Zaad van een onbekende knul.

Het is ongeveer een kleine twintig minuten rijden van ons huis naar het bos. Zondags lopen daar veel mensen met hun gezin te wandelen maar doordeweeks zie je er bijna niemand, dan kun je er uren rondlopen zonder dat je iemand tegen komt. Omdat het zo mooi weer was besloten mijn vrouw en ik om daar laatst op een doordeweekse dag een stukje te gaan lopen. We genoten van het weer en we hadden alle tijd, verder was er niets bijzonders, het gebeurde wel meer dat we even een wandeling maakten. Zij had een zomerjurkje aan en brutaal als ze was had ze er niets onder aan en ik droeg een korte broek en een T-shirt. We kenden de weg en al snel kwamen we op een plekje waar het doodstil was. Wij gingen zoals gewoonlijk op het bankje zitten en luisterden naar de stilte.

“Ik moet plassen” zei ze opeens. Ze stond op keek om zich heen, zag niets en trok haar jurk heel langzaam uit, dat deed ze op die manier om mij een beetje te plagen. Het wond mij wel op en mijn lul begon al te groeien. “ Speel er maar vast mee terwijl ik ga plassen, ik kom zo bij je”. Haar pis kletterde over een boomstam, terwijl haar jurk naast mij op de bank lag. Terwijl ze mij met een geile glimlach aankeek begon ik mij langzaam af te trekken. Toen ze de laatste druppels er uit had geperst stond ze op en kwam ze naar mij toe. “Ik zal het wel even van je overnemen” zei ze en ze pakte mijn lul beet. Ik tilde mijn kont op en ze trok mijn broek uit. Nu zat ik op de bank met een stijve lul terwijl zij voor mij op haar knieën zat. Haar mond kwam dichterbij en ja hoor even later verdween mijn lul in haar warme mondje en begon ze me heerlijk te pijpen. Ik pakte haar hoofd en hield haar zo vast, ze kon geen kant meer op maar dat wilde ze toch al niet.

Opeens zag ik in mijn ooghoeken een beweging en even later zag ik een jonge knul door de bosjes naar ons kijken. Ik deed net alsof ik hem niet zag. Ondertussen pijpte mijn vrouw lekker door en ik voelde hoe mijn sperma mijn ballen al snel zou verlaten om in haar gulzige mondje terecht te komen, maar nu wilde ik dat nog niet. Ik liet haar nu op de bank languit gaan liggen met haar kut in de richting van die knul, zij wist nog van niks. Ik stond bij haar hoofd en stopte mijn lul weer in haar mond terwijl ik haar vingerde. Het kon nu niet anders of die knul moest dit kunnen zien. Zij trok haar benen op zodat ik mijn vingers gemakkelijker in haar kut kon steken. Ik keek omhoog en zag die knul van een jaar of twintig nu duidelijk staan. Hij was naar voren gekomen nieuwsgierig wat er zou gebeuren. Ik knikte met mijn hoofd dat hij dichterbij kon komen, wat hij dan ook deed terwijl ik door bleef gaan om mijn vrouwtje te vingeren. Nog steeds niets zeggend trok ook hij zijn broek uit en een flinke lul sprong er te voorschijn. “Houdt je ogen dicht dat maakt het spannender” zei ik tegen haar terwijl ik mij terug trok. Die knul stond als een bezetene aan zijn lul te trekken maar ik gunde hem wel een pleziertje.

Nu heeft mijn vrouwtje in het verleden wel eens meer bewezen dat zij, mits zij de man leuk vindt, niet vies van een andere man is. De knul ging nu op mijn plaats staan zodanig dat zijn lul voor haar mond lag. “Pijp maar weer” zei ik. Ze stak haar hand uit om te voelen waar mijn lul was maar ik zei “nee, niet met je hand, alleen je mond gebruiken”. “Oké” was haar antwoord en ze deed haar mondje weer open. Hij keek mij aan, ik knikte en hij liet zijn lul in haar mond glijden. Het formaat verschilde niet veel met die van mij. Verwoed begon zij weer te pijpen, terwijl ik op een meter afstand toekeek, maar wel aan mijn lul bleef trekken. Ik ging naast die knul staan, die te trillen stond op zijn benen, het kon niet lang meer duren voordat hij haar mondje vol zou gaan spuiten, maar dat mocht hij niet, je weet het tegenwoordig niet meer. Ik vertelde nogmaals dat ze niet haar ogen open mocht doen voordat ik het haar vertelde en dat ik over haar gezicht klaar wilde komen. Zij begon zichzelf te vingeren en ik zag die knul verstrakken, hij begon klaar te komen, ik trouwens ook. Hij trok hem uit haar mond gaf er nog een paar rukjes aan en spoot gelijk met mij zijn zaad over het gezicht van mijn vrouwtje die nu ook klaar lag te komen. Die knul bleef spuiten, ongelooflijk wat kwam er veel sperma uit zijn lul. Mijn geile vrouwtje kreeg een dubbele portie sperma over haar knappe gezichtje heen. Haar ogen, mond en lippen zaten er onder. Nog steeds met haar ogen dicht draaide ze een beetje, ze was duidelijk op zoek naar mijn lul om die zoals gewoonlijk verder schoon te likken. Ik knikte naar de knul dat hij weg moest gaan. Dat deed hij ook en al snel was hij tussen de bomen door verdwenen.

Nadat mijn lul schoon was gelikt en zij ook weer wat was bijgekomen kon ze haar ogen weer opendoen voor zover dat ging. Ik had een spiegeltje uit haar tasje gepakt en hield het voor haar gezicht terwijl ze nog op de bank lag. “Allemachtig, wat heb jij veel gespoten zeg, ik bleef maar sperma voelen komen” zei ze, terwijl ze haar gezicht schoon maakte. “Het was geil en lekker, dat kunnen we wel vaker doen” en dat vond ik ook. Op de terugweg zagen wij een jonge knul joggen, hij kwam ons tegemoet, het was hem, ik wist het wel, mijn vrouw niet. Hij keek ons aan en zei: “Goedemiddag meneer en mevrouw” en liep verder. “Wat een aardige, leuke jongen, zo zie je ze niet vaak meer” zei mijn vrouw nog.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb