreide benen van mijn vrouw langs haar natte kutje omhoog zag staan. De jongen zag mij ook niet meer zitten, hij was volledig op Hanny gericht en wilde natuurlijk neuken, maar dat gold ook voor mijn vrouw. Ze pijpte Joris nog even voor ze het eerste condoom om zijn lul aanbracht, ze ging op haar rug liggen en trok hem wild op haar lichaam. Met een beetje begeleiding van haar zag ik de stijve jongenslul helemaal in haar kutje verdwijnen, Joris begon haar echt goed en stevig te neuken, dit was niet de eerste keer dat hij neukte, dat zag ik gelijk.

Mijn vrouw keek mij aan terwijl ze werd geneukt, zelf neukte ze ook goed met Joris mee, “O Klaas, ik ben een geile slet!” hijgde ze.” “Ja dat ben je zeker schat, geniet er maar van” zei ik echt gemeend. Dit was voor ons samen heel geil om een keer te doen en het zou zeker ons seksleven verrijken. Ik zag mijn vrouw er intens van genieten, zij was ook weer degene die klaarkwam terwijl ze kort daarna tegen Joris zei, nog even niet klaar te moeten komen. Die arme jongen werd gewoon gebruikt door mijn vrouw, ze wilde hier natuurlijk zolang mogelijk van genieten, dat begreep ik ook wel. Maar voor zo’n jongen knul is het ook moeilijk om dan nog even niet te mogen klaarkomen, terwijl zo’n geil vrouwtje wel alles van je verlangt. “Hanny laat hem toch” zei ik dan ook! Ze lachte alleen maar geil naar mij en duwde Joris van zich af, de jongen wist volgens mij even niet waarom ze dit nu zo abrupt deed. Hij keek beduusd naar het condoom om zijn nog steeds stijve lul, ik zag mijn vrouw’s natte gladgeschoren kutje lekker openstaan van Joris lul, die haar tot nu toe al goed had geneukt. Ze trok het condoom van zijn lul af, duwde hem terug op zijn rug op de grond en begon de jongen heftig te pijpen, toen ik dat zag begon mijn lul ook weer te reageren en die werd weer behoorlijk hard.

Ik ging helemaal mee met mijn geile vrouw, ik ging achter haar zitten en zette haar weer op haar knieën terwijl zij Joris bleef pijpen. De jongen keek naar mij, “neuk haar Klaas, ze is bloedgeil” zei hij. “Oh ja Klaas, neuk me” smeekte ze bijna. Ik schoot haar openstaande natte kutje in en begon haar hard en snel te neuken, dit zou niet lang gaan duren voelde ik meteen. Hanny lag als een geile slet te smakken en te kreunen met Joris lul in haar mond en ik neukte haar zo hard ik kon. Toen ik haar ineens weg zag draaien en Joris lul beet zag pakken om hem klaar te trekken kon ik het bijna niet meer houden. Zijdelinks langs zijn jongens lijf zittend zag ik dat Joris zijn sperma met krachtige stalen over haar tieten spoot, op dat moment spoot ik mij ook leeg in haar geile kutje en kwam Hanny zelf ook weer klaar. Het was een groot geil schouwspel waarbij wij alle drie bijna gelijktijdig klaar kwamen. Ik schoot uit haar kutje omdat mijn vrouw naar voren ging met haar lichaam, ze schoof heel wild haar lekkende kutje vol met mijn sperma over Joris stijve lul en lichaam. Ik stond versteld van haar energie en geile gedrag, ze bleef haar natte kutje over zijn lichaam duwen en gleed met haar kutje over het sperma van ons beide over zijn lichaam. Mijn vrouw ging nog verder, door op dat moment ook nog even bovenop zijn gezicht te gaan zitten, de jongen kon geen kant op en moest haar kutje wel likken, zijn gezicht zat dan ook onder het sperma toen zij even later van Joris afging. Ik had bijna met hem te doen toen ik hem verbaasd om zich heen zag kijken wat mijn vrouw verder ging doen. Ondertussen was ik weer op de bank gaan zitten en nam een paar slokken van mijn biertje. Ook Joris en mijn vrouw dronken wat en zo zaten wij weer even rustig bij te komen. “Dit was heel geil jongens” lachte mijn vrouw. Dat vond ik natuurlijk zelf ook, een ervaring die ik niet snel meer zal vergeten, maar het was nog niet voorbij toen de klok op dat moment al aangaf dat het 03.45 uur was.

Ik ben gaan douchen en had echt geen kracht meer toen ik in mijn ochtendjas fris gedoucht weer terugkwam in de kamer, daarna zijn Hanny en Joris samen gaan douchen. Mijn vrouw kwam nog even terug naar de kamer toen Joris al onder de douche stond, ze gaf mij een tongzoen en vroeg of ze nog even met Joris door mocht gaan. ‘Hij staat alweer met een stijve onder de douche” lachte zij geil. “Ik heb er geen kracht meer voor schat, en waar jij de energie vandaan haalt weet ik niet, maar als jij nog verder wil geile met die jongen dan moet je dat doen” zei ik. “Ik hou van je” zei ze, ze gaf mij nog een zoen en ging terug naar de badkamer. Ik ben op de bank gaan liggen en hoorde hun daarna samen naar onze slaapkamer gaan, ik ben blijven zitten en heb de televisie nog even aangezet. Al snel hoorde ik mijn vrouw weer kreunen en hijgen in onze slaapkamer, ze had er dus echt nog geen genoeg van! Van Joris kon ik dat natuurlijk goed begrijpen, welke jonge knul krijgt er nu de kans om een getrouwde rijpe volwassen geile vrouw te neuken met toestemming van haar eigen man? Iedereen, man of vrouw die hier ook geile ervaringen mee hebben gehad, of nog hebben in hun huwelijk, spoor ik aan om deze ervaring te delen, zoals wij hier dit ook doen met ons verhaal” Voor mijn vrouw en mij is dit onze eerste ervaring en wij zijn best nieuwsgierig hoe anderen hiermee om zijn gaan, of nog steeds mee omgaan. Ik schat dat ik nog een half uurtje op de bank ben blijven zitten voor ik weer een kijkje in onze slaapkamer ging nemen, ze waren daar nog steeds met elkaar bezig. Toen ik binnenkwam zag ik dat mijn vrouw druk bezig was haar kutje te verwennen met een vibrator, zij zat op haar knieën en Joris neukte haar in haar kont. Ik moet wel zeggen dat hij daar precies de goede lul voor had, niet extreem groot of dik. Ik ben op ons bed naast hun gaan zitten, Joris stoorde zich niet aan mij en neukte mijn vrouw goed door in haar kont, een supergeil zicht voor mij om dat te zien. Mijn vrouw glimlachte geil naar mij, “dit is zo geil schat” hijgde ze. “Ik zie het lieverd” zei ik. Het ging er stevig aan toe, wat ze hiervoor allemaal al hadden gedaan wist ik niet, maar om mijn eigen vrouw zo geil bezig te zien met zo’n jonge jongen, maakte mij weer geil. Ik kon helaas zelf even niet meer neuken, ik was twee keer klaar gekomen en had het wel even gehad. Hanny begon te schreeuwen met de trilende vibrator diep in haar geile kutje en zei dat ze klaar ging komen, “neuk mij harder Joris” hijgde ze. Die jongen deed echt zijn best, hij bleef in haar kont pompen maar zei gek te worden van de trillende vibrator langs zijn lul. Even later kwam mijn vrouw weer klaar en ik zag aan Joris dat hij ook zijn sperma in het condoom in haar geile reet ging lozen. Eindelijk ging toen ook bij hun het licht uit en heeft mijn vrouw Joris nog even geholpen om het gevulde condoom van zijn lul te halen en er mee weg te lopen naar onze badkamer.

Voor de tweede keer werd er gedoucht en hebben wij om 06.00 uur die ochtend voorlopig afscheid genomen van Joris. Hanny en ik waren te moe om er nog even verder over te praten en zijn in slaap gevallen. Inmiddels hebben wij dit wel gedaan en zijn zo ook op het idee gekomen om ons avontuur met Joris op te schrijven en hier te plaatsen. Mijn vrouw heeft het mobiele nummer van Joris, wij willen het nu nog even goed op ons in laten werken en beslissen dan samen of wij hem zullen bellen om hem nog eens bij ons thuis uit te nodigen. Ik ga er wel vanuit dat dit gaat gebeuren. Wij zouden het erg op prijs stellen als gelijkgestemden ook hun ervaringen of welgemeende tips over dit onderwerp zouden willen delen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten